Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
(figyeltem, szándékosan nem is írtam semmi olyan kapcsolatot vagy bármit, ami spoiler)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
The Sworn Sword (2003)
The Mystery Knight (2010)
Már ki olvastam. A sárkányok táncát is.
És még jobban éhes lettem 😄
De ez már erõsen a könyvek topikja
http://sg.hu/listazas.php3?id=1211867955
Összességében pedig itt indult el az a cselekménysor, ami Lord Arryn halálához vezetett (és lényegében a sorozat elindult, kicsit hajaz a Twin peaks-re).
Az biztos, hogy érdekes lenne, mert a harcok mellett itt lehetne megismerni a fiatal Kisujjt, Robert-Lyanna kapcsolatát, a Targaryenek bukását, Lannisterek felemelkedését, Stannis/Davos fénykorát.
De ugye egyelõre marad ez:
"A sorozatot három elõzmény novella egészíti ki, melyek a Martin által kitalált világban játszódnak, kilencven évvel A tûz és jég dala cselekménye elõtt.
Eddig megjelent novellák:
Kóbor lovag (The Hedge Knight, 1998)
The Sworn Sword (2003)
The Mystery Knight (2010)
A Kóbor lovag és a The Sworn Sword alapján képregény készült, elõbbit magyar nyelven is kiadták."
Mondjuk én most örülök, ha az ötödik könyv végére érek.😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
és még jöhetne legalább a hosszú éjszakáról is pár kaland, de Robert lázadása is baromira érdekelne 1 könyv formába
-szépen, folyamatosan, néha több nézõpontból világítják meg, zseniális!
-engem Valirya és az erdõ gyermekei érdekeltek volna, de nem a misztikum kell legyen az elsõ, ráadásul mindkettõ "letûnt"...
Még mindig van értelme elkezdeni a könyveket emberek, hiszen még kb. csak a felét dolgozta fel a sorozat. Egy hihetetlen élménybõl maradtok ki, ha csak a sorozatot nézitek...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Nem tökéletesen azonos a sorozat és a könyv.
Ha elkezded olvasni, akkor bõvebb rálátásod lesz az egyes karakterekre, cselekményre. A mágia, látomások is erõsebben jelennek meg a könyvben. Személy szerint karácsonykor kezdtem olvasni, nem bántam meg cseppet sem.
On.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Az elmúlt évtized legjobb sorozata szerintem. Bár félve állítok ilyet, mert egyesek lehet belém kötnek de szerintem az.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

😞
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ez már kegyetlenség!
http://gaborszantai.co.uk/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
You’re a true Machiavellian — cunning, manipulative, and power-hungry. Friends would say you’re the most outgoing of the group, and you consider yourself the leader. Unluckily for you, most people despise your manipulative nature. And doubly unluckily for you, a dragon will burn you to a crisp.
<#csodalk>#csodalk>
You got: You’d die in a sword fight!
You can be foolishly headstrong and stubborn in your ways. What seems like self-confidence is often a disguise for insecurity, and you find that you act in ways around people that don’t reflect your true self. You’ll give a noble effort, but will die by someone else’s sword.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
bárcsak Richard Maddent kasztolták volna Jon Snownak 😞
http://gaborszantai.co.uk/
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Köszi!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...