Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ramsey akkor most már a Bolton család örökösének számít?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Tikal
16:9-ben jobb volt 😊

amugy ettõl szerintem még neki is kinõtt amit levágtak 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

A könyvben le van írva hogy ha csak a golyókat vágnák le akkor ritkán elõfordulhatna merevedés és ezért inkább levágtak mindent. Bár azt nem tudom ennek mennyi a valóságalapja de azért gondolom csak utána nézett az öreg.

cylonflatus
A Brienne of Tarthot játszó színésznõ pedig szerepelni fog az új Star Warsban. Pont most olvastam, bocs ha már volt.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

cylonflatus
Hát nem bizti, hogy tudna. A golyókkal ugranak a hormonok is, pl ezért magasodik meg a hangjuk az ilyeneknek. Szóval cerkája lenne, csak már nem érdekelné az egész, nem "hajtaná" semmi. De nem tudom, nem vagyok szakértõ, hál' Istennek...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Molnibalage
Vá!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

genndy
Valószínûleg, mert Varys is úgy mondta hogy ment az egész cucc, csak egy "vágás" van neki ott (és õt is még Essoson kasztrálták).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

BoneDragon
Már értem mibõl készül a mûpöcörõ. 😄

Count Adyn
Hjah olyan ipari méreteknél nemhiszem hogy pepecseltek volna😄
9000 pöcs mekkora rakás lehet?😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nekik se zacsi nincs, se puca.

Sokféle kasztrálás van, nem kell levágni ahhoz semmit, csak zacsit felnyitni es kikanalzni a golyót, kefelni meg tudna, csak szaporodni nem 😊

http://gaborszantai.co.uk/

Kmarha
már már szidtam a részt, hogy faszán átverõs címet adtak, nem lesz itt semmi.

A végére úgy reagáltam, ahogy Arya a kapunál

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

szucsy89
AZTAKURVABÜDÖSEGET!

legnagyobb sorozat a világon! 😄
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

BoneDragon
Jézusom mi volt ez a rész... :/

Rosszalkodtok megint!!! <#boxer>

Amúgy meg a helyes válasz: HODOR!

igen, de az ilyenekkel elhatásvadászkodják az egészet... még ha a köv. részben helyre is hozzák

más: amúgy személy szerint nem szeretem a filmben a meztelenkedést, viszont a heréltek fürdésekor kihagyott ziccernek éreztem, hogy megmutassák azt a semmit ott 😊 eredeti lett volna és hatásos

genndy
Nem derült ki semmi egyértelmûen, bármi lehet. Jövõ hétre tartogatják gondolom.
Szerintem a következõ rész a Hegy üvöltésével kezdõdik majd... mármint a fájdalomtól. Sokáig szenved, és nagyon, de bele is hal a méregbe.

j0nNyKa
sör. a sör igaz.

Count Adyn
Az egyik válasz igaz, ennyi😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

j0nNyKa
azok az epic válaszok <#idiota>
nem tudom, melyik a könyves spoiler, nem néztem annyira figyelmesen, de ha már egy embert megzavart, törlendõ

a.carkey
A Too Much Penis, a Hodor, a Hodor. és a Sör közül valamelyik?

A medve nem játék.

Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

j0nNyKa
jogos, úgy értem hogy azon nagyon <#idiota>
bár a Hodor default mindent üt, de azér AZ a válasz..... 😄

Kongy
Csak az egyiken? 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

j0nNyKa
nemtom volt-e már, ugye a mai eseményeknek volt csinálva facebookon egy event, ahol most lett egy szavazás, hogy akkor hogyan tovább
az egyik válaszlehetõségen felröhögtem <#idiota>

Szerepelhetne valami felnõtt filmben is <#vigyor3>

Kongy
Következõ Halálos iramban-ban már játszik is. Úgy tûnik bejött neki ez a Trónok harca szereplés 😊

Zenszkij
Ez a Missandei egy istennõ. Ettõl még a makulátlanok lõcse is visszanõ 😄.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Kongy
Úgy értem az arckifejezése a jelenetben XD

genndy
Annyit nem, csak 100 ezüstöt.

Kongy
Na meg azon, hogy a Hound ennyit szenvedett vele, hogy pénzt kapjon érte, aztán hoppácska... 😄 Hound feje is aranyat ért amúgy.

ForzaInter
sztem inkább azon nevetett kínjában, hogy lassan minden élõ rokona meghal😄

Yo, Bitch!

Rockynhooo
Aryanak a legtöbb jelenetét megnézem többször 😄 nagyon nagy volt a mai is!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Molnibalage
Az a szívbõl jövõ, "hát ez jól megszívtam, na de aztán veled együtt...!" 😊

Kongy
Az a röhögés 😄 Durva, nekem is ugyanaz volt a reakcióm 😄

ForzaInter

😄

Yo, Bitch!

genndy
Már amikor elõször feltûnt tudtam hogy õ lesz a sorozat legjobb nõje. Nem csalódtam <#szeret>
Egyébként jó volt az epizód többi része is. Ööö... mi is történt? <#fejvakaras> <#vigyor5>
Arya megint nagy! Visszanézõs a jelenete.

Kongy
Azért valljuk be a Fatality ütött 😄

DaemoonHunter
Ilyesmik nem férnek bele ebbe a sorozatba, nem arról szól.

desigo
Elég komolytalan volt ez a harc a Hegy részérõl.
Semmi taktika csak csapkodunk összevissza?
wtf?
A garancia az hogy egyetlen dolog tartja össze a hordát: félelem a másoktól. Amint biztonságba kerülnének a fal túloldalán a szélrózsa minden irányában szétszélednének.

Ha valami csoda folytán mégsem akkor se jelentenének fenyegetést a nagyobb urakra. Mivel kb a 10%-uk harcolt már valódi csatában a többi meg maximum favágáskor fogott fejszét a kezében. Egy jóval kisebb, pár ezer fõs harcedzett sereg szétverhetné õket. Ilyet meg bármelyik nagyúr felállít pár nap alatt.

Nem ér sokat az a 100K vad. A 3. évadban Mormont komolyan gondolta, hogy 500 fekete testvérrel legyõzi õket nyílt csatában és az öreg nem volt bolond.

Amugy 10K az a 100K, de ez részletkérdés.
Rockynhooo
Stannisnek mekkora serege van most?
Amúgy az megint csak érdekelne egy default vad mennyit érne egy páncélozott lovas ellen 😄 örök téma ON!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ForzaInter
mi a garancia arra, hogy nem veszik az irányt a királyvár felé? azért 100 ezer ember már elég nagy problémát jelenthet.. nem 1-2 ezer emberrõl van szó, hogy leszarják😄

Yo, Bitch!

De az a 100.000 vad nem akarja elfoglalni a 7 királyságot, Mance Rayder nem akar a vastrónra ülni. Csupán annyi a céluk hogy átjussanak a falon és megmeneküljenek a Másoktól.

Persze a vadak a fal túloldalán fosztogatnának, gyilkolásznának de miért érdekelje az a Lannistereket ha a lázadozó Északi uraknak a földjein vadak garázdálkodnak? Az õ szemszögükbõl ez csupán megérdemelt büntetés a lázadásért cserébe.

Na azért figyelõ tekintetem a topikra vetem! <#nezze>