19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
Micsu #11127 persze
300ban sokkal jobb csecse volt :D -
Micsu #11126 +1
1 hete 3 oldalon keresztül ment hogy az ő szava szent
hol vagytok srácok? -
#11125 nem gondolnám h dublőr volt -
#11124 bannerba vele :D
-
Prof William #11123 Újabb kiszivárgott kép a következő évadból...
-
Prof William #11122 Cersei SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!úgy rémlik, hogy nem testdublőr volt. Volt is valami cikk, hogy sminkkel + számítógéppel kellett a tetkókat eltüntetni a testéről. + valami forgatási kép is volt róla. hogy ott ál pucéran. Kitakarva persze. -
sempronius18 #11121 Jah a 100-ból így gondolták 10-en akik ott voltak, vagyis a minősített többség. :D -
#11120 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak én érzem úgy hogy tanulhatnánk tőlük...? megválasztottak valakit, faszoskodik, mehet a bitófára.... -
#11119 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Két egymás utáni NW LC-ert öltek meg a saját társai. Nem semmi. Vajh hány LC végezte egyáltalán így...? -
sempronius18 #11118 A könyvbe kb fél percel hamarabb érnek véget Jon szálon az események és Brutusék is sokkal butábbak.
Majd bővebben erről holnap mikor végre kijött a magyar HBO és már a hülye könyves spoilerektől se kell félni és végre el lehet felejteni a spoiler taget. -
Chob #11117 Csodálom, hogy a sárkányokon meg feltámadó hullákon nem akadsz ki. De most komolyan, miért is kellene egy fantasy-nek a mi világunkra hasonlítania? -
#11116 Ez a videó felveti azt, hogy GM kicsit be van rúgva néha. K-NY-i éghajlat tagozódás?
Egy generációnyi sötétséget hogy a faszba élne túl bármilyen ökoszisztéma...? -
#11115 Inkább ez a komment volt dedó. A 2000-es évek közepe óta tonnányi sorozat operál CH-val úgy, hogy egy részéről azt sem tudni, hogy lesz-e következő évad... -
MaRee #11114 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A sorozat jelenleg kb ugyan ott tart ahol a könyv. A könyvben "meghal" Jon snow, és vége. -
kissssss #11113 hát te meg melyik ketrecből szabadultál ki? -
#11112 -
#11111 én meg sajnos a monitoromon nézem "eszt a förmedvény" hozzászólást. -
#11110 -
#11109 Gratulálok a színvonalas hozzászóláshoz. -
eddaniel #11108 hah, megint egy kamerán kívüli "csatajelenet" nem jöttetek rá lúzerek hogy ez csak spórolás?! mivan már szídzsíáj csatára se tellik?! nekem nyóc mer én ingyér nézem de a sok primitív amerikai előfizetéses tévécsatornám nézi eszt a förmedvényt!!!
Utoljára szerkesztette: eddaniel, 2015.06.15. 18:00:02 -
#11107 -
#11106 A könyv is ugyanezzel a jelenettel zárul ugyhogy senki sem okosabb a sorsáról, max beleképzel valamit az apró jelekbede martin tudvalevőleg troll ugyhogy felesleges:) -
#11105 Fu de erőltetett. Valaki lője le. -
#11104 Jajjjjj xD xD xD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#11103 Most beszéltem egy kökemény könyves ismerőssel:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem kell szarni, nem ez lesz havas vége...feltéve ha a sorozat nyomokban követi majd a könyvet -
#11102 teória bővebben(spoileres)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#11101 Jonról:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valahol azt olvastam/hallottam, hogy az utolsó szava a szellem volt, egy teória szerint átfog vargolni Szellembe és újjászületik mint Azor Ahai. és valószínűleg megfog indulni Winterfell ellen -
#11100 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most szerszei komolyan test dublőrős volt? Pont azon agyaltam mi az a pénz amiért ezt bevállalta :D
Havas Jon RIP, szerintem nem hozzák vissza -
#11099 jajj bazmeg...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Stannist nem ölte meg a csaj, Sansa nem halt meg, Jon Snow visszatér
ez ilyen brazil szappanoperás húzás, hogy mindent cliffhangerrel zárnak és minden "kamerán" kívül történik, hogy majd később lehessen mutatni hogy de hát nem is az történt amire gondoltál... dedó.
csalódás volt a rész, mint ahogy az egész évad és lassan az egész sorozat is. -
Nirz #11098 nagyon jó évadzáró volt egy percet sem unatkoztam,meglepetések sora. -
#11097 alabárdost láttam sokat -
#11096 Semmi
Ha jol láttam pikáik nem voltak, meg demoralizálódott és fáradt volt a serege -
#11095 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Prof William #11094 Igen tényleg valószínű, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!már most ellövi a "lényeget." Jon halál eléggé kétértelmű + most egy évig ezen fog pörögni a nézők nagy része. Hiba lenne ezt már most eldönteni. Mellesleg ha Stannis tényleg halott akkor a vörös papnőnek kell egy újabb "királyjelölt" szóval ha tényleg meghalt Havas (ami még szintén nem biztos) akkor akár ő is visszahozhatja. -
#11093 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!yep. -
#11092 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor M-nek csúcsúcsókott adott a nő, akkor másnak is leesett egyből, hogy neki game over? -
#11091 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vicc -
#11090 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem vagyok szakérő, de az erődben lehet, hogy menne a védekezés mert a lovas alakzatot megbontja, ahogy sok már problémát is okoz. -
#11089 -
#11088 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez mindig szokás volt, vicces volt az egész.
Sokkal több, legalábbis több ellent öltek volna meg,