Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amelyik könyvben volt rá utalás, annál már elõrébb jár a sorozat, ezért gondolom, hogy nem lesz benne ilyesmi. A homárkodást meg gondolom azért tették bele, mert a másság reklámozása szinte kötelezõ 2013-2014-ben mindenhol <#kuss>

"Arya: Who's Wylla?
Ned Dayne: Jon Snow's mother. He never told you?
Arya: Jon never knew his mother. Not even her name." <#papakacsint>

Én ezt a verziót tartom igaznak.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

QuippeR
ne haragudj, de hülyeség, hogy nincs rá utalás. olvasd el például, amikor Nednek a börtönben rémálmai vannak.

ugyanúgy van rá utalás, mint ahogy arra volt, hogy Renly meg Loras homoszexuális szeretõk. a sorozatban meg premier plánban tolják a srácok.

persze ettõl még elképzelhetõ, hogy Martin terel, sõt az is lehet, hogy csak azért változtat rajta, mert kitalálták, de a legvalószínûbb, hogy semmi jelentõsége nem lesz.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Systore
képet nézve érdekes egyébként, hogy csak Arya (és Jon) néz ki úgy, mint egy "igazi" Stark. többinek meg ilyen gány Tully vonásai vannak.
Jon: I dont even know who my mother was.
Tyrion: Some woman, no doubt. Most of them are.

Nem nettó hülyeség. Ez egy fanok által kitalált dolog. Nincs benne a könyvben, a sorozatban sem lesz. Az író soha nem tett erre semmilyen utalást, hogy igaz lenne. Van a könyv alapján négy vagy öt teória, hogy ki lehet Jon anyja-apja, még van olyan amibe Davos-t is belekeverik. Szerintem Jon Sam féltestvére, mert csak. Ez is spoiler? <#vigyor2>

ProGabe
Igen, ez valószínûleg így lesz. Mondjuk ha nem tudná már kb. mindenki (barokkos túlzás ez persze), akkor még megjátszaná szerintem. Így meg már felejtõs.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Darthmushroom
<3

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

trident
Igen. A hangulat, zene, a látvány megfogott. Majd látom akkor, hogy szakítok-e rá idõt.😊
(belinkelem, hátha más is érdekel😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Master91
Arra gondolsz amivel 1 fekete testvér lehetsz meg egy vörös pap?

Feléig eljutottam, tetszik. A könyv/sorozathoz úgy nem igazán kapcsolódik, de van benne 1-2 jó pofa dolog.

Pl. van olyan kis mellék küldid a falon, hogy gyûjts a 7 istenrõl kis szobrot, vidd az egyik testvéredhez, õ baromi ügyesen farag, és fel újítja neked.

Azt hiszem ugyan ez a faszi faragta Jon Hosszúkarom kardjának markolatára a farkas fejet

trident
És hogy milyen igazad van, elkummantottam a múlt héten egy edzést (mert tetoválást folytattunk), plusz ezen a héten is egyet el fogok. Basszus, bûntudatom van, de ez azt jelenti, hogy értelme van annak hogy csinálom, belefogtam.😄

Mondjuk "sebesség" fog még jönni, mert nem csak az izom, hanem az idegrendszer is tanul és lehet erre is edzeni.

De errõl nem pofáznom kell, hanem csinálnom.

Más: megtaláltam a game of thrones játékot. Nincs igazán sok idõm. "Nekünk" érdemes ezzel múlatni a drága idõt, mert oké, hangulatosnak tûnt, de ad valami pluszt a GOT világához, amit eddig ismerünk?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

szucsy89
Shiwo
én kinézem Martin papából, hogy vagy soha az életbe nem tudjuk meg, hogy igaz-e ez a teória, vagy jót röhög magába és kiderül, hogy Jon tényleg Ned fia

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Master91
Nem edzettél alaposan

trident
Amikor Master91 elõször szólt, akkor elkezdtem gondolkodni (gyorsan abbahagytam), de én sem spoilernek gondolom.

Viszont... Ennyit nem ér az egész. Ha tényleg elronthatom más szórakozását, akkor inkább csendben maradok, vagy szórakozom más dolgon, ami nem lehet spoiler.<#wave>

Várom a következõ trailereket, hájpot, közben folytatom a könyvet.😊

Lehet, hogy inkább bele kellett volna mennem a testépítés versus tájbókszba, mert én is egy ideje próbálkozom a muay thai és a fizikumom szinkronizálásával, viszont nem gyúrok, de van vagy 7% testzsírom, aminek ellenére még nem vagyok elég gyors.

ProGabe
Ez így nettó hülyeség, már bocs! <#nemtudom>
Már így is rengeteg olyan dolog van a sorozatban, ami a könyvben csak egy félsoros utalás. Ha tényleg igaz a teória, akkor azt a sorozatban sokkal jobban ki fogják emelni, mert ki kell. Vannak olyan dolgok is, amikre - ha számszerûsíteni akarom - kb. 80%nyi esély van. Ha azokat beírom, akkor azok is spoilerek, vagy sem?

Szerintem az egyik legmegalapozottabb teória igenis spoiler.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Spoilernek azt tekintem, ha valaki olyan dolgot ír be ide, ami még a sorozatban nem történt meg. A fanok által kitalált, bármennyire is meglapozott teóriák nem tartoznak ide, hiszen a könyvben sem szerepeltek így feketén fehéren, és a sorozatban sem fog ilyesmi kiderülni, hogy Havas Jon nem Ned Stark fia.

Master91
Pedig már az 1. könyvben is van pár utalás.

Piszkos  Fred
Varys és Illyrio sellõk, eddig ez a legjobb, amit hallottam.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

ProGabe
Mármint a legmegalapozottabb fan-teóriára nincs utalás? <#gonosz1>

trident
Elnézést kérek (s persze mástól is), ha a hozzászólásom rontja a komfortérzetet a topikban. Mert nem szándékom senkinek sem a szórakozását elrontani.

Csak két gondolat:
-szerencsére nemsokára visszakerül a topik a régi kerékvágásba, amikor az aktuális részrõl folyik a diskurzus. Szerintem bocsánatos bûn, hogy a szünetekben repkednek a cicik, indokolatlan kvízek meg a hupákolás megy.😄

-se a könyvben, se a sorozatban utalás nem volt ilyesmire. Tehát én sem spoilerként kezeltem. Ami szerintem fontosabb: úgy látom, hogy Martin apónak a jelen a legfontosabb, nézd meg, hogy Aemon mester, Ned/Robert király, stb. múltjával nem foglalkozik, nem az a döntõ. Ha esetleg a teória igaz lenne sem hiszem, hogy jelentõs változást okozna.
(engem nagyon érdekelt volna Valyria bukása, de szerintem te is látod, néhány mondaton kívül nem kapunk mást, mert nem fontos a történet szempontjából)

Master91
esetleges spoilernek mondtam direkt

és eléggé logikus lenne ha így lenne ahogy Õ leírta

de maradjon, engem ugyan nem zavar

csak akik csak a sorozatot nézik eszükbe se juthatott még ilyen
Ez nem spoiler, ez csak egy rajongók által kitalált feltételezés.

Master91
Esetleges spoiler van a kommentbe, sztem törölje a házigizda.
trident
<#eljen>

Úgy lesznek azok a kérdések megválaszolva és a titkok felfedve, mint a Lost-ban!

Hát még asztat sem fedték fel, hogy Havas Jon Rhaegar Targaryen és Lyanna Stark gyermeke!!!4

Jó lesz, jó lesz, kíváncsian várom. El is kezdtem olvasni a könyveket. Csak egy elvárásom van a sorozat felé: minõségi munka legyen, bárhogy fésülik ki a szálakat. <#finom>

ProGabe

ForzaInter
a küzdõsporthoz teljesen más izomzat kell mint a testépítéshez. van rá példa arra, hogy valaki testépítõbõl ment át mondjuk mma-ba, és teljesen megváltozott az alkata/izomzata.

Yo, Bitch!

Azért, mert bárki "gyúrós" el tud menni bohóckodni hogy õ tájboxos, attól még 50es karral meg 120 kilósan nem lesz olyan sikeres a sportban mint egy véknyabb küzdõsportoló. De szerintem hagyjuk a témát mert nagyon off, aki akar az menjen a testépítés topikba vitázni.

Master91
Miért kötelezõ hogy versenyzõ legyen?
Sir Quno Jedi
Jaja, engem sem ajzanak fel a pasiizmok és a rálihegésük. Deee sok itt a metrószegszuális (finom voltam, IGEN), ahogy elnézem... evvan...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

QuippeR
mernemazõedzésükrejártál.

jelzem mindenkinek, hogy el lehet menni bánatosabb vidékekre az izomszövetrõl társalogni.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Menj el az edzésükre és látni fogsz.<#whatever>

http://gaborszantai.co.uk/

Hát én küzdõsportoltam egy pár évet, de testépítõ alkatú versenyzõvel még nem nagyon találkoztam <#kuss>

Master91
Ellehet fáradni az edzésünkre.

Vagy ezt értelmezni:
picket

&#3237;_&#3237;

Nyilván vannak nagydarab boxolók és küzdõsportolók, de Jay Cutler szerû izomzattal rendelkezõ egyént ne várjunk, az egy másik sport.

Mellesleg a sorozat valósághûsége szempontjából Jonon ha egy deka izom nem lenne azt se nagyon vennénk észre, mert állandóan nyakig bundában van, de hatalmas mellizomra meg végképp nem lenne szüksége.

Nem a 300-ból kell kiindulni, meg egyéb baromságokból, a középkorban nem igazán volt külön izomspecifikus edzés, csak dolgoztak meg gyakorlatoztak a fegyverekkel. Nem igazán volt szempont hogy mennyivel tud az adott lovag fekve nyomni meg legyen 50-es karja, ha Sam szintû vívótechnikával rendelkezett <#papakacsint> Mint ahogy hiába lesz ma is valaki nagydarab majom és izmos, ha bal kézzel üti a jobb egyenest 😄 Az ilyenek fekszenek meg a leghamarabb.

Ne a 100kg 4% testzsírszázalékos testépítõre gondolj, hanem egy szálkás 80-90 kilósra. simán kinézhet testépítõnek és jó erõnléttel simán boxolhat mellette.

Nem.
De mutass egyet aki testepitos formajat megtartva boxolt vagy K1-ezett. Csak egyet.

Master91
Az az igazság hogy ilyen hülyeségeket rég olvastam már.

Nem láttál te még ex testépítõst boxolni és K1-ezni úgy érzem....

Ha már ennyire megy az off, akkor jöjjön egy félig off. Maisie Williams a Teens React-ben.
Egyik baratom Mallorca 70.3-ra keszul, eddig magatol csinalta, de most mar van edzoje. Az elso dolog volt, hogy azonnal leallittatak vele minden erositest, izomtomeg novelest. Jelenleg izmot kell veszitenie, mert a testalkatahoz keptelen lenne elegendo energiat raktarozni a versenyre.

Nezd meg az ironmaneket vagy ultra marathon futokat: a legtobbjuk csontvazra feszitett izom - ugyanannyi CH elraktarozasa utan tobbszoroset futjak, igaz lassabban a rovidtavfutoknak.
Ezert volt az autos hasonlat. Nagy ero, de csak rovidtavon.
Ha egy gladiatornak csak 1-2 ellenfellel kellett volna kuzdenie, akkor lehet jobban jartak egy Szikla fele felepitessel, de aki gyors akart lenni es akar 4-5 fordulot is tulelni, az Bruce Lee volt. A Spartacus nem volt dokumentumfilm sorozat, de ott is jol latszodott, hogy a viszonlag apro Spartacus, Crixus es Gannicus volt a bajnoktipus, nem a naluk joval nagyobb harcosok.

Kérlek, ezt ne! Például nagy izomtömeggel is lehet gyorsan futni. Itt azon múlik, hogy mibe fekteted az erõdet. Nézz meg pár nagy tömegû ketrecharcost, akik nagy izomtömeggel futnak, úsznak. Amire edzed a tested, gyakorlod, azzá válik.
A nagy izomtomeg lelassit. Olyan, mint a muscle car: nagy motor, sok uzemanyagot gyorsan eget el. Tobbet er egy furge kis motor, ami ugyanannyi uzemanyaggal sokkal tovabb jut.

Alig van mell izomzata...van hová fejlõdnie.
cylonflatus
Hát, ha fõállásban csinálhatnám mint õ, leviszem én 6-ra is.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

nos ö már tutifix hogy nem fog belehízni a fotelba.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

<#smile>

Woodpecker
Mondod ezt úgy, hogy daruval nem emelnek ki a fotelból úgy bele vagy hízva.

Na, akkor hajrá minden fogyni vágyó, ha ez ilyen egyszerû <#vigyor>