Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genndy
Samu nem nagyon lesz semmi a Falnál, mert megy a Fellegvárba.
Az utolsó részben el is indultak Szegfűvel meg a gyerekkel, nem hinném hogy visszafordulnának. Hacsak valaki utánuk nem lovagol (nem fog, utálják mint a szart), akkor azt se tudja mi lett Jonnal.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.06.21. 22:48:11

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Kongy
Inkább az, hogy nem kapott rá engedélyt. Lehet őt másnak kellett volna megölnie.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Sippie
hát az éj sötét és tele van iszonyattal... lehet erre gondoltak <#wilting>

ja meg számomra mégegy rejtély. Arya esete, amikor megölte a csókát. Ugye ott elkapták, hogy rossz életet vett el. De miért? A kislányokat ütögető, molesztáló, meg még ki tudja mit művelő fazon mitől jobb mint a fogadós csávó? Vagy csak annyi, hogy nem kapott rá engedélyt?
És majd a végén ő ül a vastrónon Danny-vel az oldalán.
Sippie
naja, az is egy vicces történet volt 😄
Ja de...hát...majd mostantól Samu lesz a fpkarakter a falnál..vagy mittudom én. Én nem tartom hihetőnek hogy visszahozná.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
komoly szinten tér vissza Bran Stark

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Palinko
ösztönlények ezek, az irritáló hülyegyerekkel akinek lerohanták a faluját, emígy is, hol volt az a falu, ha a fal választja el a vadaktól? ne keressünk itt logikát
ProGabe
igen, ez túl logikus lenne. a könyvben el akarja hagyni a Falat, hogy segítsen a tesójának Winterfellben. ez már tényleg túl sok volt a rovásán. hogy ezt miért nem lehetett így megcsinálni a sorozatban, az jó kérdés *köhh-köhh*

szerk.: ja bocs, az kimaradt, hogy a könyvben nem volt csata és hullafeltámasztás, pontosan azon dolgok miatt, amiket írtál
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.06.21. 21:41:49

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sippie
én inkább csak azt furcsálom, hogy persze, szemét áruló mert átjöttek a vadak...de könyörgöm, több "testvér" is elkísérte az útra, és látták baromira hogy mi vár rájuk, ha megérkezik a tél. Egyik sem mesélte el a többieknek, hogy te bazmeg, ezeknél feltámadnak a halottak, és csak nő a számuk, és igenjóóó döntés volt, hogy legalább ezek nem maradtak ott, mert most még ennyivel többen lennének? vagy az úgy a túl logikus döntés lenne? 😄
Master91
Miért menne levesbe ?
Jon miatt tudtuk meg hogy milyen nehéz az őrség élete, hogy kb. semmijük nincs az igazi ellenséggel szemben akik eléggé köcsög módon harcolnak.
Jon meghal, nem megy ez a levesbe, ellenkezőleg, bukott egy jó parancsnokot az őrség, Tormundék mit fognak reagálni erre? Leölik azokat akik Jont leölték? Lázadás miközben kint meg döngetik a kapukat a mások? Vagy elszöknek délebbre, Dereshez mondjuk?
Pont ezért jó hogy Jont kicsit össze kócolták mert megnyílt pár lehetséges szál 😄
Leginkább azért mer lassan már elfogynak karakterek + nem marad egy épkézláb arc + ha halott akkor mehet az egész eddig felépített Mások szál a levesbe.
Amúgy miért is veszi biztosra mindenki, hogy Jon Snow nem hal meg, feltámasztják, stb? Szerintem, nagyon valószínű, hogy nem. Lehet sokan akarják ,hogy jaj olyan jófej karakter, biztos visszatér, de Martin eddigi ténykedéséből kiindulva már csakazértse. Neki is annyi.
Jim Morrison
vége epic

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Jim Morrison
Úgy hallottam ezért odavagytok.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Kmarha
hol a like gomb ? 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

ForzaInter
A GOT legjobb csocsei cimet viselte mig az egyik homokkigyo nem villantott.😄

Yo, Bitch!

Jim Morrison
too old az bizony sok helyen szállóige nem got miatt <#banplz>

Master91
a shame, a confess, és a too old szálló igék lettek GoT-os haveromék között 😄D
Tikal
Akkor hogy is van ez most, ki volt? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

<#nevetes1>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Count Adyn
Csodálom hogy hogy még nem született kép kisebbségi bicskázásról-óraeltulajdosnításról for the watch aláírással😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BoneDragon
Az a csoda, hogy még csak most lett belinkelve ide.

Kész, végem van. SHAME <#banplz>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Na ezen felröhögtem, még ha nem is vagyok bevándorlópárti. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

tigeroo
...és ha belegondoltok az őrség esküje halálig szól. így ha Jon visszatérne, akkor már szabad is lenne
Ezt csak R'hllor döntheti el, hogy ki térhet vissza a sötétségből... 😉
melisandre mikor támasztott fel embereket? még annak a mukinak se volt elég ereje ilyen "trükkökhöz" csak miután megvilágosodott.

UUUU
Az a muki, szintén egy vörös pap volt, nevezetesen Thoros. Tehát semmi akadálya annak, hogy Melisandre feltámassza Havas Jont.

molnibalage83
Epic.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Caliph
az myri Thoros volt aki felélesztette Beric Dondarriont,nem is egyszer. és bizony ő is vörös pap volt,mint Melissandre
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.06.18. 22:17:37

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

BoneDragon
Nagyon kis formás nőci, elfogadnám duzzogva. 😄

Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2015.06.18. 22:09:38

Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

hát ha havas visszajön valahogyan abból a többszörös has és mellkas szúrásokból akkor ő lesz a terminátor középkori megfelelője....

melisandre meg hogy élesztené fel? ő nem rendelkezik ilyen hatalommal, ezt a felélesztést egy muki játszotta el még régebben valami útszéli rablóbanda tagjaként.

szerintem keresztet vethetünk havasra, szép volt jó volt nagy kár érte de ennyi volt. 😞

Palinko
meg a titoktartásit elég komolyan veszik
a banya majd visszahozza

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.06.18. 21:21:20

Visszatér az csak már nem Havas Jon-ként hanem "más" családnévvel.
Kongy
Lehet még a színésszel sem osztották meg, hogy mi lesz a sorsa, vagy blöfföl. Harmadik eset pedig, hogy tényleg nem tér vissza.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Mornock
jah.......de fingod nincs ki is az igazi király..és jelenleg ki befolyásolja, ott malmozik a várban mi? lool
Utoljára szerkesztette: Mornock, 2015.06.18. 20:49:24

"Kinyírnak a vírusok, lefagyott a gépem, megette a kék halál a Windowst egészen."

Palinko
sorozatban nagyon hülyén van megcsinálva hogy 4 szerencsétlen botokkal megfékez egy egész várost, meg 30 felfegyverzett katonát 😄 azért a könyvben le van írva hogy sok van belőlük, bár akárhogy is, egy rendes király biztos kinyíratta volna a vezetőjüket rövid úton.
Palinko
királynő ki cserben hagyja népét, plusz még több más lenne mert akiket kinyírnak ugye másként éled újjá
Tomen mit csinált? Ő már leszerepelt mikor az egyik veréb előtt égett mint a Reichstag, mert az nem teljesítette a parancsát.
Akkor kellett volna minimum tökön szúrni azt a muksót (a királyi testőrök ott voltak mögötte) de a király egy kis beszari alak. 😊

Mornock
Az évszakokat itt nem az időjárás változtatja, hanem van két isten. Tűz (vörös papnő) a "nyár" és a Jég (white walkerek) "tél" dala. Ergo mindenhol befagy ha az egyik isten domináns lesz. Én így látom.
Utoljára szerkesztette: Mornock, 2015.06.18. 17:27:15

"Kinyírnak a vírusok, lefagyott a gépem, megette a kék halál a Windowst egészen."

Malakai
A hosszú éjszaka legendája az összes kontinensen megtalálható, benne van a pakliban, hogy mindenhol befagy és a Mások is valahogy átjutnak a vizen.

(\__/) ( X.x) ( } . { )