Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Végre egy jó karaktert kaptam ilyen 'játékban' 😄 sárkányok anyucija :3
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
khm.. ezt szinte mindegyik topikban eljátssza khm...
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Stannis meg mióta Westeros legnagyobb hadverézre? Egyébként meg sereg nélkül kurva nehéz csatát nyerni.
Folyamatosan csak fanyalogsz...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Ennyi nevetséges dolgot, szóval, a már elsőre is nevetségesek voltak a hárpiamaszkos emberek. Most komolyan, ők a legjobb harcosok. Lenyomnak mindenkit, de még egy baz nagy sárkánytól se ijednek meg. Nem az van ,hogy hé basszus! Sárkány! Ez azért ijesztő tesók! Nem, ha el nem repül a sárkány, azt is megölik. Vicc.
I met God. She's black
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Vagy: átjön Geralt Sapkowski-tól, megöli a szörnyeket gerincre vágja a nőket, és haza megy.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.04.15. 21:23:07
Hiába jó karakter tyrion ha az előző évadban csak utazgatott a lassan kővé váló Mormont-al.
Ez nem csak azért gond, mert kevés jó karakter maradt, akit szívesen nézek, hanem a történet szövés miatt is. MOndok egy példát: Királyvár.
Tywin halott. A pók elment. Kisúj elment. Nem maradt egy erős, értelmes vezető a fővárosban, aki a problémákat kezelni tudná . A töketlen Tommen, és Cersei? Aki nem éppen túl okos. Pedig lenne mint megoldani a fővárosban, de mivel nincs normális karakter ott, így a problémák se oldódnak meg csak...szenvednek. Egy erős kezű értelmes vezető, vagy így vagy úgy leszámolt volna a vallási fanatikusokkal például
De ez csak egy példa volt, az egész történetre ez áll. Remélem Tyrion végre csinál is valamit majd. És Királyvárban is valaki növesszen tököt,( és eszet) és csináljon valamit.
Alakuljon a háború valamerre-bár ez az előzetesek alapján így lesz.

még másfél hét..
I met God. She's black
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Másodszor Arryn serege kvázi be van szorulva, délről a Frey-ek (és a Lannisterek), északról a Boltonok közé. Ha északna fordul, akkor a Frey-eknek hátat fordít. Kérdés persze, hogy Lord Frey vajon elkésne-e egy Bolton-Arryn csatából is...
eméljük nem csak a saját érdekeit nézi 😊)
Kisujjat sose érdekelte más, csak saját maga. Talán Cat még érdekelte, fiatal korában, de az ugyebár már elmúlt...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Viserys Targaryen sem tudta, hogy nem tűzálló. <#bdead>#bdead>
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!