Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
OMG, nem hiszem el hogy így lett vége
beszarok ezen a sorozaton mennyire jó 😄
ha JRRM így folytatja a rajongók karóra fogják tûzni a fejét...
mindegy, Robb-ot sose bírtam
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
De a nagykorúak legalább életképesek. A Jó Stark család meg tele van naív bolondokkal, Baratheon oldalon meg Robert ugyan jó harcos volt, de elég szar király. A Greyjoyok meg lényegében kalózok.
Melyik oldal a "jó"?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Meg lehet hogy szerinted primitív de én nem sok olyan íróról hallottam volna aki ilyet be mert volna vállalni. Kvázi ez olyan mintha Aragorn meghalt volna a Helm Szurdokban. És a konfliktus egyáltalán nincs feloldva sõt csak ezután kezdõdik igazából.
"Józsi megy az úton hazafelé, kicsit részegen, dülöngélve. Ma van a negyedik házassági évfordulója, de nem vett semmit az asszonynak. Mindegy, úgyis csalja az a céda, minek rá pénzt pazarolni?! Sebaj, holnap kezdõdik az ûrhajós kiképzése, az egyike lesz azoknak, akik eljutnak a Marsra. Már nagyon várja. Még egy sarok, már látja a fényt az ablakban. Az asszony megint nincs egyedül. Puff! Egy kamion elüti Józsit, aki ott nyomba ki is lehelli a lelkét." <#ravasz1>#ravasz1>
1 szállal kevesebb, de azért a többiek keményen mennek, gyalogolnak, és mennek tovább
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Sokkolt, keményen sokkolt!
Szerintem az egész MINDENKI MEGHAL HIRTELEN csak azért van, mert képtelen rendesen elvarrni a szálakat, vagy csak szimplán lusta hozzá. Itt is, lehetett volna egy baráti esküvõ, csapatépítés, utána nagy haddelhad..ehelyett pikk-pakk kinyírta egy eddig egyszer látott valaki az eddig legtöbbet látott fõszereplõt és kompániáját. Pont.
Jó rész volt, de egyben el is kezdtem kételkedni Martin bátyó írói tehetségén.
Kb így volt:
Elsõ könyv - elsõ évad
Második könyv - második évad
Harmadik könyv - harmadik évad + a negyedikben is elvileg lesz valamennyi, bár a fene se tudja mit hagytak ki. A könyv eseményeinek nagyja lemegy a harmadikban.
Akkor mia gondod? A látvány és csatáról: ez egy sorozat. A sorozat egyrészt többnyire nagyobb idõ (hosszabb) mint egy film és jóval alacsonyabb a költségvetése. A könyv kis részét teszik csak ki a harcok. Ugyan picit zavaró, hogy eléggé hanyagolták ezt a részt, de annyira nem vészes.
Ha nem tetszik, akkor kaszáld a sorozatot! Komolyan ennyi rész kellett hogy erre rájöjj? Menj Spartacust nézni! Abban van CGI meg gondolom sok-sok zõd hátteres felvétel. Meg harc, kiömlõ belek, leszaggatott testrészek. Az is jó, de nem ugyanaz a kategória. Melyik az a sorozat, ami neked bejön amúgy? Csak mert lehet beszélgetést akarsz kezdeményezni (bár a párszavas hozzászólásaid nem erre utalnak), de mégis inkább csak kis kezdõ fórumtroll szintnek tûnsz. Nem kell offolni. Jöhet PÜ-ben is. Kiváncsi vagyok, hogy mi van kobakon belül... <#zavart1>#zavart1>
egyszerûen ez az évadonkénti 10 rész is édeskevés ahhoz hogy a könyvekben leírtak felét visszaadja. kivesznek onnan olyan, a történet szempontjából meghatározó jelenetet, amibõl a nézõ még nagyjából képben marad, mégis megy elõre a cselekmény, de teszem azt ha megkérdezem tõled vagy bárkitõl, hogy hányan vannak a királyi testõrségben, vagy ki próbálta a feketevízi csatában megölni Tyriont, kevés jó választ kapnék😊
aki olvasta a könyvet, azok közül alig akadna helytelen. ezért kell elolvasni, hogy összeálljon a kép, mert rendkívül sok darabkából tevõdik össze, és akkor egyáltalán nem tûnik majd lassúnak.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Egyik szálon: mennek és menekülnek egész évadon át nem sok minden történik velük.
2. szál: mennek a táborig majd a fal felé majd tovább és csak mennek
3. szál: mennek királyvár felé és mendegélnek, velük történik legalább ez az, egy egész évadra nézve nem sok.
4. szál: itt esküvõk vannak mindenki elvesz mindenkit aztán mégse, végül máshoz megy
5. szál. elsõ évad óta menekülnek míg a 3. évadban elfogják a kiscsajt és majdnem visszaviszik (na itt sztem abba hagytam volna)
6. szál. elõzõ évad óta mennek õk sztem soha nem érnek oda
7. szál. kínoznak valakit mindenféle módon
8. szál valaki sereget gyûjt elsõ évad óta könyörgöm
Nem is folytatom de sztem a lényeget vágjátok "winter is coming" de ha az öreg meghal sosem jön el...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx