Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shireen Baratheon <#wilting> <#mf2>
Tormund Giantsbane 😊

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB

benőmenő
Nekem is. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
There can be only one. <#vigyor1>
Tormund Giantsbane <#gonosz1>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Malakai
Hmm, Mormont jött ki. 😛 Kálíszi...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Jim Morrison
http://www.spotify-gameofthrones.com
Végre egy jó karaktert kaptam ilyen 'játékban' 😄 sárkányok anyucija :3

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

"Folyamatosan csak fanyalogsz.."

khm.. ezt szinte mindegyik topikban eljátssza khm...

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

molnibalage83
A sárkány sem halhatatlan. Az sem járt csatában és gyakorlatilag egy kisgyerek szintjén lehet agyilag.

Stannis meg mióta Westeros legnagyobb hadverézre? Egyébként meg sereg nélkül kurva nehéz csatát nyerni.

Folyamatosan csak fanyalogsz...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Ja, és Westeros legnagyobb hadvezére. A sorozatban Stannis két csatát vív, mind kettőben jó nagy vereséget szenved. Oda a serege, családja, élete.
Szóval az utolsó évad, ügye most ismétlik .
Ennyi nevetséges dolgot, szóval, a már elsőre is nevetségesek voltak a hárpiamaszkos emberek. Most komolyan, ők a legjobb harcosok. Lenyomnak mindenkit, de még egy baz nagy sárkánytól se ijednek meg. Nem az van ,hogy hé basszus! Sárkány! Ez azért ijesztő tesók! Nem, ha el nem repül a sárkány, azt is megölik. Vicc.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

skinnyman
+ Silicon Valley 😊

Regards,

szabii98

I met God. She's black

Az HBO oldalán játék, fogadni lehet az új évad eseményeire. A franc tudja Martin papa kit nyír ki legközelebb.. Remélem Jon-t megmenti valami trükkel, mert pipa leszek ha minden pozitív karaktert kicsinál..

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Most hogy ismétlik az HBO-n visszanézve a részeket, hát hogy az 5 évad mennyire unalmas. Fura, a korábbi részek másodjára se voltak unalmasak-legalábbis nem mind, de ez valahogy nagyon nem érdekes másodjára.
MAstudioHD

#Life is Racing

MAstudioHD

#Life is Racing

molnibalage83
Vagy a történet az lesz, hogy jön egy ilyen karakter. Nagyon nem bírom, amikor ennyire látatlanba temet valaki valamit annak ellenére, hogy az 5. évad mondjuk a 2. és 3. színvonalának közelében nem volt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Igen, ez már jól hangzik, de hát az előzetes, ki tudja mi lesz valójában? De remélem ez lesz. Még ő egy olyan szereplő, akivel lehet valamit kezdeni.
Ez az ,hogy sehogy nem működik, és amíg nincs valaki aki tudja működtetni csak káosz van a történetnek meg lesz vége. Vagy: megjönnek a mások és mindenki meghal.
Vagy: átjön Geralt Sapkowski-tól, megöli a szörnyeket gerincre vágja a nőket, és haza megy.
Caliph
a történet pont ez hogy a töketlenség miatt van szarban királyvár...de az előzetest elnézve a Királyölő végre visszanöveszti a tökeit amit levágtak a kezével együtt ...nem kicsit dühös az előzetesben és bizony odavezet egy rakás katonát a templom lépcsőjéhez

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

RatBaG
molnibalage83
Nem csak a karakterekből áll a világ... Egyébként meg érdekes lesz azt is nézni, ahogy egy darabokra hulló káosz felé tartó királyság fog "működni".
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.04.15. 21:23:07

Egyrészt kíváncsi vagyok az új évadra, másrészt, nos, nem tudom, mit tudnak kihozni a történetből. Most mindazt félre téve ami nem tetszett benne, az a probléma, hogy alig maradt érdekes karakter. Mindenki meghalt. Vagy olyan helyzetben van, ahol nem tud mit csinálni.
Hiába jó karakter tyrion ha az előző évadban csak utazgatott a lassan kővé váló Mormont-al.

Ez nem csak azért gond, mert kevés jó karakter maradt, akit szívesen nézek, hanem a történet szövés miatt is. MOndok egy példát: Királyvár.
Tywin halott. A pók elment. Kisúj elment. Nem maradt egy erős, értelmes vezető a fővárosban, aki a problémákat kezelni tudná . A töketlen Tommen, és Cersei? Aki nem éppen túl okos. Pedig lenne mint megoldani a fővárosban, de mivel nincs normális karakter ott, így a problémák se oldódnak meg csak...szenvednek. Egy erős kezű értelmes vezető, vagy így vagy úgy leszámolt volna a vallási fanatikusokkal például

De ez csak egy példa volt, az egész történetre ez áll. Remélem Tyrion végre csinál is valamit majd. És Királyvárban is valaki növesszen tököt,( és eszet) és csináljon valamit.
Alakuljon a háború valamerre-bár ez az előzetesek alapján így lesz.
MAstudioHD

#Life is Racing

RatBaG
orbitális spoilerek

Per Aspera Ad Inferi.

molnibalage83
Sok sorozatot részben azért néztem meg, mert "technikailag" érdekelt, hogy mit tudnak egy alapfelállásból kihozni. A The 100 is pl. ilyen. Sokszor csak egy elbaszott young adult izé, de néha egész megdöbbentő dolgokat csináltak benne.

Egyetértek, egy idő után sajnos már nem semmi nem tudja felhypolni az embert.
molnibalage83
Nekem tetszett, várom is, de valahogy már nincs az a "húhúhahúha". Egy kor felett az ember szerintem már nem érzi...

szabii98
Hetek óta trónok harca lázban égek, ennyire még sosem hypeolt fel az HBO egy évad előtt engem
még másfél hét..

I met God. She's black

Jim Morrison
vfx

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RatBaG
a fordított írország eddig nem esett le konkrétan...

Per Aspera Ad Inferi.

[NST]Cifu
Először is már havazott Arryn völgyében két évaddal ezelőtt is (ugyebár Sansa hóból építette meg Winterfeld mását, amit Robin szétrugdalt neki).

Másodszor Arryn serege kvázi be van szorulva, délről a Frey-ek (és a Lannisterek), északról a Boltonok közé. Ha északna fordul, akkor a Frey-eknek hátat fordít. Kérdés persze, hogy Lord Frey vajon elkésne-e egy Bolton-Arryn csatából is...

eméljük nem csak a saját érdekeit nézi 😊)

Kisujjat sose érdekelte más, csak saját maga. Talán Cat még érdekelte, fiatal korában, de az ugyebár már elmúlt...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Caliph
Amúgy még van egy sereg amit nem nagyon vesznek számításba,legalábbis nem nagyon emlegetik: Arryn serege,Kisujj irányítása alatt jelenleg. És a trailerben megjelenik kisujj havas környezetben 😊 ráadásul Cat Stark rajongó,reméljük nem csak a saját érdekeit nézi 😊)

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

MAstudioHD

#Life is Racing

Caliph
de,borért és a konyháslányokért 😄

Jon Targaryen mint király, Daenerys Targaryen mint királyné, Tyrion Targaryen mint királyi tanácsadó. The End. <#hehe>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Palinko
nemár, hogy csak én játszottam úgy a gyertyával gyerekként, hogy áthúzta az ujját a lángon és hááá "nem" éget 😄 mondjuk abból épp téves következtetést vontam volna le. viszont én ha tovább ott tartottam, lassabban húztam át akkor máris rájöttem nem vagyok Targaryen 😄 vagy később pl haverokkal később olyat játszani, hogy na oltsd el a kezeddel úgy, hogy tudod gyertyatartóban van, jellemzően üvegben és tedd rá a kezed, hogy elfogyjon az oxigén, úgy oltsd el. na nekünk kevésbé sikerült, viszont kevésbé szerencséseket láttam youtuben, hogy a vákuum rászívta magát a tenyerére és eléggé megégett. ilyen eseteknél pl észrevehető lett volna. igaz hólyagos bőr nekem is csak a konyhában lett, Tyrion meg oda nem járt valszeg <#idiota>
[NST]Cifu
Te hobbiból tűzbe nyúlkálsz, hátha mégis tűzálló vagy? <#idiota>

Viserys Targaryen sem tudta, hogy nem tűzálló. <#bdead>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Palinko
hát azért pár éves korára csak rájönne az ember, hogy nem fogja a tűz...
Szerintem ez a teória helyt áll amúgy. És Tywin többször tett rá utalást, hogy nem ő

az apja.
A végén még kiderül, hogy Tyrion
-ban is Targaryen vér csörgedezik, és ő is tűzálló... na az szép lenne...