Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Az "apja" ugyebár nagy ívben tett rá, hogy mit csinálnak a gyerekei, szóval Cerseinek kellett volna királyt faragnia belőle.
De mondjuk a másik 2 gyerek nem lett pszihó...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
G_ArchAngel: ez igaz, a legtobb szereplonel, akkor is ha kulsoleg siman egy geci volt, tenyleg meg lehetett magyarazni, hogy mi motivalta a hatterben, (pl jaime). De joffrey-nal sztem nem nagyon volt ilyesmi, semmi ertelmes hattermotivacio, tenyleg csak annyi, hogy nem volt megnevelve, ezert ilyen kis fereg lett. De hogy ne tehetne rola, az szerintem nem igaz. Nem csak o tehet rola, de nagyreszt igenis o tehet rola.
Regards,
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.01.06. 15:51:32
http://gaborszantai.co.uk/
Amilyen bicskanyitogató módon próbált királykodni még valszeg mérgezés nélkül is "vadászbaleset" érte volna 1-2 éven belül. Ahogy meg már vége felé elkezdett beszólogatni Lannister nagypapinak már alapból max 1-2 hónapra rövidítette a még hátralévő idejét.
aztán ott van, hogy vérfertőzésből született. és nem csak ő, hanem az anyja meg az igazi apja is.
a könyvben még fiatalabb is azért.
Ramsayt nem csak Theon kínzása miatt neveztem gonosznak, sok más dolgot is csinált még amellett, ami a sorozatban nincs benne.
Utoljára szerkesztette: Systore, 2015.01.06. 15:07:22
Ramsey szerintem inkabb csak aberralt, theon boven raszolgalt arra amt kapott.
Regards,
http://gaborszantai.co.uk/
Utoljára szerkesztette:
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ja, és szegény utómunkások is szorítva vannak rendesen, mert Obama minden részt már egy héttel előbb láthat (feltéve hogy ez nem csak pletyka).
Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.12.27. 15:17:30
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Végre egy jó teszt, ahol a kedvenc karakteremet kaptam <#nyes>#nyes>
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
You got: Petyr “Littlefinger” Baelish

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

spániel fül kacsa száj<#banplz>#banplz>
egy kis fun:
Which “Game Of Thrones” Villain Are You?
You got: Roose Bolton