Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az utolsó részben el is indultak Szegfűvel meg a gyerekkel, nem hinném hogy visszafordulnának. Hacsak valaki utánuk nem lovagol (nem fog, utálják mint a szart), akkor azt se tudja mi lett Jonnal.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.06.21. 22:48:11
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ja meg számomra mégegy rejtély. Arya esete, amikor megölte a csókát. Ugye ott elkapták, hogy rossz életet vett el. De miért? A kislányokat ütögető, molesztáló, meg még ki tudja mit művelő fazon mitől jobb mint a fogadós csávó? Vagy csak annyi, hogy nem kapott rá engedélyt?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
szerk.: ja bocs, az kimaradt, hogy a könyvben nem volt csata és hullafeltámasztás, pontosan azon dolgok miatt, amiket írtál
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.06.21. 21:41:49
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Jon miatt tudtuk meg hogy milyen nehéz az őrség élete, hogy kb. semmijük nincs az igazi ellenséggel szemben akik eléggé köcsög módon harcolnak.
Jon meghal, nem megy ez a levesbe, ellenkezőleg, bukott egy jó parancsnokot az őrség, Tormundék mit fognak reagálni erre? Leölik azokat akik Jont leölték? Lázadás miközben kint meg döngetik a kapukat a mások? Vagy elszöknek délebbre, Dereshez mondjuk?
Pont ezért jó hogy Jont kicsit össze kócolták mert megnyílt pár lehetséges szál 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.06.20. 02:15:12
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Per Aspera Ad Inferi.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.06.18. 22:17:37
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2015.06.18. 22:09:38
melisandre meg hogy élesztené fel? ő nem rendelkezik ilyen hatalommal, ezt a felélesztést egy muki játszotta el még régebben valami útszéli rablóbanda tagjaként.
szerintem keresztet vethetünk havasra, szép volt jó volt nagy kár érte de ennyi volt. 😞
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.06.18. 21:21:20
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: Mornock, 2015.06.18. 20:49:24
"Kinyírnak a vírusok, lefagyott a gépem, megette a kék halál a Windowst egészen."
Akkor kellett volna minimum tökön szúrni azt a muksót (a királyi testőrök ott voltak mögötte) de a király egy kis beszari alak. 😊
Utoljára szerkesztette: Mornock, 2015.06.18. 17:27:15
"Kinyírnak a vírusok, lefagyott a gépem, megette a kék halál a Windowst egészen."