19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
Ra1n #10125 Nem véletlenül kukázták a könyveket, ettől az évadtól kezdve főként.
Már most ordító eltérések vannak amik igencsak feldobják az egészet. -
#10124 pedig az első évadkor azért voltunk oda, hogy milyen jó, hogy ennyire követi a könyvet. gondolom azért vonatkoztatnak el, mert ki fognak fogyni hamarosan a könyvből, így viszont nem sok értelme van. -
G_ArchAngel #10123 Szerintem a sorozat is egyre gyengebb, sehol nincs a Vikingshez vagy Black Sailshez kepest. Az elejen el kellett volna donteniuk, hogy a konyv csak egy csontvaz, ez GRRM vilagaban felepitenek egy masik tortenetet, vagy ezt maskepp. Lett ezer erdektelen szal, amit mar lehet nem is fognak soha folytatni, ami erdekes lett volna, mint Cat zombiva valtozasa, meg ki lett hagyva. Ledaralom ezt az 5 reszt melo kozben masodik kepernyon, aztan majd a masodik 5-ot a vegen. Nem eri meg az 1080-at, hogy foglalja az SSD-n a helyet. -
Ra1n #10122 A sok könyvbúvár hőbörög, a HBO állítólag kukázta immáron Martin könyvének 80%-át tehát jelentős eltérés lesz már ebben az évadban is (nem csak pár dolog).
Lehet hőbörögni meg köpködni, én örülök, miközben a könyv kezd egyre unalmasabb lenni (lehet utálni fognak a nagy fanok,de erősen kezd kifogyni az író az ötletekből és baromi erőltetett és vontatottá vált az utóbbi két kötet) a HBO hozott egy jó döntést és a sorozatot nem ebben a mederben terelik tovább jól láthatóan... -
Stockbauer33 #10121 Volt most az 5/1be :) Nem szeretik a sárkányok az annyukat :( -
#10120 ott is kb ez van, csak jól megcsavarva -
#10119 Hát még nem kristályosodott ki teljesen, de nagyon úgy néz ki. Könyvben gondolom máshogy volt, mert elég nagy a háborgás. -
#10117 :D
-
andrejfej #10116 Hoppá, a cikk alatt egy link az HBO GO-ra, előfizu és reg nélkül fent van az HBO-s magyar felirattal. Azt nem látom az adatlapon milyen felbontású. -
Stockbauer33 #10115 http://comment.blog.hu/2015/04/13/mozifilm_minosegu_az_uj_tronok_harca?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2015_04_13&utm_campaign=index -
#10114 azért a világosító még mindig szabadságon van, még jó, hogy vlc-ben utánhúzhatom a fényt, hogy lássak valamit -
#10112 inkább unalmas, de már k*rvára. értjük, tényleg, csöcs meg pina. de már unom hogy 20 hozzászólásonként minden GoT topikban a neten ez a téma^^ -
#10111 én is a hd-hoz vagyok szokva már, de ez bőven nézhető minőség. -
#10110 Pont a legjobb nő maradt le :D -
Evoluti0N #10109 Vicc ez a lista. Olyanok vannak rajta, hogy csak nézek, Nathalie Emmanuel (Missandei) meg lemaradt róla. -
Stockbauer33 #10108 -
#10107 Hagymalovag, Tengerjáró Davos -
sempronius18 #10106 Nah amúgy a 2. és a 3. rész sokkal jobb, mint az első még így felirat nélkül is meg úgy, hogy nem 1080p igencsak élvezhető. -
#10105 2. részhez valaki talált már angol feliratot? Estére meg akarnám nézni, de mindenhol csak az első részhez van angol felirat.. :( -
#10104 Amig nincsenek kint 1080p-ben, addig szamomra nincsenek kint :) -
#10103 az a baj ezzel, én is ki akartam várni a "minden héten egy részt", de így hogy kiszivárgott nem lehet, emberek megnézik a többit is, és elindul neten a spoiler alert, fb-on meg bárhol bele lehet majd ütközni spoilerbe, úgyhogy kénytelen leszek ledarálni a részeket -
#10102 Na megnéztem az első részt. Fasza volt, de semmi eget rengető nem volt benne, nyilván számítani lehetett ezekre a dolgokra az évadzáró után. :) Jó volt újra látni (majdnem) mindenkit :) Nem fogom kibírni, szerintem este megnézem a 2. részt is.
Angol felirat valóban nem árt, olyan brit/ír akcentusok vannak, hogy csak na! Stannis segédjének nem jut eszembe a neve, na neki pl egy szavát sem értem :DDDD
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.04.12. 15:51:31 -
Nirz #10101 Ezzel egyetértek nem kevésszer nagyon koncentrálni kell ha érteni akarod amit mondanak,felirat kell a teljes élvezethez.
Mondjuk ez a kiszivárogtatás valszinűleg sok veszteséget fog jelenteni a HBO-nak:D -
#10100 Leszedtem. Túlságosan hozzászoktam a full HD-hez. Nekem jó lesz holnap este is, addigra lesz angol felirat. Nekem sokszor kell, mert egyszerűen nem értem az artikulálatan motyogást, amit sokszor összehoznak. -
Nirz #10099 bőven nézhető. -
TheFlash4Ever #10098 Nem full HD de egész jó, újságíróknak kiküldött példányok ezek. Bal alsó sarokban van egy kis szabályos elmosódás. Lehet az első részt megvárom hivatalosba aztán a többit megnézem ezekből. -
#10097 Milyen minőségben? -
TheFlash4Ever #10096 Már szedem is. Azt írják egyébként, hogy fele szivárgott ki tehát 6 rész, nem? Klassz lenne. Egyelőre 4-et látok fent torrenten. -
sempronius18 #10095 Szép lesz ez az 1 hónap egyébként. A könyvesek már nem nagyon tudnak mit spoilerezni majd, helyettük viszont fognak azok akik már megnézték előre ezt a 4 részt. :D -
#10094 és akkor látom 10-11 héten keresztül heti 1x az új részt -
#10093 Tán mert így is vártál már rá egy évet? -
#10092 Nem akarom meg nézni, mert vártunk 1 évet erre az évadra, miért lőjem el az első hónapot 2-3 nap alatt.. ? -
MaRee #10091 Nagy a kísértés -
sempronius18 #10090 Felkerült a netre az évad első 4 kiszivárgott része.
Ha valaki nem tud várni akkor jó darát hozzá mára. -
#10089 Ja nyilvan a legendas furdos jelenethez kepest semmit nem latni belole, de egy kis eyecandy-nek jo volt oda :) -
Stockbauer33 #10088 -
#10087 Háát azért a sorozatban többet látni belőle... sokkal. :) -
#10086 Képet, nem vagyok kíváncsi a filmre, de a csajra igen :D -
#10085 Furious 7-ben szerepel Missandei ha valakit erdekel, kicsit ott is megmutogatja magat :) -