19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
#10083 -
#10082 -
#10081 http://www.washingtonpost.com/graphics/entertainment/game-of-thrones/ -
#10080 Ez gyenge, az igazi hodor féle számológépen a műveleti jelek is hodorul vannak! -
kissssss #10079 őőőő.... aha őő... hodor -
#10078 Hodor programming language
Hodor Calculator
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.04.06. 15:17:46 -
KaBuTo666 #10077 :D -
sata75 #10076 OMG
sírok a röhögéstől:) -
Konyigery #10075 Asztali Stannis :DDD
-
#10074 Peter Dinklage nővé operáltatta magát -
#10073 Vikings vs BS már korrektebb összehasonlítás, mivel mindkettő kosztümös... persze most már látom neked a látvány mást jelent mint nekem :) -
#10072 Látvány és hangulat, a hangulathoz nagyban hozzájárul a szép látvány amibe nem csak cgi, de pl díszletek is beletartoznak.(
A BB-nek számomra csak az első 1-2 évadban volt hangulata, legalábbis amikor elindult ez a gus-os szál már én nem találtam hangulatosank.
Jónak jó volt, csak az a hangulati elem számomra onnan már nem volt meg.
Ez az amit egy vikings vagy Black sails végig fent tud tartani a díszletek és kor miatt, ebből talán nem annyira fair az összevetésem, mert a BB akármennyire szerettem hátrányból indul nálam a kor és téma miatt:S
-
#10071 LOL, látványban? Egy drámát akarsz hasonlítani egy Michael Bay agymenéshez? Nem kezdtem még el a második évadot, de kétlem hogy szebben lenne fényképezve mint a BB, az lehet hogy nagyobbak a robbanások, több a CGI, de kizártnak tartom, hogy jobb az operatőri munka ( kiindulva az első évadból ). -
G_ArchAngel #10070 Nem csak a latvany, hanem, hogy mindenki mindenkivel kavar es mindenkinek keresztbe tesz, szinte reszenkent van 3-4 uj szovetseg es osszetuzes korabbi (baj)tarsakkal. -
Rony94 #10069 Lol....nálam pont fordítva van. A BB első 4 évadja nagyon középszerű volt, plusz Skyler-től már majdnem agyfaszt kaptam, olyan hülyén volt megírva a karaktere (bár ki tudja, lehet hogy a nők többsége tényleg ilyen a valóságban), de aztán a 4. évad végén nagyon beindultak az események és az 5. évad is jó volt végig. A lezárás is korrekt lett, örülök hogy nem cseszték el. Sok sorozat a végével cseszi el (khm...Dexter...khm). -
#10068 Örömkönnyek, me kislányként mindég erről a pillanatról álmodott. -
#10067 Azért a Black Sails 2 évada összeségbe jobb mint a teljes BB.
Én imádtam a BB-t, de azért egy Black Sails-től annyira elmarad látványba ami miatt nálam már magasabban van.
Tudom, hogy más stílus, de hiába a BS olyan hangulatos a nagyon jó díszletek és látvány miatt ami fölé emeli.
A Breaking Bad nálam azért annyi kivánni valót mindig is hagyott maga után, hogy bizonyos pontokon a történet íve nem úgy alakult ahogy szerintem jobb lett volna.
Az első évadokhoz képest picit ezért erőltetettnek is tűntek bizonyos évadokbani történések.(Gus szála nekem sosem tetszett igazán és ott egy szerintem felesleges irányba terelték el a sztorit)
Mondjuk nálam hangulat miatt a Vikings is előkelőbb helyen van a BB-től.
De a BB-t ettől még ugyan úgy imádom mint mikor néztem. -
#10066 Miert sir? -
#10065 BB első 4 szezonja zseniális... Black Sails meg ilyenek közelében sincsenek... -
Stockbauer33 #10064 http://index.hu/kultur/2015/04/02/felkerult_a_netre_az_uj_tronok_harca_konyv_egy_fejezete/ -
sempronius18 #10063 Aha Kacsamezei Rollit a népnek. -
G_ArchAngel #10062 Persze, ezzel nincs is baj, legyen mar mindeninek sajat velemenye. Nekem is tetszik, de nem a legjobb sorozat, ami jelenleg musoron van. Van egy-ket zsenialis szinesz benne, de sajnos az anyagi es idokorlat miatt pont az veszett el belole, ami a konyveket naggya tette, a reszletesen felepitett vilag, annak tortenete es lakoi.
Valoszinuleg a konyvek ismerete nelkul en is jobban rajonganek erte. -
Zenszkij #10061 -
#10060 Szerinted túl van értékelve, a többség szerint meg kurva jó, és más sorozat van túlértékelve. -
Rony94 #10059 Nem...Dota. -
G_ArchAngel #10058 Szerinted.
Amúgy nem rossz a sorozat, de ugyanúgy, mint az egyszezonos (5.) Breaking Bad esetében a körülötte kialakult hype miatt túl van értékelve. -
#10057 Ööö... lol? -
Rony94 #10056 Ezt most nem nagyon értem. A könyv és a sorozat szerintem színvonalban közel megegyeznek. -
G_ArchAngel #10055 Ez az evad jobb volt, mint eddig az egesz GoT... (nem a zsenialis konyveknel, hanem a nyomorek sorozatnal) -
#10054 Nálam az egész évad:) -
SzinesGeza #10053 Azért a Black Sails-nek is csak az évadzárója ütött. ;) -
#10052 Nálam a Black Sails lenyomta a trónról a Got-ot.
Kíváncsi vagyok, hogy vajon majd a got idei évadja után megváltozik-e a véleményem vagy sem.
Azt hiszem bele kell adnia mindent a sorozatnak, hogy visszaszerezze az elsőségét:D
-
Rony94 #10051 Már old, de igen, smink nélkül is szép és aranyos nő. :) -
andrejfej #10050 Khalessy smink nélkül. (szerk: spoilerbe raktam, csak saját felelősségre! :p )
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: andrejfej, 2015.04.02. 15:53:12 -
#10049 Nem semmi ez a nő. -
andrejfej #10048 Nyami
A cikk alatt az HBO GO-ra mutatnak linket, regisztráció nélkül megnézhető a teljes első évad. Köszi HBO. -
Evoluti0N #10047 Ááááhhhh. -
Stockbauer33 #10046 https://www.tvgo.hu/cikk/921791_nekivetkozott_a_tronok_harca_szepseges_tolmacslanya?utm_source=fb&utm_medium=fb-szpp&utm_campaign=fbc
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Stockbauer33 #10045 -
#10044 http://en.wikipedia.org/wiki/Black_Friday_(South_Park)