Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
érdekesen néznénk ki ha a nemi erőszak után a sértettet vennénk őrizetbe és vádolnánk meg a gyanúsított helyet.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
miért is? aki nem akarja megnézni a kiszivárgott részeket az nem olvassa a spoiler tagokat se.
Utoljára szerkesztette: MaRee, 2015.04.15. 23:15:19
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Per Aspera Ad Inferi.
PSN ID.: Beegabor
2 hrs ·
7,997 millió nézővel új nézettségi rekordot állított fel a sorozat ötödik évadjának hétfő hajnali (amerikai keleti parti idő szerint vasárnap 21:00) premiere, nyolcszázezret emelve az eddigi rekordon, amit a negyedik évad hetedik része tartott – eddig.
Ennek örülök, azt hittem alig fogják nézni a kiszivárgott részek miatt.
kukázta a HBO mert pl. valszeg senkit nem fog érdekelni Greyjoyék marakodása a trónukra, miért? mert átlag néző 2 darab Greyjoyt tudna felsorolni hirtelen emlékezetből.....
És érdekes, mert még bizony vár pár feladat rájuk is a könyvben , nahát
biztos nem azért kukázta a HBO hogy ne keljen +15 órát felvenni a maradék évadba , mikor meg lehet oldani úgy, hogy 1 karakter meg kapja azokat a küldetéseket/történéseket ami a könyvben más valakire vár, és így spórolnak idővel/pénzel/nem kavarja be az átlag nézőket.
Biztos nem ezért, hanem azért mert szar a 4. 5. könyv <#wilting>#wilting>
Majd mikor végig olvasod a 6. 7.-et (ha a tél nem viszi el őket martinnal együtt) , rá jössz hogy a 4. 5. ezeknek a felkészítője IS volt
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.04.14. 00:02:49
A 4. könyvnek is meg van a maga ereje. Igen, nem olyan ütős mint az előzőek, de az ördög a részletekben rejlik...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
jó azért néha felkapom a fejem, hogy ilyen nem volt. Cat zombis sztorija viszont hiányzik, de gondolom még nem tudják mire fut ki nem merik beletenni.
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.04.13. 21:25:41
Már csak a buzeránsokat kéne kihagyni (ez hbo beteség...)...:D
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.04.13. 21:07:26
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Gyakorlatilag az aktuális "évad könyve" egy dögvész amiben szinte nem törénik semmi. A Hbo ezt az első 4 részben igencsak felülírta...:)
Én tartom hogy jó irányba haladnak ezzel hogy a elkerülik a könyveket innentől.
Már most ordító eltérések vannak amik igencsak feldobják az egészet.
http://gaborszantai.co.uk/
Lehet hőbörögni meg köpködni, én örülök, miközben a könyv kezd egyre unalmasabb lenni (lehet utálni fognak a nagy fanok,de erősen kezd kifogyni az író az ötletekből és baromi erőltetett és vontatottá vált az utóbbi két kötet) a HBO hozott egy jó döntést és a sorozatot nem ebben a mederben terelik tovább jól láthatóan...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Angol felirat valóban nem árt, olyan brit/ír akcentusok vannak, hogy csak na! Stannis segédjének nem jut eszembe a neve, na neki pl egy szavát sem értem :DDDD
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.04.12. 15:51:31
Mondjuk ez a kiszivárogtatás valszinűleg sok veszteséget fog jelenteni a HBO-nak:D