Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Piszkos  Fred
HBO GO-n már délelõtt megnéztem full legálisan, nincs itt semmi probléma

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

j0nNyKa
bõven elnézném 1,5 óráig is, és lenne mit bele tenni

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

DasIsFuck
inkább a részek száma.
Most hány perces legyen egy rész, másfél órás?

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Shiwo
kb. annyi, hogy tovább erõsítse a Ramsay és a Bolton család elmebeteg arculatát

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Na igen, már régebben is tárgyaltuk ezt itt, hogy rövid az az 50 perc egy résznek.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Montanosz
azért kicsit unalmas hogy mindeki életébõl mutatnak kb 5 percet aztán vége is az aktuális résznek. Vagy lenne másfél órás vagy ne kapkodnának ide-oda mert így némely rész élvezhetetlen. Biztos meglepõ hogy zsinórban hullanak a fõszereplõk de mire felnéztem a kávéból rég megették a kutyák és nem derült ki vagy mi volt a szerepe a szõke hõsnõnek...

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

jazzy
Elnézem
Jó, mindegy. Elnézést mindenkitõl. Kicsit túlreagáltam a dolgot. Ejtsük a témát.

Kicsit más a helyzet. Az egyik talán nem is megy magyar tv-ben sehol (vagy ha megy, akkor is аlaposan le vannak maradva). A GoT esetében pedig KEVESEBB, mint 24 órával a premier után már meg tudja az ember LEGÁLISAN nézni magyar felirattal a tévében.
Kongy
Miért ne kéne tudni? USA-ban hétfõ hajnalnak megfelelõ idõben megy.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

QuippeR
már bocs, de akkor ELMÉLETILEG senkinek se kéne azt se tudnia, hogy mi lett például a Breaking Bad vége? vagy az ment már magyarul?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Végre megdöglött az szõke köcsög 😄 Rég röhögtem ennyire õszintén sorozaton, pedig sitcomokat is nézek. Mondjuk sztem könnyû halála volt a rohadéknak.
Nem jövök. 😄 Mással vagyok elfoglalva, mire jönnék a topicba, addigra már meg is nézem az új részt. Azonban ettõl függetlenül ELMÉLETILEG hétfõ estet tizenegyig nem is kéne senkinek se tudnia, hogy mi történt az aktuális részben.
RatBaG
minek jössz be a topicba, mikor úgyis tudod, hogy az új részt tárgyaljak ki épp?
már az elõzõ évadok alatt sem értettem ezt a spoiler mizériát. én sose nézek be az adott sorozat topicjába míg meg nem néztem, miért nekik kéne hozzám igazodni?

Per Aspera Ad Inferi.

Azért itt egy kicsit más a helyzet. Legtöbb sorozatnál hónapok vagy évek vannak az eredeti vetítés és a magyar között. Ez a GoT esetében még 24 óra sincs. Én is (és sokan mások is) úgy vagyok, hogy minek torrentezzem le, amikor már óra különbséggel megnézhetem a tévében. Valakikbõl élniük kell az HBO-nak is. 0 költségvetésbõl nem lehet sorozatot forgatni. A hozzám hasonló kis ártatlan lelkek meg bejönnek bátran a topicba azt gondolva, hogy még úgyse ment le az új rész és nem akadnak spoilerre, de a torrentesek meg itt közben már össze-vissza spoilerezik. Ezért a hétfõ este 10-ig ne legyen spoilerezés szerintem nem nagy kérés.
Narxis
neeeeeeee 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
jaja 😄D

Aludtam erre a részre egyet, és már sajnálom, hogy meghalt <#rinya>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

A Másik meg úgy, mint Szauron? 😄
Narxis
Igen csak nagy piros pont lenne ha ez a R'hllor megjelenne egy Gandalf szerû varázsló képében a sorozatban.<#vigyor3>

Zenszkij
Nem hát, van a szõkének öccse is.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

genndy
Férfi kell királynak, Margaery biztosan nem lesz királynõ.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Hmmm... és ez milyen jelentõs beszólás! 😄 Ez a zseniális Martin papában! 😊
Nekem tegnap Bronn (kedvencem 😄) beszólása tetszett, mikor Jaime megkérdezte, biztonságos-e a hely ahol gyakorolnak <#vigyor>

<#banplz><#banplz><#banplz>

Molnibalage
Én a 2. évad elejét nézem, de az edddigi all time beszólás nekem az volt, amikor Eddard Stark megkérdezte az eunuchot, hogy kit szolgál.

Tell me something, Varys. Who do you truly serve?
The realm, my lord. Someone must...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

RatBaG
margaeryvel most akkor mi lesz?
nagyon nem akar neki összejönni ez "trónolás". végre ott van egy centire tûztõl erre fel megint kicsesztek vele. gondolom nem olyan egyszerû, hogy most akkor õ fog királynéként uralkodni, hanem király kell a trónra, és ismét indul a harc...

Per Aspera Ad Inferi.

Shiwo
sorozatjunkie-rõl egy komment, én behaltam rajta:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Most azért halt meg a szöszi mert minime népszerûbb színész és õt tartják meg, vagy a tolkien vagy ki ezt így irta meg régen?"

Tikal
nem, akkor nyilván nem zavarna, hogy valaki mindig elfecseg valamit...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

nekem nem, mert csak akkor lett volna jó neki, ha Margaery már terhes. Nekem még opció Melisandre is. Õ pont így szokott megölni mindenkit. Meg ott van a felete ló Oberyn. Még azt is el tudom képzelni, hogy Shae volt, de lehetett Varys is, mert neki meg benne van az eszköztárában a mérgezés. (mostanában nagyon keveset szerepel). Az egyik fontos kérdés az lesz, hogy egész pontosan mi volt megmérgezve, a másik meg hogy Tyrion szerepét vajon megtervezte-e az, aki ezt csinálta.

Master91
Elolvastad már ?
Viszont nézik innen jópáran az HBO-n is (én is, annak ellenére hogy mindent tudok ami történni fog), úgyhogy mivel kint vasárnap adják, itt meg hétfõn, szerintem mindenki kibír egy napot úgy hogy a mondandója elé oda írja azt a bûvös 7 betût.

Tikal
Mondjuk engem éppen nem érint ez annyira, mert úgy sem jövök be addig amíg nem láttam az aktuális részt, a könyves idióták jobban idegesítenek 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Hogy kint mikor adják! Általában sugárzást követõ egy két nap szokott lenni a SPOILER tag-es idõszak... legalábbis más topikokban... magyar vetités sehol senkit nem érdekel, bár ennél a sorozatnál mire ki jön a hivatalos verzio addigra kész a virágbolti is felirattal...

Szerintem ez korrekt annak ellenére is, hogy en is szinte azonnal látom, de érthetõ hogy vannak akik magyarul szeretnék nézni, egy napot pedig mindenki képes várni. Ha nem, akkor használja a spoiler taget

http://gaborszantai.co.uk/

Master91
Hétfõn este 10kor.
Ki van írva, mikor adják.
Miért, mi legyen a mérvadó, hogy ncore-ról mikor lehet letölteni?

Tikal
na erról beszélek micsu, olyan feje van ami irritál még akkor is ha nem a szerepben van, mint az a twilightos gyerek 😄

Tikal
fingom sincs mikor adják a magyar tv-ben... de miért is ez a mérvadó? ... elég hamar eldöntötted.

Tikal
persze, kellenek negativ karakterek, nincs is ezzel gond, de valamiért ez a csávó anélkül hogy megszólalt volna is ellenszenves lett volna 😊

Master91
Na, elkészült a 6. könyvel? <#ravasz1>
Azt már én nem tudom eldöntni ki miért nézi a topikot.
Akinek nem lenne egyértelmû az aktuális rész a feliratosra vonatkozik, annak a dátuma mindig ki van írva a fejlécben évek óta. Szerintem aki szinkronosan hajlandó csak nézni, az ne várja el, hogy a topiklakók majd egy-egy részt többhetes elcsúszással beszélnek meg, hogy neki ne spoilerezzenek. Nem kell akkor olvasni a topikot és ennyi.

Más:

George R. R. Martin üzenete a rajongóknak a tegnapi rész után:

Jim Morrison
Jó, bár még mindig nem értem miért néznek be ha még nem látták az új részt, így meg csak spolereket látnak majd...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Master91
HA az amerikai rész csúszik esetleg ( mondjuk mert valami nagy nemzeti ünnep van, akkor szokott csak) akkor csúszik a magyar is.
de egyértelmû hogy a feliratosra, mert a szinkronost már 1x láttuk, csak feliratosan 😄
Shiwo
az oké, de speciel én totál nem követem, hogy a magyar rész mikor van.. mindig 1 nappal késõbb, esetleges elcsúszás lehet-e, meg lehet valakinek még az sem egyértelmû ennyibõl, hogy a magyar HBO-n leadott magyar feliratos verzióra érvényesül vagy a szinkronosra..

ezért írtam, hogy ki kellene írni, hogy meddig SPOILER, oszt kész, nincs vita, ott a dátum

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Ki van írva, az aktuális résszel a magyar tv-s vetítésig kell várni.

Sajnállak téged, eltévedt lélek! 😞
R'hllor, a Fény Ura mutasson neked világosságot, mert az éj sötét, és tele van iszonyattal!
Kongy
Most én személy szerint Stannis-ék bandáját utálom még a vörös ringyóval az élen. Ja, meg azokat a f.szfejeket, akik kiherélték Theon-t...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Shiwo
ha már a köv rész dáruma ki van írva, ennyi erõvel ki lehetne írni, hogy aktuális résszel meddig kell spoilerezni és akkor tényleg nem lesz vita..

Na kiírtam, remélem így mindenki boldog lesz.