Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Egyszerûen imádom ezt a képet.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Akkor idegbõl álregen be spoilerezek mindent és nem törlöm ki D:

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

ha nem csuszik at az a bizonyos hashajto 2015-re...

http://gaborszantai.co.uk/

tigeroo
Akkor az evadzarotol ossze fogod szarni magad (konyv muhaha)
Stazisba? 😄

Master91
Áhh, tökéletes rész eddig.

Nem tudom miért nem tetszett sokaknak, de ezt letöltöm és újra meg kell néznem. Elején a beszélgetésekre nem tudtam figyelni, de kegyetlen jó rész eddig.

Szabályos stázisba vagyok én is 😄D
Master91
NYILAIK AZ ÓRIÁS , ÉS MILYET LÕTT XD
szucsy89
Kongy
Ugyan már, én nem bántam... 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Jim Morrison
most néztem meg...
mindig a kölykök... mindig a kibaszott kölykök<#rinya>ez az idegesítõ az egészben 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Vagy csak simán elolvasod a könyvek tartalmát/rákeresel awoiaf-on és tudsz mindent (sorozatosok meg se nézzék az oldalt) 😄

Amennyi idot te is elbaszol SG-n (velem egyetemben) mar le is fordithattad volna szuahelire 😊

Csak mert sokat kérdezel, tán ha olvasod egyszerûbb lenne, de nem erõszak.
Molnibalage
Nem olvasom, nincs idõm.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Vagyis elnézést nem az igazságot hanem a feltételezett igazságot.
Lyannát elrabolta vagy nem Rhaegar egy évig volt kb nála, addig mûveltek dolgokat, vagy közös beleegyezéssel, vagy nem ezért van a teoria.

Az igazságot azért nem mondták meg mert tudjuk mit csináltak Rhaeger többi gyerekével, ja és olvasd a könyveket.
Azt én értem, csak tudod milyenek az emberek, úgyis ráklikkelnek a spoilerre.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A teória szerint nem történt elrablás. Mivel Lyanna már korábban beleszeretett Rhaegarba így önszántából ment vele.

Kata
Értem. Bár itt volt a téma a tippelgetés a sztori és karakterek jövõjét illetõen, a másik topikban nem sok értelme volt random berakni. Másrészrõl meg odaírtam figyelmeztetésképpen, hogy erõs spoiler, onnantól aki megnyitja, saját problémája.
De úgyis mindegy ha már eltüntetted.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata, a hozzászólásodat át raktam a könyves topikba, mert már az elsõ sor is nagy spoiler. Ezekhez a teóriákhoz a könyvesek ne szóljanak itt hozzá.

Molnibalage
Ja, mégvalami.
A Lyanna az elrablója családjának egy tagjába zúgott volna akkor bele?

Count Adyn
Szerintem is jó vezetõ csak az emberek megégetése kicsit ront az összképen. Jogilag õ lenne a király ugye😊 A 3 tesó közül Robert volt az erõ, Renly a karizma, Stannis meg a józan ész lenne kb a vörös papnõ befolyása nélkül😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Molnibalage
Errõl a sorozatban nem volt szó?

Master91
Nem tudom hogy ültetném e a Vastrónusra (Renly-t ültettem volna), de ja, kedvelem.
Amúgy csak en kedvelem Stannist?

mijki
Van egy "elmélet" ezzel kapcsolatban. Nem tudom ez mennyire számít spoilernek.

Lehet hogy a fattyú(John Snow), akit magával hozott Eddard délrõl(A Baratheon-felkelés végén), Lyanna Stark és Rhaeger Targaryan közös gyermeke. Õ lenne az, akiben egyesül a Tûz és a Jég. Ugye amikor Királyvárban, megtalálták Lyannát, 3 Királyi testõr õrizte. Az összecsapást Eddard és Howland Reed élte túl. A lányt egy véres és rózsaszirmokkal borított ágyban találták, az utolsó mondata Ned-nek meg az volt hogy: "Ígérd meg Ned" (Promise me, Ned).
Ebbõl lehet következtetni, hogy mi van akkor, ha nem Eddard fattya volt a fiú, hanem Stark - Targaryen gyerek, és akkor Lyanna megígértethette Ned-del, hogy nem árulja el a fiút, mert akkor a Baratheon-ok megölik õt. Így felnevelte saját fattyaként.
Angolul

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Egyik legnépszerûbb teória. Nem spoiler mivel a könyvben sincs leírva csak utalások vannak rá de azért abba rakom hátha valaki nem kíváncsi.

A teória szerint Rhaegar Targaryen és Lyanna Stark szerelmesek voltak egymásba és az õ fiuk Jon.

Rengeteg utalás van rá a könyvben annyi hogy kb 95%-os bizonyossággal ki lehet jelenteni hogy ez az igazság.

Braavosi

Teljesen mindegy, az összes csak egy báb a bravoosi IMF kezében 😊

a.carkey
A vastrónra Tyrion. 😊

A medve nem játék.

könyvet nem olvastam, szóval én is csak spekulálok
de sztem õk lesznek a kulcsfigurák, Dany a sárkányok miatt, Bran és az ereje + valamiért csak megy északra
Master91
olvastad a könyvet ?
Molnibalage
szerintem amúgy havas jon nem eddard fattya, hanem félig targaryen
Ezt a részt nem értem. Hogyan lehet, mikor pont õket irtották ki Starkék a Baratheonokkal...?

Master91
hát ez hatalmas 😄DD
tigeroo
nekem van egy teóriám:

mivel tûz és jég dala, szerintem a másoktól majd dany sárkányai (targaryen ház jelmondata: "tûz és vér") és a starkok valakije ("közeleg a tél") fogja megmenteni westerost, de a vastrónra nemtudom ki fog ülni.

szerintem amúgy havas jon nem eddard fattya, hanem félig targaryen
komolyabb baj nem volt vele, színész jól nyomta, karaktere a dolgát megtette, gondolom azért egy jó kis katalizátor is lesz, mert a Martell család ez se fogja jó néven venni
csak hát felesleges az idõt vele húzni, ok hogy nem egy tipikus sorozat, hogy õk a fõszereplõk és róluk szól a sorozat, mint a legtöbb
de nagy összegben mernék fogadni rá, hogy végkifejlett, Danyre, Snowra és megmaradt Stark gyerekekre, fõleg Branra fog kifutni
+ a Másokra
többi csak rizsa és töltelék
tigeroo
17 évet várt a bosszúra, azért érthetõ hogy elborult az agya

más: ezen megpusztultam😄😄😄

nálam pl: Oberyn kifejezetten unalmas figura volt, állandóan a baszás, meg a húga..színész penge volt, de amikor már 20-szor is húga dolgát kellett hallgatni, meg kivel, hogy orgiázott
szerepe meg volt, megvédje Tyront, ideje volt leléptetni

könyvet nem olvastam, de sztem mindenki sejti, hogy a sztori szempontjából
õk fontosak velük kell foglalkozni Stark gyerekek + Dany, Tyron még kérdéses a nagy egész szempontjából, el nem tudom képzelni Martin mit szán neki a végén.
a.carkey
Az a bajuk, hogy meghalt a Vipera, oszt most mi van? Kell a falas rész, hisz az egész végkifejlet a falra fog összpontosítani.

A medve nem játék.

engem meg az egész sorozatból az északos rész + mások érdekelnek a legjobban, szóval nálam eza rész nagyon bejött, az is tetszett, hogy egybefüggõ volt + csata is jól megvolt csinálva
+miért lenne túlzsufolt az utolsó rész, eleve ki tudja, hogy mi lesz benne, könyv? ki nem szarja le? lehet 5. évadban lesz és cliffhangernek hagyják pl: Tyron sorsát
Nekem a falas részek a kedvenceim Tyrionnal meg Aryával egyetemben, szóval nagyon elégedett voltam a maival.

Végül is tényleg, abszolút irreleváns dolog az, hogy egy falra került bûnözõ (tolvaj, stb) vagy önkéntes odakerül, hogy többszörös túlerõ ellen kell harcolnia - úgy, hogy éles kardot még életében nem forgatott - és mit érez. Szerintem kellett bele ez a Pyp-es rész, már csak azért is, mert az elsõ évad óta szerepelt és Jon barátja volt a kezdetek óta, plussz eddig a falon lévõ embereket max tölteléknek érezte az átlag nézõ. Ezerszer nézném meg inkább ezt a részt, mint ahogy Jorah "Friendzoned" Mormont és Viharbanszületett Danyka szenved a sárkányaival meg a rabszolgáival a semmi közepén...

Zenszkij
sárkányos résszel egyetértek, Dany szenvedése is haláldögunalom

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

a.carkey
Nem értem én se a picsogást. A könyvben van egy ostrom, bele kellett venni a sorozatba is, különösen, hogy jópár szál itt megszakad, ill. elkezdõdik. Nem tudom, két percben kellett volna elintézni? Akkor meg azért köpködne az elit, hogy miért csak két perc. Jó volt ez így. Részeken át semmit sem foglalkoztak a fallal. Az meg, hogy nem érdekes a falas téma? Engem a sárkányos szál hagy hidegen, ráadásul ami ott folyik, az inkább bénázás. Mindezt azért, hogy a qurva sárkányok végre megnõjenek. 😊

A medve nem játék.

ForzaInter
Kurva jó rész volt, talán az eddigi legjobb az évadból!

Yo, Bitch!

Szerintem nem kell leírni a finálét. Ha mindent bele raknak amit kell akkor valóban zsúfolt lesz de ebbõl az is következik hogy nagyon izgalmas és jó rész lesz.

Sajnos ezt már nem lehet elmondani a 9. részrõl. Ugyanaz a véleményem róla mint a 2. évad 9. részérõl. Amikor akció dús részt kell csinálni, csatával akkor nagyon kijön mennyire nincs pénz ilyenekre egy sorozatban.

Rossz döntés volt szerintem az egész részt erre a szálra áldozni. Azokat is teljesen megtudom érteni akik nem szeretik az északi szálat. Ilyen megvalósítás mellett nem is csoda.

Szerintem nagyon jó rész volt. Kell ilyen is, legalább megtöri az állandó intrikát és változatossá teszi a sorozatot. Nekem bejött, jól csinálják. Aki meg ezen unatkozik azt sajnálom, de komolyan.

RIP Ygritte. Kár érte. Tudtam, hogy ez lesz, de akkor is. 😞

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Az mitõl lenne fröcsögés, ha félek attól, hogy pár kedvenc jelenetem (ami 1000-szer fontosabb, mint PYp halála és félelme a csatától) nem lesz az igazi, mert max lesz rá 10 perc, hogy kifejtsék, mert ma fontos volt Sam életének a bemutatása, meg +5 perc tucat hent.

Az a két síkú gondolkodást meg hagyjuk már hogyha valakinek egyes részek nem tetszenek akkor már fröcsög...én például eddig csak dicsértem az évadot kár lenne gyengébb utolsó két résszel lehúzni a színvonalat.
szucsy89
mennyire tudja itt már elõre mindenki, hogy mekkora szar lesz az évadzáró 😊

talán majd ha megnéztétek lehet fröcsögni, addig csak üres beszéd, foglalkozzunk inkább a mostani résszel...
Zenszkij
unalmas rész volt, a finálé rovására ment, nem értem miért abból kell a legkevesebbet adni ami a legjobban érdekli az embereket, szegfût is lenyilazhatnák már végre

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?