Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Ebbõl az egészbõl jól már nem jöhet ki...
Montanosz
Tyrion elég kemény volt bezon, azt hittem egy átkot fog kimondani az egész városra és családjára
Valszeg a következõ részben megint búcsút mondhatunk egy karakternek :-D

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Tyrion elég kemény volt 😄

Ha túlélné jó lenne ha átállna egy másik házhoz 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

jazzy
Jó rész volt, látom valakiknek sikerült megint spoilerezniük 😄
AnuluWork
Jó látni, hogy Catelyn Starkot a legújabb 24: Live Another Day résztõl láthatjuk viszont. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Mivel olvastam a könyvet, eddig szépen elvoltam a sorozattal, nem vártam. De elérkeztünk arra a pontra, hogy bárcsak jövõ hét hétfõje lenne! 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

DaemoonHunter
Nemhogy jobb élet, az élet csak úgy simán! 😄

davidka003
A mai részben:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
00:39:27,749 --> 00:39:30,050
Cersei manipulál mindenkit,
te is tudod.

Tipp: Valamivel rávette a csajt, hogy tanúskodjon. Pénz, jobb élet?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

desigo
Ennyire nem haragudhatott meg,hogy a halálát akarja.
Neked még soha nem volt barátnõd?

http://gaborszantai.co.uk/

desigo
Shae miért jött és mondta azt amit mondott?
Miért nem próbálta védeni Tyriont a hazugságok helyett?
Jim Morrison
Nekem is tetszett, fõleg ahogy Tyrion beindult ^^ még néztem volna azt a beszédet pár percen keresztül 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

davidka003
Ez jó rész volt. Tyrion nagyon nagyon jó volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

FUj hát nekem a sorozatban sokkal jobban tetszik mindegyik 😄 Cersei egyenesen undorító így, mi az a rossz tetkó, mint egy lepukkant kúva. Vikingsböl Helgán kivül heggesztenék mindenkit<#vigyor>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

setuh
Akkor az azert eleg nagy parasztsag azokkal szemben, akik semmi spoilert nem akarnak a konyvek olvasasa elott.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

szucsy89
A Theonos rész nagyon máshogy van a könyvben szóval annyi mindent nem lõttek le.

A 4. rész végén lévõ jelenet meg benne se volt a könyvekben szóval hiába olvastad volna el mindet akkor is spoiler lett volna a 6. könyvbõl...

setuh
Koszonom a valaszokat,en is a fele hajlok,hogy nezem es majd olvasom,remelem nem fog annyi mindent leloni,hogy mar nem lesz kedvem olvasni.Most olvasni amugy se nagyon lesz idom.Aztan ha vege az evadnak van egy evem,akkor remelhetoleg kiolvasom.

Egyebkent feltunt a Theon szal,hogy nem volt benne,csak azt hittem,hogy ezt csak a sorozat kedveert tettek bele,hogy toltsek vele a jatek idot(mint a buzisagokat),meg hogy ne legyen olyan lezaratlan Theon storyja.Annyira nem tunt fontosnak az egesz,szal azt nem banom,ha el is spoilereztek.
Viszont itt megneztem a 4. reszt es itt mar durvabb dolgokat kezdenek el spoilerezni(masok).

Aki pedig azt allitja,hogy egy film/sorozat jobb mint a konyv,az vagy hazudik vagy nem olvasta az adott konyvet 😊

trident
Biztos, hogy lesznek eltérések és összecsúszások is. Ez tudott.😄

Van rá esély, hogy nagy spoilerbe ne csússz bele. Ha kibírod, akkor bevárhatod a sorozatot. Ha meg mondhatok ilyet: nézd és élvezd a sorozatot és olvasd a könyvet, ahogy idõd engedi.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Egy film sosem fogja azt adni amit a könyv, a könyv pedig sosem adja azt amit a film.
Ergo: a legnagyobb marhaság hasonlítgatni a kettõt.

stargatelost
Én azt mondom olvasd végig, és akkor nem lesz ilyen gondod. A sorozat nem ér annyit 😊 De amúgy az elõzõ évadban nem tûnt fel, hogy a Theon szál olyan, amit még nem olvashattál? (az 5. könyves volt) Amúgy vannak szálak, amik már elõrébb tartanak, úgyhogy szüneteltesd csak a sorozatot, a könyvek úgyis ezerszer jobbak 😉

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

setuh
Sziasztok!

Eddig ugy haladtam a konyvel meg a sorozattal,hogy kiolvastam egy konyvet megneztem a hozzatartozo evadot.Jelenleg a harmadik konyvet olvastam kide utananeztem es latom,hogy a 4. evad nem csak a 3. konyv masodik fele hanem van belole a 4. es 5. konyvbol is.Azoktol kerdezem akik olvastak a konyveket: sok mindent el fog spoilerezni a 4. evad a 4. es 5. konyvbol?

Konyvekkel eleg lassan haladok,nem kizart,hogy bele telne egy evbe mig kiolvasnam a kovetkezo kettot,es annyit nem akarnek varni,ha nem tul nagy dolgokat lonek le benne.

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident

<#ravasz1>

genndy
Rohadt jók <#taps>
Viszont a filmet vették alapul, mert Danynak pl. fekete a szemöldöke <#vigyor>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

trident
If GOT was a Disney movie

elvileg van twittere, vagyis van 1 olyan grrm twitter account, amelyet a szinészek is követnek, de ott 0 tweet van , tehát nem hinném, hogy twittel a öreg.

Nem fake, megnéztem, viszont Martin twittere nem épp hivatalos, szóval nemhinném hogy ténylegesen köze lenne hozzá.
Piszkos  Fred
Tehát eléggé 😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

ForzaInter
Nincs twittere GRRM-nek.

Yo, Bitch!

Piszkos  Fred
Nincs twitterem, ez mennyire fake?

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Master91
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Shiwo
copy-paste volt (:

de embert is láttam már furán fogalmazni, nem kell ahhoz gugli

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

"Nagyobb fajú eb"

ez mennyire google translate!

Kongy
Ez kb olyan, mint az AC4-ben a Jackdaw hajót Csókának fordították... 😄 Vannak dolgok, amiket jobb meghagyni az eredeti nevén. Jó, nyilván hülyén hangzana a Hound magyar szinkronnál...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Hát nem tudom, nekem nem tetszik... 😊 Lehet, hogy helytálló, de nem tetszik.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Shiwo
véreb (fõnév)

1. Vadászat: saját kopófaj, mely ivadékokon át gonddal nevelve olyan idomítást nyer, hogy a meglõtt nagy vadat sebe vére után nyomozza.

2. Nagyobb fajú eb, melyet Amerikában az elszökött rabszolgák elfogására használtak.

3. Átvitt értelem: ember, aki a zsarnoki hatalom által eszközül hagyja magát felhasználni az alattvalók elnyomásában.

Hound = vadászkutya

szerintem nagyon is passzol hozzá ez a fordítás..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Szerintem a Pacsirta jobb lett volna... <#idiota>

Kongy
Nem fér a fejembe amúgy, hogy a Hound-ot miért Verébnek fordították..

Tyrion and The Hound

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Daffit
<#nyes><#eljen>

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Kongy
😄DD <#eljen>

DasIsFuck
Ez hatalmas😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

felrohogtem 😄

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Alapvetõen a SS (eh..) egy zsoldossereg, nagyrészt nehézlovasság (tadaaaam!), akiknek semmi különleges tulajdonságuk nincs, sellsword-ök, nemesi házak fiatalabb fiai, akik mivel nem elsõszülöttek, nem örököltek szinte semmit. Hivatalnokok, papok vagy katonák lehettek volna. Zsoldosok lettek.

Nem spoiler de hosszú.

A könyvekben teljesen máshogy van ez az egész. Elõször is a Második Fiak (Second Sons) vezetõje nem Daario hanem Barna Ben Plumm aki benne sincs a sorozatban. Több száz éve alapították ez idõ alatt voltak dicsõséges gyõzelmeik de például a már említett Qohor-i csatában mikor meglátták az 50000 Dothrakit megfutamodtak. Az utóbbi években elég rossz hírnévre tettek szert köszönhetõen a kegyetlen vezetõüknek Mero-nak de aztán jött Dany és Ben Plummal szövetkezve elintézték Merot. A könyvekben nagyjából 500 fõbõl áll a csapatuk.

Daario a Viharvarjak (Stormcrows) vezetõje akikrõl nem sokat tudni de abból kiindulva hogy Daario a vezetõjük elõbb elfogadnám a vereséget semmint hogy õket felbéreljem. Õk is 500-an vannak.