Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valószínűleg azért, mert mindenki nagy örömmel mondta ki 😄

Az eskü most sem ért sokat 😄
Kongy
Szerintem aranyos volt 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Túl sok volt belőle, nagyon erős volt a késztetés hogy átugorjam leszarom samet és szegfűt kb mint szürke féreg miért kell ezekre ennyi időt elverni
Kongy
Sam-es jelenetet meg sem említitek? 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

ProGabe
de mi értelme volt a jelenetnek? ennyi erővel azt is mutathatnák, ahogy egy random kurván dolgoznak valami helyen, amit még nem vertek szét azok a nyomorékok. megy a sírás, hogy nem történik semmi érdemleges. hát persze, amikor ilyenekre megy el az értékes játékidő

SzinesGeza: jogos 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Drone is volt benne? Én csak sárkányt láttam. 😉

Mi fáj a karakter a könyvbe is szerette a kukit és nem volt prűd, vagyis hű ábrázolást láthatunk.
ProGabe
Azért volt jó a Drone-i szál, mert volt benne (oké, tényleg veszett jó) csöcs?
Gyalázatos, amit a karakterek(kel) művelnek (az írók). Amikor a sztori alakítja a tetteiket és nem fordítva, na akkor ott már gond van.
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.05.25. 16:25:17

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Master91
és a koldusok mögött állnak az istenek...
Hát ez igaz, de továbbra is vicces, hogy pár egyszeri harcképzetlen koldus, meg Ser Lancel miután kapott 2 dorongot mitől lett akkora haderő.
molnibalage83
Mert C volt olyan hülye, hogy bement az oroszlán barlangjába. Ha mellette lettek volna a katonák, akkor semmit sem tudtak volna tenni ellene, viszont akkor pontosan az van, amit mondtam. Polgárháború, mert C létrehozott balfasz módon egy új és független hatalmi ágat...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Aha keresem, mert az első 3 könyvbe a sárkányokat és zombikat kivéve a politikai vonalon igencsak megvolt. Kb milliók ezért szerettek bele a regénybe.
Master91
" hanem Martiné aki csúnyán elvesztette a realizmust egy idő után"

az igen

egy fantasy-ról beszélünk ahol sárkányok vannak, meg zombik,óriások és manó lények, és keresed a realizmust?
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.05.25. 15:15:03
Jó de a pápa is mindenkori hatalma csúcsán "csak" egy Canossa járást tudott kikényszeríteni az uralkodótól. Itt meg úgy tartóztatják le minden ellenállás nélkül a hatalmasokat, mintha egy középkori világban övéké lenne a mai US army.

De ez nem a sorozat hibája hanem Martiné aki csúnyán elvesztette a realizmust egy idő után.
molnibalage83
A pápai államnak sem volt mindig nagy hadereje, de a befolyás miatt nem mertek cicózni legtöbbször vele. Emlékszel még a 2. évad elejére, amikor Varys és Tyrion beszélget arról, hogy mi a hatalom?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

ForzaInter
Jó, da nagymama ellen nem vallott senki.😊

!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!

Stannis helyzete elég reménytelen ebből nem lesz győzelem, pláne nem vastrón.. Kár mert bírom.

A Homokkígyók szála amennyire szar volt eddig annyira volt most jó. A csaj nagyon rendben van.😄

Jorah-t vicces volt kicsit rabszolgaként látni, ismerve a múltját.

A 2 oreg beszélgetése nagy volt.😊 Kisujj meg egy zseni még mindig.

A végén pedig kurva nagy volt az a monológ amit levágott az öreg, like a boss.😄 Csóri, buta Cersei..

Yo, Bitch!

ForzaInter
Na most a dorne szál jó volt😄

Yo, Bitch!

molnibalage83
A-Z-T-A-R-O-H-A-D-T...! Ez már rész volt a javából.

Bronn dalolászása nekem tetszett, tényleg kellemes hangja van. A csaj meg megmutatta, hogy miért válogatták be...

A fagyi visszanyalt, eszembe jutott az, hogy mit mondtak annyira C-nek. Annyira nem okos, mint aminek képzeli magát. Nem gondolt saját bűneire mikor elengedte a vallási fanatikusokat? A kis butus. M-nek meg végre volt egy valamirevaló jelenete.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.05.25. 13:04:58

Master91
Srácok, sopiler
Na koppant a Cercei.

Én csak azt nem értem, ha nagymama mikor ott volt egyedül miért nem lett letartóztatva ő is hisz biztos pajzánkodott az is a jánykorába. Bemennek az ország leghatalmasabb emberei abba a templomba és nem jönnek ki. Vicces ez a Veréb szál na hihetetlenül elrugaszkodik a valóságtól. Voltak vallási fanatikusok, mint Savanarola, vagy a Templomosok, de uralkodókat azok se nagyon tartóztattak le.

A fősepton azért nagy forma Lenin meg Mao és Sztálin is így kezdték a motivációk is hasonlók. 😄
ToCsEk
VÉGRE!<#taps>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

<#fejvakaras>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Master91
molnibalage83
Kb...

Jah ezek a csuhások is, már a könyvben is powerkednek a semmire, de ott legalább kapunk magyarázatot, hogy ezt azért tehetik meg, mert bizonyos szereplők kedves rokonai hagyják ezt nevelési célzattal, de már ott is viccesen gyenge lábakon áll.

Itt meg vaz a háború után a Tyrell a legerősebb ház mind katonailag, mind gazdaságilag kb ők etetik a fővárost és a sorozat szerint az egyetlen örököst meg lefogja pár bottal felfegyverzett csuhás, mint egyszeri Albán zsebtolvajt a hármas járőr, aztán meg a királynét is, akit a nemesek közül egyedül a KÖZNÉP IMÁD mega lol.
Hogy ez a rész mekkora egy hülyeség volt. Vagyis két szál benne.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy rakás ember a erőszakon akadt ki, miközben az nem egy nem túl érdekes jelenet volt. No de a Martell-ek...nem. Ez a legócskább, legótvarabb ZS kategóriás szarokban van ilyen, hogy a uralkodó herceg palotájába két külön csapat is bemegy, és az örököst lecsapják, az örökös nőjét meg elakarják rabolni...és testőrség? Ja végszóra befutnak, mielőtt a tolókocsis herceg kimondottan MONDTA! hogy vigyázni kell a kishercegre és csajára. Ezt nem lehet mosdatni, ez úgy szar ahogy van. A Brain élete jutott eszembe, amikor a kt különböző Júdeai front megtámadja a római vezér palotáját, és rómaiak helyett egymást ölik..ott vicces, de ez itt szar.

A másik. Ez rakás csuhás hülye. Vagyis nem is ők. Senki nem tud velük mit kezdeni. Elvileg olyan korszakban járunk, ami a valós kö9zépkorról lett mintázva, ahol sokszor a királyi hatalom se volt elég erős ahhoz, hogy egy ellenszegülő főurat lefogjon, leszámoljon vele. Itt meg? A verebek a legkomolyabb erő. Királyi testőrség? A ifjú királyné aki egy rohadt gazdag házból származik, az ő serege, katonái, vazallusai, semmi. Takonyúrfi meg csak les ki a fejéből. Legalább Jofrey valami szadista módón feldaraboltatná a Verebeket...én azt várom csuhás barátaink mindenkit lefognak, sőt! Áthajóznak, és Szöszi királynőt is letartóztatják sárkányosul. Meg jégzombikat is aztán. Mezitláb csuhában fabunkóval.
A Dornei részt ne basztassátok lehet, hogy az események nem követik 100%-ban a könyvet, de a lényeg és a homokkígyók ábrázolása a leginkább könyv hű az egész eddigi sorozatban. Azaz nevetségesen szar.

Obara karakterénél például mikor előadja, hogy ő mekkora harcos ilyet még nem baszott Dorne, aztán nem tudja leverni a félkezű királyölőt, aki pár napja még egy megsebesített átlag dornei katonát is csak a világ mákjával tudott leverni (beakadt a kard), tökéletesen lefesti, hogy mit gondol magáról a szereplő meg a kis pajtásai és mit is ér valójában.
Nem írtam semmi konkrétat... és most már tényleg nem lehet tudni semmiről, hogy variálnak-e rajta, vagy nem.
Master91
spojler vagy spojler ?
Ha velük kapcsolatban tartják a forgatókönyvet a regényhez (és szerintem ez esetben fogják), akkor simán előfordulhat, hogy nem sokat látjuk már őket ebben az évadban... 😊
ForzaInter
pont jó korban van😄

Yo, Bitch!

molnibalage83
<#zavart1>

Shiwo
még szerencse, hogy Cersei szerepéhez pontosan ezek a kifejezések kellenek 😄

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

molnibalage83
Hát igen. Annak a sznőnek az arcimikája kb. két elemből áll. Ideges/dühös és aggodó vagy esetleg cinikus. Nem vicc, láttam már két sorozatban és mittomén hány filmben és ennyi.

Cersei jó nő és amikor (nagy ritkán) mosolyog az nagyon széppé teszi az arcát.

Persze alig várom már hogy végre valaki szép lassan apró darabokra vagdalja azt a nagyképű vérfertőző ribancot, de maga a színésznő igazán jól néz ki.
Zenszkij
Az a találkozás, az a tekintet! Szétröhögtem magam 😄.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Kmarha
4:51-től a találkozás, vagy 5:50-től a Wild Thing... jó pofa 😊 :

Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.05.22. 08:45:12

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
Ez még jó is! 😊

A raszta Targaryen megvolt ?

Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.05.22. 08:31:57

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Tikal
olyan fancsali pofát vág állandoan, hogy inkább idegesít csak...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DasIsFuck
Azért egy 10-esel(vagy 20-al😄 attól függ) lehetne fiatalabb😊
Különben igazat adok ebben😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

ForzaInter
cersei az egyik legjobb nő, ne vicceljetek már

Yo, Bitch!

elfogadnád te otthonra azt az idegesítő arcú milfet szvsz ha nem 13 vagy

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

"Jó de a könyvben Cersei sem egy idegesítő arcú milf hanem gyönyörű nő"

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Jó de a könyvben Cersei sem egy idegesítő arcú milf hanem gyönyörű nő
Illetve Denerys sem egy 30+ os nő még a 20-at se érte el illetve azért a könyvben mikor sárkányok anyja lett azért kopaszon jött ki a tűzből azért a showbe nem tették bele szóval plusszpont xD
Sheltem
Az a gif <#banplz>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Jim Morrison
😄
amúgy bírom a krapekot, misfitsben is jó játékot/karaktert nyomott

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ToCsEk
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Kongy
De az a Fatality emlékezetes volt 😄