Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Systore
nem, az Conan, csak valaki vicces kedvében volt
Kata
jó kép 😄

natalie-nak milyen creepy feje van ezen is 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Count Adyn
Brienne Conan o'Brien-t cosplayel vagy mi?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Systore
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

cylonflatus
Witcher 3-at tologatom épp' most, belefutottam egy aranyos GoT kikacsintásba:

Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.07.07. 01:05:05

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

zaki
ez qrva jo 😄

Adsadasdasdasdadsdadasdft etfj

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Systore

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

molnibalage83
1,5 év különbség van köztük...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

ForzaInter
too old

Yo, Bitch!

Bazze Stannis-ként tök olyan, mint Stannis! 😄
molnibalage83
Én meg ma azon gondolkoztam el, hogy ha pl. Isable Lucas játszotta volna el Danny-t, akkor mi lett volna. Csinos és természetes szőke tudtommal. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

molnibalage83
Ja, és majd submeereen-nel mennek át Westerosra... 😊

aúú.... X(

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Ez már nekem fáj...

+1
Tikal
OMG, hol?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

jazzy
Helikopter van a közelben 😞
UUUU
Nem tudom, de én nem voltam annyira elájulva tőle.
Jobban bejött a The Wire, de ami minden várakozásomat felülmúlta az a Deadwood, ha már HBO sorozatról van szó, mint a Trónok Harca. Az a sorozat egy istencsászár cucc volt.

Tikal
az egész unalmas, nem csak az eleje 😉

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ez olyan mint amikor a gyűrűk urára mondják hogy az eleje unalmas...
miközben megalapozza az egész súlyát, és a breaking badra ez méginkább igaz

Így van, legjobbabb sorozat! 😊
jazzy
Nem tudod miről maradsz le, kedvenc sorozatom 😊
szabii98
A breaking bad-et nem szabad az első évadnál abbahagyni. Az első részek kimondottan unalmasak, de utána úgy beindul mint az állat. Az egyik legjobb sorozat ever

I met God. She's black

tigeroo
pedig olyan mint az orál: ha adsz időt neki akkor bőnyállal élvezős.
Tikal
hát nem egy Walking dead.... <#ravasz1>

picket
"Nem mellesleg korábban a kistanács pénzmestereként mindig előkaparta a lóvét ami a koronának kellett éppen 😄"

Már érted honnan jött a régi adósság. <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Sheltem
Tegnap kíváncsivá tettél engem. Ezért letöltöttem az 1. évadból az 1-2 részt(Breaking Bad).
Direkt úgy voltam vele, hogy ha esetleg az 1. rész nem tetszene még 1 et megnézek...
Na hát így történt. Sajnos nem én leszek a célközönsége és ezen az Imdb 9.5 vagy mennyi se segít.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Lópikula
gyönyörű nő, ezen nincs mit vitatni

Az a gyanús, ami nem gyanús!

Lópikula
gyönyörű nő, ezen nincs mit vitatni

Az a gyanús, ami nem gyanús!

A legjobb képe az újságból:
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Majd kiderül, hogy valójában a Vasbank behajtója. 😊
"még mindig nem tudjuk kinek az érdekeit nézi"???

Hogyne tudnánk. A sajátját!

genndy
Nesze!: <#boxer>
Photoshophuszároknak szokás szerint megszaladt a keze, szerencsére mi tudjuk hogy vakolat meg utómunka nélkül is szép <#szeret>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Master91
Címlapon borzasztóan nézki.

Gifekbe is.

Gyertek, üssetek, közbe is ezt fogom sikítani !
Caliph
Kisujjról pl még mindig nem tudjuk kinek az érdekeit nézi,simán lehet hogy a vasbank nevében csinálja a balhét😄 Hogy egy másik sorozat csatolással éljek: Rules Of Acquisition number 34: War is good for business 😄
Nem mellesleg korábban a kistanács pénzmestereként mindig előkaparta a lóvét ami a koronának kellett éppen 😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Mexikói újság címlapján Sophie T

Bónusz Gif:

igen, jól látod, mindent a bank meg a kereskedők uralnak 😊
olvastam egy ókori művet (kürosz nevelkedése vagy mi), és vicces volt hogy az egész arról szól hogy egymással háborúznak, és néha elmennek bevásárolni a kereskedőkhöz 😄😄

én is utáltam a sorozatokat, sőt, lenéztem őket 😊
csakhogy ez azért volt mert nem tudtam hogy vannak igényesek.
pl a breaking bad mindent visz nálam.

"Though all the Free Cities have their own banks, the Iron Bank is richer and more powerful than all the others combined and has a fearsome reputation when collecting debts. When princes or kings default on their debts or are foolish enough not to honor their agreements with the Iron Bank, the Iron Bank supports new princes and kings to appear. These new princes and kings then honor the previous debt along with paying back the money the bank loaned them in claiming their new power, lest they suffer the same fate as their predecessors.<2> There is a common saying among the Braavosi...
“ The Iron Bank will have its due. ” "

A banknak honnan van penze arra, hogy egyarant finanszirozza a kiralyi udvart es Stannis sereget is? Ha ez igaz lenne, akkor az egesz kiralyosdi csak gyerekjatek, mert mindent a bank ural. de honnan szarmazik a penzuk?