Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ja, fõleg hogy a tûzgolyó csak sorozatos baromság, a könyvben csak egy fáklya van Leaf-nél. Ja, és Jojen sem halt meg.

They had large eyes, great golden cat's eyes, that could see down passages where a boy's eyes saw only blackness. They have vertical, slit-like pupils; this trait is responsible for improved night vision and typically associated with a nocturnal lifestyle in such creatures as cats (the children's eyes are described in A Dance with Dragons as resembling cats' eyes) and many species of snakes, including nearly all vipers .

Their hands had only three fingers and a thumb, with sharp black claws instead of nails.The children were slight, quick, and graceful.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Ízlés dolga, vannak jobb artworkök is róluk, de ez áll a legközelebb a leírtakhoz. Ez nem a pán péter 😄 A kérdésedre a válasz a következõ évadban lesz <#zavart1>

Shiwo
én el tudom képzelni, ahogy az Elsõk vad hordaként dúlják a vadont (akkoriban nem sokkal lehettek kulturáltabbak a vadaknál) és közbe hullanak, mint a legyek a közéjük csapódó tûzgolyóktól.. de mivel túl sokan vannak, elõbb-utóbb valamelyikük elért 1-1 gyermeket és feltrancsírozta pillanatok alatt..

nem úgy kell elképzelni a háborút köztük, hogy kiáll a két fél, tetõtõl talpig páncélban és ütik egymást percekig..

az artwork meg úgy néz ki, mint egy na'vi, csak barnában...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Nekem jöhet mélben vagy duplaszpojletben.
Sir Quno Jedi
Neki nem, az tuti. Még a fiendzoneos kölköt is elküldte, pedig az se az...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tényleg nincsnek? 😉

http://gaborszantai.co.uk/

Sir Quno Jedi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Me nincsenek már sárkánylovasok, így gyakorlatilag ezek csak látványosságnak jók, meg nyûgnek. Megkötni/láncolni õket egy sötét kamrában meg bazira nem jó ötlet, mert ez hatással lesz a személyiségükre és még sokkal agresszívabbak és kezelhetetlenebbek lesznek, elvesztik az õsbizalmukat az "anyjukban". Bezzeg akkor jók voltak, mikor a toronyban megmentették az életét stb. AKKOR bezony foglalkozni kéne velük és lenyelni a feketelevest...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Egyértelmû hogy Hodor lesz a sárkánylovas, ot meg Bran megvargolja

Molnibalage
Bocs, de én meg azt nem tudom elképezelni, hogy a képen levõ girhes valami hogyan küzdene bármi ellen is...

Más. A sárkányok egyre nagyobb problémát jelentenek és hasznuk kb. semmi. Mi lesz, ha randomra kezdik el ölni a katonákat is, mert hogy az mekkora poén? Anyuci, most átvert kettõt és, ha ezt a harmadik megtudja... Idomítás nélkül ezek a valamik semmire sem jók...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Erre légyszi a könyves topikban válaszoljatok.

Szerintem valahol mindenki elf/sprite szerû manókat várt - nem rossz ez, amúgy emlékezzünk, hogy sok fantasyban a kicsik erõsek: középfölde, dragonlance

Illetve sokszor a mágiahasználók fizikailag satnyák

ForzaInter
Igen azt tudom, de bõvebben. Jöhet akár könyves spoiler is, ha ott már esetleg lehet e többet tudni róla.

Yo, Bitch!

Hát azért szerintem nem kellett volna szó szerint venni, hogy az erdõ GYERMEKEI. Embernél alacsonyabb, nagy fülû és még nagyobb sárga/zöld macskaszemû, vertikális pupillájú lényekként vannak leírva. Ezzel szemben kaptunk kócos hajú kislányt, meg cgi csontvázakat <#wow3>.

Most valaki komolyan el tudja képzelni, hogy ilyen koszos kis purgyék háborúztak életre-halálra az Elsõkkel anno? <#vigyor3>

QuippeR
a háromszemû holló

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

ForzaInter
Ki lehet az a öreg faszi akikhez Bran-ék megérkeztek?

Yo, Bitch!

Szerintem:

GRRM-nak van beleszólása, hogy néz ki egy Child of the Forest
Meg lehet nézni a Google képkeresõvel az artwork-õket, nem olyan rossz amit kaptunk, lehetett volna szarabb is
Eddig leírva volt, most valaki látomása szerint meg lett valósítja, szerintem millió olvasó legalább ezerféle külsõt képzelt el

Na igen, én biztos voltam benne, hogy szerepelni fognak ebben a részben, így nagyon vártam õket.. Elég nagy csalódás volt, mikor megláttam Leaf-et.

böröczk
Brienne nem nõ 😄

Egyébként én baromira szeretem, nagyon tetszetõs az õ történetszála is.

(hozzáteszem ez a hozzászólásod baromi buta volt: " elég megalázó úgy meghalni, hogy elõtte még verekszik egy nõvel " ???)

Kumiho #2179

Mondjuk azert arra nem szamitottam, hogy az erdo gyermekei ugy fognak kinezni, mint nehany gyerek, akik most szabadultak egy Pan Peter forgatasrol.
Molnibalage
A könyvadaptációkról itt van szó. Nem hinném, hogy a GoT esetén eltérõek lennének a fõ gondolatok.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Risu Führer
elvileg minden Lannister katona adott egy ezüstöt Tyshának, a végén Tyrionnak is meg kellett dugnia, és neki egy aranyat kellett adnia, mivel az apja szerint egy Lannister kétszer annyit ér mint egy átlag ember :S

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Uh! Ez nagyon jó évadzáró volt. Olvastam a könyveket és néhány változtatás szemet szúrt, de nem is kell ugyanolyannak lennie a sorozatnak. Csillagos ötös.
Molnibalage
Behalok ezeken a hasonlatokon. <#idiota><#eljen>

Chief Executive Officer of Westerosian Intelligence Agency

Vasbankban biztos van egy-két bitcoinja.
Molnibalage
Úgy néz ki, hogy igen. A nagy kérdés számomra az, hogy Varys egyébként vagyonosnak számít? Mi is az õ pontos rangja/titulusa? Ha elhagyja Westerost, akkor mit tud kimenekíteni? Mihez kezdhet egy ilyen ember, aki a kapcsolataiból él és ezt egy húzással nullázza?

ForzaInter
Most Varys is elment Tyrion-nal? Neki maradnia kéne..

Yo, Bitch!

Molnibalage
Sárkányokkal suttogó! Epic...! Ebbõl villámgyorsas kell egy mém kép. 😊

Master91

utolsón besz.rtam mint tywin 😄
Tikal
jó rész volt nagyon... a winter is coming-on azért felnevettem, de legalább a you know nothing nem hangzik el többet 😄

Dany meg már késõn kezdi el a sárkány nevelést, hát mi lesz így? keresnie kell egy sárkányokkal suttogót

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

"Tyrion fell in love with her and married her, even though he was only thirteen years old.
When Lord Tywin Lannister found out, he had Jaime tell Tyrion that Tysha was a whore who had been paid to make Tyrion a man. Tywin then had her passed around among his guards to have sex with her; for each guard, he gave her a silver. To drive the lesson home, Tywin forced his son to be the last man, for whom Tysha was paid a gold coin, because Lannisters were worth more"

Az szerintem nem, mert az már azután volt, hogy kiderült, hogy összejöttek Tyrionnal. Az azt hiszem Tyrion büntetése volt.

A kamu az volt, hogy Jaime nem fizetett Tyshanak semmiert, o szerette Tyriont,stb, csak Tywin megmondta Jaimenek, hogy ezt mondod. Aztan jott a fel Lannister sereg, amit Tyrionnak vegig kellett nezni
De javitsatok

Nem kényszerítette senki sem, hogy álljon be Joffreyhoz és simán hagyhatta volna futni a fiút mivel egyedül talált rá és ölte meg......

Molni: Nem volt kamu, mert Tywin végignézette Tyrionnal.
Molnibalage
Tehát akkor kamu volt, hogy a fél Lannister sereg átment a nõn?

ha nem teszi meg amit joffrey mond, akkor meg õt ölik meg.
Shiwo
nekem inkább úgy tûnt, hogy Brienne rántott elõbb kardot, szval felfoghatod önvédelemnek... viszont Sanyi qrvára nem lovagias, ölt már gyereket, és kinézem belõle, hogy nõt is.. õ gyakorlatilag ugyanúgy egy zsoldos, mint Bronn, csak épp még kevesebb benne a betyárbecsület.. most az volt tõle lovagias, hogy mikor megvendégelte az öreg, akkor utána nem koncolta fel csak kirabolta ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Ártatlan gyereket ölt még ha parancsra is és szerinted becsületes?

Szerencsétlen királyölõ a saját életük és a gyerekei életének a mentése miatt lökte ki Brannt és utálta miatta minimum 2 évadon keresztül a legtöbb sorozatnézõ.

A véreb meg gyereket öl, hogy legyen mibõl inni kb, mert másra nem nagyon költött és becsületes wow megint.
Aryat akarta védeni szerintem a maga módján

nem is ez volt a mondandóm lényege, hanem hogy a könyvben tisztességesen hal meg (ha jól tudom), itt meg elõtte még verekszik egy nõvel... holott bármennyire is elmebeteg, kb az egyik legbecsületesebb karakter volt végig
A véreben, már lehetett látni eddig is, hogy súlyosan elmebeteg, aki csak meg akar halni, meg a maga módján már Aryához is ragaszkodott így nem volt szerintem váratlan....

Brienne meg nem akart balhét, még harc közben is le akart állni mielõtt a véreb rámarkolt a kardjára szerintem.
az csak engem b*sz fel mérhetetlenül, hogy kb a legnormálisabb karakterbõl õstülök gyökeret csináltak az utolsó elõtti jelenetében?
the hound és brienne harcra gondolok. eddigek alapján kb a leglovagiasabb nem lovag volt a véreb, most meg összever egy nõt/összeveri egy nõ. jól tudom, hogy a könyvben ilyen egyáltalán nem volt? :
Elvileg Tyrion is ezt szeretné tudni, de ugy tûnik ez a szál kimaradt.

Piszkos  Fred
Szerintem ez nem számít spoilernék, lévén egy az egyben kimaradt.
Tywin azt mondta eredetileg Tyrionnal, hogy ott van, "ahová a szajhák mennek".

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

ForzaInter
Arra emlekeztem, hogy a felesége volt de a sztorira már nem, köszi. Azt amúgy lehet tudni mi lett vele?

Yo, Bitch!

stargatelost
Gyere a könyves topikba, én is ezen vagyok fennakadva :-/

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Bocs az elgépelések miatt, tablet néha magától átírja, de igy gyorsabb ékezeteket elõhozni.

ennek most kellett volna a börtönben kiderülnie és Tyrionnak nagy utálnia Jaimet, de ez kimaradt

Ha emlékszel, akkor a sátorban játszottak igazmondóst: Shae, Bronn és Tyrion, akkor mesélte el a történetet, de õ akkor ugy tudta, hogy ribanc volt, amin átment egy halom Lannistereket katona es annyi ezüstöt kapott a gruppen rekord kísérlet utan, hogy mar tartani sem bírta

Az a csaj, aki Tyrion elsõ felesége volt és ugy állítottak be, hogy kurva, de valójában nem az volt es szerette Tyriont, de Jaime az apja parancsára hazudott az öccsének.

ForzaInter
Ezt a Tysha sztorit valaki légyszi írja már le röviden hogy volt.😉

Yo, Bitch!