Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Ezek a képek azért elég evidensek, ha láttad a legutóbbi részt😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

szabii98
Persze a Myrcellás képet nem tette be 😄

I met God. She's black

Palinko
jah, szerintem sem ront el semmit, eddig is arra tippeltünk hogy elviszik a mostani főnök elé és majd kiderül mi lesz.
több spoiler fedés nem volt még raktáron?

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

szabii98
Ha jól láttam, 3 fajta teaser videó van, Winterfell, Lannister és Daenerys
ezek ilyen 25 másodperces, 1 mondatos videók

I met God. She's black

molnibalage83
Részleteznéd, hogy miért és meddig?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Az epikus trollkodás ez lenne... 😊

Havas visszajön mint Más.

Az ezt követő részben pedig "For the Watch!" felkiáltással leszúrják egy obszidiánpengével, vagy pedig Valírai acél tőrrel 😊
Caliph
peter dinklage trollkodik,nemrégi megosztás 😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Jim Morrison
igazad van, amit leírtak nem is úgy van! júliusban lesz a premier!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

[NST]Cifu
Most akkor mi is a probléma? 😊

A magyar premier április 25., Kelet-Európai idő szerint (CET)
Az amerikai premier április 24., Keleti Parti idő szerint 9 óra (EST)

Nálunk hajnal 3 óra, 25.-e lesz, amikor bemutatják Amerikában.
Utoljára szerkesztette: Cifu, 2016.01.08. 19:11:30

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

ProGabe
hagyjátok már a spoilert a f*szba 😄
a gamestar nevű mocskot meg főleg

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

j0nNyKa
ööö

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

[NST]Cifu

Nem csak a "térképen", hanem az érzelmi és ez által a tetteik hullámvasútján is.

Hát érzelmi és tett hullámvasút az van. De figyelembe véve, hogy a könyv karakterei egytől-egyig meghatározó karakterei a világ sorsának, ezen annyira nem csodálkoznék...

Nem azért tesz valaki, valamit mert azt ő úgy akarja, hanem a történet (ami már nem is a könyveket követi) azt követeli meg

Őőőő.... Ezek szerint te jobban tudod, hogy mit szeretne a karakter valójában, mint amit a történet szerint csinál? <#idiota>

Nem azért él, vagy hal, mert megvan rá az igen jó indoka (ellentétben a könyvvel), hanem mert, hát, izé, ő kell oda - Tyrion.

Especiel Tyrion szála (a malaclovaglós és a Griff részt nem számítva) a könyvet követi, és e téren már inkább az a probléma, hogy a sorozat megelőzte a könyvet.

Hát izé, ő lépjen szintet - Sansa

Ezen lehet vitatkozni, nem tudom mennyi értelme lett volna a Jeyne Poole történetszálát belevonni a sorozatba, azért lássuk be, hogy ez is egy olyan vonal, ami felesleges időhúzás lett volna, a Poole vonalát összefűzni Sansa-éval értelmes és logikus lépés volt szerintem...

Úúúú, őket szeretik, adjunk belőlük - Littlefinger, Varis

Kisújj a regényekben is eléggé központi karakter, ami pluszt beleraktak, az szvsz nem ártott egyáltalán.
Varys esete cikibb, a regényekben fontos szerepe lenne ugye Királyvárban, de gondolom a Tyrion szál egyszerűsítése (Griff / Fiatal Griff szál kivágása) miatt tartották ezt szükségesnek...

Akcióóóóóóóóóó és butítsuk le a végtelenbe ezt az egészet, midikloirá... ja izé, Night's King - The Others

A fő probléma, hogy a regényekben ahhoz képest, hogy az elején mennyire ki voltak emelve, az utóbbi kötetekben nagyon el lettek hanyagolva a Mások, szóval ebből a szempontból konzekvensebb a sorozat...
Utoljára szerkesztette: Cifu, 2016.01.03. 09:44:53

ProGabe
Hát nem tudom, szerintem a sorozat teljesen elment fan service-be, nyakon öntve rengeteg, ezer és ezer sebből vérző, az első évadokban kisebb, aztán a vége felé egész nagy módosításokkal.

Teljesen karakteridegen dolgok történnek benne. A szereplőket rángatják ide-oda. Nem csak a "térképen", hanem az érzelmi és ez által a tetteik hullámvasútján is.

Nem azért tesz valaki, valamit mert azt ő úgy akarja, hanem a történet (ami már nem is a könyveket követi) azt követeli meg - Stannis, Jamie, Daenerys.
Nem azért él, vagy hal, mert megvan rá az igen jó indoka (ellentétben a könyvvel), hanem mert, hát, izé, ő kell oda - Tyrion.
Hát izé, ő lépjen szintet - Sansa
Úúúú, őket szeretik, adjunk belőlük - Littlefinger, Varis
Akcióóóóóóóóóó és butítsuk le a végtelenbe ezt az egészet, midikloirá... ja izé, Night's King - The Others

Az igazi gond az, hogy ezek közül a hibák (mert ezek azok, főleg az első 3-3.5 évadok tekintve) közül simán el tudtak volna kerülni jó párat és plusz költségbe (értsd: idő) sem került volna

Szóval meh

Palinko
én úgy emlékszem csak a 4. rész volt "rétestészta", elnyújtott, nem történt benne nagyon semmi, de az 5. már hozta az elődök színvonalát. majd meglátjuk a 6.-ra mit húz az öreg
[NST]Cifu
Hmmm? A Red Wedding a harmadik könyvben volt. Oké, a negyedik és ötödik könyv nekem sem jött be annyira, de especiel az első három könyv nagyon jó lett, és a színvonala is konstansan jó.

Bandicoot
Nem tartom problémának,hálistennek egyre inkább eltávolodnak a könyvtől ami meg egyre laposabb és laposabb lesz.
Az öreg annó megírta az első könyvet ami baba volt, de egyre csökken a szinvonal és egyre erőltetettebbek az "ötletei"....

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

szabii98
Valszeg nem fejezi be az öreg a könyvet a hatodik évad előtt link
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2016.01.02. 16:13:38

I met God. She's black

#11578 de
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.12.29. 14:37:03

skinnyman
Mi a f@sz ez? Tobb vizjellel ilyen huszadrangu lopos hugyszar oldalakra nem lehetett volna?

Regards,

Végül is a fokozott vitaminbevitel is segíthet a vakság kúrálásában. 😊

Ebből 2 kérdéses, egy-kettő meg "visszatér"...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Caliph
újra kéne néznem 😊

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Lópikula
Nyami! <#wow1><#wow1><#wow1>

Az a gyanús, ami nem gyanús!

molnibalage83
Rosszul emlékszel. Az adott rész végén elfeküdt és lélgzett, de nem élte túl. A köv. részben említette a szöszi, hogy a nagy ember úgy halt meg, mint egy "kutya", leszúrva egy sikátorban.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Caliph
Barristan Selmy nem halt meg,vagy rosszul emlékszem ? 😊 Továbbá van benne pár vagy-vagy 😊 meg egy visszatért is 😊

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.12.01. 10:45:12

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Mostmár legalább értem, minek volt a multkor leborotválva a haja

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Master91
Uhh, ha a itt most enyém lehetne, utána a Mások elvihetnek, akkor is megérné
Lópikula
rommá

szucsy89
Jim Morrison
Viszont a jobaratokat minden idosavban lehet nyomatni (nyomattak is), sot a mai napig megy tv ben. Tronok harca nem ugyanaz a kategoria 😊
Bar ugy is felfoghatjuk, hogy az hbo ugyesen sporol a gazsival, aki tovbet ker azt kiirjak 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Palinko
jóbarátok ezek szerint igen csak túlfizetettek. ott díszletre alig költöttek 2 lakás meg egy kávézó, de gázsi miatt 10 milla 😄
ettől a trónok harca sokkal jobban megéri, 10 millióból itt még nagyobb csata jelenetek lehetnének 😄

Shiwo
..és ami halott, nem halhat meg többé, de felkél, keményebben és erősebben...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Ahhoz, hogy valaki feltámadjon, előbb meg kellene halnia.

Lópikula
ha Glenn feltámadt a WD-ben, itt miért ne támadna fel Jon

Éppen csak arra sétált promókép készítés közben és véletlenül éppen belépett a fényképező elé amikor kép készült. 😊
Palinko
ja "nem lesz" comeback, de vele promózzák a következő évadot... peeeersze 😄
szabii98

I met God. She's black

benőmenő
Igazából a játékok hiába folytatások kronológiailag, mégis szinte a könyveket újrázzák bennük.
Épp ezért fel lesz adva a lecke a filmeseknek, hogy hozzák a színvonalat, de ha sikerül nekik, akkor ebből még akármi is lehet. 😊
Palinko
csak nehogy olyan "gyors" ütemben készüljön mint a mass effect film, meg ne olyan "szorosan" kövesse a játékokat mint a prince of persia 😄 nagyon szeretem a witchert, de attól félek a játékok és egy könyv után (többi olvasása folyamatban) hogy könnyű lesz ezt elrontani. de örülök, hogy lesz max ha nem tetszik elfelejtem hogy létezik és kész 😊