Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nagyon úgy tûnik, hogy per pillanat a Lannister háznál nincs hatalmasabb erõ Westeroson.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
http://gaborszantai.co.uk/
Mondjuk még a kedvenc szereplõim élnek, addig ok 😄 Csak egy kicsit kezdek félni...
sokkoló,letaglózó...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Robb és a felesége szerethetõ karakterek voltak,sajnálom õket.
Bran és a slepp vele kifejezetten untat.Vonulnak és majd egyszer hûde nagy dolgok fognak történni velük 5 percig. Dejó lesz...
Daenerys kezdi elveszíteni a kisugárzását pedig korábban ragyogott.
Jon Snow elmenekülése wtf? Nem tudtam hova tenni hirtelen.
Sam poén amilyen fejeket vág és amiket mond.Szórakoztató nagyon.
Aryánál meg szerencsétlenebb ember nincs még egy a sorozatban.
Nagyon kevés ez a 10rész/évad 😞
1.: A könyv és a sorozat egyre nagyobb eltéréseket mutat egymáshoz képest. Lehet, hogy ezt a szálat is megváltoztatták.
2.: Ha most ezt a tésztát elkezdjük gyúrni, a könyvet olvasók rögtön elkezdenek fölényeskedni, és szerintem ez aligha használ a topicnak, mivel ez a szál már feltehetõen csak a következõ évadokban folytatódik, ha folytatódik.
On: A Red Weddinget én egy fokkal nagyobbnak, grandiózusabbnak gondoltam, de végül is így is ütött, mint a buszkerék.
- bran képességeit látva, vajon késõbb olyan imba lesz, hogy az other-öket is tudja majd irányítani? <#idiota>#idiota>
- edmure-al most mi van? férj lett, élnek majd, mint marci hevesen, vagy a tully-kat is a folyóba dobálták?
Per Aspera Ad Inferi.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
<#ticking>#ticking>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
amugy Bran par even belul eleg erdekes karakter lesz, remelem jol megfogjak oldani a kepessegenek bemutatasat
Most kíváncsiságból beleolvastam az angolba, hogy a mai rész meglepõ vége milyen a könyvben, de egyszerûen érdektelen, súlytalan, volt az egész. Ilyen az egész könyv?
Hála Tywin apjának majdnem elpusztult a hatalmas és nemes Lannister ház. 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A falat 8000 ezer éve építették az Elsõk míg a Lannister házat jóval késõbb az Andalok átkelése után (6000 éve) alapította Lann the Clever.
/geek mode off
Ettõl eltekintve tényleg jó poén <#idiota>#idiota>
"A mai rész után kezdem azt hinni, hogy a falat valójában a Mások építették, hogy megóvja õket a Lannisterektõl. 😊"
😄😄😄😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Kit? Samet? Hát õ most ölt meg egy Othert, õ Sam the Slayer!
"Am milyen lehet már a casting a frey lanyok szerepére?😄"
Egyszerû: "közép-angliából keresünk, nemesi felmenõkkel rendelkezõ nõket" 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Am milyen lehet már a casting a frey lanyok szerepére?😄 Geci randa lányokat keresünk? Jelentkezz ha elég ocsmánynak érzed magad...😄 Vagy: "figyi már te kurva ronda vagy nincs kedved ehhez a szerephez?😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
De ne aggódjatok, majd kijön Bobby a zuhany alól! <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.