Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazinga!
A 8. rész sokkal jobban tetszett, nekem ez gyenge volt. Túl kiszámítható, az eddigi 9. részeknél kapkodtam a fejem, most meg..
Ez most erősen offtopic, de már hónapok óta látom, hogy a "megxy" szavakat elkezdték az emberek külön írni. Valami módosult a helyesírási szabályokban amiről én nem tudok? Évekig nem láttam ilyet, hogy "meg halt", mostanában meg esküszöm szarásig van vele minden.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.06.09. 00:43:13
Ki a jogos trón örökös ha a király meg halt és nem hagyott törvényes utódot?
Stannis. Most ne nézzük azt hogy "erővel elveszi más meg ilyesmi". Felesleges. Törvény szerint Stannisé a vastrón.
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.06.09. 00:40:34
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Nézzük:
1, Renly kinyirása check
2,Joffrey - Robb halála check
Szerintem az elérhető infok alapján igenis megbizható.
Ne keverjük valós vallással amiben szart se értek áldozatok a GOT világában igen effektiv módszernek tűnik én hinnék benne érthető a döntése
Az alternativa visszavonulás lett volna örökre elveszítve esélyt trónra a legjobb esetben is, rosszabb esetben Boltonék hátbakapják őket visszavonulás esetén, vagy miután fogságba esetek ramsay élve nyúzta volna meg lányát szóval ....
attól még hogy ennyit mutattak nem biztos hogy ténylegesen nem halt meg a 50xese
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
lesz itt még pofáraesés a papnővel kapcsolatban
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
kérdés, hogy az író mit kezd ezzel a helyzettel, mert a könyvek szerint egyelőre semmit :)
Sztem egy nagyon jó kép a sárkányanyuciról...

Mintha valami amatőr cirkuszi bohócok lennének a dárdájukkal.
gyász
De te direkt visszanézted, gondolom csak a szemüvegedet felejtetted el felvenni. <#eplus2>#eplus2>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
IRL elég csak fellapozni a törikönyvet és számos példát találhatunk rá, akár még hazait is.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
I met God. She's black

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
NonameMan,
Közelébe se volt, Daario mögött volt valahol...
Utoljára szerkesztette: ddany7, 2015.06.08. 20:42:25
Az álarcos merénylő épp a csaj háta mögé lopakodott hogy leszurkálja, mire az öreg felhajította rá a dárdát a porondról, hogy megmentse
Utoljára szerkesztette: NonameMan, 2015.06.08. 20:42:29
csak a szokásos, klisés jelenet volt, mint megannyi filmben már, mikor azt hiszik, hogy a főhőst lövik le, de jujj nem, mert mögötte a gonoszt!
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.06.08. 20:34:56
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: ddany7, 2015.06.08. 20:33:06
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ha így folytatja nem marad egy makulátlan se mire elindul westerosba... meg lehet sárkánya se :D
Szóval nemcsak a vastrónról van szó hanem magának a világnak jövöjéről is ha úgy vesszük ezért áldozatot hozni nem kérdéses hogy meg kell tenni
ő az örökös, és ő ilyen ember, hogy ha egyszer a törvények azt mondják hogy az övé kell hogy legyen, akkor az övé kell hogy legyen
Ne próbáld ránk erőltetni, mindenkinek lehet véleménye
Ettől függetlenül valamilyen szinten egyetértek veled
I met God. She's black