Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Joraht meg kicsit felelõtlen dolognak tartottam elküldeni ugyanis full mindent tud Daenerysrõl az embereirõl és a seregérõl.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Meg ugye az volt a lényeg hogy bosszú mindenáron, de ugye meg az meg a Hegy...
Nem volt benne biztos hogy túléli, szóval sztem úgy rendezte hogy így is úgyis gyõzzön, még ha meg is hal közben.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A kis idiótát meg akkor B. elköldi majd és "véletlenül" rajtuküt majd valaki és kinyírka? 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ezen a részen nagyon fogtam a fejem hogy mit is akarnak ezzel az egésszel<#taps>#taps>
the hound and hiena<#hehe>#hehe>
ez meg csak úgy
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Per Aspera Ad Inferi.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
halló közép kor? egy szilánkba is meg hallhatok? Hogy? igen? Ó, köszöm
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én azért Oberyn-t is meg tudom érteni, mégis csak a testvérérõl volt szó.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
http://gaborszantai.co.uk/
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Regards,
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.