Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
jogos 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Nem hiteles. Nem is dugnak benne. 😉

Systore
GoT játék átszerkesztve, hogy olyan legyen, mint egy sorozat rész.

Jim Morrison
ja...kár hogy spartacusnak már vége, abban szerepelhetett volna 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Kongy
Joffrey jól elbánt szegénnyel 😞

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kedvenc nőm volt a sorozatban! <#finom>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Kongy
Jó, de a WD egy képregény. Illik hozzá a rajzolt, DE komor ábrázolás. De szerintem egy Trónok harcához nem.
És épp ez a baj, hogy a GoT játék grafikája nem is rajzolt, hanem gagyi. Arcmimika, textúrák kidolgozottsága rém gyenge, és ez egy képregényes stílusú játéknál nem számít, itt annál inkább.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.12.06. 17:35:38

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kmarha
kétlem, hogy komorabb lenne mint a WD. De még ha így is van, akkor se az jutott a WD-ről eszembe, hogy vidám kis történt 😊
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2014.12.06. 14:31:53

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kongy
Aztán meg jött a Wolf Among Us, ami szintén Walking Dead S01 színvonalú lett. Viszont nekem ez a GoT játék nem jön be.. valahogy annak a képregényes grafikának egy WD, vagy Wolf Among Us esetében van bája, szépsége, de egy ilyen komor történetnél, mint a GoT inkább csak a grafikus motor fejletlensége jön át... De jön kávéfőzőre is cserébe..

stargatelost
Mert ez nem 'olyan' játék, hanem egy sorozatnak fogható fel, aminek a történetét te alakítod a döntéseiddel. Rengeteg párbeszéd, aminek megválaszolásával befolyásolsz dolgokat, pár qte, minimális mászkálás. De a sztori a lényeg, ami brutálisan erős. A Telltale tavaly előtt megnyerte szinte mindenhol az év játéka díjat a Walking Dead első szezonjával. És jogosan, mert tényleg olyan jó volt.

És nem mellesleg marha jól beépítették a sorozatba a játékot az első rész alapján, elég, ha annyit mondok, hogy (minimális spoiler az első helyszínről, de azért berejtem)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a Red Weddingen kezdünk, a kinti táborban...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

genndy
Mert epizodikus, Telltale játékok ilyenek. Lesz még vagy négy rész. Ettől még jó.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Bocs a kérdésért, de jól értem, hogy tegnap jött ki a játék és te már végig is játszottad, vagyis ilyen pár órás az egész?

Rég nem gamerkedek, de ha ez így van biztos nem szokok vissza...
Zenszkij
te meg big bang theorizz csurgó nyállal <#vigyor> nem neked valók az értelmes sorozatok
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.12.05. 20:53:54

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zenszkij
ahogy te is

Csinálhatsz. 😉
stargatelost
Nincsen a Telltale játéknak topikja? Tegnap jött ki az első rész. Baszki, hát ilyet én még nem csesztem, percekig kerestem az államat a földön a vége után. Kibebaszott jó volt, bár döcögősen indult, pont az ilyen akciók nem forrtak ki még a Telltalenél, viszont amikor Cersei-jel kellett beszélni, ott azért rendesen megemelkedett a pulzusszámom 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És a vége, atyaég, olyan váratlan volt, hogy szó szerint tátottam a számat egy percig.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Narxis
Csak egy troll. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

tigeroo
úgylátom te minden topikban képes vagy belekötni mindenkibe😄
Kedden Telltale-féle Game of Thrones első epizódja.
Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Narxis
uhh ez tök jó lesz!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kongy
Hát remélem, bár a grafikában kételkedek. Egy WD-hez, vagy Wolf Among Us-hoz király ez a képregény-szerű grafika, de ehhez a névhez valami realisztikusabb illene szerintem. Lecserélhetnék már ezt az engine-t...

Érkezett teaser a Telltale GoT játékából. Decemberben jön az első fejezet. A The Waking Dead és a The Wolf Among Us után nincs okom nem bízni bennük. Szerintem, 2 sikertelen próbálkozás után, végre kapunk egy méltó GoT játékot.

A trailer alapvetoen bemutatta az egesz tortenetet.

http://gaborszantai.co.uk/

ToCsEk
féloff

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Piszkos  Fred
Jól fog kinézni <#eljen>

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Count Adyn
Akkor megbeszéltük😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zenszkij

Picket után szabadon 😄.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.11.16. 15:35:49

Count Adyn
Tényleg nem basztatni akartalak, de nem gondolod hogy ha valaki egy mű saját maga általi értelmezését 100% os tényként közli a magas lóról osztva mindenkit hogy nem ért hozzá azt hülyének nézik mind a mérnökök mind az irodalmárok? 😊 Attól hogy a szakmám az ami, nem jelenti azt hogy baromságnak tartom az irodalmat vagy a műelemzéseket, sőt. Egyébként Martint ismerve pont nem fogja kifejteni ezt a szálat merő trollkodásból😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

picket
A francba, ezt eddig észre sem vettem!

&#3237;_&#3237;

Zenszkij
fáj az igazság, picket látom te meg elfelejtettél írni, már csak képek bevágásával tudod tükrözni cinikus önérzetességed 😄
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.11.16. 14:54:48

Count Adyn
Lehet ám több könyvet olvastam mint te😊 De legalább sikerült arrogánsan és személyeskedve válaszolnod alátámasztva előző feltevésemet. További szép napot😊

picket

&#3237;_&#3237;

Zenszkij
Azért mert valaki még olvas könyveket azért egy "nagyképű bölcsész"? Minden ismerősöm, aki olvasta a könyveket erre a következtetésre jutott. Igazából a lenne a döbbenet, ha nem ez lenne az igazság. Sőt Martin is utalt erre. Az egész mű erről szól. Tűz és jég dala. Azért mert valaki tud olvasni a sorok között még nem kell leoltani, én se okoskodok ha kohászati kérdés vetődik fel. Ráadásul nem mondom valamire, hogy baromság, főleg akkor nem ha nem ebben vagyok jártas. Ez műértelmezés, ami persze neked baromság, mert nem értesz hozzá. Hozzászólásod kicsit kontár hangvételű volt, no offense 😊. Viszont Martint ismerve reménykedek egy olyan csavarban ami egyedivé tenné a művét, de erre kevés esélyt látok. Meglátjuk.

Count Adyn
Ne haragudj de ez egyrészt nem igaz, másrészt egy nagyképű bölcsész okoskodásának hangzik, no offense😊

Master91
Martinról beszélünk..
Zenszkij
természetesen nem, de annyira egyértelmű, hogy kár ezen vitatkozni, aki valamennyire is jártas az irodalomban és olvasott már több száz, ezer könyvet, és tudja, ismeri egy író tematikáját, annak logikus

Master91
végig is olvastad a könyveket (amik még ki se jöttek) hogy ezt így tudod ?
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.11.15. 22:28:16
Zenszkij
nem hogy van alapja, hanem ez az igazság

az egy P betű egyébként, de amúgy egyetlen könyv elolvasása után ezt gondoltam afféle végjátéknak, és később látván, hogy mennyien gondolják ezt és rágyúr a történet.. simán lehet alapja.
Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2014.11.15. 22:03:58

Master91
amit egy sorozat néző nem vesz észre
Systore
ajjaj, fun police
csak egy érdekes easter egg
Master91
szerintem törölhető is
Systore
R+L=J

genndy
Viszont biztos vagyok benne, hogy a TH sikere miatt kapta meg a szerepet, egyébként nem lett volna törpe Traskunk (jó volt benne, szóval jó választás volt).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Legutóbb az X-men ben alakított magassági kihívásokkal küzdő fegyverkereskedőt.
Piszkos  Fred
Vicces, ahogy az üvegek meg poharak Tormund elé koncentrálódnak 😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Systore
Alliser Thorne itt is karót nyelt 😄