Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
ezek ilyen 25 másodperces, 1 mondatos videók
I met God. She's black
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
https://twitter.com/GameOfThrones/status/690594886953930752
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Havas visszajön mint Más.
Az ezt követő részben pedig "For the Watch!" felkiáltással leszúrják egy obszidiánpengével, vagy pedig Valírai acél tőrrel 😊

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A magyar premier április 25., Kelet-Európai idő szerint (CET)
Az amerikai premier április 24., Keleti Parti idő szerint 9 óra (EST)
Nálunk hajnal 3 óra, 25.-e lesz, amikor bemutatják Amerikában.
Utoljára szerkesztette:
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Nem csak a "térképen", hanem az érzelmi és ez által a tetteik hullámvasútján is.
Hát érzelmi és tett hullámvasút az van. De figyelembe véve, hogy a könyv karakterei egytől-egyig meghatározó karakterei a világ sorsának, ezen annyira nem csodálkoznék...
Nem azért tesz valaki, valamit mert azt ő úgy akarja, hanem a történet (ami már nem is a könyveket követi) azt követeli meg
Őőőő.... Ezek szerint te jobban tudod, hogy mit szeretne a karakter valójában, mint amit a történet szerint csinál? <#idiota>#idiota>
Nem azért él, vagy hal, mert megvan rá az igen jó indoka (ellentétben a könyvvel), hanem mert, hát, izé, ő kell oda - Tyrion.
Especiel Tyrion szála (a malaclovaglós és a Griff részt nem számítva) a könyvet követi, és e téren már inkább az a probléma, hogy a sorozat megelőzte a könyvet.
Hát izé, ő lépjen szintet - Sansa
Ezen lehet vitatkozni, nem tudom mennyi értelme lett volna a Jeyne Poole történetszálát belevonni a sorozatba, azért lássuk be, hogy ez is egy olyan vonal, ami felesleges időhúzás lett volna, a Poole vonalát összefűzni Sansa-éval értelmes és logikus lépés volt szerintem...
Úúúú, őket szeretik, adjunk belőlük - Littlefinger, Varis
Kisújj a regényekben is eléggé központi karakter, ami pluszt beleraktak, az szvsz nem ártott egyáltalán.
Varys esete cikibb, a regényekben fontos szerepe lenne ugye Királyvárban, de gondolom a Tyrion szál egyszerűsítése (Griff / Fiatal Griff szál kivágása) miatt tartották ezt szükségesnek...
Akcióóóóóóóóóó és butítsuk le a végtelenbe ezt az egészet, midikloirá... ja izé, Night's King - The Others
A fő probléma, hogy a regényekben ahhoz képest, hogy az elején mennyire ki voltak emelve, az utóbbi kötetekben nagyon el lettek hanyagolva a Mások, szóval ebből a szempontból konzekvensebb a sorozat...
Utoljára szerkesztette:
Teljesen karakteridegen dolgok történnek benne. A szereplőket rángatják ide-oda. Nem csak a "térképen", hanem az érzelmi és ez által a tetteik hullámvasútján is.
Nem azért tesz valaki, valamit mert azt ő úgy akarja, hanem a történet (ami már nem is a könyveket követi) azt követeli meg - Stannis, Jamie, Daenerys.
Nem azért él, vagy hal, mert megvan rá az igen jó indoka (ellentétben a könyvvel), hanem mert, hát, izé, ő kell oda - Tyrion.
Hát izé, ő lépjen szintet - Sansa
Úúúú, őket szeretik, adjunk belőlük - Littlefinger, Varis
Akcióóóóóóóóóó és butítsuk le a végtelenbe ezt az egészet, midikloirá... ja izé, Night's King - The Others
Az igazi gond az, hogy ezek közül a hibák (mert ezek azok, főleg az első 3-3.5 évadok tekintve) közül simán el tudtak volna kerülni jó párat és plusz költségbe (értsd: idő) sem került volna
Szóval meh
Az öreg annó megírta az első könyvet ami baba volt, de egyre csökken a szinvonal és egyre erőltetettebbek az "ötletei"....
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2016.01.02. 16:13:38
I met God. She's black
#11578 de
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.12.29. 14:37:03
Regards,

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Az a gyanús, ami nem gyanús!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.12.01. 10:45:12
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Bar ugy is felfoghatjuk, hogy az hbo ugyesen sporol a gazsival, aki tovbet ker azt kiirjak 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ettől a trónok harca sokkal jobban megéri, 10 millióból itt még nagyobb csata jelenetek lehetnének 😄
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Épp ezért fel lesz adva a lecke a filmeseknek, hogy hozzák a színvonalat, de ha sikerül nekik, akkor ebből még akármi is lehet. 😊