Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Arya: Who's Wylla?
Ned Dayne: Jon Snow's mother. He never told you?
Arya: Jon never knew his mother. Not even her name." <#papakacsint>#papakacsint>
Én ezt a verziót tartom igaznak.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
ugyanúgy van rá utalás, mint ahogy arra volt, hogy Renly meg Loras homoszexuális szeretõk. a sorozatban meg premier plánban tolják a srácok.
persze ettõl még elképzelhetõ, hogy Martin terel, sõt az is lehet, hogy csak azért változtat rajta, mert kitalálták, de a legvalószínûbb, hogy semmi jelentõsége nem lesz.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Tyrion: Some woman, no doubt. Most of them are.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
(belinkelem, hátha más is érdekel😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Feléig eljutottam, tetszik. A könyv/sorozathoz úgy nem igazán kapcsolódik, de van benne 1-2 jó pofa dolog.
Pl. van olyan kis mellék küldid a falon, hogy gyûjts a 7 istenrõl kis szobrot, vidd az egyik testvéredhez, õ baromi ügyesen farag, és fel újítja neked.
Azt hiszem ugyan ez a faszi faragta Jon Hosszúkarom kardjának markolatára a farkas fejet
Mondjuk "sebesség" fog még jönni, mert nem csak az izom, hanem az idegrendszer is tanul és lehet erre is edzeni.
De errõl nem pofáznom kell, hanem csinálnom.
Más: megtaláltam a game of thrones játékot. Nincs igazán sok idõm. "Nekünk" érdemes ezzel múlatni a drága idõt, mert oké, hangulatosnak tûnt, de ad valami pluszt a GOT világához, amit eddig ismerünk?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Viszont... Ennyit nem ér az egész. Ha tényleg elronthatom más szórakozását, akkor inkább csendben maradok, vagy szórakozom más dolgon, ami nem lehet spoiler.<#wave>#wave>
Várom a következõ trailereket, hájpot, közben folytatom a könyvet.😊
Lehet, hogy inkább bele kellett volna mennem a testépítés versus tájbókszba, mert én is egy ideje próbálkozom a muay thai és a fizikumom szinkronizálásával, viszont nem gyúrok, de van vagy 7% testzsírom, aminek ellenére még nem vagyok elég gyors.

Már így is rengeteg olyan dolog van a sorozatban, ami a könyvben csak egy félsoros utalás. Ha tényleg igaz a teória, akkor azt a sorozatban sokkal jobban ki fogják emelni, mert ki kell. Vannak olyan dolgok is, amikre - ha számszerûsíteni akarom - kb. 80%nyi esély van. Ha azokat beírom, akkor azok is spoilerek, vagy sem?
Szerintem az egyik legmegalapozottabb teória igenis spoiler.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Csak két gondolat:
-szerencsére nemsokára visszakerül a topik a régi kerékvágásba, amikor az aktuális részrõl folyik a diskurzus. Szerintem bocsánatos bûn, hogy a szünetekben repkednek a cicik, indokolatlan kvízek meg a hupákolás megy.😄
-se a könyvben, se a sorozatban utalás nem volt ilyesmire. Tehát én sem spoilerként kezeltem. Ami szerintem fontosabb: úgy látom, hogy Martin apónak a jelen a legfontosabb, nézd meg, hogy Aemon mester, Ned/Robert király, stb. múltjával nem foglalkozik, nem az a döntõ. Ha esetleg a teória igaz lenne sem hiszem, hogy jelentõs változást okozna.
(engem nagyon érdekelt volna Valyria bukása, de szerintem te is látod, néhány mondaton kívül nem kapunk mást, mert nem fontos a történet szempontjából)
és eléggé logikus lenne ha így lenne ahogy Õ leírta
de maradjon, engem ugyan nem zavar
csak akik csak a sorozatot nézik eszükbe se juthatott még ilyen
Úgy lesznek azok a kérdések megválaszolva és a titkok felfedve, mint a Lost-ban!
Hát még asztat sem fedték fel, hogy Havas Jon Rhaegar Targaryen és Lyanna Stark gyermeke!!!4
Yo, Bitch!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
jelzem mindenkinek, hogy el lehet menni bánatosabb vidékekre az izomszövetrõl társalogni.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
http://gaborszantai.co.uk/
Mellesleg a sorozat valósághûsége szempontjából Jonon ha egy deka izom nem lenne azt se nagyon vennénk észre, mert állandóan nyakig bundában van, de hatalmas mellizomra meg végképp nem lenne szüksége.
Nem a 300-ból kell kiindulni, meg egyéb baromságokból, a középkorban nem igazán volt külön izomspecifikus edzés, csak dolgoztak meg gyakorlatoztak a fegyverekkel. Nem igazán volt szempont hogy mennyivel tud az adott lovag fekve nyomni meg legyen 50-es karja, ha Sam szintû vívótechnikával rendelkezett <#papakacsint>#papakacsint> Mint ahogy hiába lesz ma is valaki nagydarab majom és izmos, ha bal kézzel üti a jobb egyenest 😄 Az ilyenek fekszenek meg a leghamarabb.
De mutass egyet aki testepitos formajat megtartva boxolt vagy K1-ezett. Csak egyet.
Nem láttál te még ex testépítõst boxolni és K1-ezni úgy érzem....
Ezert volt az autos hasonlat. Nagy ero, de csak rovidtavon.
Ha egy gladiatornak csak 1-2 ellenfellel kellett volna kuzdenie, akkor lehet jobban jartak egy Szikla fele felepitessel, de aki gyors akart lenni es akar 4-5 fordulot is tulelni, az Bruce Lee volt. A Spartacus nem volt dokumentumfilm sorozat, de ott is jol latszodott, hogy a viszonlag apro Spartacus, Crixus es Gannicus volt a bajnoktipus, nem a naluk joval nagyobb harcosok.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,