Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
most csalódtam
😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Danny helyében és kivárnám amíg White Walkerek befejezik az ámokfutást, aztán ha jön a tavasz szépen elfoglalom Westeros maradékát. Könnyű lenne. Nem lenne mindenféle intrikázó család + királyok amik keresztbe tennének. A még élők meg úgy fogadnának mint egy megváltót.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.06.18. 13:38:20
aki meg hajóval a tengeren túlra menekül, azt rabszolgasorsba taszítják a dothraki lovasok vagy megeszik a sárkányok
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2015.06.18. 13:30:51
És kezdődik egy újabb 7 évados történet.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Yo, Bitch!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Vagy Cersei nélkül semmit sem tud csinálni?
Ezek Joffrey és Tommen a két véglet.
Joffreyt éppen hogy folyamatosan vissza kellett fogni, hogy ne csináljon hatalmas hülyeségeket, és még így is becsúszott néhány.
Toment meg ezek szerint semmit sem csinál, ha nincs ott valaki, aki megmondja neki.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Cersei sétája meg azért volt ilyen, mert a könyvben is pont így volt megírva, ha meg máshogy lenne az volna a baj.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
wtf ?
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
öncélú
Jon snow feléled M által
csöcs
mi ez a finálééé??
most mé mondod eztet?
hányok tőletek
hogy lehet egy sorozat öncélú?
most mé?
me
jó
aki lemaradt volna a topikról az elmúlt napokban
Egy paraszttól és csőcseléktől mit vársz el? Szavaljon shakespeari magasságokban...?
Komolyan mondom, hogy egyesektől agyfaszt kapok itt...
amúgy a könyvben ez a cersei egy nagy buta lúzer ám...
Teljesen ellentmond neki. Simán átsétált volna,lelki érzelem nélkül. Némelyik jelenet meg már egyenesen túlzó volt, mint
Utoljára szerkesztette: UUUU, 2015.06.17. 16:46:47
Én speciel nem.
Én pl megelégedtem volna annyival is, ha csak simán végigsétál a tömeg között mindenféle dobálás és egyéb nélkül.
Nem éreztem szükségességét annak a résznek, mert anélkül is elég megalázó volt az egész.
Nyilván ezért éreztem öncélúnak és túl hosszúnak.
Amúgy nem én szoktam állandóan sírni itt, sőt én általában ritkán is írok ide.
Arról persze nem én tehetek, hogy vannak emberek akik erről az égig magasztalt sorozatról merészelnek negatív dolgokat írni és ez neked nem tetszik.
Ettől függetlenül idézhetsz tőlem, ahogy részről-részre végig rinyázom a topikot
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
jól mondod az utolsó 3-4 sorba hogy vagy ezért de vagy azért leállnak nyiffogni
Kevésbé érezted volna megalázottnak Cercei-t, ha rövidebb ideig mutatják (nem köpik le, nem szórják meg rohadt zöldséggel, nem járja véresre a királynéi talpát az utca kövén, nem hívják ribancnak, stb.)? Igen. Akkor csak x percnyi pucércsaj mutogatásért csinálták? Nem. Ha egy ilyen jelenetben csak a csöcsig jut el az elméd, akkor az téged minősít, nem a sorozatot. Más azt várja, hogy most összeomlik-e a ribi, vagy kirobbantja a főveréb ellen a forradalmat, vagy mi lesz.
Ha meg feleennyi időbe sürítik bele, akkor azért jössz nyiffogni, hogy kapkodják a kamerát, meg nem érted a jeleneteket, meg nem mutatták eleget a csöcst. Vagy ha nem te, akkor n+1 másik. Amikor a történések helyett ilyenekkel jönnek többen, hogy "nincs dramaturgiai jelentősége", akkor megnézem a topik címét, hogy hol járok. Pff.
ಥ_ಥ
Kb 2 percig vicces volt és ennyi.
Rickon Stark meg és a Osha a 3. évad 8. része óta nincsenek. Nem is lesz rá idő szerintem soha... Egyszerűen csak eltűntek... Mivel a kiscsávó teljesen súlytalan és a csaj is szerintem ilyen furcsán el is fognak tűnni és talán soha nem is szerepelnek majd újra...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.06.17. 13:26:06
- miért kellett évadokon át azt néznem hogy mindenki utazik valahová és semmi nem történik vele?
- arya végül is oda ért csupán 4 és fél évadig tartott neki ok.
- de a kis srác aki béna volt, azzal mi lett? 4 évadig nézem ahogy megy valahová aztán az 5.ben egy szó sem esik róla? ez most komoly?
Vagy csak én nem emlékszem rá 1 év távlatából mert annyira érdektelen volt?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: Mornock, 2015.06.17. 12:36:21
"Kinyírnak a vírusok, lefagyott a gépem, megette a kék halál a Windowst egészen."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Kinyírnak a vírusok, lefagyott a gépem, megette a kék halál a Windowst egészen."
és ez ügyebár egy híres angol írónak is bevált az 1600 évek környékén...
Ezen felül a "megszokást" sem értem...
Ezen kívül ha valaki az elmúlt 4-5 évben G.R.R Martin-ról hall, már nem az jut eszébe hogy "Öcsém de jól ír!" hanem az hogy "Ő az a fazon aki mindenkit kinyír a könyveiben. "
Enyhe sarkítással Martin jelenleg az elhagyatott öreg házban/nyári táborban kísértő baltás gyilkosok irodalmi megfelelője. 😊
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.06.17. 09:52:55
500. karakter halál >>>>> senki nem hal meg/1 mellékszereplő akit mindenki leszar/ 1 főszereplő végén áldozatot a világ megmentéséért / etc etc
Amúgy meg... Ramsay Bolton... Egy félreismert ember...
Valamiért nem megy a videóbeágyazása. Inkább így linkelem.
Ramsay Bolton - the kindest man in Westeros
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.06.17. 08:34:12
nincsenek főszereplők, csak a világnak olyan lakói, kiknek szemszögei közt váltogatva mutatja be a világot
próbálnak így vagy úgy boldogulni, élik a saját életüket, és előfordul, hogy váratlan, értelmetlen halál a sorsuk..
ahogy a való életben is előfordul, hogy valaki váratlanul meghal, akár egy gyors lefolyású betegségben, szerencsétlen balesetben vagy csak rosszkor van rossz helyen és lelövik..
nem csak az "átlag" polgárokat, ismert személyekkel (színész, zenész, sportoló, politikus, stb) ugyanúgy előfordul..
míg mások, kik megérdemelnék, végelgyengülésben halnak meg 90 évesen...
a halálnak csak a filmekben, regényekben szokott célja lenni, a valóságban nem mérlegel, nem válogat
és pont ettől más Martin papa világa, ezért nem egy tizenkettő-egy-tucat fantasy világ
mert nem az intrikáktól, nem az élőholtaktól vagy a másoktól, hanem azért, mert a szereplők ugyanilyen esendők, életüknek, szerepüknek, haláluknak nincs mindig célja..
van olyan, ki nem hal meg, csak lekerül róla a fókusz és éli "unalmas" életét tovább
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2015.06.17. 07:00:21
az író csúcsra járatja a trollkodást 😊