19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
G_ArchAngel #8357 volt? -
Hoz_Hun #8356 Ezt a szintű rajongást nem értem. Annyira nem jó nő, sőt szerintem a sorozaton belül is több jobb van nála. -
MaRee #8355 Stockbauer33 ne haragudj, de kitöröltem a hsz-ed. A nagy részében tényleg csak spekuláció van a sorozatból, a végén viszont ott van feketén-fehéren, hogy mi fog történni a könyv alapján. -
SzinesGeza #8354 Akkor most érted vagy nem érted?!
Kicsit önellentmondásos vagy. -
#8353 áá :DDDDDDDD -
#8352 -
vg #8351 Én is pislogtam nagyokat, jó volt. Ezt szeretem ebben a sorozatban, hogy totál kiszámíthatatlan. -
MaRee #8350 Margaery, Sansa, Oberyn, Arya. -
Stockbauer33 #8349 http://www.vanityfair.com/vf-hollywood/game-of-thrones-stories-about-women-not-girls -
Stockbauer33 #8348 [URL=http://www.ebaumsworld.com/video/watch/84137449/]Game of Thrones "The Mountain" Deadlifts 994 Pounds[/URL] -
#8347 A furcsa az, hogy alig ismerem fel, hogy ki kicsoda. Pontosabban nem vagyok biztos benne... -
El Gigante #8346 a bal felsőről, nekem mindig az angry birds malac jut eszembe -
sata75 #8345 Hát ez kész, végig hangosan röhögtem :)) -
#8344 Csak vigyázz, mert aztán megeszik minden kibaszott csirkét a szobában :D -
#8343 :-D ott a pont. Én a Houndot hívnám el vacsorára, ha jól tudom, szereti a csirkét. -
#8342 aki esetleg nem volt megelégedve az endinggel
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#8341 Jó, hát a szemkinyomós is legalább 3x.... :D -
bega82 #8340 Ez már olyan sokszor volt! -
#8339 -
Hoz_Hun #8338 Na így azért már mindjárt jobban néz ki. :) -
#8337 -
Belkar #8336 Tessék itt van más hajjal:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Én már régen megmondtam hogy ő a legjobb csaj a sorozatban. -
#8335 ja, én se szeretem a fürtös csajokat, de azért jó nő, a haja most kb huszadrangu :) -
MaRee #8334 Na ne finnyáskodjatok, hisz a jó öreg Karl is megmondta..
-
Evoluti0N #8333 Huuuu. :) Nekem meg az ilyen haj a gyengém. -
Hoz_Hun #8332 Marha rég BF-eztem, de tényleg többnyire a németekkel voltam. :)
Nem zárkózom el a barna lányok elől (pl Zoe Saldana nagyon is bejön,... bár ő inklább mexikói-spanyol származásúnak tartja magát mint négernek). Egyszerűen csak nem annyira jön be ez a szinésznő (Missandei), főleg a haja nem tetszik. Az ágyamról azért nem rugnám le. De inkább a Khaleesi. :) -
G_ArchAngel #8331 Szerintem csak szimplan nem szereti a barna lanyokat - ha jol emlekszem a BF'42-ben is mindig a nemetekkel volt... :D
(lehet, hogy az masik Hoz) -
Evoluti0N #8330 Végre tökéletes egyetértés volt valamiben, erre belerondítasz.
-
Hoz_Hun #8329 A rozsaszín pólós kiscsaj nem szívbajos, végigröhögi a jelenetet. De a legjobb tényleg az "It's a draw?". -
Hoz_Hun #8328 Ha-ha akkor nem fogunk összeveszni. Nekem Cersei és Ygritte is előbb kéne mint a kis rabszolga csaj. :) -
MaRee #8327 Na hát nekem meg Cersei és Ygritte undorító, ízlések és pofonok :D -
Hoz_Hun #8326 Komolyan nem értem mi ez a rajongás Missandei-ért. Nálam kb a 20. helyen van a sorozat női közt. Szerintem egy kicsit túl hájpoljátok. Na mindegy is, nem tetszhet mindenkinek ugyan az. -
#8325 ballagási fotó :DDD
-
It's a draw? :DDDDDD -
G_ArchAngel #8323 Nalam Melisandre, Missandei, Ros, Sansa es Ygritte az ot csaj, akit elvinnek vacsorazni. Az mas kerdes, hogy egyik sem jonne el... -
bega82 #8322 Hát a szerep az egy dolog, úgy nyilván én is fejberúgnám legszívesebben! :D
De most arról volt szó, hogy milyen jó nő, és szerintem ő is jobb, mint Dany. Sansánál is, sőt Melinél is szebb számomra, mondjuk Missandei viszont tényleg első helyen van, azt el kell ismernem. :) -
#8321 Közben visszanézem, kapott üzenetet a mérgezéses merénylet előtt. -
#8320 Nekem az a nő valahogy szimplán unszimpi. Egyetlen filmet sem bírtam eddig rendesen nézni, amiben ő játszik. Valahogy sikerül mindig olyan szerpeket kapnia, hogy sosem mosolyog és mindig aggodalmasan vagy hülyén néz. Csinos, de nem egetverően a már említett hölgyekhez képes.
Meli egyébként meg igen durva sminkes munkával néz ki úgy, ahogy. A neten egy rakás kép van fent róla. Gyakrolatilag felismerhetetlen a filmbeli karakteréhez képest. -
bega82 #8319 Cersei-ről nem is beszélve! ;) -