Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyertelmuen tul sok szalon fut a cselekmeny. Az egy eves varakozas kozbeni felejtes sem segit!
Jim Morrison
Ja, pedig jól indult :c

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

What has been seen cannot be unseen... <#hehe>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

A vége OMGWTF

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Seth

PSN ID.: Beegabor

ToCsEk
+1 én eltoltam még egy MI A FASZ??ot is<#idiota>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Kongy
OMG, na erre a befejezésre nem számítottam, tátva maradt a szám... 😄D

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Jim Morrison
Bemelegítőnek jó volt.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Szinkronosan mikor is adják?
Palinko
ja egyetértek jó lett ez.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én úgy gondoltam 4-5 részig is elhúzzák még választ kapunk a kérdéseinkre, de nem így lett szinte mindent megválaszoltak, ha nem is egy végleges válasszal, de legalább sínre tették a dolgot most már jóval többet tudunk mint az évadzáró után. sőt adtak egy okot újranézni az eddigi részeket a hibavadászoknak is, méghozzá az új rész utolsó jelenetével 😄
Palinko
na az tökéletes lesz, legalább nem kell félnem, hogy megszakad a stream vagy valami közbejön újra 😊 nem gondoltam, hogy ilyen korán fent lesz köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem.
mooo
Ha tudsz angolul,akkor a mag-on már fenn van 😊
Palinko
köszi, de még mindig nem lett magyar ip-m 😊 várok még 1 órát és leadja újra a hbo stream amit találtam, de köszi hogy próbáltál segíteni, többiek biztos hasznát veszik 😊
mooo
Palinko
én fent csak nem láttam, a silicon valley indult nem a trónok harca, most már 10 perc lement belőle nem is keresem. várhatom a torrentet 😄

szerk: ja hogy én EST-t néztem és most EDT van ott, szóval komolyan muteolva lement a rész egy külön fülön még én youtube videókkal szórakoztattam magam 4 óráig. hát nagyszerű. csessze meg az óraátállítás.
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.04.25. 04:18:29
Remélem Ti is fennmaradtatok <#buck>
Bevezetésnek szerintem jó volt....

"I've won every battle, but I'm losing this war."

Holnap!

Még a kalóz öbölbe sincs fent így kb nem is létezik. Vannak linkek, de nem éri meg a kékhalál kockázatát az az egy nap.
szabii98
Rákerestem, nem találtam semmit, csak képeket, de ezt az 1 napot mostmár kibírjuk :p

I met God. She's black

Palinko
áh ezt esélytelen most megtalálni szerintem, tele van kamu vírus terjesztéssel ilyenkor a net. meg kamu HDTV verziót lehet találni de semmi komolyat nem sikerült eddig 😊
Ja, de most elvileg csak egy. Egy kanadai stream szolgáltatás nyomta véletlenül elérhetőre egy ideig, gondolom tucatjával vették fel emberek.
Jim Morrison
már megint? botrány, kérem :/ (én is várok)

Kiszivárgott az első rész, aki ügyes elvileg megtalálja. Én várok holnapig, a príma 1080p minőségre.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.04.24. 20:42:20
Palinko
köszi, remek, remélem ez működni fog nektek, szerb ip-vel nem enged fel az oldal, proxyval körülményesebb lenne mint streamet találni a szerb hbo go-n meg fent sincs 😄
Nem kell sem előfizetés, sem hbo go regisztráció:
"Reméljük, mindenkinek ott virít a naptárjában: hétfő hajnal 3:00-tól Trónok harca VI/1. rész magyar felirattal, az HBO GO-n regisztráció és előfizetés nélkül mindenki számára elérhetően, és az HBO-n is leadjuk a részt, de ha valaki lemaradna, hétfő este 20:00-tól is megtekintheti az ismétlést!"

Palinko
nem tudom én nem rendelkezem hbo előfizetéssel, a go rendszerüket sem ismerem, ezért reménykedek majd valaki streameli akinek van előfizetése meg tv kártyája 😄 én sem biztos, hogy fennmaradok, bár ha most is fennleszek addig mint ma hajnalban már tuti, hogy ránézek van-e valami.
Jim Morrison
na azért... reggel vajon már lehet nézni GO n?

Palinko
igazából 8óra 20 perc, meg reménykedés, lesz-e stream
Jim Morrison
Hát ha őt első részben kinyírják...engem meglepne 😄

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

MoRT2195
Dantes: hülyén gondolkodsz, itt csak az a baj. Ne azt nézd, hogy te mit csinálnál. Van aki senkitől nem riad vissza, és az utolsó leheletéig azon van, hogy megcsinálja amire felesküdött, vagy amit megakar csinálni, teljesen mindegy mi áll az útjába. Sempronius lentebb jól mondta nagyjából. Egy terrorista is olyan, hogy kész feláldozni magát, csakhogy azzal befolyásolja a jövőt, nem érdekli őket a halál, csak az az 1 cél lebeg előttük, amivel a "főnökük" megbízta őket.
Én se állnék ki egy sárkánnyal harcolni, sőt bombát se raknék magamra, és stb... De ez ÉN vagyok. Meg te. De nem mindenki ilyen.
Jogos, oké nálad magasabb a küszöb. Én viszont úgy vagyok vele, hogy persze, nézem, várom is az új részeket, de a színvonal esik .
Például az ilyen dolgok miatt. És lehetne még ilyne nem logikus, nem reális dolgokat felhozni az utolsó évadból. Persze értem én, úgy van ez, ha élvezetes egy film, akkor nem zavaró ha hülyeség van benne, maximum utólag, vagy másodjára tűnik fel.

De most pont másodjára néztem az évadot, minden ilyen dolog jobban feltűnik.
Abba mi a nem hiteles, hogy egy Hárpia fia, aki kész halálra és kb a mai párizsi és brüsszeli merénylőkkel rokonítható nem szar be a sárkánytól?

Annak csak az számít, hogy a halála előtt minél többet megöljön a khaliisiii hívei közül.

(Majd az nem lesz hiteles, ha kiderül, hogy igaz a pletyka és Dario lesz a Hárpia feje, mert csak millió egyéb alkalma lett volna kinyírni Dany-t meg az egész udvarát.)
Palinko
látom a közelgő premier miatti izgatottságotok kis veszekedés formájában tör elő, na sebaj, holnap már teljesen más lesz a téma 😊
b-type
előfordul hogy megbicsaklik, ilyenkor a nézőre van bízva hogy át tudja-e kötni a szálakat vagy nem. Nekem magasabb a küszöb, mert hozzágondolom, részemről megéri mert ritka jó világnak tartom jó alapokkal... de ahogy egy könyvnél, még egy jó könyvnél is vannak részek amiket simán átlapozol, pláne másodszorra, úgy itt rád van bízva.
offpl: A gyűrűt elvihette volna egy sas beszakézva a végzet hegyére és láva, késztörténetvége.
..
Mindenki maga dönti el, én is fennakadok néha, de végül is ez nem egy klasszikus lovagregény faszán leosztott szerepekkel, ha van hajlandóság az átvezetésre, akkor tök könnyen magyarázható a legtöbb botlás...nem is feltétlen botlás, csak nem találkozik az író és az olvasó képzelete.
Én még olyan nagyon komoly, megoldhatatlan hiányosságot nem találtam, pedig érezhetően lazult a történetvezetés.

Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.04.23. 13:35:51

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

A témával, a sorozattal kéne foglalkozni, és nem velem. De továbbra is csak engem piszkálsz.Elég.
A hárpiásoknak még a nagyapjuk se látott eleven sárkányt, se macska méretűt, se ekkorát. A tűztől és a elevenen elégéstől is azért csak-csak tart az ember. Nem mondom távolról sem, hogy ettől nézhetetlen a sorozat. Csak épp, valamikor az egész úgy indult, hogy amennyire lehet hiteles, és reális karakterek és történések vannak, azzal együtt, hogy időnként felbukkanak nem létező dolgok, mint a sárkány, mások , stb.
Csak ez a dolog egyre többször törik meg.
Jézusom... szerintem neked üldözési mániád van.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Ne játszd meg magad, hogy nem tudod miről van szó. A kötözködéssel is leállhatsz. Tudod, az a sorozat mellet nem érv, hogy én milyen vagyok.
<#fejvakaras>

Aha. Most csak hogy világos legyen, azért durogsz és kötsz belém-gratulálok, személyeskedjünk- mert szerintem nem vicces a fingás meg a pisálás.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2016.04.23. 12:42:14
nem a fenét nem.. akármelyik topikot olvasom neked semmi nem tetszik, az embernek már kedve sincs topikba írni ha belebotlik valamelyik írásodba.

b-type
Nem feltétlen, 100 éve halt meg az 'utolsó'. Ráadásul az már kicsi volt, ahogy utaltak rá:..a sárkányok addig nőnek nagyra amíg nincs felettük tető. Az utolsó sárkányok kifejezetten kicsik voltak a koponyájuk alapján.
A 3 sárkánytól sem szrt be senki, csak a tengerészek (kigyulad a hajó)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Más lenne a helyzet, és nem lenne ilyen szemet szúró, ha az író olyan világot alkotott volna, ahol egy sárkány, bár nagyon veszélyes, de ismert , gyakran előforduló valami. Így hihető, hogy az emberek nem szarnak be tőle, hiszen ismerik, tudják hogy kell ellene harcolni.
Az is más lenne, ha a sárkány egy képzett katonákkal kerül szembe. Egy katonát sok mindenre kiképeznek, ha jó a kiképzés, nehezen ilyed meg, a parancs az parancs, bármi történik harcol.

De itt még csak nem is képzett katonákról van szó.
Nem igazán jó hasonlat. A kölyök sárkány, akkora mint egy baromi nagy ház. Egy kutyakölyök nem veszélyes. Másrészt a kutyát az emberek ismerik. Itt elvileg egy olyan világban vagyunk, ahol nagyon régóta senki nem látott eleven sárkányt. Ha látnál egy igazi sárkányt, nem ijednél meg egy kicsit? Én azt se tudnám hogy meneküljek .
Caliph
az a sárkány még fióka...ha megnő nem igazán viszi át egy dárda a bőrét...továbbá nem kicsit fog még nőni 😊 te sem félsz túlzottan egy pitbull kölyöktől,pedig vannak fogai. de egy felnőtt kutyához máshogy állnál hozzá

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

szabii98
Nem értem miért kell ilyen szőrszálhasogatónak lenni...ez csak egy sorozat

I met God. She's black

Nem játszom el ezt mindenhol ne hazudozz!
Stannis azóta a legnagyobb hadvezér, amióta ezt a sorozatban többször a szánkba rágták, hogy mekkora zseniális hadvezér.

Egy bazi nagy sárkány meg egy bazi nagy sárkány. Ha az ember egy bagi nagy szárnyákkal ellátott tüzet okádó lényt lát, szerintem kicsit megijed. De a hárpiáknak mi ez sárkány? Simán szembeszállnak vele. De jó, hogy ilyen bátrak. A mások ellen is őket kéne bevetni ennyi erővel. Bizonyára azoktól se ijednének meg
Caliph
Robert Baratheon 😄
Murdered by a pig 😄D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.04.23. 11:52:12

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.