19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
#12048 ja az 100% 5-6 köröl fent van ncoren 7-8 között angol felirat, 9-10ig magyar -
#12047 köszi. akkor még be tudom szerezni vonat előtt délelőtt :) -
#12046 hajnal 3 -
#12045 mikor szokott kijönni a következő rész? hány órakor? -
#12044 https://www.facebook.com/GameOfThrones/videos/10153701142947734/ -
Pares #12043 Tapasztalata lehet benne, ha a képekből meglátta, hogy nem tud benne járni -
Zozo0122 #12042 Ezt a képekből szűrted le? :D Zseniális :D (amúgy lány vagy, igaz?) -
Kotomicuki #12041 De minek vesz fel magassarkút, ha ennyire nem tud benne járni? -
#12040 6. szezon utolsó epizódja rekordhosszúságú lesz. A korábbi csúcsot a 4x10-es rész tartja 66 perccel, a 6x10-es epizód azonban még ennél is tovább tart, 69 perces lesz. -
Stockbauer33 #12039 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.05.07. 16:13:59 -
#12038 "Szerinted leépítették Tyriont az előző évadban, pedig szerintem nem véletlen, hogy az évad borítóján ő volt egy hajó orrában, meg ugye a sárkány ez a kép az.. egyébként pont hogy nem leépítették, hanem kibővítették, hogy most neked ez nem tetszik az szubjektív."
Szerintem ez nem szubjektivitás kérdése, mert itt kb egy tucatszereplővé degradálták.
Meg hát unalmas is lett.
"10-20 perc jut valakire egy részben, jogos, viszont gondold meg, hogy vannak olyan sorozatok amiben egy rész 20 perces, szóval ott se jutna több... jó mondhatod hogy azok inkább 20+ résszel dolgoznak évadonként, de nem mindig."
Hát milyen sorozatokra is gondolsz?Sit-comokra?Én olyanokat nem nézek:)
"hogy meguntad a sorozatot? sokaktól hallottam már, hogy nekik kifulladt, már csak huzavona, kínlódás. mondjuk legtöbb azóta is nézi... ennyit erről. mondjuk igaz hogy azóta inkább összevárnak 5-6 részt és egyben ledarálják."
Nem jó kifejezés az, hogy meguntam.
Egyszerűen elvesztettem az érdeklődésem a fővonala iránt.
-
Pares #12037 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem amúgy nem csak vizuális illúzió, hanem fizikailag is átalakul, szóval inkább olyan, mint Cersei narancsa -
#12036 If u know what I mean
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2016.05.06. 18:41:31 -
Pares #12035 Dondarrion sebei sem gyógyultak be teljesen, mindegyiknek meg volt a nyoma...
2:40-től jól látni... -
Prof William #12034 Úgy rémlik hogy amikor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a végén kinyitja a szemeit még ott vannak mellkasán a sebek. -
Pares #12033 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Honnan veszed hogy nem forrtak be a sebei? Egy szúrt seb kevésbé látványosan forr be, mint amikor kettévágják az embert... -
#12032 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A könyvben Jon meghalt. Pont.
Ser Davos a környéken sincs... -
Prof William #12031 Amúgy a második rész végén SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!John sebei miért nem forrtak be? Mert Berric alapból úgy kezdte a feléledést hogy begyógyult a Hound-tól kapott sebe. Pedig az egy "kicsit" nagyobb seb volt.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.05.06. 08:24:01 -
#12030 nem jutott a könyv addig mint a sorozat -
#12029 am valaki leírná spoileresen h a könyvben mi h van/volt ennél a John szálnál? már láthattuk h a tv-ben mit kezdtek a halálával azért lennék kíváncsi. -
#12028 Nagy gif. 2. rész spoileres. Besírsz
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pares #12027 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én 98%-ra biztos vagyok benne, hogy az R+L=J elmélet igazolódni fog. Nagyon meglepődnék, ha nem... -
#12026 Amerikában május 2. vasárnapja anyák napja, és pont vasárnap lesz a Tower of Joy. :D -
#12025 nagyapa hogy nézett, megint teljesíteni kell :D -
kissssss #12024 -
Prof William #12023 Íme a VILÁG LEGJOBB ANYÁK NAPI AJÁNDÉKA! -
bega82 #12022 Így visszagondolva a jelenetre, ez nem is rossz gondolat. Mert végig úgy mutatták, hogy felváltva a farkas, a szobából távozók és Jon. -
Stockbauer33 #12021 -
#12020 Én azon gondolkodtam hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lehet azt akarták mutatni azzal hogy csak később tért magához hogy a farkasban volt a lelke és csak akkor ment vissza a testébe amikor látta hogy minden oké :D -
Prof William #12019 A hideg biztos jót tett de SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én úgy gondolom hogy a halál óta eltelt időnek ebben az esetbe inkább spirituális jelentősége van. Úgy vettem észre hogy a felélesztő varázsige rendbe hozza testet mielőtt a lélek visszatér belé. Bl. Beric hatalmas nagy sebe is begyúgyult, amikot Thoros felélesztette. Sztem inkább attól függhet a dolog hogy mennyi jön vissza lélekből vagy mekkora sokkot okoz neki ha túl hosszú idő után hozzák vissza. Beric is elég sok emlékét elvesztette bár ha minden igaz ő már 6! alkalommal volt felélesztve. ÉS azért még így is nagyjából normális fazon volt.
Szóval érdekel, hogy Johnon hagy-e valami nyomot a halál.
-
Stockbauer33 #12018 -
Pares #12017 -
#12016 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.05.04. 18:25:56 -
Pares #12015 #12012 #12013
-
Garga Pitic #12014 Nem leszel egyedül :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
hírcsárda.hu:
Ferenc pápa üdvözölte Havas Jon feltámadását, a Vatikánban virrasztanak
-
#12013 nekem az jön be amit Carice van Houten postolt twitteren (szintén 2. rész spoiler)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Prof William #12012 Biztos hogy a pokolra jutok ezért, szóval csak spoilerbe merem posztolni ezt a képet...
De annak is spoiler aki nem látta az aktuális részt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.05.04. 16:38:03 -
#12011 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyjából igen. A mágia része majd kiderül, de az biztos nem jött rosszul, hogy a falnál jó hideg van. -
sata75 #12010 de mivel Targaryen simán kisétál a tűzből és meghágja a világot mert igazábol a nagy kaal is ő...:) -
Pares #12009 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Este felé megölték, hajnalban bevitték a szobába, reggel tárgyaltak, hogy estig meg kell magukat adni, este megpróbálták betörni az ajtót, jöttek a vadak, és még akkor éjjel felélesztették Jont. Szóval szerintem kb. 1 nap telhetett el a halála és a feléledése közt.