Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyrion-nak is van tippje... szegénykémnek! 😄
Tower Guard
Hát igen ez igaz, így necces!
Kíváncsi vagyok ki fog majd, de tippem már van! (akár 2 is ha belegondolok) 😊

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Master91
ott nem volt tárgyalás

meg Joff tudjuk milyen volt 😄

meg ki állt volna ki érte? az "áruló"ért ? (mondjuk most, a "király ölõ 2ért" is ki állna ki?)
Tower Guard
Ned-nek is élnie kellett volna ilyen lehetõséggel. A dolgok kicsit másként alakultak volna! 😊

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Master91
1. évadba ugye Sasfészekbe így már meg menekült, belövi még egyszer ezt a kártyát

igen, "istenek majd eldöntik hogy kinek van igaza" ( aki túl éli a bunyót )

középkorba azért voltak jóféle módok eldönteni hogy igazad van e vagy sem 😄
Rockynhooo
Egyébként ez így megy ebben a világban? Ha már szinte biztos, hogy elítélnek bûnösséged miatt, ami ugye itt most nem áll fent, de vegyük úgy, hogy Tyrion szerepében ott ülne egy gyilkos. Aki valójában megérdemelné a halált... A végén bemondja, hogy küzdelemben akarja eldönteni az igazságot, akkor ennyi volt? Lehet levágja az ellenfelét és büntetlenül kisétálhat? Tehát, ha valaki jó harcos, akkor jó eséllyel megmenekülhet.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Master91

Sir Quno Jedi
A törpe bepöccent, nagyon helyes, végre növesztett golyókat! Ellentétben Varys-szal... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Amúgy Dany-nek lassan valami rövidítést kikéne találnia a jelzõire mer lassan 10 perc lesz mire elmondja 😄DD
Master91
tetszett ez a rész nagyon!

de nem volt kevés? 😄 vagy csak nekem tûnt olyannak mintha még 10 perc hiányzott volna?
<#kocsog> Shae!!!

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Molnibalage
Nem tárgyalnám ki ezt témát, de nagy különbésg van aközött, hogy mit és hol vágnak le...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Master91
Braavos tetszik !!
Kongy
Oberyn.... 😄 Szerintem az az ember azt is tudja milyen pingvinnel 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Rockynhooo
Az mondjuk poén volt, mikor Oberyn mondta, hogy lenyûgözõek a csatamezõn... az ágyban viszont már nem mondható el 😄

A valóságban is voltak eunuchok...

Sir Quno Jedi
há ügyesek voltak ezek

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Seth
Az unsullied csapat tudna ez ügyben nyilatkozni 😄 Élnek és virulnak

PSN ID.: Beegabor

Megnyúzták, az ízületeit szétroncsolták, levágták a lábujjait-ujjait, kiverték a fogait, stb.

Piszkos  Fred
Hát, gondolom instant kiégették neki 😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Master91
ezen még nem gondolkoztam 😄DD

Ramsay meg oldotta, nem hiába ez a címerük

(nyúzott ember, rózsaszín háttérrel)
Molnibalage
Ami viszont vicces, mert a valóságban, ha ott elvágnak, akkor a legtöbb ember pikk-pakk elvérzik...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Master91
Nem tudom, szerintem nem egybe csapta le neki, szerintem csak csonkította, metélte ilyesmi
Így most hirtelen az jut eszembe amikor Ramsey lenyúzza az egyik ujjáról a bõrt és Theon pár nap elteltével már nem bírja elviselni a fájdalmat inkább leharapja. Ezt mikor Ramsay meglátja lenyúzza egy másik ujjáról a bõrt és azt mondja ha azt is leharapja akkor még egyrõl le fogja nyúzni.

Na meg jó néhány fogát kiverte mert nem tetszett neki a mosolya.

Az viszont hogy levágta a férfiasságát nincs konkrétan leírva a könyvben csak egy halvány említés van rá. De a sorozatban bebizonyosodott hogy tényleg azt is megtette.

ForzaInter
Egy pszcihopata és egy bolond, micsoda páros.😄

Edmure Tully vagy a Blackfish vajon az ebben az évadban felfognak tûnni? Jól elfelejtettek õket.. Még a lobogo nelküli testvériség jutott eszembe hogy eltûntek..

Yo, Bitch!

Rockynhooo
Gondolom Ramsey arra pályázik, hogy hazaküldi, aztán õket juttassa be a vas szigetekre. Teljesen egy elmeháborodottat csinált belõle, így szerintem meg is teszi, ha így lesz.

Farkatlannal mit csináltak még a könyvben? 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Piszkos  Fred
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
igen, mint minden szereplõvel 😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

ForzaInter
De fog vele még valami érdekes történni? Spoilerbe megírhatná valaki, elég egy igen vagy nem.😄

Yo, Bitch!

Shiwo
elvileg Bolton emberei vették körbe Derest, nekik adták át a szabad elvonulásért cserébe

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Kongy
Mármint azért támadta meg Derest na.. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Azért mert egy arrogáns f.szfej.... volt!

davidka003
Amúgy amit múltkor leszedtem elég jó:
GAME of THRONES - Season 1 ~ Complete History & Lore Animated Shorts (The Boss Owl Edition)

Elég korrekten bemutatja a világot.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Kellett neki megtámadni Derest.
Mondjuk én azt se vágom hogy került fogságba.
Emberi leütötték de onnan hogy került Bolton fiához?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

csak szeretnéd.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Kongy
Mondjuk elõtte is f.sznak tartottam, de azért megsajnáltam most 😊

Kongy
+1

Szerencsétlen teljesen elmeroggyanttá vált.

Pedig ahoz képest amit a könyvben tettek vele, a sorozatban lófac sincs (és nem is lesz, nem spoiler).

ForzaInter
Ebbõl a Theon-ból lesz még vmi? Már szinte rossz nézni mi lett belôle, pedig nem is kedveltem..

Yo, Bitch!

Kata
cicaharc iszapban?

[/cserf][/fülünyúl]

Kongy
Jó rész volt! Mikor megláttam Shae-t már gondoltam, hogy most lesz valami jó, és lett is 😄 De teljesen meg tudom érteni a csajt, még akkor is, ha Tyrion épp a nõ saját élete érdekében küldte világgá 😊 Kis butus, most lehet veszélybe került.

desigo
Mekkorát nevettem amikor Cersei flegmán megjegyezte,hogy azok a sárkányok még gyermekek.
Lesz még sírás miattuk...
Count Adyn
Cersei ben megállt az ütõ belegondolva hogy a bratyót fogja bajnokának nevezni😊)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

a.carkey
Margaery lesz a bajnoka, Cersei felkészül. 😄 (Nem.)

A medve nem játék.

Master91
"De ilyen karakter nem hullhat."

Naa 😄
Nem nézted eddig a sorozatot ??
a.carkey

A medve nem játék.

Rockynhooo
Ugyan már, pont most mentette meg az életét 😄 Majd megnevezi bajnokának Bront, az meg levágja az ellent. Vagy Tyrion maga megvív és csoda módjára õ nyer. De ilyen karakter nem hullhat. Ilyen szituból már jött ki jól a sasfészekben.

Master91
valar morghulis

Egyszer úgy is meg hal mindenki 😄
ForzaInter
Peter Dinklage most nyert egy újabb Emmy díjat.

Yo, Bitch!

Csak nyugi srácok 😄D Am tényleg epikus beszéd volt, rázott a hideg is közben 😄