Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Na igen... Angol után elég nehéz megszokni, mert totál más. De mint mondtam Joffrey szinkronja tökéletesen eltalált 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Nem figyelsz. Én azt írtam hogy MANAPSÁG romlott a magyar szinkron minõsége.

@Kongy
Én egyszer belenéztem egy szinkronos Trónok harca részbe. Mikor meghallottam Tyrion hangját, majdnem elsírtam magam! :'D

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van benne ráció amit írsz de sztem nem, egy szemét, számító nõ de erre õ se lenne képes, fõleg úgy hogy végig is kell néznie a fia halálát
sztem nem is Margary anyja tette, nem értem hogy miért lenne érdeke hogy Joffrey meghaljon, megmondom õszinétn fingom sincs ki tehette mivel jelenleg van vagy 10 tippem

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

sztem ez történt 4*02-ben, csak spekuláció
Cersei mérgezte meg a fiát, hisz folyamatosan vesztette el az irányítást felette, addig kellett lépnie amíg az új királynõ nem lesz terhes, így nincs örökös. Joffrey halálával a az öccse lett a király, aki kiskorú. Ha emlékeztek volt is egy olyan rész ahol Cersei a kisgyerekkel ül a trónon. + kiüti Tyront, eleve sztem meg se gyanusították volna, hogy õ tette ha Cersei nem veri ki a hisztit. + dolog sztem az új dokitól kapta a mérget, aki Jaimet ápolgatja, nagyon nagy "tisztelõje" lett, ja pont Cersei ilyen + az eddigi Pycelle nagymestert aki nagy seggnyalója volt, elküldte a picsába, tuti csinálta a helyet az új barátnak.
vannak jó magyar szinkronok de ezek a drámák eredeti nyelven jók mert szinkronnal az a szinészi játék a kanyarba sincs mint eredeti nyelven

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Zenszkij
Nem tudom mi ez a nagy szinkron gyûlölet tisztelt igényes szakértõ urak, de a magyar szinkron világelsõ. Frédi és Béni, a Bud Spencer, Terence Hill filmek és sorolhatnám. Inkább örülni kéne, hogy lefordítják, mintsem itt Roger Ebert-i szinten szapulni a sziknronfordítók munkáját. Nekem az a tapasztalatom, ha egy sorozatot feliratosan kezdek el nézni, akkor zavar a szinkron (Trónok esetében ezzel sincs bajom), mert egy képhez egy hang társul. Ha szinkronosan nézem, akkor meg zavar utána a felirat. De szerencsére az internet világában ma már minenki ki tudja elégíteni kontár igényeit.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Kongy
Az a baj, hogy néhány színész szinkronhangja egyszerûen idegesít. Nem bírom néha már elviselni, fõleg ha ismerem a színész hangját... Én bírom Kõszegi Ákost alapjában véve, de könyörgöm ne szinkronizáljon már Jack Bauert... na 😄 Ez csak egy példa.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Nem azért, de manapság a magyar szinkron tényleg siralmas. Meg a szinkron lehet kurva jó is, akkor sem tudja átadni az igazi filmhangulatot. Na meg amit már máshol leírtam, a hang hozzájárul a színészethez is.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

skinnyman
A tobbseg igenytelen, maradjunk ennyiben.
Manapsag a legtobb filmet moziban sem lehet megnezni az egesz orszagban normalis valtozatban, mert a tobbsegnek nem jo az eredeti hang, hanem a stohl bucis hang kell. Par evvel ezelottig legalabb 1-2 moziban jatszottak a rendes valtozatot (eredeti hanggal, ha epp olyan a film akkor 3d-ben), most mar ott tartunk, hogy a legtobb helyen egyaltalan nem jatszak eredeti hanggal a filmeket, kizarolag szinkronnal, es ha par helyen van is eredeti nyelvvel, akkor az azert csakis a 2d-s valtozat, es csak kisebb termekben vetitik. Ezert sem szoktam moziba jarni. De nekik megis igy eri meg jobban (mintha az eredeti nyelvvel jatszanak), szoval a tobbseg igenytelen, nincs mas magyarazat.

Regards,

Jah, mondjuk bõven 10+ éves az a sorozat, szóval hát igen, azóta én sem találkoztam igazán jó szinkronnal.
Általánosságban egyet értek, de egyrészt van igazság abban is, amit Hegi mond, másrészt kivételek mindig vannak. 😊 A Csengetett M'lord esetén zseniális volt a szinkron, már-már jobb volt úgy nézni, mint eredetiben, bár a szóviccek miatt azért ott is az angol verzió volt a nyerõbb. 😊
Hegi90
téged meglep, hogy van akinek egy másik dolog jobban tetszik, mint amit te szeretsz?

van akit jobban idegesítenek a feliratok, van aki nem tud elég jól angolul, van aki csak szimplán így szokta meg és egyáltalán nem zavarja és nincs is kedve váltani.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Molnibalage
Számomra meglep, hogy még van olyan, aki néz magyar szinkronnal sorozatot, ami nem 10+ éves legalább. Az utolsó olyan sorozat amit szinkronnal néztem kb. az Elit Alakulat volt meg tavaly az Elnök Emberei részben, de egy idõ után átváltottam inkább angolra.

A magyar szinkron az esetek nagy részében minõsíthetetlenül gagyi.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hegi90
sokan, úgyhogy nem kellene ilyen leereszkedõnek lenned.

az eredeti kérdésre a választ tehát senki nem tudja.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

"Hogy ne legyen nagyon off: Remélem ezeket az 1-1 elleni kardos jeleneteket nem akarják sokat erõltetni, vagy kicsit jobban megcsinálják, mert ez a mostani nagyon gagyi volt. "

Most tutira kib*szom a biztosítékot pár emberkénél, de... a könyvben ez is máshogy volt! <#bee1> <#nyes>
Ott Jaime nem Bronn-al gyakorol, hanem Ser Ilyn Payne-el. Akinek ugyebár kivágták a nyelvét, ergo õ aztán tutifix, hogy nem fog senkinek arról kotyogni, hogy Jaime milyen ügyetlen bal kézzel. <#smile> Csak ilyen hülye hörgõ hangot szokott hallatni, amirõl Jaime mindig úgy véli, hogy kineveti.
Kongy
Összességében nem rossz a szinkron, de vannak karakterek, akiknek rémesen idegesítõ a magyar hangja, pl Sansa-nak, de Tyrion-é is eléggé idegesített egy idõ után. 1.-2. évadot úgy néztem egybe, szinkronosan. Joffrey magyar hangja amúgy nagyon el van találva, hihetetlenül passzol a gyerek beszédstílusa a színészéhez 😄

Myselor
azért ilyet mondani nem kéne.annyira nem rossz és vannak akik így nézik szóval nyugi van.
Én kb két percre néztem bele egyszer úgy, szörnyû 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

böröczk
egyáltalán milyen elvetemült az, aki szinkronnal nézi? annak még a topicban sincs helye 😄

Kumiho #2179

Hegi90
ezek szerint tavaly meg tavalyelõtt csak halucináltunk a barátnõmmel? <#merges2>

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

stargatelost
Soha nem jött szinkronnal egy hét után. Mindig is magyar felirattal adta a magyar HBO az amerikai sugárzást követõen Aztán majd hónap végén, vagy utána jön szinkronnal. Mindig is így volt.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Kongy
Ez a Loras gyerek mekkora egy hímringyó.... 😄

DasIsFuck
a lanisterek az incest branch?😄

egyébként az Oberyn herceg nem a nõvérével hált?

mert az látható hogy elég római stílusba tolják<#idiota>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

ForzaInter
Így is GOT részei talán a leghosszabbak a sorozatoknál, csak hát a 10 rész kevés.. Kéne vagy 15 min, de nagyon drága a sorozat, szóval ez esélytelen. Mondjuk örüljünk, hogy sorozat lett a könyvbõl és nem filmek, akkor még 5 perc se jutna 1-2 karakterre és csomó minden bele se férne..

Yo, Bitch!

Hegi90
de így írja: IV/1. rész, IV/2. rész.
korábbi évadoknál is amúgy 1 hét volt a különbség az amcsi meg a magyar vetítések között asszem...
igen a szinkronosra gondolok

Myselor
megy az ismétlés magyar feliratosan igen 😄
amúgy mindig hétfõ este megy.de gondolom te a szinkronosat várod ha nem akkor bocsi
Hegi90
akkor mit kamuzik össze vissza a port.hu

DasIsFuck
vagy azt, hogy zeneszerzõ vagy és megsüketülsz...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Myselor
elvagy tévedve 😊 25 talán nemtom pontosan akkor megy magyarul az elsõ rész elvileg
Hegi90
gyors kérdés: miért nem látom fent torrentoldalakon magyarul az elsõ részt? nem vetítették már le vasárnap? holnap meg már a 2. rész megy, nem?

Master91
máskor ezzel töröld

*fly away..
Shiwo
hát nem 😄 de szerencsére az ment egyedül, még ha fájt is..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

RatBaG
csak neked nem járt cseléd, aki kitörölte a segged. vagy igen? <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

http://gaborszantai.co.uk/

Shiwo
az a durva, hogy nem csak a nagy ügyességet igénylõ feladatok okoznak eleinte gondot, hanem néha még a könnyû, hétköznapi dolgok is.. én a kulcscsontom törtem el, és hetekig nem tudtam használni a jobb kezem, szóval tapasztaltam már, hogy milyen

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Igen a gyakorlásra gondoltam. Most megnéztem újra, és még mindig nagyon gagyinak tûnik, és nem Jaime mozgására gondolok, mert az persze, hogy az. Hanem az egészre együtt. A színészi játék nagyon jó lett, süt Bronról a megalázás, Jaimerõl pedig a megalázottság, de a mozdulataik nem ezt tükrözik. Ha nem látnám az arcukat, nem tudnám eldönteni ki tanít kit. Már megszoktam, hogy nem vívnak jól a filmekben, de ez most nagyon szemet szúrt.

Huh sokat gondolkoztam, hogy ebben a részben melyik volt a kritizált 1 v 1-ed aztán beugrott.

Ott tényleg az volt a lényeg, mint már írták, hogy Dzsémi-nek meg kellet tanulnia a gyengébb kezével harcolni, ahhoz képest hogy most próbálta elõször ügyes volt.

Most képzeld el kb, hogy jobb kezes festõ vagy levágják a jobb kezedet és tanulhatsz festeni a ballal kb ez a szitu.
atila4
Valaki tudja, hogy a 3-dik évad mikor kezdõdik szinkronosan?

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Mire gondolsz? Ha az edzésre, akkor nagyon benéztél valamit, mert abban pont az a lényeg, hogy bal kezével suta Jaime.

jazzy
Az nem jó, itt Aprajafalván nem jön be, akkor sajnos soha nem spoilerezhetünk.
Szerintem tökéletes a hétfõ este 10, még a torrenteseknek is, hisz munka/iskola után családdal megnézni is kb ekkor ér rá az ember. Addig meg lehet nyomni a: "hú ez jó rész volt, nem történt semmi, túl sokat beszélgettek, nagyon jó volt a hangulata" kritikákat.

Hogy ne legyen nagyon off: Remélem ezeket az 1-1 elleni kardos jeleneteket nem akarják sokat erõltetni, vagy kicsit jobban megcsinálják, mert ez a mostani nagyon gagyi volt.

j0nNyKa
szerintem gyûjtsünk jazzynek viasatra akkor, vagy pl. szarni rá a spoiler mizériára
valamelyik jó megoldás

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Oszt, ha a Viasat veszi meg, mint a Vikingset és neked az sincs akkor mit tegyünk???
Nincs jobb téma mint pár órán meg a kb 8 betûs spoiler parancson vergõdni napok óta?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Master91
Felõlem oké, de elõtte beszéld meg a hg-val,jó ?
jazzy
Nekem nincs HBO-m, légyszi csak akkor spoilerezzünk amikor lement az rtl klubon is.
Hodor.

Master91
Jó, de mi a TV-hez igazodunk, kész.