Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig úgy néz ki, hogy a Starkok szépen kiirtsák magukat..
Mondjuk azt nem értem, hogy miért nem mûködtettek egy kémhálózatot amivel legalább a saját családtagjaikat nyomon tudák volna követni és úgy akár lehetett volna kavarni john-on keresztül a vadakkal.
az nekem jobban tetszett volna mint ahogy itt a sorozatba volt mert olyan felesleges idõhúzásnak éreztem ezt a szálat...
elmegy rá az egész évad és kb annyi történik h 30 db "vad" átmászika falon majd végül bekövetkezik amit már az elején sejthetett volna a vadak vezére és szimplán elfut...
ez elég csalódás volt...
másik a Drogárok, az egész történetbe ezzel a szállal szimpatizálok a leginkább, de semmit nem halad elõre...
Titkon azt remélem, hogy majd vmelyik északi mondjukk start szervál vmi õsi artifactet amivel átveheti ezek felett az irányítást és megindul westeros ellen..
Az pl kifejzetten tetszett volna, ha pl John kinti kalandjai közben létrejön egyilyen nem kívánt találkozó és Johnt megszállja egy õsi szellem vagy vezért(nem tudom pontosan a Drogárok pontos történetét)
és szép lassan átveszi az elméje felett az irányítást és elindul a bosszúra vagy hódításra a Drogár hadsereggel mögötte(attól függ mi is got univerzumba ezeknek a története ezeknek)
Ezt tuti nem fogom látni, de ez nekem nagyon bejött volna(ha már a nekromanta reményem nem jött beXD)
meg arra is felfigyeltem h a dagi mikor leszúrja a Drogárt akkor szépen ott is hagyta azt a tõrt...ez is mekkora baromság volt..a logika azt diktálta volna, hogy semmi esetre se hagyja ott mert mint tapasztalta kb az az eggyetlen ellenszere a drogároknak...
a királyvári szálla az a bajom h nem halad semerre csak áll egyhelyben és folyamatosan csak idõhúzásalvan tele.
azért kicsit durva, hogy csak 10 részes egy évad és még így is tele van ilyen húzásokkal végig minden részen.
pedig nem lehet azt mondani, hogy pici az alapanyag.
Ja és az eggyik részben Tywin megemlíti, hogy hatalmas tartozása van a koronának egy bank vagy vmi ilyesmivel szemben...errõl egy spoiler mentes kis magyarázatot ha kérhetnék a könyvet olvasóktól?😊
A starkok ilyen hamari lefejezésével meg azt is sajnálom, hogy nem jöhetett össze a deneris+stark+lannsiter háború westeroson úgy epic lett volna, fõleg ha pont a totális háború kellõs közepén köszöntene be a tél és Masíroznának a Drogárhordák át a falon...
mondjuk biztos nem így lesz, de faja lenne lenne végre egy igazi szimaptikus élõõhalott sereg akiknek szivembõl drukkolhatnékXD
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Köszönöm a választ, ezek tényleg érdekesek lesznek, pedig kezdtem aggódni, hogy már nem. 😊
#4834: nem nagyon kell megerõltetni magad, és ez kellett a kérdésemhez, de ha neked ez sok, akkor spoilerezek majd. 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ha innen nézzük, még így is elégedettek lehetünk. Sokan panaszkodnak a csaták hiányára és kivitelezésére, a tömegek érzékeltetésének problémájára. Ez költségvetési tétel, nem is kicsi. Az egy tévhit, hogy a CGI olcsó. A gagyi CGI olcsó, a jó CGI (mint a sárkányok vagy Dire Wolfok) drágák. Nem tudom figyeltétek-e, de ezek egy részben nem nagyon szerepelnek. Vagy a sárkányokat látjuk, vagy a farkasokat. Ezzel együtt is igényes a sorozat, a ruhák, díszletek, színészek terén egy szavunk nem lehet.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
De látom, hogy el kell olvasnom a könyvet, mert mint az elõttem szóló is írta, nagyon kevés az évadonkénti tíz rész. Nekem Dany a kedvencem, a sárkányokat mindig is kedveltem, meg az egész jellemfejlõdés, egy kis félénk leányzóból egy elég rámenõs, néhol már könyörtelen nõszemély lett belõle. 😊
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Uff, én beszéltem.
http://gaborszantai.co.uk/
racing revolution
Talán majd az utolsó könyvben, ha megírja az öreg, mert nem úgy alakul, ahogy az egyszeri TV-nézõ vagy olvasó várná. Pedig jó szál lehetett volna.
http://gaborszantai.co.uk/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerintem ezek veszettül nem lõnek le semmit. Akinek ez új az inkább nézzen Menõ Manót!
Per Aspera Ad Inferi.
#4815: már másodszor írod el Martin nevének rövidítését, ráadásul most még cikket is linkelsz hozzá... GRRM, vagyis George... nem Jorge vagy akármi 😄
#4817: nem követhetõ a sorozat, és azt se tudod ki-kicsoda és miért csinálja azt amit? Nyomás elolvasni a könyveket, minden kitisztul, és egy elképesztõ élményben lesz részed! (tudom, ez most úgy hangzott, mint egy rossz reklám, de higgyétek el, igazam van 😄)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
De nem vakult meg, úgyhogy nyugi Hunor! 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
amúgy ez a nóném senkiházi nemtudom h a könyvbe mennyit szerepel, de hogy itt egy nagy senki volt (eddig) az tény...ilyet megirni fölösleges volt egyrészt, másrészt meg felháborító.
maga a WTF miatt is brutális, plussz a látvány.
Talán én néztem "rosszul", vagy valami elkerülte a figyelmemet, de alapvetõen a fõ vonal (Stark vs. Lannister) köré volt felépítve az egész sztori. Ha most ez megszûnik(?), akkor már csak az úgynevezett apróságok maradnak, mint
- Dany vándorlása és sárkány nevelgetése
- A varázslónõ somfordálása
- Jon Snow magánélete
- Kings Landing intrikái
- Béna fiú tanulási folyamata
- Sam és ostoba barátnõje szerelmi szála
- Illetve a megkínzott csávó hányattatásai
Egyenként mind-mind aránylag érdekes sztori, de kíváncsi leszek, hogy milyen fõ csapásirány lesz a továbbiakban.
Regards,