19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
bega82 #6652 Ezen én is nagyot röhögtem! :D -
sandor8206 #6651 -
-
jeeeeeeeeeeeee -
#6648 junkie:
"Miután a két készítővel pár hete kötött a csatorna ismét egy 2 éves szerződést, és miután a 4. évados premier sorozatcsúcs nézettséget hozott (bővebben holnap reggel), az HBO berendelte a Game of Thrones 5. és 6. évadját." -
#6647 köszi -
#6646 Nagyon jó rész volt, hozza a szokásos magas színvonalat. -
gotchaaa #6645 itt -
#6644 keresek egy linket...
a korábbi szezonok alatt mindig volt valami külföldi oldalon egy ilyen vicces elemzés az aktuális részről képekkel, képaláírásokkal.
nem rémlik valakinek? -
:D -
#6642 Elég ijesztő szerzetek.:D -
Zenszkij #6641 Nagyon jó rész volt, felvezetésnek tökéletes, a vége pedig epic :D. -
MaRee #6640 -
#6639 Vártuk az évad nyitányát és elégedettek voltunk.:)
Igazság szerint az epizód után 5 perccel esett le, hogy amíg mohón néztem a sorozatot, addig nem is fogtam fel, hogy nagyjából egy gödörből indultak a karakterek, ezt az utolsó snitt jól szimbolizált.
Az "új Daario" nekem sem jött be, az előző "veszélyes és őrült ficsúr" szerintem jobban passzolt. Jaime összetörését és újraformálódását jól megoldották, jó volt a színészi játék. A Kutya - Arya részek minden percét élvezem. :D
A fal rendben volt.:) Az Ördögfióka felett is sötét felhők gyűlnek, már nem az az ember aki eddig volt...
Lehet újranézem hideg fejjel, eddig kivetnivalót nem találtam.:)
-
Evoluti0N #6638 Az utolsó a legjobb. :D -
#6637 5 vicces reakció az évadnyitányra (!!!CSAK ANNAK AKI MÁR LÁTTA AZ EPIZÓDOT!!!) -
#6636 4évad1. részes spoileres gifek :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
és a leglegjobb :DDD
[spoiler]
[/spoiler] -
#6635 előző Daario rá nézésre jobban át jött nekem, mondjuk kár hogy nem kék a szakálla >.>
Nehéz lesz meg szokni őt
Hegyre vagyok kíváncsi :D -
#6634 Jo resz volt, kivancsi leszek mi lesz ha beindul az evad, eleg durva evadra szamitok :) -
#6633 Amúgy a The 100 harmadik részének végén van egy naaagyon hasonló jelenet, mint itt Ariával a végén. :D Érdemes összehasonlítani. -
MaRee #6632 Ez az új Daario Naharis nem jó. Az előző színész jobban illett hozzá, egyébként jó rész volt, főleg a vége. -
#6631 Szürke Féregnek is kezd kinyílni a csipája, kezd emberibb lenni. Már nem csupán herélt gépember. Nagyon helyes. Ez ugye azzal jár együtt, hogy hibát-hibára kezd halmozni. :D A szabad akarat örök terhe ez. Egyedivé tesz és esendővé. -
#6630 Thennek ilyen részletesen nem voltak a könyvbe, de nagyon jót tett a résznek hogy berakták.
Talán Dany szála volt kicsit uncsi számomra (könyvbe se szeretem...)
az a szerencsejátékos dolog egyenesen rosszul esett, Szürke Féreg pont nem ilyen , főleg hogy makulátlan hogy 1 koszos zsoldos kapitánnyal szórakozik mikor a Királynő hívatja
De sebaj, a 7 isten rakta össze ezt a részt :D -
#6629 Én az emberevőket csipáztam. Ezek nem szaróznának sznóval se! :D -
#6628 mekkora király rész volt aaaaaaaaaaa
Aemon a falon volt a legjobb, amikor be nyögte hogy honnan tudja mikor hazudnak? Királyvárba nőttem fel!
-
#6627 "Hatalmas érdeklődés övezte a Trónok harca negyedik évados premierjét, Amerikában az HBO-ra egészen pontosan 6.6 millió ember kapcsolt a sorozat miatt. Ez nem csupán a produkció történetében példátlan siker, de a kábelcsatornán is óriási siker. A Maffiózók 2007-es fináléja óta nem volt olyan tévészéria az HBO-n, amit ennyien néztek volna. Kritikánk a sorozat első részéről itt olvasható. Csak megjegyezzük, hogy a harmadik évad premierjét annak idején 4.4 millióan követték Amerikában, a 6. részre pedig 5.5 millió ember gyűlt össze tavaly (ez volt eddig a rekord). Így simán lehet rá számítani, hogy lesz ez még ennél is jobb!" -
#6626 Jól értelmezem, hogy az a baj, hogy olyan volt, mint a könyvben? Amúgy a könyvben nem volt egy kicsit sokkal jobban eltúlozva (régen olvastam már, de úgy rémlik, hogy minden foga aranyból volt, meg ilyen apróságok, persze lehet, hogy keverek valamit). -
#6625 azt ígérték, hogy idén több csúcspont lesz -
#6624 Fííínom lassú indítás, alapozás, ahogy kell. Így van ez. Aztán a csúcsponton majd meghal pár főszereplő, de mocskosul ééés megen várhatunk egy évadot. Eztet szeretjük?! :D -
#6623 Igen, rá gondoltam.:D -
#6622 fogjuk ebben az évadban látni (legalábbis elég sokat szerepelt a promo képek között) -
Janika114 #6621 Nem akarok hülyeséget mondani, én is mindig keverem őket, de te szerintem a Vérebre gondolsz, a Hegy az a tesója, akiről többet hallunk, mint látjuk :D -
sempronius18 #6620 Jó volt az előző Dario egy irritáló gatyamodell kinézető pöcsfej volt, mint a könyvben.
Az a fajta, akinek minden csávó bezúzná a fejét a csajoknak meg bár tagadják bejön.
A mostani viszont egy szimpatikus valami ez ebben a szerepben nem jó. -
#6619 Hound leadja jó pénzért a megmaradt rokonnak, aztán kiírják a sorozatból -
#6618 ja, hogy az nem webdl, akkor sorry. bár minőségre biztos nem rosszabb:)
jó volt a kezdés amúgy. oberlyn martell elég badass karakter:) a hegy meg a legfaszább karakter. fuck the king!:) -
#6617 :) -
#6616 Már reggel fent van a magon az 1080p webdl. -
El Gigante #6615 fuck the king -
#6614 még a kiscsaj valami profi bérgyilkos lesz)) -
#6613 Szóval akkor ő az akinek ilyen kis fél kasza fegyvere volt? :D
Szerintem pont jó volt első résznek. Amin meglepődtem, az az, hogy a sárkányok ráförmedtek Danire, azt hittem neki olyanok mint a kezesbárányok. Arya, Hound páros meg még mindig hatalmas