Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

molnibalage83
Először winter is coming és aztán tavasszal jön ott a tél. Skizo a javából. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Palinko
lehetne tavasszal meg ősszel, nagyon gyorsan lezavarják az évadot
Systore
én pl. Vikingset azért kezdtem el nézni, mert GoT offseason volt
Sheltem
Hiányzik a Trónik Harca. Nem nagyon érdekelnek a sorozatok, a Walking Deaden kívül az utolsó amit néztem a Csengetett Mylord volt kb 10 éve, de megéltem, hogy egy sorozatra azt mondom ÉN, hogy hiányzik. Lehetne már jövő tavasz.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.06.25. 16:40:12

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Ja kiderül majd hogy Drogon azért mászkált el részeken át, mert kész aranyhegyet halmozott össze valami barlangban. Danny ezután lazán felfogadhat egy 400 000 ezres sereget és még marad is annyi amennyiből kifizetheti a vasbankot.
molnibalage83
Vagy csak a sárkány a fantasy filmekben levő sárkányokhoz hasonlóan szimplán gyűjögetni kezd... XD
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.06.25. 14:46:42

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Systore
na majd Dany. és az is meghal... 😄
pedig bankok nélkül nem tud működni egy modern gazdaság!
XD

molnibalage83
De a korona most sem fog fizetni, Lannister család nem fizet. Akkor mi lesz? A bank felfogad egy sereget, ami átmegy rendet rakni? És, ha az a sereg is bukik...? Ezek a zsenik lennének a csúcs bábjátékosok? Röhög a vakbelem. 😊

Systore
nincs nagyon mit kibogozni. a vasbank finanszírozta Stannist, azzal a feltétellel, hogy ha elfoglalja a trónt kifizeti a korona tartozását. a sorozatban úgy néz ki benézte a bank a dolgot
[NST]Cifu
Számomra is óriási kérdés, hogy ha Braavos Vasbankja ilyen hatalommal és erőforrásokkal bír, akkor hogy a kukutyinban lehetséges mégis a kialakult helyzet. Nagyon kíváncsi leszek, kibogozzák-e a szálakat a következő évadban...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

molnibalage83
Felőlem. 😊

Lópikula
hát ha Martin troll meglépi 😄

Az a gyanús, ami nem gyanús!

Caliph
Meg kb ok nélkül kinyirnak mindenkit aki csúnyán néz rájuk 😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Lópikula
Amekkora troll Martin, nem is akkora hülyeség amit írsz. Elvégre a tűz istene láttuk milyen, embereket kell égetni, stb. Ellenben a jégemberek csak menetelnek, a halottakat felszedik, stb. Ők akarják megtisztítani a világot.

lehet hogy ők pénzelik a jégembereket...
a varázslatok vagy a hűtőtechnológia sokba kerülhet 😊

tigeroo
aú. ez jó, fejlécbe pls
molnibalage83
A jégemberek csak befagyasztják a Barvoos Bank követeléseit.... <#banplz><#zavart1><#idiota>

Viszont komolyan véve. A bank mit pénzt buk el már Westeroson...

Tikal
Mindig van egy másik nézőpont, elvégre a GoT is erről szól, hogy nincs jó vagy rossz, szóval teljesen elképzelhető, és érthető lenne 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Asszem zseniális módon rájöttem mi lesz a történet vége!!!!!!!!!!!!!

Kiderül hogy a jégemberek a JÓK!!!
A sárkányos csaj - aki eddig is főleg hülyeségeket csinált - a legnagyobb veszély a világra, mert valamiféle kommunizmust akar csinálni!
És a sárkányai erejével el is érhetné, de a jégemberek megmentik a világot tőle!!!!!

Zseni vagyok!!!! 😄

Nem én töröltem.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Tikal
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja tényleg, el is felejtettem, hogy te ide is jársz. Nem hiszem, hogy változtatott volna bármit a helyzeten, ha elmagyarázom priviben, hogy hirtelen felindulásból ez a szó ami eszembe jut a képről.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[NST]Cifu
Nem mószerolt be senki (egyébként én továbbra sem értem, hogy miért van bárki is felháborodva azért, mert a fórumképtelen hsz.-eket valaki jelenti...), csak modi is olvassa a topicot.

Az is jelzés értékű, hogy ahelyett, hogy esetleg elmagyaráztad volna priviben, miért használtad az adott szót és szövegkörnyezetet és a elnézést kérsz érte, inkább pattogsz itt, mert szerintem meg ez a szánalmas...

Utoljára szerkesztette: Cifu, 2015.06.23. 16:29:35

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Tikal
Most komolyan bemószerolt valaki innen, mert nem volt PC a meleg szinonima amit használtam? LOL, szánalmas.

Szóval, civilben meleg a John Snow-t játszó színész vagy csak rossz társaságba keveredett?
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.06.23. 14:21:47

megjegyezném, egy másik főszereplő már fel lett támasztva a könyben, és a filmben még nem lett bemutatva ez a szál

Shiwo
vagy hullaként szerepel a temetésén, mind Dzsofri <#idiota>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Lópikula
túléli, nincs ezen mit filozofálni

vagy csak flashbackekben fog szerepelni <#hehe>

+ még a forgatási helyszíneken is fel-fel tűnne jelmezben. 😊

G.R.R. Martin pedig gonoszul kacag. 😊
Vagy ha már nagyon túl akarjuk kombinálni a genyóságot, akkor beteszik az előzetesbe, aztán majd kiderül, hogy neki tényleg végleg kampó! 😊

Jaja. Ha esetleg tényleg túléli akkor is az utolsó pillanatig húzni kell a nézők agyát. 😊
Master91
oké
Szerintem nem sanszos egy olyan előzetes amibe őt beleteszik.

picket
Munkanélküli csöves <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Master91
Miért ne? Most mondom, nem tudni hogy mi van a szerződésükbe. Vannak hírek hogy 7. évadig szerepel Kit Harrington neve a castingoltak közt. De mi garantálja hogy végig a sorozatba lesz benne?

Mellesleg Tywin is "visszatért"
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.06.22. 18:38:00
Előzetesben miért lenne benne?

Master91
Szerződésbe nem tudni mik vannak. Lehet hogy reklámot forgatnak. Előzetest. Fotózás, akármilyen promóciós szír-szar.
Ha nem lesz az új részekben, miért van a forgatási helyszínen?
Utoljára szerkesztette: SzinesGeza, 2015.06.22. 18:35:41

Jim Morrison
In defense of Olly
+1. komment 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Palinko
nem úgy van Cersei minden gyerekének meg kell halnia, az átok szerint? Tommel maradt, vele kapcsolatban meg nem nehéz belátni hogy el lesz téve láb alól ha nem a verebek, majd az új király aspiránsok
picket
Jelenleg egyet értek a lázadó tömeggel: a falnál nem maradt karakter (Melisandre?), akinek a szemszögéből nyomon lehetne követni az eseményeket. Nagyot néznék, ha a könyvben lenne egy Ser Alliser fejezetcím <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Shiwo
ez ügyben volt egy interjú

ott azt nyilatkozták, hogy Stannis, Myrcella meghalt, Sansa és Theon nem, Snow-ról meg asszem direkt nem beszéltek..

de szinte biztos, hogy meghalt, max az a kérdés, hogy fel lesz-e támasztva..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Miért ki nem halt meg? Stannis? Szerintem de.
Jon? Ő tuti, és ahogy már írtam, kár várni a feltámadást, Martinnak folyton olyan húzásai vannak, amivel kiakasztja meghökkenti az embereket.
Myrcella? Megmérgezték. Szerintem neki is annyi, véglegesen. Márcsak hogy legyen Cersei-nek még egy halott gyereke.
Ha bárki is Sam után menne az csak azért tenné, hogy őt is kinyírja. + ha visszamenne és bármilyen módon megpróbálna ott szervezkedni, valószínűleg 5 percig se élne.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Sippie
viszont... Martin ténykedése már nem biztos hogy hatással van a sorozatra, a sztorivonal elvált azt írtátok, és az új könyv se jön már ki a 6. évadig nem? Szóval ha Martin ki is nyírja örökre a következő könyvben, a sorozatban még simán visszatérhetnek.
írtam már, szerintem marhára egyértelmű, sőt, átlátszó, hogy az összes karakter aki meghalni látszott az utolsó részben, egyik se hal meg
főhős meghalásos trollkodást a csúcsra fokozzák ezzel 😊

Palinko
úgy volt de az eset nem változtatja ezt meg? bár inkább csak gyorsítja a távozást