19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
#9523 Jah, egy ket labon jaro spoiler :( :D -
#9522 azt írják nem castingolnak új színészt. -
Stockbauer33 #9521 http://www.gamestar.hu/tronok-harca-elhunyt-az-egyik-szinesz.html -
#9520 Meghalt J.J. Murphy. Denys_Mallister volt a trónok harcában -
#9519 Szegény tényleg majdnem mindenben meghal :( :D -
#9518 Még egy hasonló és már azt mondom, hogy a stúdió használja ezt ki a Legendsnek. :P
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2014.08.11. 09:16:46 -
:DDD -
#9516 á már látom merre ment, megnéztem az interaktív térképen, így azért érthetőbb :D -
#9515 Előtte fel akarta szabadítani a Folyóvidéket (ott volt Tywin serege, nem lett volna okos ötlet figyelmen kívül hagyni őket, könnyen elvághatták volna őket Északtól). -
#9514 hát de merre mentek? nem királyvár volt a cél? -
#9513 Folyón ott lehetett csak át kelni időbe Robbéknak ha erre gondolsz -
#9512 A térkép alapján nem értem hogy a twins mitől volt stratégiailag fontos? -
Zenszkij #9511 továbbra is első osztályú kategória :)
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.08.10. 22:16:24 -
#9510 -
Zenszkij #9509 -
#9508 Mert az is :DDDD -
#9507 hehe :D
-
#9506 Tiszta Obama :D -
#9505 Nem is vagyok hipster. -
#9504 ühüm, simán belemártogatnám a tortillámat.
-
sata75 #9503 az olyan mint a sunaszaft? -
#9502 azé ha árulnának Sansa-szószt biztos megvenném
-
#9501 http://www.reddit.com/r/IAmA/comments/2cp9ol/hello_its_sean_bean_a_legend_on_legends_ama/ -
bazsidiver #9500 Elkezdték az 5. évad forgatását -
#9499 Ennek mi értelme, hogy 5 szót kiragadsz az írásomból? Várj eljátszom én is amit az előbb te, női logika rulz
kisssssssssss: " foci topikban a labdarúgás után" AKKOR MEHETSZ A FOCI TOPICBA!!!444 -
sata75 #9498 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!demegb....ám oh wait.... -
#9497 Az derék :D -
MaRee #9496 -
#9495 -
G_ArchAngel #9494 Dobogos a sorozatban, de egy somogyi faluban is 5 szebbet mutatok a postan sorban allva... -
#9493 ja, csipizzük a magas csajokat, szép lábai vannak nagyon -
Evoluti0N #9492 Oké. Mondjuk úgy, hogy vannak kultúrált módon megfogalmazott vélemények is. Ettől függetlenül az (ál)prűdséget se értékelem. -
#9491 én azt hittem a srácról, hogy IRL meleg...
:D -
#9490 Sansa a legjobb nő -
#9489 Menek is szombaton az amcsiautós fesztiválra! Faja lesz. -
G_ArchAngel #9488 Oke, de neked nagyobb az autod, mint a farkad, neked nincs szukseged arra, hogy koltove valj, mint nekunk csoro, sovany, metroszexualis hipster-patkanyoknak. -
#9487 Hát(tal nem kezdünk mondatot) én már csak arra tudok gondolni, hogy vagy metroszexuálisak vagytok, vagy simán csak afféle hagyományos oldschool buzik... :D Már ha ez zavar, amiket idéztél. :DDDD -
#9486 "[...] az emberek értékelik a női szépséget és semmi baj sincs vele, ha ezt időnként pár mondatban elmondják, amennyiben a sorozat szereplőiről van szó." - #9370 #9339 #9272 #9269 #9264 (szarkazmus tábla) #9240 #9238 #9229
Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a női szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám. -
Evoluti0N #9485 Abban a részben, amelyikben Missandei meztelenkedett, történt egy igen csak fontos dolog, emiatt több oldalnyi hozzászólás született aznap. Ezeknek a hozzászólásoknak a töredéke (oldalanként 2-3 hozzászólás) szólt arról, hogy Úristen, de gyönyörű a csaj. És itt megint csak leírnám, hogy nem a te általad hajtogatott "de megbasznám" típusú hozzászólások voltak. Nem értem, hogy neked miért fáj ennyire, ha néha van pár mondat arról, hogy mennyire jól néz ki egyik vagy másik színésznő. Ez még nagyon messze van a recskatopic szinttől. Logikus, hogy az emberek értékelik a női szépséget és semmi baj sincs vele, ha ezt időnként pár mondatban elmondják, amennyiben a sorozat szereplőiről van szó. -