Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kedvenc karaktereim: Jamie Lannister (miután elvesztette a kezét), Tywin Lannister és "Cat of the Canals" és még sokan mások 😄
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Ráadásul most már k*rvára kíváncsi vagyok rá 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://gaborszantai.co.uk/
Esetemben egyike a kedvenc karaktereimnek, bár tudom, hogy sokan mocskosul unalmasnak meg a problémáit álproblémáknak tartják.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
de "jó fiúk" kategóriában értelmezném azokat a szereplõket, akikkel lehet szimpatizálni.. pl Tyrion, Jon, Arya, Sansa, Daenerys..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
meg ölte félkezû Qhorin-t (mind1 hogyan, teljesíti a parancsát)
kettõs ügynök
és hát még csak most jön a 4. évad nem spoilerezek
Nem értem mitõl nyálgép
"If you want justice, you've come to the wrong place."
ami teljesen igaz a sorozatra.. ha azt várod, hogy gyõz az igazság, gyõznek a "jó fiúk", akkor rossz sorozatot nézel (:
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Bár igen, hajlok afelé, hogy nem a mostani évadban.
Nem is tudom milyen szereplõ változások vannak pontosan.
-Hegy cserélve
-Daario cserélve
-Vissza jön a Alliser Thorne (falon volt kiképzõ)
-Braavosi Vasbank követe is lesz
-2 dornei
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

lehet hogy rossz pozícióból lett lefényképezve de nekem ez jutott eszembe.
arról meg nem tehetek hogy ez a hej meg átalakult recskatopiká :-D
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Na téma lezárva mindent elmondtam amit akartam.
Most csak annyi a kérdésem, hogy akkor ez a 15 másodperces tesaer az a trailer amit vasárnapra ígértek csak hamarabb kijött, vagy várhatunk holnap igazi trailert is?
Most kezdtem nem rég Dunk & Egg kalandozásait , nagyon tetszik. Jó kis történelem anyagok vannak 😄
Viccet félretéve: átvitte az érzések és élmények nagy részét, amiben az olvasónak része lehetett, ezért jó volt. Persze ezért (meg némi mozis hatásvadászadért) jól elrugaszkodott a könyvtõl.
Egy filmnek nem engeded azt meg, amit egy regénynek: hogy a szereplõk valami teljesen lényegtelen feladat végzése közben elmélkedjenek (pedig logikus, hogy akkor van idejük gondolkozni, amikor semmi érdekes nem történik velük), ezért sosem fogjuk megtudni a sorozatból, hogy az Éjjeli Õrségnek hány zsák karalábéja van <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
Ugye tudod, hogy a 4-5. könyv párhuzamosan zajlik? Továbbá, hogy már a 3. könyvet is ketté kellett bontaniuk, mert egy évadba nem fért volna bele? Ezzel együtt már így is érintették a 4.-5. könyvet a Theon vonallal?
Ennek én örülök a 4-5. könyv nem rossz, de úgy ahogy van megfilmesíthetetlen, szóval itt már indokoltak lesznek a változtatások is.....
Hányszor hallottuk már, hogy egy könyv megfilmesíthetettlen? A Dune-t sem gondolták, hogy megfilmesíthetõ, aztán David Lynch mégis egész fogyaszthatóvá tette, de sok hasonló esetet lehet sorolni még (azzal együtt, hogy nyílván sok esetben korántsem sült el jól a megfilmesítés).
Eleddig szerintem egész jó munkát végeztek a HBO-nál a GoW sorozattal, nem hiszem, hogy aggódnunk kellene...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Ennek én örülök a 4-5. könyv nem rossz, de úgy ahogy van megfilmesíthetetlen, szóval itt már indokoltak lesznek a változtatások is.....