Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Szereti a mérgeket😊 Lehet õ járt jobban😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Jim Morrison
Ez amúgy mehetne bannerba <#vigyor3>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ForzaInter
Én már nem emlékszem, miért hívják Red Viper-nek?

Ja ez a fal dolog tényleg érdekes. Oké, hogy a királyvárba mással vannak elfoglalva, de baszki 100 ezer vad készül feléjük és így simán átfognak gyalogolni ha nem küldenek egy sereget a falhoz.. Stannis nem tudom mikor akar már elindulni..

Yo, Bitch!

Jah a végén egy gonosz számító bitch lesz belõle úgy néz ki, mondjuk ilyen élettörténettel ez legalább érthetõ.
ForzaInter
Sansa karaktere milyen sokat fejlödött amúgy, nagy kedvenc lett õ is, sokkal jobb is az õ szála most mint korábban.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Sztem meghalt a Hegy is

Yo, Bitch!

Kongy
Azok a csecsek te jó ég <#finom><#szeret>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

PJack

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Kongy
Hát ha minden jó karaktert kinyírnak, akkor nem csak neked válik érdektelenné a sorozat, ezt õk is tudják. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Piszkos  Fred
Azért tegyük hozzá, hogy nem igazán mentek mélyre azok a döfések, a páncél sokat tompíthatott. Ráadásul amekkora brutális állat a Hegy, simán lehetett benne még ennyi erõ. A párbaj szempontjából lényegtelen, mi lesz vele a továbbiakban, ha megölte az ellenfelét.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

DasIsFuck
Jó volt a rész, de a harc elég hülyén nézett így ki.
Azok után amit kapott a hegy, elég rosszul mutatott hogy hirtelen a végére így szét tudta szedni oberin fejét

hatásvadásznak, hatásvadász volt, de koreográfia szempontjából nekem nem tetszett a harc emiatt.

Viszont, ha Tyrion meghal, hát eléggé leül nálam a sorozat, a többi karkater engem úgy hagy hidegen ahogy vannak.
Jon aki még érdekes vagy érdekelne, de dög unalmas sztorija van, másik pedig Jorah de õ meg túl jelentéktelen.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Az nem számít, hogy életben maradnak-e az számít kinél állt be elõbb a halál így nincsen x. 😄
Kongy
Én is gondoltam erre, hogy valamit itt variálni fognak ezzel... 😊 Mindegy, Oberyn egyik kedvenc karakterem. 😊
VOLT.

Rockynhooo
Nem biztos az, hogy túléli 😄 A meccs elõtt X-re raktam mixen, remélem jön az utalás a bravoosi iron bankból.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Kongy
Ja még a mai részhez

Kongy
Hát ez a rész OMG. Nagyon beteg volt, mint mindig most is a végére tartogatták a legdurvábbat.

Tudtam, hogy Oberyn meg fog halni, mert végig túl magabiztos volt, amúgy meg hülye volt, hogy pattogott össze vissza, 3x leszúrtam volna a Hegyet mielõtt üvöltözök vele, már nem azért... Ja, és a Hegy meg hogy élte túl azt ne kérdezzétek... De az a fejszétnyomós jelenet szó szerint sokkolt, te úristen. Legutóbb Joffrey halálánál akadtam ki ennyire 😄 Nagyon jó volt!

CalebJoe
és még finoman is fogalmaztál<#finom>

DaemoonHunter
Hát igen x es meccsnek nézett ki, nem sokat tévedtem

Jim Morrison

hûbazmeg 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Talonban van tartva nem tudni mi lesz vele vagy lesz-e egyáltalán jelentõsége.
Molnibalage
Bran tesókájáról lassan egy évada semmi. Ezek szerint további sorsuk jelentéktelen?[/spoiler]

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Kb mert messze van és mindenkit lefoglal az egymás ellen acsarkodás. Leszarják mi van északon... Aztán ha rajtuk állna, akkor mindenki jól megszívná.
Hosszabb vélemény:

Jó rész volt, mert végre történt valami.

Viszont:

Aryás szál úgy fasság ahogy van, ilyenre nem emlékszem a könyvben. A Sansás is (de szép volt a ruhája na).

A finálé nem tetszett. Oberyn ugrabugrálása így jól néz ki, de a valóságban hülyeség, a könyvben sem ez volt.
Gregor csapkodása pedig a karddal egyenesen nevetséges. Inkább adtak volna egy pajzsot a kezébe, vagy két kézzel fogta volna, ez így ultragagyi volt.
A végén a szemkinyomósdi és a fejroppantás a könyvben is így volt, elég hihetetlen, cserébe durva hogy mutatták végig, jó volt.

Missandei kurva jó nõ, Szürke Kukac pedig nem tudom mit akar a kukaca nélkül.<#vigyor3>

Narxis
Tyûûûû gyerekek ez brutális volt. Am. nem vágom, hogy mé nem küldenek katonákat a Falhoz, mert ez így nagy szívás lesz.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Molnibalage
Jöhet.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Azért a szimpátiától függetlenül szép tanmeséje volt ez annak, hogy hogy járhat az a csapat aki a 90. perc letelte után elkönyveli a gyõzelmet pedig a bíró még hosszabbított 2 percet.
böröczk
Amúgy nem kizárólag a szimpatikus szereplõkkel bánik úgy, csak az jobban feltûnik. 😄

Kumiho #2179

Oke, de GRRM-rol van szo, s mivel ismerjuk, hogyan banik a szimpatikus szereplokkel, mar anno a konyv olvasasa kozben lehetett tudni, hogy nem lesz ennek jo vege...

http://gaborszantai.co.uk/

böröczk
Nyilván nem, szerintem egyértelmû. Emlékeztek, miért hívták Oberynt viperának? Korábbi részekben volt szó róla, így az is tisztában van vele, aki nem olvasta a könyvet.
Na igen, ezt elszúrták, a könyvben vaskesztyût visel a Hegy, illetve valami olyasmit, amivel könnyen kivitelezhetõ kisebb erõfeszítéssel is az, ami történt Oberyn fejével.
Bár itt is hibáztak, mert nem látszott, hogy azért õ is "sérült" volt, a könyv szerint kapott rendesen, és a harc végére már nem volt olyan virgonc, mint pl a filmben.
De az egyértelmû itt is, hogy önfejûsége okozta halálát, nem így történt volna, ha végez Gregorral, amikor tehette.

Kumiho #2179

immovable
Ugye tudod, hogy sárkányok nem léteznek? Csak, hogy tisztázzuk. 😄
Kell privatban valasz?

Molnibalage
Az is érdekes, hogy a Hegy mindenki elõtt bevallotta, hogy mit tett. Ezek után akkor rá nem sújt le a törvény? Simán megúszik egy ilyen gyilkosságot? (Már, ha túléli az esetet...)[/spolier]

Molnibalage
Monduk, de az, hogy egy olyan állapotban levõ ember azt csinálja egy ember fejével amit... Vérnyomásról ezek soha nem hallottak még...? Akit keresztül döfnek, az nem koponyákat roppant szét, hanem üvölt a fájdalomtól vagy ha tüdõn keresztül volt, akkor igen gyorsan megszûnik a mozgás iránti vágya...

Emlékszetek, mikor azt kérdeztem, hogy mi van akkor, ha a küzdelem után hal meg valaki? Ebben a világban ki az, aki túléli azt, hogy keresztüldöfik egy lándzsával...? A Hegy tuti, hogy ezt nem éli túl.

Na ez fasza rész volt végre!

ToCsEk
Sansa ruhája nagyon adta<#bohoc>
a vége meg

faszooom 😞

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Master91
képet vazze !
immovable
Zsír volt ez a rész is.
Ez nem spoiler, de legalabb azok szenvedhetnek, akik kesobb nezik:

Missandei meztelen lesz es nagyon jo a teste 😄

Volt három másodperc, amikor azt hittem, hogy a Spartacust nézem 😊

No mivan, ki hótt meg? <#hehe>

http://www.vanityfair.com/vf-hollywood/game-of-thrones-trial-by-combat-stakes?mbid=social_facebook

A Dom Hemingway-ben énekelt kicsit Daenerys.Gyönyörû hangja van <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Megdugnam, ha nem veszi le a melltartojat.

Kongy
Nem tudom mi bajotok van vele, én szúrnám. És szerintem ti is, ha megjelenne csak úgy a szobátokban egy szál semmiben.

A bányából.
Piszkos  Fred
Fú de rossz nõ, nyilván nem jön be senkinek a Földön, nem is értem, honnan hajtottak elõ ilyen bányarémeket.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

O mondjuk sorozatszinesznek pont jo, a Tudorsban is rendben volt.

Molnibalage
Még annak sem mondanám...