Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és nem zavar a gore és a szex, különben nem néznék GoT -t, vagy nem néztem volna pl. Dextert és ilyesmi sorozatokat
a hangsúly itt azon van amikor céltalanul minden részben van valami ilyesmi, mert hogy ez mennyire minőségi...
Bazinga!
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Ennél szájba rágósabban kéne megcsinálni hogy de, lesz következménye?
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.06.06. 20:03:08
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Visszatérve az érvelésére, nem biztos hogy egy talmi dolgot bemutatunk az jobb, mintha nem mutatunk semmit és ráhagyjuk a nézőre, hogy filózzon.
Mert ugye hogy erőltetett azt sok mindenre rá lehet mondani:
1,Miért kell majdnem mindenhova egy romantikus szál? Izzadsátszag
2,Miért halhatatlanok a főhősök a legtöbb történetben?Izzadtsátszagú jelenetek és magyarázat hogy hogyan menekült meg a lehetetlen helyzetből
stb
Szóval hibás érvelés.
Én akarom látni a gorét legyen akármilyen olcsón is megcsinálva érdektelen még mindig jobb mint hogy a kamera nem mutat semmit überdedó és gagyi az olyan. Sehol sehová semmi cenzúrát akarom látni a dolgok valóját minden esetben
@rita97
A gyűrűk urában viszont hősök halhatatlanok nem mondom tűrhető mese de elég gagyi hogy semmi hős nem távozik véglegesen az élők sorából.
Ez pozitívum.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Teszem azt akiket arra képeztek, hogy méreggel öljenek, teljesen tisztában lesznek a hatóidejével, mint ahogy azzal is, hogy a fokozott vérkeringés és izgalmi állapot meggyorsithatja a folyamatot.
pl epic fail volt amikor a kasztrált katona ott a folyós jelenetnél nézi a csajt és nem mutatták hogy kasztrált. ötletes, egyedi és nem céltalan lett volna. ehelyett totál céltalan jelenetekben van meztelenkedés
persze értem én hogy a nézők elég nagy része nem fogja fel a sorozat igényességét, nekik csak ez marad... 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
még egyszer mondom 😄 semmi bajom hogy villantott a kiscsaj, jó nő volt 😊 de sokszor van az az érzésem hogy kényszerből raknak be pucérkodást és/vagy gore -t... és nagyon sok emberrel találkoztam már meg olvastam netes véleményt akik emiatt tekintenek egy sorozatot "minőséginek" 😄 szóval nem véletlenül alkalmazzák ezeket az elemeket
Bazinga!
Na de így?! 😉
ne értsd félre, nem vagyok prűd 😊 csak sokszor úgy érzem hogy izzadságszagúan alkalmazzák minden részben a dolgot, mert benne kell lennie...
Bazinga!
Bazinga!
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Csak a könyvolvasók kapnak idegösszeomlást...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
2. Írj egy 100 oldalas esszét, hogy miért utálod Sansát!
3. ???
4. Profit.
ಥ_ಥ
Csak az oda vezető utak/szálak/karakterek fognak eltérni
Annál tutyi-mutyibb csajt még sorozatban nem láttam. Meg szerintem még buta is. Minden tökösség a hugának jutott.
Én sose bírtam a csaj.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Ha így megy a 6. éved mindenkinek WTF lesz... még Martin-papának is.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Biztos, hogy egy sorozatot nézünk? Milyen szexjelenetek vannak az 5. évadban, hol van benne sok? (Gondolom nem a 2 mellkivillantásról beszélsz a börtönben/jon ölében ugyanis az nem "szexjelenet" pláne nem sok volt közöttük 2-3 rész)
Lehet engem átb*sztak valami erősen cenzúrázott vágott trónok harcát nézek. Vagy hülyeségeket beszélsz.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.06.04. 08:29:07
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
vagy mágia van a dologban....
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
eddig nem nagyon írtam ide, kb. az előző évad felénél kapcsolódtam be, aztán bedaráltam, és azóta nézem folyamatosan... az a véleményem, hogy nagyon vontatott a sorozat... már lassan 6 évada comingol a winter és menetelnek a jégzombik... a részek 80% -a pedig szex, vér, és ahogy emberek mondogatják egymásnak régi és új emberek nevét és titulusát, és helyek neveit (a "kedvencem" a King Slayer és a Casterly Rock 😛 ) aztán körülbelül ennyi... nem azt mondom, hogy szar a sorozat, de nagyon "HBO -s", és alig történik valami ami nem a fent említett három dolog 😛 😊
picit lehetne pörgősebb (persze nem kell minden részbe egy mostani csata), történhetne már valami, és nem kell hatásvadász módon alkalmazni a meztelenkedést és a gore -t
na mind1 😊 azért nem rossz sorozat ez... csak hát lehetne sokkal jobb is
Bazinga!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Nálam magasan jon és Tyrion vezet ha a történetszálukat és karakterüket veszem figyelemebe.
Tywin halálával szerintem a Lanister szál teljesen összezuhant.
gyakorlatilag Cersei-n és Jaimin kívül nem igen van olyan karakter aki különösebben számítana vagy éreztetné a lannisterek erejét.
Cersei magában elég vérszegény volt így, hogy már nem voltak körülötte olyan szereplők akikkel nyomhatta volna az intrikáit.
Tyrion meg mindig is magában volt érdekes, nem pedig lannisterként.
Szerintem egyértelmű, hogy Jon szála a legérdekesebb és legfeszültebb így az 5.évadban.
Stannis szál sosem volt jó a sorozatban, most sem az és mindig is kevés játékidőt kapott.
Számomra meg csak amolyan placeholder-nek tűnt mindig is, aki azért ott van a trónkövetelők között és ha minden főbb lannister ellenlábassal elbánnak királyvárba, legalább Stannis még ott lesz😄
Arról nem is beszélve, hogy messze a legunalmasabbak között van.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"