19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
#7709 Gondolom Ramsey arra pályázik, hogy hazaküldi, aztán őket juttassa be a vas szigetekre. Teljesen egy elmeháborodottat csinált belőle, így szerintem meg is teszi, ha így lesz. -
EnxTheOne #7708 Farkatlannal mit csináltak még a könyvben? :D -
#7707 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen, mint minden szereplővel :D -
#7706 De fog vele még valami érdekes történni? Spoilerbe megírhatná valaki, elég egy igen vagy nem.:D -
#7705 elvileg Bolton emberei vették körbe Derest, nekik adták át a szabad elvonulásért cserébe -
#7704 Mármint azért támadta meg Derest na.. :D -
#7703 Azért mert egy arrogáns f.szfej.... volt! -
#7702 Amúgy amit múltkor leszedtem elég jó:
GAME of THRONES - Season 1 ~ Complete History & Lore Animated Shorts (The Boss Owl Edition)
Elég korrekten bemutatja a világot. -
#7701 Kellett neki megtámadni Derest.
Mondjuk én azt se vágom hogy került fogságba.
Emberi leütötték de onnan hogy került Bolton fiához? -
kissssss #7700 csak szeretnéd. -
#7699 Mondjuk előtte is f.sznak tartottam, de azért megsajnáltam most :) -
#7698 +1
Szerencsétlen teljesen elmeroggyanttá vált. -
MaRee #7697 Pedig ahoz képest amit a könyvben tettek vele, a sorozatban lófac sincs (és nem is lesz, nem spoiler). -
#7696 Ebből a Theon-ból lesz még vmi? Már szinte rossz nézni mi lett belőle, pedig nem is kedveltem.. -
#7695 cicaharc iszapban? -
#7694 Jó rész volt! Mikor megláttam Shae-t már gondoltam, hogy most lesz valami jó, és lett is :D De teljesen meg tudom érteni a csajt, még akkor is, ha Tyrion épp a nő saját élete érdekében küldte világgá :) Kis butus, most lehet veszélybe került. -
#7693 Mekkorát nevettem amikor Cersei flegmán megjegyezte,hogy azok a sárkányok még gyermekek.
Lesz még sírás miattuk... -
#7692 Cersei ben megállt az ütő belegondolva hogy a bratyót fogja bajnokának nevezni:)) -
#7691 Margaery lesz a bajnoka, Cersei felkészül. :D (Nem.) -
#7690 "De ilyen karakter nem hullhat."
Naa :D
Nem nézted eddig a sorozatot ?? -
#7689 -
#7688 Ugyan már, pont most mentette meg az életét :D Majd megnevezi bajnokának Bront, az meg levágja az ellent. Vagy Tyrion maga megvív és csoda módjára ő nyer. De ilyen karakter nem hullhat. Ilyen szituból már jött ki jól a sasfészekben. -
#7687 valar morghulis
Egyszer úgy is meg hal mindenki :D -
#7686 Peter Dinklage most nyert egy újabb Emmy díjat. -
Konyigery #7685 Csak nyugi srácok :DD Am tényleg epikus beszéd volt, rázott a hideg is közben :D -
#7684 Ebből az egészből jól már nem jöhet ki... -
#7683 Tyrion elég kemény volt bezon, azt hittem egy átkot fog kimondani az egész városra és családjára
Valszeg a következő részben megint búcsút mondhatunk egy karakternek :-D -
EnxTheOne #7682 Tyrion elég kemény volt :D
Ha túlélné jó lenne ha átállna egy másik házhoz :D -
#7681 Jó rész volt, látom valakiknek sikerült megint spoilerezniük :D -
#7680 Jó látni, hogy Catelyn Starkot a legújabb 24: Live Another Day résztől láthatjuk viszont. :) -
#7679 Mivel olvastam a könyvet, eddig szépen elvoltam a sorozattal, nem vártam. De elérkeztünk arra a pontra, hogy bárcsak jövő hét hétfője lenne! :D -
#7678 -
#7677 Nemhogy jobb élet, az élet csak úgy simán! :D -
#7676 A mai részben:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!00:39:27,749 --> 00:39:30,050
Cersei manipulál mindenkit,
te is tudod.
Tipp: Valamivel rávette a csajt, hogy tanúskodjon. Pénz, jobb élet? -
#7675 Ennyire nem haragudhatott meg,hogy a halálát akarja. -
G_ArchAngel #7674 Neked még soha nem volt barátnőd? -
#7673 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Shae miért jött és mondta azt amit mondott?
Miért nem próbálta védeni Tyriont a hazugságok helyett? -
#7665 Nekem is tetszett, főleg ahogy Tyrion beindult ^^ még néztem volna azt a beszédet pár percen keresztül :) -
#7664 Ez jó rész volt. Tyrion nagyon nagyon jó volt. -
MaRee #7663 FUj hát nekem a sorozatban sokkal jobban tetszik mindegyik :D Cersei egyenesen undorító így, mi az a rossz tetkó, mint egy lepukkant kúva. Vikingsböl Helgán kivül heggesztenék mindenkit