19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
#12611 szerintem is :) -
#12610 Először észre se vettem mit kéne nézni............ -
Prof William #12609 Te jó ég! Már átjutottak a falon!
-
DantesHUN #12608 Hát, mivel nincs más Bolton...és ha Sansa nem terhes...érdekes kérdés. Vissza száll minden a Stark-okra, mert több Bolton nincs, Stark se sok van, de amelyik még van, abból Sansa a felesége volt a Bolton-nak.
Bár, ügye ez csak elmélet, amekkora a káosz, az örököl akinek hadserege van. -
sempronius18 #12607 a Khalok mondják a vérlovagjaikra, hogy blood of my blood, így szerintem valamilyen Dany-s jelenet lesz a fő atrakció. -
#12606 A 6. rész címe Blood of My Blood, és azt várják az emberek hogy vagy Tower of Joy lesz megint vagy Benjen menti meg Brannéket -
#12605 jaja szerintem is 8. Arya, 9. itt lesz a csata, 10. a másokkal kapcsolatban. viszont van még 6 meg 7 is, ezek szerint nem gyorsan jutunk el odáig. -
#12604 ha Ramseyt kiveszik a sorból, ki lenne az örökös? ha megszületne egy gyerek egyértelmű, de ha nem erről van szó? akkor ki? -
kissssss #12603 igen ez így elméletben rendkívül kényelmesen hangzik... aztán ott van a valóság. -
#12602 És egy Stark felsóhajt hogy "Itt a tél." -
Pares #12601 Valamiért az az érzésem, hogy azzal a jelenettel ér véget az évad, hogy leomlik a fal. -
DantesHUN #12600 A nők mégha erőszakból születik is gyerekük, a gyereket szeretik. Aki normális nő, abban felébred az anyai ösztön, akkor is ha az apa megerőszakolta. -
#12599 Huu mirolbszolhat majd a kilencedik resz... :c -
#12598 8. rész címe: No one
9. rész: Battle of Bastards
10. rész: The winds of Winter -
Pares #12597 Stratégiai szempontból nem rossz, de kérdéses, hogy Sansa rá tudna-e nézni a gyerekre... Az elmebeteg pszichopata Ramsay fiára, aki erőszakból született... Meg hogy nem örökölné-e apja "erősségeit"... -
DantesHUN #12596 Nem hogy rossz még jó is lenne ha Sansa terhes Az ő gyereke Bolton lesz és Stark egyszerre. Ha Ramsay-t kicsinálják és legyőzik, egyszerre két nagy északi családnak is leszármazottja. Az nem rossz. -
#12595 ez a menekülös rész amugy elég gyenge volt... szerencsétlen hodorra azért elég hamar rátörték az ajtót, az a kis köd meg nem tudom hogy mentené meg őket a több ezer zombitól... -
#12594 Gondolom tudod, hogy vannak elsődleges és másodlagos nemi jegyek, na most egy csöcs mutogatása nem ugyanaz mint egy faszé premier plánban, ha jól emlékszem puncit még nem mutattak nagy totálban, de ami késik nem múlik :) -
#12593 na ez igaz, de 2 évad, lehet még a 9 hónapra sem lesz idő :D -
Pares #12592 -
#12591 Belehal a szülésbe mondjuk? #justbadluckStarksthings -
#12590 min változtatna? mire felnőne már valszeg vége lenne a történetnek... meg ott a másik, hogy lehet simán abortálják, így bevezetve ezt a kérdést is a sorozatba. -
Stockbauer33 #12589 -
kissssss #12588 The Shining of Thrones -
kissssss #12587 ez tényleg durva lenne... -
#12586 teória
/sansa-stark-***-theory/ -
#12585 -
Pares #12584 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én tudok róla, de a sorozatból teljesen mellőzték... Mondjuk azt is el tudom képzelni, hogy megint meghúzzák azt, hogy két karaktert egybegyúrnak, és kapunk egy Coldhands + Benjen Stark kombinációt, amiről egyébként elmélet is van, de állítólag GRRM megcáfolta... na majd meglátjuk...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.05.27. 18:03:42 -
#12583 könyv spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a könyvben van egy fekete testvér aki élőhalott és egy szarvason lovagol,a könyvben ő segitette branéket a faltól az öreghez. -
Pares #12582 Hogy hogyan fog Meera és Bran megmenekülni? A 6. évad második előzetesében benne van, kb. 2 másodpercig (1:18-1:20):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hogy ki az? Talán Benjen Stark??
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.05.27. 17:41:55 -
El Gigante #12581 igen, abban:D -
#12580 Hodor n' roll!
aka
Hodor h' Hodor!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
gombabácsi #12579 ez nem baki
az egy karkötő
iAmulett :) -
Prof William #12578 Akkor ez elég sok mindent megmagyaráz. -
#12577 Nem ő játszott valamelyik mostani időutazós játékban főgonoszt? :) Összeérnek a szálak :)
szerk.: Quantum Break, megvan
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2016.05.27. 09:16:05 -
Prof William #12576 Szerintem Branék megmenekülését meglehetősen könnyen meg tudják oldani. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#12575 Ittvozmiii notiszmii
Órás bakihoz hasonlók jöhetnek még :) -
#12574 For the watch!
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2016.05.27. 06:37:40 -
#12573 -
El Gigante #12572