19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
DantesHUN #11768 A témával, a sorozattal kéne foglalkozni, és nem velem. De továbbra is csak engem piszkálsz.Elég. -
DantesHUN #11767 A hárpiásoknak még a nagyapjuk se látott eleven sárkányt, se macska méretűt, se ekkorát. A tűztől és a elevenen elégéstől is azért csak-csak tart az ember. Nem mondom távolról sem, hogy ettől nézhetetlen a sorozat. Csak épp, valamikor az egész úgy indult, hogy amennyire lehet hiteles, és reális karakterek és történések vannak, azzal együtt, hogy időnként felbukkanak nem létező dolgok, mint a sárkány, mások , stb.
Csak ez a dolog egyre többször törik meg. -
kissssss #11766 Jézusom... szerintem neked üldözési mániád van.
-
DantesHUN #11765 Ne játszd meg magad, hogy nem tudod miről van szó. A kötözködéssel is leállhatsz. Tudod, az a sorozat mellet nem érv, hogy én milyen vagyok. -
kissssss #11764 -
DantesHUN #11763 Aha. Most csak hogy világos legyen, azért durogsz és kötsz belém-gratulálok, személyeskedjünk- mert szerintem nem vicces a fingás meg a pisálás.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2016.04.23. 12:42:14 -
kissssss #11762 nem a fenét nem.. akármelyik topikot olvasom neked semmi nem tetszik, az embernek már kedve sincs topikba írni ha belebotlik valamelyik írásodba. -
#11761 Nem feltétlen, 100 éve halt meg az 'utolsó'. Ráadásul az már kicsi volt, ahogy utaltak rá:..a sárkányok addig nőnek nagyra amíg nincs felettük tető. Az utolsó sárkányok kifejezetten kicsik voltak a koponyájuk alapján.
A 3 sárkánytól sem szrt be senki, csak a tengerészek (kigyulad a hajó) -
DantesHUN #11760 Más lenne a helyzet, és nem lenne ilyen szemet szúró, ha az író olyan világot alkotott volna, ahol egy sárkány, bár nagyon veszélyes, de ismert , gyakran előforduló valami. Így hihető, hogy az emberek nem szarnak be tőle, hiszen ismerik, tudják hogy kell ellene harcolni.
Az is más lenne, ha a sárkány egy képzett katonákkal kerül szembe. Egy katonát sok mindenre kiképeznek, ha jó a kiképzés, nehezen ilyed meg, a parancs az parancs, bármi történik harcol.
De itt még csak nem is képzett katonákról van szó. -
DantesHUN #11759 Nem igazán jó hasonlat. A kölyök sárkány, akkora mint egy baromi nagy ház. Egy kutyakölyök nem veszélyes. Másrészt a kutyát az emberek ismerik. Itt elvileg egy olyan világban vagyunk, ahol nagyon régóta senki nem látott eleven sárkányt. Ha látnál egy igazi sárkányt, nem ijednél meg egy kicsit? Én azt se tudnám hogy meneküljek . -
#11758 az a sárkány még fióka...ha megnő nem igazán viszi át egy dárda a bőrét...továbbá nem kicsit fog még nőni :) te sem félsz túlzottan egy pitbull kölyöktől,pedig vannak fogai. de egy felnőtt kutyához máshogy állnál hozzá -
#11757 Nem értem miért kell ilyen szőrszálhasogatónak lenni...ez csak egy sorozat -
DantesHUN #11756 Nem játszom el ezt mindenhol ne hazudozz! -
DantesHUN #11755 Stannis azóta a legnagyobb hadvezér, amióta ezt a sorozatban többször a szánkba rágták, hogy mekkora zseniális hadvezér.
Egy bazi nagy sárkány meg egy bazi nagy sárkány. Ha az ember egy bagi nagy szárnyákkal ellátott tüzet okádó lényt lát, szerintem kicsit megijed. De a hárpiáknak mi ez sárkány? Simán szembeszállnak vele. De jó, hogy ilyen bátrak. A mások ellen is őket kéne bevetni ennyi erővel. Bizonyára azoktól se ijednének meg -
#11754 Robert Baratheon :D
Murdered by a pig :DD
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.04.23. 11:52:12 -
bega82 #11753 Shireen Baratheon -
Vorrhess #11752 Tormund Giantsbane :) -
#11751 Nekem is. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!There can be only one. -
Pares #11750 Tormund Giantsbane -
#11749 Hmm, Mormont jött ki. :P Kálíszi... -
#11748 http://www.spotify-gameofthrones.com
Végre egy jó karaktert kaptam ilyen 'játékban' :D sárkányok anyucija :3 -
kissssss #11747 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Folyamatosan csak fanyalogsz.."
khm.. ezt szinte mindegyik topikban eljátssza khm...
-
#11746 A sárkány sem halhatatlan. Az sem járt csatában és gyakorlatilag egy kisgyerek szintjén lehet agyilag.
Stannis meg mióta Westeros legnagyobb hadverézre? Egyébként meg sereg nélkül kurva nehéz csatát nyerni.
Folyamatosan csak fanyalogsz... -
DantesHUN #11745 Ja, és Westeros legnagyobb hadvezére. A sorozatban Stannis két csatát vív, mind kettőben jó nagy vereséget szenved. Oda a serege, családja, élete. -
DantesHUN #11744 Szóval az utolsó évad, ügye most ismétlik .
Ennyi nevetséges dolgot, szóval, a már elsőre is nevetségesek voltak a hárpiamaszkos emberek. Most komolyan, ők a legjobb harcosok. Lenyomnak mindenkit, de még egy baz nagy sárkánytól se ijednek meg. Nem az van ,hogy hé basszus! Sárkány! Ez azért ijesztő tesók! Nem, ha el nem repül a sárkány, azt is megölik. Vicc. -
#11743 -
#11742 + Silicon Valley :) -
#11741 Hetedik évad berendelve -
andrejfej #11740 Az HBO oldalán játék, fogadni lehet az új évad eseményeire. A franc tudja Martin papa kit nyír ki legközelebb.. Remélem Jon-t megmenti valami trükkel, mert pipa leszek ha minden pozitív karaktert kicsinál.. -
Stockbauer33 #11739 -
Stockbauer33 #11738 -
Stockbauer33 #11737 -
DantesHUN #11736 Most hogy ismétlik az HBO-n visszanézve a részeket, hát hogy az 5 évad mennyire unalmas. Fura, a korábbi részek másodjára se voltak unalmasak-legalábbis nem mind, de ez valahogy nagyon nem érdekes másodjára. -
#11735 -
Stockbauer33 #11734 http://www.gamesradar.com/what-game-thrones-cast-would-have-picked-their-hall-faces-face/?utm_content=buffere036e&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=buffer_grfb -
Stockbauer33 #11733 https://www.tattoodo.com/a/2016/04/game-of-thrones-characters-reimagined-with-painfully-accurate-tattoos/ -
Stockbauer33 #11732 http://www.mtv.co.hu/sorozat/hirek/obama-lathatja-eloszor-a-tronok-harca-folytatasat -
#11731 -
#11730 Vagy a történet az lesz, hogy jön egy ilyen karakter. Nagyon nem bírom, amikor ennyire látatlanba temet valaki valamit annak ellenére, hogy az 5. évad mondjuk a 2. és 3. színvonalának közelében nem volt. -
#11729 http://comment.blog.hu/2016/04/16/tronok_harca_game_of_thrones_malta_forgatasi_helyszinek_tevesorozat