Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
Stannis egy gyökér, mondjuk eddig sem tartottam pozitív karakternek

olvastam itt Nirz kommentjeit amiben védi Stannist :) azért nem gyenge azt állítani, hogy nem volt benne semmi gonoszság, hogy élve elégette a lányát :D azért az derék kijelentés :D :D nem is tudom hová tenni... persze, mindent a szent cél és a pina érdekében :D amit a papnő mond annak úgy kell lennie... Stannisnek pedig rendesen feláll rá a kukija ezt már többször is láttuk, szóval törvény ide, papnős látomás oda, Stannis egy önjelölt megváltó akit csak az érdekel, hogy beleüljön a Vastrónba... nyilván a papnő és ő nagyon meg vannak győződve, hogy az övé lesz a hatalom, de van rá egy bocicsokim, hogy nagyon be fognak égni :D szó szerint, if you know what I mean :) Sárkánymami sokkal jobb uralkodó lenne mint ez a pöcsarcú öntelt embertelen hataloméhes kétszínű barom Stannis

Bazinga!

DantszEE
Amikor bedobta a 3 piócát a tűzbe, akkor Joffrey és Robb mellett Balon Greyjoy nevét is mondta. Ő mégsem halt meg. Szóval igenis, tévedhet a papnő. (Más kérdés, hogy a könyvben viszont tényleg meghalt Balon is, méghozzá balesetben, de ez most a sorozat.)

Master91
sokszor ecseteltem, most nem fogom, ez egy saját hibám helyesírási hibám. ez van
jazzy
Most negatív leszek 2 bekezdésben is, üssetek.

A 8. rész sokkal jobban tetszett, nekem ez gyenge volt. Túl kiszámítható, az eddigi 9. részeknél kapkodtam a fejem, most meg..

Ez most erősen offtopic, de már hónapok óta látom, hogy a "megxy" szavakat elkezdték az emberek külön írni. Valami módosult a helyesírási szabályokban amiről én nem tudok? Évekig nem láttam ilyet, hogy "meg halt", mostanában meg esküszöm szarásig van vele minden.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.06.09. 00:43:13
Davos tanácsára Stannis nem vitte magával a papnőt
Master91
Ő az örökös. Robert Baratheon volt a király, meg halt. Nincs törvényes utódja. Joff, Tommen, és Myrcella törvénytelen gyermek Cerseitől, vérferződésből. Csak nem tudják bizonyítani (csak úgy hogy kb. Robert összes fattya sötét hajú, ez a három pedig szőkések / szőkék mint a lannisterek)

Ki a jogos trón örökös ha a király meg halt és nem hagyott törvényes utódot?
Stannis. Most ne nézzük azt hogy "erővel elveszi más meg ilyesmi". Felesleges. Törvény szerint Stannisé a vastrón.
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.06.09. 00:40:34
molnibalage83
Áruld már el, hogy BW-t miért is Davos miatt bukta be...? De tényleg...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Akárhogy is megmondani a nevét 3-nak aki megfoghalni nem kis dolog és eddig 0% tévedés. Még eközben a becsületes Davosnak köszönhetően bukta Blackwateri csatát és egy királyi vért ráadásul a vasbanktól sem tudott semmit összeszedni egy nagy rakás szerencsétlenség. Én tudom kire hallgatnék a kettő közül
molnibalage83
J-t az ellenlábásai tették el, saját inspriációért és célért, hogy Robb-ot is... Renly volt egyedül. Viszont felmerül a kérdés, hogy miért csak egyszer csinálta ezt a papnő...? Tudom, olyan insta hülye kérdés, minthogy a LotR-ban miért úgy vitték a gyűrűt, ahogy...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

mire alapozod hogy szélhálmos?
Nézzük:
1, Renly kinyirása check
2,Joffrey - Robb halála check
Szerintem az elérhető infok alapján igenis megbizható.
Ne keverjük valós vallással amiben szart se értek áldozatok a GOT világában igen effektiv módszernek tűnik én hinnék benne érthető a döntése
Az alternativa visszavonulás lett volna örökre elveszítve esélyt trónra a legjobb esetben is, rosszabb esetben Boltonék hátbakapják őket visszavonulás esetén, vagy miután fogságba esetek ramsay élve nyúzta volna meg lányát szóval ....
"alsóhangon meghalt 100"

attól még hogy ennyit mutattak nem biztos hogy ténylegesen nem halt meg a 50xese

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

igen, amit az a szélhámos papnő mond az biztos hogy 100%osan úgy van, ööö, not

lesz itt még pofáraesés a papnővel kapcsolatban

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tikal
mert ha nem dobja le azt a csávót akkor a másik 500 álarcos hazamegy és nincs öldöklés? :D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

szerintem a sárkányos jelenetek direkt bénák. hiszen a könyvben is az van hogy ez a "királylány" tök béna, semmit se tud kezdeni velük, nem tanítja őket, halvány gőze sincs mit tegyen. ez meg is látszik a sárkányokon. úgy látszik ebben a világban a sárkányokat tanítgatni kell, mert különben csak ilyen béna óriásra nőtt denevérek lesznek

kérdés, hogy az író mit kezd ezzel a helyzettel, mert a könyvek szerint egyelőre semmit :)

Spoilerbe rakom mert 18-as kép de csak a meztelenség miatt

Sztem egy nagyon jó kép a sárkányanyuciról...

desigo
Ezek a makulátlanok annyira semmire valók.
Mintha valami amatőr cirkuszi bohócok lennének a dárdájukkal.
gyász
Van akinek a sz.r is ízetlen.

//www.youtube.com/embed/ZHeIEMnQXmE
UUUU
Nem hát, közvetlenűl a trón felé futott két lépésre a tróntól, de közelében nem volt és ki se ejtett semmit a kezéből nem de ?
De te direkt visszanézted, gondolom csak a szemüvegedet felejtetted el felvenni. <#eplus2>

Kmarha
nem is beszélve a Vikings sorozatról. Zseniális, milyen jól megkreált harc jelenetek vannak benne

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Leirtam mar hogy a kozelebe sem volt.

UUUU
Mindenesetre annyira én nem voltam elájulva a résztől és nem csak azért, amit Stannis művelt, hanem a dragonos jelenig a szinvonallal is komolly fentartásaim voltak. Szerintem a harcijelenetek elötte, mármint a sárkányos részig a nevetséges kategóriát súrolták, nem is értem, hogy az HBO ezt miként hozta össze olyan tapasztalattal, mint amit a Spartacusokban már mesteri magaslatokba emeltek.

szerintem direkt csinálja, ha az eddigi hárpiaálarcos részekből nem volt neki nyilvánvaló hogy ezek a nyavajások plusz légzőnyílást akarnak szurkálni dany hátába akkor ott már gondok vannak.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Kmarha
vagy troll és etetitek, vagy értetlen, de akkor meg minek magyaráztok neki? A részben is egyértelmű volt, 8an is elmondtátok neki a nyilvánvalót, mégsem használ.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

fenét örökös.... mellette volt még egy féltucatnyi "jogos" trónkövetelő, egy részük már kihalt a többi meg meghajolt mint a nádszál, az örökösödési törvény ami mellette szól csak egy jó érv/indok hogy megszerezze a a trónt de valójában nyers erő és ész alapján dől el hogy kiből lesz király.

IRL elég csak fellapozni a törikönyvet és számos példát találhatunk rá, akár még hazait is.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

UUUU
Te mit néztél? Szerinted az álarcos hova futott előre ? Csak úgy kedvtelésből? Meg véletlenül volt az összesnél kard , kés ,lándzsa?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

TVelvet
Ez még egy kis sárkány, egy "drake". :) Méretben közel sincs Balerion-hoz pl. Valszeg azért ilyen kis hurka még. :)))
szabii98
Az egész lényege az amit ratbag írt..szerintem felesleges túl csavarni, klisé, olyan tipikus wow, de ennyi

I met God. She's black

Még nem volt a közelében de oda igyekezett.
ToCsEk
bannerba vele

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

De akkor valamennyire jogos a felvetésem nem? Mert ezek szerint semmi szükség nem volt rá(csak idegölő jelenet), csak Jorah játszotta a jampit, amiből az egész mészárlás lett.
NonameMan,
Közelébe se volt, Daario mögött volt valahol...
Utoljára szerkesztette: ddany7, 2015.06.08. 20:42:25

Vakok és gyengén látók kedvéért.
Az álarcos merénylő épp a csaj háta mögé lopakodott hogy leszurkálja, mire az öreg felhajította rá a dárdát a porondról, hogy megmentse

Utoljára szerkesztette: NonameMan, 2015.06.08. 20:42:29
RatBaG
ilyen az mikor valaki valami szitut totál félreért.
csak a szokásos, klisés jelenet volt, mint megannyi filmben már, mikor azt hiszik, hogy a főhőst lövik le, de jujj nem, mert mögötte a gonoszt!
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.06.08. 20:34:56

Per Aspera Ad Inferi.

Közelében nem volt senki, valahol a 3ik sorból kilőtt egyet, bravó. Most direkt visszanéztem.
Utoljára szerkesztette: ddany7, 2015.06.08. 20:33:06

Master91
lol
Hat nekem ez nem jott at, hogy o megmentette az eletet, csak elinditotta a szart.

Kongy
Az égvilágon nem indított meg semmit. Megmentette Dany életét. Ennyi történt.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Azt se látni hogy több ezren lennének olyan pár tucat :D
De akkor is annak mi értelme volt, hogy ő onnan ledob egyet?! Jött a kavarodás, amiben simán kicsinálhatták volna Danyt is, csak hát a rendezők megoldották, hogy ne. Szerintem faszság volt, hogy ő onnan önkényesen elindította.

Kongy
Mert szerinted az álarcosok miért voltak ott? Meg akarták veregetni Dany hátát?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Master91
Ahogy ezek harcolnak kb. semmire se valók.... nem értem miért kell így leégetni őket.
mikorra fogynak el a makulátlanok ilyen tempó mellett? 6-7 ezret "vett" ha jól emlékszem. ma alsóhangon meghalt 100 és még pár száz az évad korábbi részeiben.

ha így folytatja nem marad egy makulátlan se mire elindul westerosba... meg lehet sárkánya se :D

Mormontnak miert volt jo hogy legyikolt egy olyan alarcos arcot, es kirobbantotta az egesz mizeriat?! Igy fogadta vissza Dany? Nem ertem mi szukseg volt ra.

ForzaInter
hát végül is, stannis-ben is targaryen vér csörgedezik..

Yo, Bitch!

Nemcsak erről van szó a papnő mondta hogy a sorsa is az hogy király legyen és amennyiben nem ő lesz a király a világnak vége mert csak ő képes megemteni a világot a közelgő pusztulástól azaz a jövöbeni zombitámadástól.
Szóval nemcsak a vastrónról van szó hanem magának a világnak jövöjéről is ha úgy vesszük ezért áldozatot hozni nem kérdéses hogy meg kell tenni
Master91
nem úgy fontos neki

ő az örökös, és ő ilyen ember, hogy ha egyszer a törvények azt mondják hogy az övé kell hogy legyen, akkor az övé kell hogy legyen
Kongy
Stannis-nek mindennél fontosabb a Vastrón, és bármit megtesz érte, ennyiről van szó csupán.

szabii98
Szerintem eddig is egy fasz volt és unszimpatikus, de ha mindenkinek ugyanaz lenne a véleménye, unalmas lenne a világ
Ne próbáld ránk erőltetni, mindenkinek lehet véleménye
Ettől függetlenül valamilyen szinten egyetértek veled

I met God. She's black