Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
És épp ez a baj, hogy a GoT játék grafikája nem is rajzolt, hanem gagyi. Arcmimika, textúrák kidolgozottsága rém gyenge, és ez egy képregényes stílusú játéknál nem számít, itt annál inkább.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.12.06. 17:35:38
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2014.12.06. 14:31:53
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
És nem mellesleg marha jól beépítették a sorozatba a játékot az első rész alapján, elég, ha annyit mondok, hogy (minimális spoiler az első helyszínről, de azért berejtem)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Rég nem gamerkedek, de ha ez így van biztos nem szokok vissza...
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.12.05. 20:53:54
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
http://gaborszantai.co.uk/
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Picket után szabadon 😄.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.11.16. 15:35:49
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.11.16. 14:54:48
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.11.15. 22:28:16
Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2014.11.15. 22:03:58
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.