19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
#8800 tudtam, hogy bízhatok bennetek! :D
de quiburn mestert kihagynám!:D -
#8799 Nem a család, vannak "független" szakértők. :D -
#8798 Westerosi hagyományok szerint a házassági lakomát követő első éjszakára hívhatóak "szemtanuk", de kevés család ragaszkodik a fizikai bizonyítékhoz, a lentebb említett lehetőség miatt.
Az meg más dolog, ha egy nemes hölgyről már _köztudott_, hogy leszakították a virágát. (Lysa Tully)
Magamból kiindulva sem nézném jó szemmel, hogy a lányom sunáját fürkéssze a másik család. -
#8797 Namerpl. az Orleansi szüzet szépen megvizsgálták, ahogy ez amúgy pl. nemeseknél volt szokás (csak ő nem is volt nemes). Nem szerették a zsákbamacsit. -
#8796 Nem vették ezt ám olyan komolyan.
Ha menyasszony azt mondja, hogy szűz, nem firtatják a témát. Ugyanis a lovaglástól is átszakadhat a szűzhártya. -
MaRee #8795 Ühh, jobbulást. Ha más nem a topic összedob neked egy arany kézre. -
#8794 XD Ser Loras -
#8793 Nem, ebben a sorozatban (még) nem. -
#8792 flém orkán? úgy ismersz minket? :D
jaajj.. edzés... két hét múlva esetleg valami szöszölést kellene csinálni, egy kis bal kezes zsákolást meg finoman a lábat gyakorolni. valami pettinget összehozok, ha már:
16+
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
úgyhogy nézzétek el, ha elmaradnak a nagybetűk néha és van elgépelés... :) -
#8791 :D
Attól függ mit villantanak és mennyire jók. Mondjuk ha nincs nagy tehetségük, akkor még lehetnek jó karakter szinészek, úgy is ez a divat.
De igazad van, lehet, hogy az életben nem tudnak kitörni a got-ból... -
#8790 a mások vigyenek el -
G_ArchAngel #8789 ha linklesz, akkor igen, de en es SQJ nem fogunk - a mi fetisunk a prosztata-masszazs :D -
MaRee #8788 El megyek edzeni, 90 valahány hozzászólás, mondom na itt már flém orkán van.. Erre haza jövök, és férfi seggek a téma.
Mostantól ilyen képek lesznek benn?
-
#8787 Maisie Williams már 17, Sophie Turner 18. -
G_ArchAngel #8786 Tegyuk fel, hogy GRRM eletben hagyja a ket Stark lanyt, 8-9 evaddal szamolva... szegenyek jobban be lesznek skatulyazva, mint Emma Hermione Watson... -
#8785 amúgy most tényleg? 16. és vége....? hmmm...?:/ -
#8784 Eléggé sajátságos arca van, ráadásul van egy zömöknek tűnő alkata...
Lehet egy-két év és formálódik...de... -
G_ArchAngel #8783 Ebbol a szogbol meg Arya is igeretes lenne, ha kicsit idosebb lenne. Annyira nem jo, hogy megerjen 2-6 ev letoltendot. -
#8782 én most már azért megnézném archangel seggét is...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
G_ArchAngel #8781 dobtak neki egy 2 ismeretlenes egyenletet es most inditja ujra a rendszert -
#8780 Ne is mond. Nekem öreg fószer volt múltkor. Ügyes keze volt, node mégis... :D -
#8779 Van olyan? :D -
#8778 Sansával valaki, valamit csinál éppen az asztal alatt, vagy miért eme ábrázat? :D -
G_ArchAngel #8777 Ennyire nem vagyok liberalis. Prosztatat is csak noi orvonak engedem meg, hogy vizsgaljon :D -
#8776 Pedig lehet kellemesen csalódnál... :D -
G_ArchAngel #8775 Elobb mutatnam meg neki vagy spanielful-cickonak, mint neked :D -
#8774 Hát minket itt kevésbé izgatnak a férfi seggek hidd el. Lehet Emíliának csak kis trapéz segge van, de azt előbb bevállalnám/megnézném stb., mint a tiedét... :DD -
G_ArchAngel #8773 oh, en a sajatomra utaltam :D -
#8772 Te le vagy szarva, mert fotósként modellekkel dolgozol, be is baszna, ha nem ötpontosokat akasztanál le. :D -
G_ArchAngel #8771 Nekem ennel jobb van, de azert meg kellett dolgozni :D -
G_ArchAngel #8770 Tessek, igy mindig vele nezheted -
#8769 Nagyon kicsi a csaj, ezért kicsit mások az arányai (ismerek ilyen kicsi lányokat, azoknak is tök más arányaik vannak) és nem is úgy néz ki, mint aki fitnessz-ribancra gyúrta magát. De azért aranyos és a két kezét összeteheti akinek ilyen van otthon (kettő :D). -
#8768 trapéz segg XDDDDD -
#8767 Törpe haláli. Nélküle nem is fogom nézni szvsz.: :_D
-
G_ArchAngel #8766 az a trapez segg, az odab_sz... -
#8765 Meg ha tényleg szűz volt, mint amire mindig hivatkozott szegényke, akkor az első után nem biztos, hogy így vigyorgott volna. Vagy de. -
G_ArchAngel #8764 egy 18 eves English rose-nak nincs is mas vagya, hogy a 'cut' elhangzasa utan offscreen megrakjak az adott set-ben... -
#8763 -
sempronius18 #8762 Valszeg nem egyébként, mert szűzen értékesebb ha férjhez akarja adni, csak olyan furcsán jött ki. -
#8761 A filmből ez nem derül ki, legfeljebb csak feltételezhető.