Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pain is inevitable. Suffering is optional.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én már régen megmondtam hogy õ a legjobb csaj a sorozatban.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Nem zárkózom el a barna lányok elõl (pl Zoe Saldana nagyon is bejön,... bár õ inklább mexikói-spanyol származásúnak tartja magát mint négernek). Egyszerûen csak nem annyira jön be ez a szinésznõ (Missandei), fõleg a haja nem tetszik. Az ágyamról azért nem rugnám le. De inkább a Khaleesi. 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
(lehet, hogy az masik Hoz)
http://gaborszantai.co.uk/

It's a draw? 😄DDDDD
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
http://gaborszantai.co.uk/
De most arról volt szó, hogy milyen jó nõ, és szerintem õ is jobb, mint Dany. Sansánál is, sõt Melinél is szebb számomra, mondjuk Missandei viszont tényleg elsõ helyen van, azt el kell ismernem. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Meli egyébként meg igen durva sminkes munkával néz ki úgy, ahogy. A neten egy rakás kép van fent róla. Gyakrolatilag felismerhetetlen a filmbeli karakteréhez képest.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kulonben a "kinek vittek be eloszor halalos talaltot" dolog gyakorlatilag a szuletesi idejukbol is kozvetlen adodna, mert mar abban a pillanatban halalra van itelve mindenki... 😊
Regards,
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
De amúgy ez nézõpont kérdése. Te arról beszélsz, hogy ki lehelte ki hamarabb a lelkét. Én meg arról írtam, hogy ki vitte be elõször a halálos találatot. Nem ugyanaz, az meg teljesen relatív, hogy milyen szempontok alapján hirdetnek gyõztest döntetlen esetén (már ha minden áron ki kell hozni valakit döntetlennél). Én az egyikre írtam példát, arra amelyiket fairebbnek éreztem elõször, és igen, szubjektív módon Tyrion javára. Me' õ a szimpi. Cersei meg szopjon kutyát.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
feküdt, meg se mukkant, majd felpattant és szét trancsírozta Oberyn fejét. Oberyn ezt tuti nem élte túl, míg a Hegy leomlott mellé, még lehet látták hogy lélegzik ilyesmi. Azért nem olyan sebet kapott amibe azonnal bele lehet halni (volt 1 haskörüli szúrás talán).
Eléggé egyértelmû hogy ki nyert. Hogy mi történik rá 2 percre, vagy 2 órára ,vagy ~2 hétre, az már mindegy, mert Oberynnek már 2 másodperce sincs 😄
de hát ugye kinek mi tetszik
nekem pl. Dany se jön be annyira
Sansa se
nekem a Tyrell rózsája jobban bejön