19495
10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• Stockbauer33 #9483
    http://www.joy.hu/sztarok/33296_jon_snow_es_ygritte_ujra_egyutt.html
  • MaRee
    Felőlem aztán hokizhattok itt nyugodtan, amíg a sorozat szereplőkre teszitek :D De más nőket berakosgatni ide meg merciken összeveszni, az már tényleg nem fér bele.

Ez a Ros már régebben is Rosszalkodott!

• Kata
    Nekem inkább csak az szúrt szemet, hogy sokan úgy hőzöngenek offtopic ellen, hogy saját maguk más témákban ugyanazt csinálják. Ha ott rájuk szól valaki, akkor leböfögik egy "tekerd át" hozzászólással és újabb hatszáz hsz-t offolnak/flémelnek össze.
    Jupiter és kisökör tipikus esete, sokan nem veszik észre magukat, evvan. :/
  • kissssss
    9472 73 74

jazzy. "Amúgy is szünet van, vagy..." vagy akkor hihetetlenül egyszerűen (te is) szépen átballagsz másik topikba, én se kezdek el dumcsizni a foci topikban a labdarúgás után hogy "HÚÚÚ de jó kocka hasa van annak a spanyol focistának de összegyűrném vele a lepedőt", mert azt a késhegyre menő párviadalt amit itt jó párszor eljátszotok (instant megunhatatlan dany vs sansa) hogy ki a jobb nőstény az már röhejes.

"evolution. Bocsi, ha tévedek, de nem emlékszem egy...." akkor kénytelen vagyok felvilágosítani téged mert a legutóbbi tömeges fehérje ömlés éppen a nigga csaj pár másodperces meztelen villantására ment, de akár említhetném sansa istencsászárnőt is aki körül forogni szokott a naprendszer jó néhány sorozat rész között, de olyan is volt aki pont stark mamára izgult fel.

nah szépen át lehet ide fáradni, a félre dumálásoktól meg kíméljetek meg nem kell adni itt az ártatlant.
  • RatBaG #9479
  • bega82
    Azér' az ilyenhez kell egy elmeállapot...
  • MaRee
  • picket
    Szóval aki normálisan szeretne kommunikálni, nem úgy hogy "faaaap", az ovis.

• Kaknub12
    szerintem nem arról van szó, hogy ki óvodás és ki nem... a topik egyszerűen nem erről szól, hogy ki kivel akar ágybabújni, lehetne ilyen topik is... azzal semmi baj ha normálisan kinyilvánítja az ember, hogy ki tetszik neki a sorozatból, ki az aki jól néz ki szerinte, de ne az legyen már a téma, hogy ki kit dugna meg... ez csak az én véleményem, nem kell befalaztatni majd emiatt
  • Zenszkij
    nem tudtam, hogy óvodások is vannak a topikban, akik a szex hallatán belepirulnak az öcsitrikójukba
  • Evoluti0N
    Bocsi, ha tévedek, de nem emlékszem egy "basznám ezt a csajt" jellegű hozzászólásra se. Időnként feljön a téma, hogy kinek melyik főszereplőnő tetszik a legjobban, amit egy-két képpel is ábrázolnak. Azonban ez folyamatosan kulturált (fórumhoz mérten) és normális hangnemben zajlik. Jobb lenne, ha jövő tavaszig egy hozzászólás se lenne? Inkább élvezzük időnként a szép képeket a szép színésznőkről, ami csak félig off topic, mivel a GoT szereplőiről van szó.
  • jazzy
    Nem is a rinya topic, mégis elolvassuk a tiédet is, a fórum beszélgetésre van, a topic címe a téma alapját képezi amiről elkezdenek beszélgetni és ha a beszélgetés másfelé folytatódik is, előbb utóbb visszafordul az eredeti témához.

Amúgy is szünet van, vagy spoilerezni lehet, vagy az új hírekről beszélgetni, esetleg ötletelni, amíg ezek nincsenek addig vagy offtopic van, vagy nincs új üzenet. Ha nem tetszik az offtopic tégy úgy, mintha nem lenne új üzenet, megnyitod és back.

Egyébként azon gondolkozok, hogy el kéne olvasni a könyveket nagyon, de valamiért azt szeretném, hogy majd egyben az összeset megvenni díszdobozban.. ha egyszer kijön mind.. ha egyáltalán..
  • kissssss

+ a "ba*¤nám ezt a csajt" féle hszeket is plz mivel ez még mindig nem a recska topik.
  • szucsy89
  • MaRee
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ettől a vonaltól kezdve minden autós-krvaanyázós hozzászólást törlök.
  • jazzy
    6 év múlva beszélünk róla, annyi gyönyörű pofára esést láttam az ilyen nagyzoló én mindent tudok mert én valaki vagyok 18 évesektől.
  • G_ArchAngel #9465
    Sajnos az igazi kihivas majd 3-5 ev mulva jon: amikor el kell helyezkedni. Remelhetoleg jobb lesz a gazdasagi legkor addigra...
  • Dobronski
    nem lesz gond. és igazad van :)
  • Jim Morrison
    true
  • Zenszkij
    minden sértés nélkül mondom, ma már bármilyen hülyét felvesznek bárhova, az igazi kihívás, hogy azt el is kell végezni
  • Dobronski
    Juj de cuki, és még én vagyok a tinédzser. Haha

Ha egy programozó nem ér fel egy utcaseprővel, akkor be sem iratkozok szeptemberben az ELTE-re.
  • jazzy
    csak te vagy helikopter megint, azt vágod hogy ezzel a hozzáállással utcaseprő SE leszel
  • Dobronski
    Gondolta a faszom, azóta már túlléptünk azon.

jazzy #9458
    Megjött a másik életunt fasz.
  • jazzy
    Tudod, hogy ő a tipikus nyomi tinédzser akinek mindenbe bele kell szólnia, mindent be kell hazudnia, mindent jobban tud, mindenhez jobban ért, minden témához van hozzáértő ismerőse, aki amúgy is mindenkinél okosabb..
  • G_ArchAngel #9457
    #9431 - te szerencsétlen...
  • Dobronski
    Nem neked írtam. Tényleg ennyire buta vagy?
  • G_ArchAngel #9455
    Hihetetlen. Felhozom az autos parhuzamot, mint peldat az egyeni izlesre, erre az egybites cserepesnoveny nem tud leszakadni arrol, hogy melyik auto a jobb.
    Tenyleg ennyire buta vagy?
  • Kongy
    Oké abba lehet fejezni.
  • Dobronski
    Feküdj alá egy VW-nek vagy egy BMW-nek, aztán pl. egy Hyundai-nak. Egyébként márkát kategorizálni nem ér, minden márkának van jó és rossz autói, csak nem mindegy milyen arányban.
  • Dobronski
    Pont egy olyan emberről beszélsz, akihez 300km-ről hordják le az autót. :)
  • szucsy89
  • Sir Quno Jedi
    Jah bocs. De nem írom ki, mert nem szerintem, hanem így van és kész. :DDDDD
  • picket
    Nekem? Én egy autónak sem ítélek díjakat, mint a wikipedia bejegyzés is írja 22 ország 48 szakújságírója ítéli oda az év autója díjat. Ja, és használják, nem szerelik.
  • picket
    Ha azt írtad volna, hogy "szerintem...", akkor a hozzászólásoddal sírba szállt volna a téma.
  • Sir Quno Jedi
    Imádom, mikor a sok okostojgli kéretlen jog és fajvédő rasszproblémát kreál mindenből. Nugyhassatok már le!

Érdekes, ha azt írtam volna, hogy szerintem legszebbek a nílusi hóbaglyok, senki nem esik nekem. Fura mi?! (pedig nincs is olyan madár)
  • Stockbauer33 #9446
  • sempronius18
    Jogos de azért csak a sorozatról lenne szó nem a könyvekről.
  • MaRee
    Ott a könyves topik, ott lehet.
  • sempronius18
    Egyébként lenne téma bőven most már a sorozat el fog térni tényleg a könyvektől, lehet találgatni mi lesz, lehetne értékelni az új szereplőket, hogy kinek hogy jönnek be az adott szerepre.

De jaaa itt a spoiler politika ami miatt érdemben ezekről nem lehet beszélni.......
  • sempronius18
    Jól van na hagyjuk már itt is ezt a fajvédő dumát. :)
    Nekem a szőke ázsia nők jönnek be nagy mellekkel.