19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
sempronius18 #9883 Maradjunk annyiban, hogy már maga az alapanyag színvonala is esett a 4. könyvtől.
Nem kell filmesnek lenni, hogy átlásd mennyire hálás feladat megfilmesíteni az első könyvet és mennyire nem az az ötödiket ezért, már ha nem érnék be a könyveket, mert holnap kijönne az 6-7. könyv is akkor is nehéz dolga volna az íróknak. -
#9882 Szerintem az még elég messze van, a másik dolog pedig hogy simán megoldották eddig is a könyvtől eltérő/nem úgy történt szálakat, s nagy hőbörgés nem volt. Az meg még simán elképzelhető, hogy az öreg összedob valami butított forgatókönyvet vészesetre, amit csak ki kell tölteni az ügyes director bácsiknak :) -
#9881 Nekem nem szimpi a sorozat és attól fogva nem is nézem mióta elkezdték módosítani a könyvhöz képest. Engem zavar az össze-vissza zagyvaság, keverés, módosítgatás, átírás, kaotikusság. Vagy legyen a könyv sztorija, vagy legyen egy a könyvtől független, önálló, saját történet. Itt már nem arról van szó, hogy könyvadaptációs átírásokat eszközölnek mint általában a könyvek megfilmesítésénél (ami szükségszerű), hanem itt már minden cselekményszál másfele megy. Ez nálam kinyírta az amúgy remekül induló sorozatot. -
Rony94 #9880 Én nem sértődnék meg ha egy-két dolog másképp történne a sorozatban. Így, mint könyvolvasó, dupla élményt kapok. És azt azért tudni kell hogy az HBO-s írók nem átlagos írók. Nem hiszem hogy annyira elrontanák az egészet. -
#9879 Csak szólok, hogy eddig - még ha módosítva is - de a könyvek alapján készült a sorozat. Kíváncsi leszek, ha elfogyott a George Martin féle írott alapanyag, akkor ki fogja írni az újabb részek forgatókönyveit. Tartok tőle, hogy onnantól igen nagy esés lesz nívóban: próbálják majd utánozni George Martint, de csak majd valami ócska és önismétlő szutyok lesz belőle. -
sempronius18 #9878 Könyvesek sivalkodása is coming....:D -
KaBuTo666 #9877 Szerintem meg nincs igazad, mert brutál lesz. -
#9876 Brutál lesz az új évad, sztem minden várakozásunkat felülmúlja majd. -
#9875 -
#9874 Huhuu lesz itt minden megint... :D Csak lenne már április :) -
G_ArchAngel #9873 80 oldal / 60 perc az olvasasi sebessegem angolul. Szerintem par sorozatot felfuggesztek egy idore :) -
Rony94 #9872 Hmm...cirka 5-6000 oldal. Jó olvasást! :) -
G_ArchAngel #9871 Asszem ujraolvasom aprilisig az egeszet, mert nem igazan remlik minden -
#9870 -
#9869 Korhatárt kapott az első trailer, szóval mindjárt jön. 36 másodperces lesz.
http://www.albertafilmratings.ca/recentclasstrailers.aspx -
Zenszkij #9868 örült MAX! :D -
#9867 az ötödik évadban tywin visszatér.
csak kicsit megviselt a fizimiskája...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ok, szar vicc -
#9866 Egy kis flashback :)
You Know Nothing Jon Snow -
#9865 -
#9864 Csak tudnam mert kell sd-ben feltolteni egy ilyen fos oldalra azt, ami youtube-on 1080p-ben fent van. -
Stockbauer33 #9863 -
#9862 -
Rony94 #9861 Még csak év eleje van ráérnek még azzal. Egyébként ezen a videón kikaphatsz pár új jelenetet az 5. évadból, de ennyi egyelőre.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.01.18. 19:08:03 -
ddany7 #9860 Mi ez a nagy csend a sorozat korul? Tavaly ilyenkor mar reges reg promozva volt az uj evad, trailerek reklamok minden. Most kuss van -
Rony94 #9859 "Lehet, hogy mondjuk elmegy egy GoT találkozóra, összefut a színésznővel, egymásba szeretnek és the end."
Ezen jót nevettem. :'D -
#9858 Mé ne? Lehet, hogy mondjuk elmegy egy GoT találkozóra, összefut a színésznővel, egymásba szeretnek és the end. Vagy összejön jó kis GoT rajongó csajokkal legrosszabb esetben. -
#9857 sőt, semmit -
Zenszkij #9856 nem is tudtam, hogy szerecsen
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.01.17. 08:26:15 -
Evoluti0N #9855 Soha, de soha nem tetováltatnám magamra egy másik ember arcát. Pláne egy színészét. -
Stockbauer33 #9854 -
kissssss #9853 -
#9852 looooooooool -
geo91 #9851 -
bazsidiver #9850 Hétfőn hajnali 4 körül szokták feltölteni, akkor már van hozzá angol felirat, a magyar felirattal általában reggel 9re szoktak elkészülni, és este meg adja a magyar hbo. -
#9849 . A Trónok harca 5. évadának amerikai premierje április 12-én lesz, mely magyar idő szerint 13-a, hétfő hajnalt jelent. -
Stockbauer33 #9848 -
#9847 Félúton azt hittem, hogy csak egy végtelen spoilerception trollkodás :D -
KaBuTo666 #9846 Ezért a linkért megkezdett küzdeni. :D -
Stockbauer33 #9845 [/spoiler][/spoiler] -
Prof William #9844 Végül is ő volt az anyja. Ha valakinek akkor neki kellett volna megnevelnie kiskorában.
Az "apja" ugyebár nagy ívben tett rá, hogy mit csinálnak a gyerekei, szóval Cerseinek kellett volna királyt faragnia belőle.
De mondjuk a másik 2 gyerek nem lett pszihó...