Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HBD!

Akkor mostmár reszelheti az is, aki egy hónappal ezelõtt nem tette volna, mert "kislány" <#whatever>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

ForzaInter

Na végre 18 éves lett.😄

Yo, Bitch!

trident
<#eljen>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

am godsgrief csak az automatikus javítás áítírta... 😄
jah késõn láttam meg h olyan is van bocsi a spamért átírom oda is 😄
Master91
Próbálok segíteni neked, amúgy ez már inkább könyv téma nem ?
Sziasztok!

Elkezdtem magyar feliratot gyártani a youtube-on megtalálható 2x kb 1 órás Trónok harca történelmet felölelõ videóhoz. Olvastam az összes könyvet, ám sajnos csak magyarul, így néhány név fordítása gondot jelent. Kérlek titeket segítsetek. Nem emlékeztek véletlenül, hogy Viharvéget építõ Durran akit Durran Godsgirenak hívtak, hogy fordították a könyvekben? A segítséget elõre is köszönöm, ha elakadok még írok.
Systore
Sir Quno Jedi
Az lenne a hír, ha neki összeütne a szakállas egy-két alternatív endinget, ahova épp jólesik az elnök úrnak. Elvégre õ a fõnök, nemde?! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Jim Morrison
majd twitterén spoilerezget 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ForzaInter

Yo, Bitch!

TVelvet
gyorsan nõ a kis dög. 😄
jól megnõtt a sárkány a végén 😛 joffrey4 prez, remélem sokat lesz idén

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Nagyon jó kis vidi, meghozta a kedvem a sorozathoz 😊

Nice videó, tetszett az egész.

ProGabe
LOÁL! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Narxis
😄DDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Emberbol is ismerek joparat, aki igy gyarapodik 😄

http://gaborszantai.co.uk/

ProGabe
Smaug is biztos volt kicsi. Ráadásul itt a lore szerint addig nõnek, amíg van kaja és hely. Tisztára, mint egy aranyhal 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Smaug meg csak a szemet sem nyitva fel, ha korulotte vinnyogna ez a zsebgyik 😄

http://gaborszantai.co.uk/

Master91
Végén Drogon nem csúnya 😛

(Könyvbe itt azért még kisebb szerintem, kb. az 5. kötetbe gondoltam ekkorának)

Zenszkij
<#szeret><#finom> Adnám neki rendesen! 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Malakai
Vicces, hogy mostmár harmadjára adják elõ, hogy "több akció lesz ám, mint eddig, de tényleg"... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Systore
Mor3llo
jobb felsõ mehet mém alapnak
ettõl függetlenül lökném

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

szucsy89
ToCsEk
<#idiota>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

ProGabe

ForzaInter
legjobb jelenet az volt mikor egy farkas rátámadt az erdõben😄

Yo, Bitch!

Malakai
Mi rajta a meglepõ?

Meg most minden GoT színésznek be lesz linkelve minden egyéb munkája? 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ez wétéef?

ProGabe

BoneDragon

szucsy89
féloff

sárkánylovag
Jó a fórumon a logó
Most néztem meg blueray ba a 3 évadot kellemes pár nap volt😊
Kiváncsi vagyok hogy a 4. könyvet is kettévágják- e a sorozatban.
szucsy89
The night is dark and... most esik le hogy ez a csaj murvajónõ!

Systore
Systore
Roose Bolton - könyv verzió. megtetszett ez a kép, legjobb, amit láttam róla.
nem sztori spoiler, csak kicsit hosszú
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
His face was clean-shaved, smooth-skinned, ordinary, not handsome but not quite plain. Though Roose had been in battles, he bore no scars. Though well past forty, he was as yet unwrinkled, with scarce a line to tell of the passage of time. His lips were so thin that when he pressed them together they seem to vanish altogether. There was an agelessness about him, a stillness; on Roose Bolton’s face, rage and joy looked much the same. All he and Ramsay had in common were their eyes. His eyes are ice. Reek wondered if he ever cried. If so, do the tears feel cold upon his cheeks?
Once, a boy called Theon Greyjoy had enjoyed tweaking Bolton as they sat at council with Robb Stark, mocking his soft voice and making japes about leeches. He must have been mad. This is no man to jape with. You had only to look at Bolton to know that he had more cruelty in his pinky toe than all the Freys combined
DasIsFuck
Elég morbid lenne ezt vérszerinti családnak nevezni.
a vörösek teljesen más stílusba vannak rajzolva mint a barnák(már emennyire egy ilyen egyszerû animés rajzolási stílusba egy ember részletesen vonások szerint le lehet rajzolni)
göndör,full vörös haj míg a másik barna és teljesenen egyenes hajvonások.

Egyébként tök aranyosak<#puszi>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

trident
<#vigyor3>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Jim Morrison
miért nem csodálkozom, hogy már van ilyen is 😄

gyorsan rákerestem, spartacus supercut milyen hosszú lenne, de csak all erotic scenest találtam, az 43perces 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Shiwo
ehhez a könyv-topikban lesz kommentárom

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Tessék, lehet élvezkedni! NSFW! <#vigyor>

Jim Morrison
Már megint mirõl beszélgettek? Hol vannak a csajok? <#idiota>

Akkor egy pár év múlva visszatérünk erre <#bohoc>

Annyi bizonyíték van rá hogy egyszerûen nem lehet más csak R+L=J teória igaz.

A sorozatban nyilván azért nem tettek rá említést mert a nézõk 90%-ának a fõ szereplõk nevének megjegyzése is komoly feladat nemhogy még egy ilyen több évadon átívelõ rejtett utalás megértése. Nyilván majd csak pár résszel azelõtt veszik elõ ezt az egészet mielõtt kiderülne az igazság.

Ez a Wylla-s dolog meg egyértelmûen a kevésbé figyelmes nézõk/olvasók megtévesztésére van. GRRM amúgy is azt nyilatkozta az egyik interjúban hogy mielõtt véget érne a sorozat Jon meg fogja tudni ki az igazi anyja.

Na de hagyjuk a témát szerintem, vagy menjünk át az író topikjába, nehogy becsússzon egy-két spoiler is véletelen, végülis ez a sorozat topikja.