Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
Boy George 😄

Kumiho #2179

RatBaG
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

"Does not compute. System error. Restarting computer. Running "Vengeance for Elia" protocol (Safe Mode)" 😄DDDDDD
trident
Szerintem e mögött is Kisujj állhat!!!4

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Azt nem tudom, szinkron brrrrrrrrrr

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

davidka003
Magyar HBO-n szinkronos elõzõ rész lesz gondolom.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Ne felejtsétek el, hogy ma (ill holnap) nem lesz új rész!

trident
Tessék, szteroidon nevelt hidegtartású mexikói cula.

De a lényeg legyen a színészi játékon, zseniálisan kidolgozott forgatókönyvön, párbeszéden, jeleneteken! Akkor szivesen elnézek én bárkit!😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

pl. Obara abszolut nem vonzo, ferfias karakter, szoval Yara-hoz hasonlot kell elkepzelni, Brienne felepitessel.

http://gaborszantai.co.uk/

trident
Kiegészítés:
oké, persze most fejbõl nem tudom, --> itt arra akartam célozni, hogy sok mindent már elfeledtem a könyvbõl.

Csak közben lementünk kutyát sétáltatni, csavarogni, megittunk egy békési barackpálinkát.😊

trident
re Progabe, sempronius: jó alakítással egy kicsit fitneszes, barna, szolizott lány tudja hozni a szerepet (oké, persze most fejbõl nem tudom, de ha már egy kicsit erõsebb az arccsontja, villogó szemei vannak, akkor abból ki lehet hozni egy "veszélyes, elvetemült, indulatos, tüzes" külsõt, amire jön még a színészet).

Az, hogy mi minek tûnik értelmezés, helyzet kérdése!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

OK suna plusz mind, de melyikrõl hiszed el, hogy nagy harcos és melyikrõl hiszed el, hogy a kistanácsban egyenlõ partnere egy Varysnak.

Ez miscast, de a képeket lementsük.
ProGabe
<#szeret><#szeret> 😊

Valami ilyesmire számítok egyébként, remélem itt nem lesz miscast mint a Asha/Yaránál^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

trident

trident
Bocs már, de kiszivárgott néhány kép a castingról. Sand Vipers casting.

Count Adyn
😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Master91
könyves topikban válaszolok !
ProGabe
Természetesen spoileres: kiderült kik lesznek az új szereplõk a következõ évadban.
http://winteriscoming.net/2014/05/23/characters-confirmed-game-thrones-season-5-new-details/

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe

RatBaG
jajj...

Per Aspera Ad Inferi.

a.carkey
Nem mindegy!? 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Az utolsó a legjobb. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
"A Véreb alapvetõen jófej, csak a fõnökei voltak mindig gecófalviak. Egy jó fõnök mellett, mint Ned is, lehetett volna igazi hõs (és persze már réges-régen halott lenne)."

Azt hiszem ezt hívják tökéletes, hozzáértõ kommentnek.<#eljen><#nyes>

A medve nem játék.

Zenszkij
a Brant játszó színész mekkora egy kis nyominger 😄, lehet Hodor nyomdokaiba lép és bemelegszik

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Kongy
Hodortól rögtön balra az az öregúr mintha mérgesen kiabálna, hogy nem lát rendesen tõle 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Igen õ.
genndy
A bal oldali meg Bran? Nem igazán ismerem föl.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Szegény srác aki Hodor mögött ül nem sokat láthat a meccsbõl.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Nem feltétlenül, ez genetikai problematika. 😊
Ha Peter recesszíven örökíti tovább a dwarf gént, akkor nem feltétlenül. Csak aztán lehet a gyerekének vagy az unokájának stb. stb. majd fog törpe utódja születni egyszer.
De nem értem, ilyenkor a gyerek nem lesz törpe?

Sir Quno Jedi
Van róluk olyan kép is, ahol csókolóznak és a csajon ez a magassarkú van. Na az vicces. De édik.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Fekve minden nõ ugyanolyan magas vaze. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Shiwo
jóformán a melléig ha ér a férje, akkor meg már nem mindegy ? 😄

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Kongy
Felesége biztos ami biztos magassarkút vesz fel mellé 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Sir Quno Jedi
A törpe amúgy haláli, a családja is. Csipázom a csókát. Murva jó színész.

Molnibalage
Ez forgatáson készült? Mi az az izé a nyakában?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

BoneDragon
De kis csoffadt lehet. 😄

Kongy
Hoppá hoppá 😄 Merész.

Master91
Szerintem arra gondol én sem emlékszem késes jelenetre.

Molnibalage
Arra gondolsz, amikor az 1 évad végén le akarta lökni, mikor a karón levõ fejetet mutatja? A filmben Sansánál max. étkezéskor volt kés, én nem emlékszem késes jelenetre.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Systore
1:51 😄

Bucser
Mellesleg Martin a csaladneve, Szoval Gyuri bacsi... (leven George)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sir Quno Jedi
A Véreb nem vak. Pontosan látta õ is, hogy milyen elmebeteg vérnõszõ balfasz a Goffri. És látta, szerencsétlen Sansa mit kellett kiálljon. Pusztán megsajnálta, vagy együtt érzett vele, hiszen az õ testvére is bullyzta õt és az apja, meg mindenki annak adott igazat és nem neki. Kicsit magát látta Sansában. Mellesleg ellentétben a báttyával õ nem szívesen öl nõket és gyerekeket, csak ha muszáj. ÉS ha megfigyeltétek sosem próbált nõkkel erõszakoskodni (legalábbis a filmben), ami ritkaság a katonák között is a sztoriban. Maga módján igazi úriember amúgy, durva.

Bucser
Szovegertelmezes, Sansa akarta megolni Gofri-t. Asszem egy kessel. Csak a Vereb tudta, hogy az biztos halala lenne Sansanak es meg nem volt keszen a kenyertoresre. (ugyani a Kings guard is ott allt korulottuk.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Akkor amikor azt mondta, hogy "nem érted tettem" Tyrionnak, akkor nem egy másik hatalmora célzott, hanem azt értette, hogy pusztán "kedvességbõl", mert kedveli Sansát?

Molnibalage
Goffri mikor akarta megöletni Sansát? Megverette a 2x04-ben és kicsit (?)fenyegette azzal, hogy megöli. Persze látszott rajta, hogy legszívesebban a királyt kalapálná bele a földbe.

trident
<#eljen>

Véreb tipusosan az a karakter, aki álmaiban egy tütüben nyomja a hattyúk táncát, de a testvére, családja, környezete miatt inkább embereket hentel.

Más. Képz. :