Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genndy
Most már hivatalosan is Harrenhaal ura, simán lehet hogy azt hazudta hogy az ottani ügyeit intézi.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

LaszloLedzenyi
Nekem az a fura hogy nem tûnik fel senkinek hogy Baelish nincs királyvárban? Legalább is nem emlékszem hogy lett volna rá utalás.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Jim Morrison
Szerintem meg az lesz a vége, hogy felébred egy new yorki kisgyerek a kómából és az egészet csak álmodta.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Kiderül hogy Ned Stark csak megrendezte a saját halálát(Robéval egyetemben) és az egészet õ irányított a háttérbõl. De persze nem hazuolhatja meg Sean Beann-i mivoltát és és a végén õs is meghal.

De a sárkányok már jönnek! Már mindjárt itt vannak! 😊
Hát a történet haladása meg a teóriák alapján tényleg úgy néz ki, hogy a végén a fõnixként felemelkedõ SSJ 6 Jon Targaryen Stark elsõ ezen a néven lesz a király.
tigeroo
a véreb annyira overly manly man hogy a golyói fognak uralkodni
Egyértelûen Sam lesz a befutó. Mindenkit túlél és õ lesz a Király. 😊
Bran meg Hodor hatan lovagolva kékszemû jég zombi királlyá válik es boldogan élnek amig meg nem fagynak

http://gaborszantai.co.uk/

A trónt beolvasztják és Szellemnek öntenek belõle vizes tálat

Jon Snowt mindenki lenézi, baszogatja, alazza, innen fog felemelkedni mint szegény király legkisebb fattya, lángoló sarkanyszarnyakat növeszt es jégkarddal jól szétcsap midnenkit, lottyedt seggu sarkanyidomar csajtol, lottyedt csöcsû rózsakerteszig.

a.carkey
Az lesz a vége - ismerve Martin khuu, khuu, khuu képességét -, hogy minden szereplõt kinyír akit kedvel a nép, majd jön egy eddig még nem látott fekete szereplõ, és polkorrekten egyesíti a Birodalom népét békében, szeretetben, visszaszorítva a Másokat a valahová a Falon túlra, vagy ha vissza nem is szorítva, de minimum megengedi nekik, hogy egymás közt házasodjanak.<#idiota>

A medve nem játék.

Jim Morrison
Drága volt az epizód, faragni kellett a költségeken a jövõre nézve.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Szerintem jó kis befejezés lesz. Most volt egy Falas rész, aztán jön a végére egy nagyobbrészt Királyváras rész. Lezárják A "Gonosz Lannister Óriás Törpe Királyvárban" szálat. Arra elég lesz az idõ. <#nevetes1>
Sir Quno Jedi
Ygritte egy vadbarom. Nem tehet róla, erre nevelték, vadak. Csak a mészárláshoz ért. Hiába basztatja Snow-t, õ sem ért semmit, csak életet elvenni tud. Persze õ is érzi, hogy valami nem stimmel, ezért néha megpróbál életben hagyni néhány embert itt-ott (mint a Szegfû), de alapvetõen ez nem segít a szerencsétleneken, akiket a másvilágra küldött, pedig nem voltak sem katonák, sem harcosok. Ennek viszont sosenem lesz jó vége...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rájöttem mi lesz ennek az egész történetnek a mondanivalója! 😊

A sárkányos csaj jelképezi a keleti birodalmakat (arabok, Kína, India stb). A többiek a mi, nyugati civilizációnkat.

A Mások a globális emberi civilizációt fenyegetõ veszélyeket jelképezik.

Ahelyett, hogy az emberiség összefogna, és együtt legyõzné a gonoszt, egymással harcolnak. A vége pedig az lesz, hogy a keleti birodalmak legyõzik a nyugatiakat, és teljesen más világ lesz a Földön. A Mások nem pusztulnak el, csak visszavonulnak, ideiglenesen legyõzetnek.

Aztán kezdõdik minden elõrõl...

😊

cylonflatus
Miközben szegény
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ygritte JS kezei közt haldokolt
azon gondolkoztam, hogy vajon kimondatják-e vele, hogy "You know nothing, Jon Snow". Aztán hirtelen nem tudtam sírjak, vagy nevessek 😊

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

ForzaInter
Én is bírom.

Yo, Bitch!

Szar terv, õ is megmondta. 😄 Viszont azt is elmondta, hogy ha csak várnak, akkor mindenki meghal. Ha megpróbál tárgyalni Mance-szel, akkor lehet, hogy csak õ, és meg tudja menteni a többieket.
a.carkey
Azzal kezdték, mármint Királyvárral. (Lsd. fõcím! 😄)

A medve nem játék.

a.carkey
Azért Kisujjnak is rezgett a léc a sorozatban. A könyvben már annyira nem ...

A medve nem játék.

a.carkey
Elkapták az endékákok. 😄

A medve nem játék.

Mindezt ezt egy no, Cat miatt, mint minden baj forrása, itt is egy no...

Sir Quno Jedi
Nos mivel már a Baratheont (baromarcú király) is õ nyíratta ki a hülye "kedvesével" (akit most meg megröptetett), így az egész problémát, a könyv minden történését õ indította el és szándékosan. Hogy ha kell, felégeti egész Westerost, hogy utána a hamun uralkodhasson. Rendes pacák. Mindent õ mozgat a háttérbõl. Itt-ott meglök egy bábút egy kicsit és utána maguktól lejátsszák a menetet.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Amúgy Grenn és Pyp a könyvben nem halt meg, ha jól emlékszem - akkor itt miért?

Nem,a hatalom az, mikor szó szerint azt tesznek amit akarnak, és senki nem tesz ellenük semmit, mert még csak nem is gyanakszanak rájuk.

Gondolom az azért megvan, hogy Ned halálától kezdve minden eddigi mocskosság nagy része Kisujj lelkén szárad? 😄 A királyok jönnek-mennek, mint ahogy az uralkodó házak is. A Kisujjhoz és Varyshez hasonló emberek mégis ott vannak már X ideje, és valszeg ott is lesznek még. A következõ királynál is. Kitudja, meddig ül még Lannister (jó, persze elméletileg Baratheon) a trónon, az író nem bánik kesztyûs kézzel senkivel.
Robert is hatalmas volt meg erõs, aztán megölte egy malac <#papakacsint>

A tövig benyalásról meg annyit, hogy az udvarban (és mondjuk egész Westeros szerte) mindkét személy általános megvetésnek örvend, de Baelish nélkül az egész királyság valszeg csõdbe ment volna már (ugye azt se felejtettük el, hogy õ volt a pénzmester).

Mégis kinek van hatalma, Tommen bábkirály, az anyja még az apja elmondása szerint is alkalmatlan lenne az uralkodásra, Tywin papa alatt pedig lassan összedõl a hitelbõl épített kártyavár. Mit tudnak õk? Parancsolgatni maximum.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Kongy
Nagyon beteg. 😄 A hideg kiráz komolyan mondom. Elmenne horrorba is simán.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ja es ezzel a mergezessel reszben kicsavarta a hatalmat a Tyrell-ek kezebol, illetve tudta nelkul(?) behuzta a Martell-eket a Lannisterek ellen.
Sansa - Eszak egyik kulcsa - nala van, ove a bevehetetlen erod. Es semmit nem tudnak rabizonyitani.

A szinesz meg mocskosul jol jatsza a tenyerbemaszo kepu undorito ferget 😊

A tortenetnek az a resze megvan, hogy Tyrion miert is all birosag elott es ki miatt nem foglalkozik a Lannister csalad massal, csakis magaval? A nagy Tywin, a ravasz Tyrion, az anyatigris Cersei nem lat semmit, szerintem csak a Pok tudja, hogy mi is tortent.

Na, ezert zsenialis Kisujj 😊

Master91
2:30 tól
Master91
Részlet ez is mondjuk
Molnibalage
Ezen világ törvényei estén ez nem hatalom... Tyrion is csak azért él, mert volt Bronn. A vádak is olyan komolyak voltak, hogy még a római jog szerint is simán felmetették volna. A westerosi jog egy vicc. Ha van erõd, szart sem számtít...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Kongy
Amúgy csak szerintem volt vérfagyasztó az a zene, ami a Thennek jeleneteinél ment? Iszonyat hatásos, és félelemkeltõ 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DasIsFuck
végre történt vmi érdekes a falon😄
bár valszeg 2 évados költségvetés ment el erre a részreXD

kár, hogy ennyire el van hanyagolva az északi része a történetnek.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

nem tudom rémlik-e Tyron esete, na az az igazi hatalom, koholt vádakkal, bíróság elõtt, törvényesen megöletni valakit, nem sunyin megmérgezni, azt bárki tudná csak tökösség kell
DasIsFuck
Én a másoknak szurkolok, az lenne az igazi ha kiirtanák westeros teljes emberi populációját a végére😊

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Kongy
Jólvan akkor, én nem figyeltem úgy tûnik 😄
Jó rész volt szerintem, nem bántam, hogy végig a Falon játszódott, bár azért egy pár percet szánhattak volna Királyvárnak is, nagyon kíváncsi vagyok Tyrion sorsára, bár már sok ismerõsöm elspoilerezte akkor is érdekel mi lesz 😄

Molnibalage
És úgy, hogy senkinek eszébe sem jut rá gyanakodni. Kicsit mintha lobotómiát hajtottak végre volna mindenkinek, mert olyan jó alkalom mindenkinek így eltávolítani az ördögfiókát.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

és az hatalom, hogy titokban megmérgezek akárkit?
hagyjuk már, szarkavaró de még a közelébe sincsenek Westeros 2 leghatalmasabb emberének

+ annyira hatalmas, hogy mehetett volna a levesbe, ha Sansa nem védi be
Molnibalage
Ez nem egészen igaz. Mert kisujjt is legyakhatná, csak úgy "szeszélybõl". Aztán lehet lesni, hogy legközelebb majd ki és hogyan bízik meg ezekben a gyökerekben.

Count Adyn
Jah végülis a szeme elõtt ölette meg a fiát😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

jó azért a hülyeséget hagyjuk, ennek a 2 csávónak csak a szerencséje, hogy tövig benyalnak
ha csak egy apró nem tetszõ dolgot tennének mehetnének a levesbe
ok, ahhoz is nagy tehetség kell, hogy sunyi, köpönyegforgató legyél
de a Cercei Kisujj párbeszéd, igencsak jól szemlélteti, hogy kinél a hatalom, a királyi családnál, ennyi
Molnibalage
Meghalt. A legutolsó jelenetben mikor Snow kisétál, akkor ott van, hogy mindenki megfeküdt, de az óriás nem jutott át.

Kongy
Amúgy azt nem tudni mi lett a 2. óriással. Mert az egyiket hátba lõtték 1 nyíllal, de a másik aki a kaput charge-olta azzal mi lett? 😄

Molnibalage
Tywin hatalma meg akkora, hogy az a szarházit még eskövõi mészárlása is rávette, aki kb. semmit sem tud, csak mindig kihasználja az ölébe hulló alkalmat, de egyébként egy 0...

Véletlenül jó helyen volt a kastélya és egy eltolt nõzésbõl lett ez. Semmi zseniális elõrelátás nem volt benne. Kicsit logikátlan is, hogy egy ekkora balfasz egy kolyom család feje...

Molnibalage
Az egyik részben láttuk, hogy a hatalomnak és erõnek különbözõ forámi vannak. Nem rémlik a Cersei vs Baelish féle párpeszéd?

Varys az, aki tényleg soha nem esik túlzásba. Nekem õ a kedvenc karakterem minden szempontból. Egyszer volt köcsög, amikor nem állt ki csak félig Tyrion mellett. Bár ki tudja mit hoz a záró rész...

ez a pillanat volt, amikor elkezdtem gondlkodni azon, hogy ezt a reszt Peter Jackson rendezte-e...

Master91
Legjobb:

Master91
olvastam minden könyvet, és így is rosszul vagyok 😄DD

nagyon sajnálom hogy meg halt Grenn :/ azt hittem õ túléli

jövõhéten elásom magam élve szerintem
Lenugozo, hogy ehhez a ket emberhez kepest egy Cerseinek vagy Tywinnak mennyire semmi hatalma sincs...

Westeros igazi urai <#ravasz1>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak