Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DaemoonHunter
Az volt itt a döntõ hogy ki vitte be az utolsó nyilvános halálos találatot, azaz ki halt meg hamarabb, és ez elég nyilvánvaló.

szucsy89
ezt nem tudhatod, lehet pár másodpercen belül meghal õ is a méregtõl utána, és akkor x. ilyenkor nem tudom mi van, de még az is lehet hogy életben marad.
hat szerintem a halalt erto talalatot eleg egyertelmuen a hegy vitte be, vagy szerinted meg ott oberyn elt? 😊 utana osszeesett, de siman lehet hogy meg el, csak elajult. de ha meg is halt, akkor is elobb kinyirta az ellenfelet, igy o nyert.

Master91
Oberyn halott, Hegy él.
cylonflatus
Azért ezt az ítélet dolgot nem értem. Miért ennyire nyilvánvaló Tyrion halálbüntetése, amikor az õ bajnoka is végzett a vádló bajnokával? Ez így igazságtalan, nem fair - ok, tudom naiv dolog pont egy Tywin Lannister által elnökölt bíróságon ahol Cersei Lannister a felperes bármilyen igazságról beszélni, ami nem az õ igazságuk, ill. nem áll érdekükben az igazság, de akkor is. Basszák meg, ez döntetlen. Vagy akkor mint a fociban ha döntetlen (ill. pontegyenlõség) esetén kell kihozni a bajnokot megnézik a rúgott gólok számát, ha még az is egyezik akkor az idegenben lõtt gólok számát stb, itt meg mondjuk azt lehetne (legalábbis szerintem az ésszerû az lenne), hogy aki elõször bevitte a halált érõ találatot, azt hoznák ki gyõztesnek. Vagy legalább még egy viadalt rendelnének el, vagy az ítélet enyhítését halál helyett számûzetésre, vagy szolgálatra a Falon, de így rávágni, hogy eldõlt, meghósz fiam, ááá...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

desigo
Nekem is szimpatikus volt de ez a flegma viselkedés a harc elejétõl kezdve nem nagyon tetszett.

Joraht meg kicsit felelõtlen dolognak tartottam elküldeni ugyanis full mindent tud Daenerysrõl az embereirõl és a seregérõl.
szucsy89
ah ez a nõ ebbe a ruciba... el kell ismernem fájó szívvel ugyan, de jobb csaj mint E.C.
cylonflatus
Jaja, nekem is szimpatikus a fazon, bejött nagyon az akcentusa. Amikor elõször megjelent azt hittem, hogy egy féreg (ezt már a karakterére, Oberynre értem), de aztán Oberyn Martellt is megkedveltem és sajnáltam, hogy...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vége lett
.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Master91
a mostani rész elõtti kis összefoglalóba is volt
Egyrészt az hogy viper neve másrészt lehet hogy csak képzelõdök, de azt lándzsát elégé óvatosan kezelték mielõtt a kezébe adták.

Meg ugye az volt a lényeg hogy bosszú mindenáron, de ugye meg az meg a Hegy...

Nem volt benne biztos hogy túléli, szóval sztem úgy rendezte hogy így is úgyis gyõzzön, még ha meg is hal közben.
Várjuk meg a "Children" címû epizódot... nekem gyanús, hogy az nem véletlenül többes szám, legalább 4 tippem van, amik szerepelhetnek majd. 😊
Sir Quno Jedi
Ott vannak azok, csak a nyúlon túl!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

a sárkányok most láthatatlanok, mert nem volt pénz szídzsíájra

Molnibalage
A sárkányok egyébként merre dzsemoboriznak és hogyhogy nem ölik halomra randomra az embereket?

A kis idiótát meg akkor B. elköldi majd és "véletlenül" rajtuküt majd valaki és kinyírka? 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

ToCsEk

ezen a részen nagyon fogtam a fejem hogy mit is akarnak ezzel az egésszel<#taps>

the hound and hiena<#hehe>

ez meg csak úgy

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Molnibalage
Ez benne volt a filmben is? Nem emlékszem erre.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Master91
1. évadba a borkóstolós jelent elõtt már kapott 1 levelet hogy haza mehet, de azt nem tudom hogy a mostani mért Robert Baratheon aláírása ként jött oO
Rockynhooo
Tywin intézte így. Még kérdezte is Varyst, hogy a madárkái be tudnak e jutni Meereenbe.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Molnibalage
Az elõzõ király vagy három éve halott. Most érte utol a kegyelmet tartalmazó levél?

Rockynhooo
detto 😄

RatBaG
mindenki a nagy párbajról beszél, de én azért csendben elmorzsolok egy könnycseppet ser jorah-ért itt a sarokban... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Molnibalage
Ja, ezt el is felejtettem. A kis pöcs halálakor említették, hogy méregben Oberynék jók.

Kongy
De szerinted Oberyn-nek nem volt annyi esze, hogy megmérgezte azt a lándzsát harc elõtt? Meg amúgy is Red VIPER a neve, az azért sejtet valamit.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Master91
a piszlicsáré vágás elfertõzõdött + nem nagyon akarta a doktor nõje hogy túlélje amúgy se

halló közép kor? egy szilánkba is meg hallhatok? Hogy? igen? Ó, köszöm
Molnibalage
Mi nincs az orrára kötve. Ha ezt a hasbaszúrást úgy akarják beadni, hogy a Hegy túléli, akkor csalódnék azután, hogy Drogo barátunk egy piszlicsáré kis vágásban patkolt el és a Vérebnél is mintha alakulna valami abból a harapásból...

Kongy
Igen, csak ez nincs a 8. rész végén a nézõ orrára kötve, hogy még sokkolóbb legyen a halála 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Sir Quno Jedi
Sok-sok-sok éve erre készült, szinte már ezért élt. Készült. Végül is bosszút állt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kongy
Ott a pont.

Én azért Oberyn-t is meg tudom érteni, mégis csak a testvérérõl volt szó.

Sir Quno Jedi
Nem csak megölni akarta a Hegyet, hanem kínos halált akart neki és kicsikarni belõle a vallomását a fõnemesek füle elõtt. Mindemellett az is érdekelte, ki adta ki a parancsot, azt is azt akarta, hogy hallják. A Hegy halála csak bónusz bosszú.

Oberyn úgy járt mint a gonoszok többsége. Általában azért buknak el mert játszadoznak a fõhõssel, nem teljes erõvel harcolnak az elejétõl, vagy nem ölik meg az ellenséget amikor alkalmuk van.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

A Hegy mar az elso karcolaskor halott volt, csak meg nem tudta - ebben a meccsben a dontetlen volt a max, amit elerhetett. Oberyn hulye volt, de biztosra ment.

http://gaborszantai.co.uk/

Master91
Oberyn kicsit túl játszotta, ha tartja a lépés távolságot ki vérzett volna.
Rockynhooo
Elméletileg a lényeges mondattól indul, ha nem akkor 3:18

skinnyman
Amugy most megjobban sikerult megutaltatniuk a Mountain-t: nem csak egy kegyetlen, agyatlan baromallat, hanem ilyen kis sunyi szamito fereg is. Oberyn siman lenyomta volna mar, ha nem trukkozik. Valoszinuleg pontosan tudta, hogy Oberyn nem fogja kinyirni amig be nem vallotta a bunet, ezert sunyin kussolt vegig es eljaszotta, hogy mar KO volt, kozben pedig vegig csak arra vart, hogy legyen egy pillanat, amikor jol hatbadofheti Oberyn-t. Ha mar ilyen tusko barom, legalabb tisztessegesen jatszhatott volna, de nyilvan nem is ismeri ezt a szot.

Regards,

Dany cosplay. Megfelelõ szemszínnel, de még mindig nem megfelelõ szemöldökszínnel. 😄 Ja és nem mellesleg egy szép nõ. 😊
Zenszkij
ez ki?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

QuippeR
ha tudni akarod, meghal-e Tyrion, akkor megnézed a további részeket. mmkay?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

immovable
Nem olvasd el csak ha tudni akarod meghal e Tyrion.

Nem.
És a végén kiderülne, hogy férfi <#idiota>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

trident
kép, nem spoiler:

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Kongy
😄DD Iszonyat jó fejnek tûnik ez a pali.

PJack

Pain is inevitable. Suffering is optional.

ProGabe
+1 <#gonosz1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Molnibalage
Sansából is nõ lett...

Sansa, Margaery, Daenerys, bla-bla-bla. Missandei vazzeg, Missandei. Eddig is tudtuk, hogy szép arca van, de ma megbizonyosodhattunk, hogy lefelé is több, mint rendben van. Ja és a többi dolog, ami történ a részben? Kit érdekel? 😄
Master91

Master91
Shiwo
elvileg igen

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Daell Drow
Dogos szerko. <#finom>