19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
Evoluti0N #9441 Inkább térjetek vissza a "Ki a legjobb nő a sorozatban?" című vitára. Ez az autós dolog aligha illik ide. -
G_ArchAngel #9440 Ennel mar csak az lenne szebb, ha focirol kezdenel szakerteni arra alapozva, hogy magyar focistakkal vagy korulveve :D
Amugy nem jott at a lenyeg, amint latom, de ez a te esetedben ugye nem az elso alkalom. Irhattam volna Honda, Toyota, Mazdat is. A lenyeg, hogy mindenkinek mas a legjobb, felesleges altalanositani es kategorizalni. -
#9439 Az, hogy a magyar autószerelők nem tudnak mit kezdeni velük, az egy dolog :D BMW jó autó, és pont. -
#9438 Akkor világosíts fel minket pórnépet hogy mi a jó autó?:D -
Dobronski #9437 ez nem bizonyít semmit. autószerelőkkel vagyok körülvéve, nekik lehet több tapasztalatuk van 20-30-40 év alatt mint neked. :) -
Evoluti0N #9436 Igen.
#9435 Bizony. -
#9435 Szerintem meg a szépségnek nincs se bőr, se semmilyen színe. Én már minden rasszba tartozó nőt találtam elképesztően gyönyörűnek. -
#9434 Ugye Missandei-re gondolsz? :D Mert ha igen, akkor egyetértek :D -
Evoluti0N #9433 És mégis a legszebb nő a sorozatban se nem fehér, se nem szőke, se nem kék szemű. -
#9432 orly? (2005-2014-ig 4 különböző kategória 38 nyerteséből 23 német, de te biztos jobban tudod) -
Dobronski #9431 Német autó szóba sem jöhet ha legjobb autókról van szó. :) -
#9430 a készítő még dolgozik rajta -
#9429 "This test has not been published!" -
#9428 Megtennéd, hogy kijelented helyettem, hogy nekem ki tetszik? Köszi! -
#9427 House Targaryen
57% Alignment, 55% Loyalty, 65% Aspiration and 54% Family! -
#9426 House Tully
27% Alignment, 82% Loyalty, 74% Aspiration and 65% Family! -
G_ArchAngel #9425 Neked sem lehet mindig igazad.
Vagy a BMW a legjobb... Ja nem! Az Audi sokkal jobb? Vagy az a Mercedes? -
#9424 Jah, én mindég ezt ugattam, hogy a fehér nők a legszebbek, pláne a készeműek, netán szőkék. -
#9423 House Hightower
60% Alignment, 64% Loyalty, 41% Aspiration and 42% Family! -
#9422 ^_^ Arryn -
#9421 újabb kvíz izé
House Mormont
33% Alignment, 73% Loyalty, 41% Aspiration and 27% Family! -
#9420 utcán (bármikor, bárhol) 5 perc alatt 5 jobb csajt látok -
#9419 huh, sansa már 2010-ben is nagyon szép volt:D -
Stockbauer33 #9418
-
Zenszkij #9417 -
Határozottan és érdekesen meghívtuk. Vannak golyóink (üveg - kék is, meg egyéb színes). Biztosan elakadt, vagy lelőtték a gépét... -
Zenszkij #9415 lenne benne a nagy lófaxt -
G_ArchAngel #9414 Nem biztos, hogy értem, hogy mit nem értesz. -
#9413 99%-ban tapasztalatból beszél, a maradék 1%... -
#9412 bar szerintem Anna Kendrick peldaul siman benne lenne
-
Zenszkij #9411 -
sempronius18 #9410 Kb ezzel 100%-ig egyetértek, annyira szánalmas, ahogy nyafognak meg irigykednek a neten az emberek ahelyett, hogy tennének valamit a való életben. -
G_ArchAngel #9409 semmi sem elerhetetlen, csak akarni kell es valamit tenni erte - ha erdekes vagy es megfelelo a megjelenesed, jol beszeled a nyelvet akar egy szineszno is elmegy veled randizni, nem a nagyobb sztarok persze - bar szerintem Anna Kendrick peldaul siman benne lenne - de minden no szereti az erdekes tarsasagot es sokan ertekelik, ha van golyoja a sracnak, nem csak az interneten nyafog, hogy 'jaj, de jo lenne, ha...' -
#9408 Na de akit az utcán látsz az az elérhető kategória, akit meg az interneten meg amcsi sorozatokba a nem elérhető kategória.
Ha csak magamból indulok ki az utóbbinál kevésbé "fájdalmas" az esélytelenség. -
#9407 Valakinek meg az.. attól függetlenül is hogy lehet az utcán sétálva 5 perc alatt szebbet talál, de ez ki a francot érdekel? ... neki tetszik, ezért szúrta be a képet, valószínűleg ő is látott már jobb csajt, de random street fotókat csak nem rakhat be a GoT topikba :) -
Mirk #9406 És mondtam én, hogy az?
Attól, hogy ez a GoT topik, még mindig nem lett belőle hú de jó nő. -
#9405 -
#9404 Nem is tudtam, hogy nagy Sailor Moon rajongó:
Kár, hogy Gregor kinyírta mielőtt elnyomhatta volna transformos táncot -
#9403 minden jó csajra az a válasz, hogy az utcán 5 percenként lát jobbat az ember:D -
#9402 Talán nyissunk egy topikot az utcán sétáló lányoknak, és írjuk tele kisebb-mint-hárommal meg "fapfapfap"-el? Esetleg még a klásszikus "sunáznám" is beleférhet néha, hiszen ott amúgy sem lenne más téma...