Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy szerintem ez -amennyiben a most következő évadban kell lezajlania- csak az évadzáró epizódban fog bekövetkezni, esetleg az előtte lévő részben, de semmiképp sem az első 3-4 folyamán, úgy, mint Joffrey-é. A készítők -amennyire csak lehet- ki fogják járatni fullra a karakter negatívumait.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2016.03.12. 13:36:12
Na most, én a helyében Melisandre, Ser Davos, a boltonellenes északi urak, a Stannis seregéből dezertált maradék túlélő katonák és a vadak segítségével elindulnék és a saját beleivel lógatnám fel Ramsayt meg az apját Deres falára.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Csak hogy ne fussunk folosleges koroket, remelem jol megnezted a kommentet mire ment a valasz😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Regards,
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Milyen menő lenne már, ha egy ilyen, a trónért menő végső harc jönne és mindenki hozná amit tud 😄
I met God. She's black
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Regards,
Balerion ha jól tudom végelgyengülésben pusztul el tehát kb ennyi egy sárkány normál életideje.
A tojás meg... 4-5 méteres krokodilok meg a 2-300 kilós óriásteknősök is elférnek a kezedben amikor kikelnek... Szóval ez alapján a sárkányok fejlődése teljesen oké. A királyi sárkányok meg gondolom mindenből a legjobbat kapták szóval nőttek mint a gyom. 😊
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.02.14. 21:03:30
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
I met God. She's black
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Regards,

vasárnap jön a teljes videó
I met God. She's black