Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
http://gaborszantai.co.uk/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
De komolyan ilyen fizikumú ellenféllel szemben tényleg a távolságtartás és a gyorsaság jelent elõnyt.
Vagy egy nyílpuska de szerintem azt nem fogadnák el párbajfegyverként. 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Per Aspera Ad Inferi.
Zsenialis resz. Kar hogy a csavar nem arra vette az iranyt, hogy Jaime legyen a bajnoka, mert akkor a ven farok Tywin orokosodesi terveiben is galibat okozna, hiszen akkor valahogyan Jaime eletet is ovnia kellene a csaladja vedelmeben.
Ez az õ accountja elvileg. Cat Taylor, Sophie Turner is követik. Csak hát nincs tweet

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
amugy emilia clarke akcentusa tetszik meg nagyon (a valosagos)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Yo, Bitch!
Mellesleg a szereplõcseréket nem értem. Egy Barátok közben még elmegy de egy ilyen, de ebben a sorozatban? Kicsit rombolja az illúziót.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ezért szörnyû szinkronnal nézni (meg azért, mert alapból szarok a hangok).
http://www.dorkly.com/post/63472/game-of-thrones-actors-with-their-actual-accents
Ez a Pedro gyerök egyre nagyobb király a szememben 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.