Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daffit
Én sem értem ezt a nyálgépet 😞

Kedvenc karaktereim: Jamie Lannister (miután elvesztette a kezét), Tywin Lannister és "Cat of the Canals" és még sokan mások 😄

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

ProGabe
Nem érted. Master91 és én is olvastuk, de még mindig nem tudjuk, mitõl nyálgép, vagyis hogy te miért gondolod így.

Ráadásul most már k*rvára kíváncsi vagyok rá 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Én elolvastam a könyveket (igaz, már lassan 1 éve), de nem értem a megjegyzésedet még mindig.

Ha elmondanam, az hasonlo lenne, mintha az elso evad elso resze elott leirom, hogy Ed Stark fejet veszti - nem fogom elrontani senki szorakozasat, aki nem olvas.

http://gaborszantai.co.uk/

Master91
de itt többen nem tudjuk hogy te szerinted mitõl nyálgép
Nem fogok spoilerezni. Aki tudja tudja, aki nem, az meg majd megtudja.

PrasCo
*karakterek, nem "karaktereim". Nem lopom õket. 😄
PrasCo
Davost még feltétlenül megemlíteném.
Esetemben egyike a kedvenc karaktereimnek, bár tudom, hogy sokan mocskosul unalmasnak meg a problémáit álproblémáknak tartják.
ProGabe
Olvastam a könyveket én is, ezért sem értem, talán a színész miatt mondják rá.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Shiwo
nincs hiba nélkül való ember, a klasszikus "jó" fiút már az elsõ évadban lefejezték..

de "jó fiúk" kategóriában értelmezném azokat a szereplõket, akikkel lehet szimpatizálni.. pl Tyrion, Jon, Arya, Sansa, Daenerys..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Master91
meg mentette az éjjeli õrség parancsnokát egy zombitól
meg ölte félkezû Qhorin-t (mind1 hogyan, teljesíti a parancsát)
kettõs ügynök
és hát még csak most jön a 4. évad nem spoilerezek

Nem értem mitõl nyálgép
Malakai
Nem nyalgép?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ProGabe
Ez tényleg jó kérdés. Fiatal, tapasztalatlan, de azért már megölt pár embert és kettõs ügynöknek lenni sem álom meló 😄

Master91
lol mitõl nyálgép? oO
Miert, vannak jo fiuk? Max Jon 'Nyalgep' Snow, de a tobbiek csak es kizarolag sajat boldogulasukat vagy bosszujukat keresik.

Shiwo
nekem Tyrion mondata tetszett a legjobban benne:

"If you want justice, you've come to the wrong place."

ami teljesen igaz a sorozatra.. ha azt várod, hogy gyõz az igazság, gyõznek a "jó fiúk", akkor rossz sorozatot nézel (:

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

<#taps>
Master91
Oberyn Martell, a Vörös vipera, Dorne vidéke Hercege, Doran Martell Dorne urának testvíre
ForzaInter
1:09-nél ki az a csávó aki tyrion-al beszél?

Yo, Bitch!

Narxis
Aztarohadt brutális egy trailer! Ez lesz az eddigi legjobb évad!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Lehet rosszul aludtam, de kozel sem mozgatott meg ugy, mint a Vikings teaser, pedig az meg csak nem is trailer...

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Cersei... <#szeret> <#eljen>

DasIsFuck
Mondjuk egy sorozat ezt simán megtehetné, hisz ott nem 2 max 3 óra a játékidõ...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
Én dugnám...<#idiota>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

ProGabe
Hirtelen azt hittem, hogy Rashida Jones, hádde mondom az nem lehet 😊

szucsy89
na ki ismeri fel?

Piszkos  Fred
Szerintem meghagyják az ötödik évadra, hogy legyen valami akciódúsabb szál.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Könyvek alapján úgy vélem Martin fontos szerepet szán neki. Szerintem benne lesz, kérdés mikor.
Bár igen, hajlok afelé, hogy nem a mostani évadban.

Master91
Ebben az évadban nem jött úgy új szereplõ hogy Victorian benne legyen ( lehet benne se lesz :s )

Nem is tudom milyen szereplõ változások vannak pontosan.

-Hegy cserélve
-Daario cserélve
-Vissza jön a Alliser Thorne (falon volt kiképzõ)
-Braavosi Vasbank követe is lesz
-2 dornei

Kíváncsi leszek, hogy a mostani évadban vajon már benne lesz-e a Victarion Greyjoy fonál vagy majd csak jövõre!

Sir Quno Jedi
Hát ha ilyen finom árút lehetne kapni az út szélén bagóé, az bezony már a kánaán lenne, de ez nem jellemzõ... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

egyszerûen csak hasonlít azokra az olcsó utca árukra amit látni szoktam néha az út szélén mikor éppen egyik városból a másikba tartok.

lehet hogy rossz pozícióból lett lefényképezve de nekem ez jutott eszembe.

arról meg nem tehetek hogy ez a hej meg átalakult recskatopiká :-D

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Érzitek ezt? Irigység szag.
Ne értsd félre én is szeretem ezeket a kis anekdotákat olvasni, de filmben az ilyenek nem mûködnek.

Na téma lezárva mindent elmondtam amit akartam.

Most csak annyi a kérdésem, hogy akkor ez a 15 másodperces tesaer az a trailer amit vasárnapra ígértek csak hamarabb kijött, vagy várhatunk holnap igazi trailert is?
Master91
Én baromira szerettem õket olvasni.

Most kezdtem nem rég Dunk & Egg kalandozásait , nagyon tetszik. Jó kis történelem anyagok vannak 😄
Na látod ezért megfilmesíthetetlen a 4-5. könyv nagy része, mert túlságosan kitér olyan lényegtelen anekdotázásokra, mint például, hogy ne mondjak spoilert a kacsamezei lovag élettörténete, vagy az éjjeli õrség krumpliellátásának a logisztikája......
picket
Filmnek jó volt. Csak Dune-nak nem. <#idiota>
Viccet félretéve: átvitte az érzések és élmények nagy részét, amiben az olvasónak része lehetett, ezért jó volt. Persze ezért (meg némi mozis hatásvadászadért) jól elrugaszkodott a könyvtõl.
Egy filmnek nem engeded azt meg, amit egy regénynek: hogy a szereplõk valami teljesen lényegtelen feladat végzése közben elmélkedjenek (pedig logikus, hogy akkor van idejük gondolkozni, amikor semmi érdekes nem történik velük), ezért sosem fogjuk megtudni a sorozatból, hogy az Éjjeli Õrségnek hány zsák karalábéja van <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Hát ok, ha szerinted a Lynch féle Dune az esõvel a végén jó volt, akkor itt értelmetlen bármiféle vita. 😊
[NST]Cifu
Jó lesz ez már látszik, hogy a 3. könyv végének teljes feldolgozása mellet belecsapnak a 4-5. könyvbe és így nem nyújtják majd, mint a rétestésztát.

Ugye tudod, hogy a 4-5. könyv párhuzamosan zajlik? Továbbá, hogy már a 3. könyvet is ketté kellett bontaniuk, mert egy évadba nem fért volna bele? Ezzel együtt már így is érintették a 4.-5. könyvet a Theon vonallal?

Ennek én örülök a 4-5. könyv nem rossz, de úgy ahogy van megfilmesíthetetlen, szóval itt már indokoltak lesznek a változtatások is.....

Hányszor hallottuk már, hogy egy könyv megfilmesíthetettlen? A Dune-t sem gondolták, hogy megfilmesíthetõ, aztán David Lynch mégis egész fogyaszthatóvá tette, de sok hasonló esetet lehet sorolni még (azzal együtt, hogy nyílván sok esetben korántsem sült el jól a megfilmesítés).

Eleddig szerintem egész jó munkát végeztek a HBO-nál a GoW sorozattal, nem hiszem, hogy aggódnunk kellene...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ezek szerint van tapasztalatod azon a területen. 😉

mint valami kiéget rossz kurva úgy néz ki <#levele>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Megy tovább a sorozat szvsz a könyvektõl függetlenül + talán másfél éven belül meglesz a 6. könyv.
Piszkos  Fred
Lesz itt még húzás-vonás, mert ha akciódúsan akarják csinálni, akkor az ötödik évaddal beérik Martin bát

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Jó lesz ez már látszik, hogy a 3. könyv végének teljes feldolgozása mellet belecsapnak a 4-5. könyvbe és így nem nyújtják majd, mint a rétestésztát.

Ennek én örülök a 4-5. könyv nem rossz, de úgy ahogy van megfilmesíthetetlen, szóval itt már indokoltak lesznek a változtatások is.....
szucsy89
szucsy89
lassacskán... de addig is:

Systore