Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PJack
aki esetleg nem volt megelégedve az endinggel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Kongy
Jó, hát a szemkinyomós is legalább 3x.... 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ez már olyan sokszor volt! <#bee1>
Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Na így azért már mindjárt jobban néz ki. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Tessék itt van más hajjal:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én már régen megmondtam hogy õ a legjobb csaj a sorozatban.

Tikal
ja, én se szeretem a fürtös csajokat, de azért jó nõ, a haja most kb huszadrangu 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Na ne finnyáskodjatok, hisz a jó öreg Karl is megmondta..

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Huuuu. 😊 Nekem meg az ilyen haj a gyengém.
Marha rég BF-eztem, de tényleg többnyire a németekkel voltam. 😊

Nem zárkózom el a barna lányok elõl (pl Zoe Saldana nagyon is bejön,... bár õ inklább mexikói-spanyol származásúnak tartja magát mint négernek). Egyszerûen csak nem annyira jön be ez a szinésznõ (Missandei), fõleg a haja nem tetszik. Az ágyamról azért nem rugnám le. De inkább a Khaleesi. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szerintem csak szimplan nem szereti a barna lanyokat - ha jol emlekszem a BF'42-ben is mindig a nemetekkel volt... 😄

(lehet, hogy az masik Hoz)

http://gaborszantai.co.uk/

Végre tökéletes egyetértés volt valamiben, erre belerondítasz.

A rozsaszín pólós kiscsaj nem szívbajos, végigröhögi a jelenetet. De a legjobb tényleg az "It's a draw?".

Ha-ha akkor nem fogunk összeveszni. Nekem Cersei és Ygritte is elõbb kéne mint a kis rabszolga csaj. 😊

Na hát nekem meg Cersei és Ygritte undorító, ízlések és pofonok 😄

Komolyan nem értem mi ez a rajongás Missandei-ért. Nálam kb a 20. helyen van a sorozat nõi közt. Szerintem egy kicsit túl hájpoljátok. Na mindegy is, nem tetszhet mindenkinek ugyan az.

RatBaG
ballagási fotó 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

Jim Morrison

It's a draw? 😄DDDDD

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nalam Melisandre, Missandei, Ros, Sansa es Ygritte az ot csaj, akit elvinnek vacsorazni. Az mas kerdes, hogy egyik sem jonne el...

http://gaborszantai.co.uk/

Hát a szerep az egy dolog, úgy nyilván én is fejberúgnám legszívesebben! 😄
De most arról volt szó, hogy milyen jó nõ, és szerintem õ is jobb, mint Dany. Sansánál is, sõt Melinél is szebb számomra, mondjuk Missandei viszont tényleg elsõ helyen van, azt el kell ismernem. 😊
Molnibalage
Közben visszanézem, kapott üzenetet a mérgezéses merénylet elõtt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Nekem az a nõ valahogy szimplán unszimpi. Egyetlen filmet sem bírtam eddig rendesen nézni, amiben õ játszik. Valahogy sikerül mindig olyan szerpeket kapnia, hogy sosem mosolyog és mindig aggodalmasan vagy hülyén néz. Csinos, de nem egetverõen a már említett hölgyekhez képes.

Meli egyébként meg igen durva sminkes munkával néz ki úgy, ahogy. A neten egy rakás kép van fent róla. Gyakrolatilag felismerhetetlen a filmbeli karakteréhez képest.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Cersei-rõl nem is beszélve! 😉
szucsy89
szucsy89
DaemoonHunter
Ha rám célzol olvasd el még 1x a mondatom, mert nagyon elferdítetted a tartalmát 😊

Molnibalage
Dany kokrétan idiótán néz ki. A való életben a hajviselete és színe jól áll neki. A filmbeli paróka eszémletlen szar. A szemöldök rontja az összehatást és testre végképp nem nagy szám a csaj. Meli és a Dany szolgája simán leveri, de még Sansa is, pedig éppencsak nõ kezd lenni...

skinnyman
Igen, szerintem is inkabb igy mukodik a dolog.

Kulonben a "kinek vittek be eloszor halalos talaltot" dolog gyakorlatilag a szuletesi idejukbol is kozvetlen adodna, mert mar abban a pillanatban halalra van itelve mindenki... 😊

Regards,

Piszkos  Fred
Nem véletlen van rajta egy méteres bõrkesztyû 😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

RatBaG
guh, guh, GUH! 😄

Per Aspera Ad Inferi.

tiszta elsõ évados jaime 😄

"Every day around the world, men, women, and children are murdered by the score. Who gives a dusty fuck about a bunch of beetles?" 😄
Jim Morrison
Mosmá szabad préda <#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ForzaInter
Nekem Oberyn nõje is tetszik.😄

Yo, Bitch!

Lehet csak fényesíti <#papakacsint>

Count Adyn
<#awink>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

genndy
És én ezt már akkor tudtam amikor elõször felbukkant a Mestere mellett (még ruhában) <#beka3>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Kongy
Azért Missandei magasra tette a lécet, valljuk be... 😄 Alatta már senkit sem tartanak jó nõnek.

Ebben legalább globális egyetértés van, hogy Missandei jó nõ, ha a többi szereplõnél még meg is oszlanak a vélemények. 😊
Kongy
De még így is jobb a helyzet, mert ha Oberyn nem lesz a bajnoka, az biztos halál Tyrion-nak.

Nem az a lényeg, hogy ki visz be elõbb halálos döfést, hanem az, hogy ki hal meg elõbb. Lehet, hogy a Hegy is meg fog (sõt még ha nem volt mérgezett a lándzsa akkor is belehalnak az emberek általában a hasi sérülésekbe), de attól még Tyrion bajnoka halt meg elõbb.

cylonflatus
Annál maradtam. Meg amit kicsit lejjebb olvastam, jó pár kommentben beszéltek múlt idõben a Hegyrõl...
De amúgy ez nézõpont kérdése. Te arról beszélsz, hogy ki lehelte ki hamarabb a lelkét. Én meg arról írtam, hogy ki vitte be elõször a halálos találatot. Nem ugyanaz, az meg teljesen relatív, hogy milyen szempontok alapján hirdetnek gyõztest döntetlen esetén (már ha minden áron ki kell hozni valakit döntetlennél). Én az egyikre írtam példát, arra amelyiket fairebbnek éreztem elõször, és igen, szubjektív módon Tyrion javára. Me' õ a szimpi. Cersei meg szopjon kutyát.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

cylonflatus
Megnézném, megfelelõ mennyiségû vodka után talán még utána is fordulnék...

Master91
hát figyelj, maradjunk a sorozathoz

feküdt, meg se mukkant, majd felpattant és szét trancsírozta Oberyn fejét. Oberyn ezt tuti nem élte túl, míg a Hegy leomlott mellé, még lehet látták hogy lélegzik ilyesmi. Azért nem olyan sebet kapott amibe azonnal bele lehet halni (volt 1 haskörüli szúrás talán).
Eléggé egyértelmû hogy ki nyert. Hogy mi történik rá 2 percre, vagy 2 órára ,vagy ~2 hétre, az már mindegy, mert Oberynnek már 2 másodperce sincs 😄
cylonflatus
Ja, él. Még. Nem tudom, a könyvekben nem jutottam el idáig (még csak kettõ van meg), és lehet, hogy ti többet tudtok, de nekem úgy tûnt mint ha halálosan megsérült volna õ is. Szóval ok, az utolsó erejébõl összekapta magát, kinyírta Obyt, de a halálos sebet hamarabb megkapta. Erre gondoltam, de persze ez egy big if, ahogy englisül mondanák.

De nincs olyan hogy X. Hiába kapott Gregor halálos sebet ha még maradt annyi ereje hogy bezúzza Oberyn koponyáját. Ami nyilván azonnali halállal jár és így még ha 2 másodperc múlva el is vérzik Gregor akkor is õ nyer mert tovább élt.

Master91
tényleg túl van értékelve 😄DD

de hát ugye kinek mi tetszik

nekem pl. Dany se jön be annyira
Sansa se

nekem a Tyrell rózsája jobban bejön
szucsy89
ha abban a fekete ruciban menne veled szemben az utcán és nem néznéd meg, nos, akkor van egy rossz hírem 😄
cylonflatus
Szerintem meg indokolatlanul túlértékelt a kinézete, nem is értem ezt a fene nagy rajongást itt a blogon. Ha szembejönne velem az utcán úgy, hogy nem ismerném a GoT-ból, még rá se néznék. Ok, ízlések és pofonok, tudom. Ha mondjuk Missandeire írtad volna azt aláírnám. Gondolkozás nélkül. Na az egy jó nõ (ráadásul úgy néz ki mint a csajom 😛)