Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerk: ja hogy én EST-t néztem és most EDT van ott, szóval komolyan muteolva lement a rész egy külön fülön még én youtube videókkal szórakoztattam magam 4 óráig. hát nagyszerű. csessze meg az óraátállítás.
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.04.25. 04:18:29
Bevezetésnek szerintem jó volt....
"I've won every battle, but I'm losing this war."

I met God. She's black
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.04.24. 20:42:20
"Reméljük, mindenkinek ott virít a naptárjában: hétfő hajnal 3:00-tól Trónok harca VI/1. rész magyar felirattal, az HBO GO-n regisztráció és előfizetés nélkül mindenki számára elérhetően, és az HBO-n is leadjuk a részt, de ha valaki lemaradna, hétfő este 20:00-tól is megtekintheti az ismétlést!"

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Én se állnék ki egy sárkánnyal harcolni, sőt bombát se raknék magamra, és stb... De ez ÉN vagyok. Meg te. De nem mindenki ilyen.
Például az ilyen dolgok miatt. És lehetne még ilyne nem logikus, nem reális dolgokat felhozni az utolsó évadból. Persze értem én, úgy van ez, ha élvezetes egy film, akkor nem zavaró ha hülyeség van benne, maximum utólag, vagy másodjára tűnik fel.
De most pont másodjára néztem az évadot, minden ilyen dolog jobban feltűnik.
Annak csak az számít, hogy a halála előtt minél többet megöljön a khaliisiii hívei közül.
(Majd az nem lesz hiteles, ha kiderül, hogy igaz a pletyka és Dario lesz a Hárpia feje, mert csak millió egyéb alkalma lett volna kinyírni Dany-t meg az egész udvarát.)
offpl: A gyűrűt elvihette volna egy sas beszakézva a végzet hegyére és láva, késztörténetvége.
..
Mindenki maga dönti el, én is fennakadok néha, de végül is ez nem egy klasszikus lovagregény faszán leosztott szerepekkel, ha van hajlandóság az átvezetésre, akkor tök könnyen magyarázható a legtöbb botlás...nem is feltétlen botlás, csak nem találkozik az író és az olvasó képzelete.
Én még olyan nagyon komoly, megoldhatatlan hiányosságot nem találtam, pedig érezhetően lazult a történetvezetés.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.04.23. 13:35:51
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Csak ez a dolog egyre többször törik meg.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2016.04.23. 12:42:14
A 3 sárkánytól sem szrt be senki, csak a tengerészek (kigyulad a hajó)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az is más lenne, ha a sárkány egy képzett katonákkal kerül szembe. Egy katonát sok mindenre kiképeznek, ha jó a kiképzés, nehezen ilyed meg, a parancs az parancs, bármi történik harcol.
De itt még csak nem is képzett katonákról van szó.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
I met God. She's black
Egy bazi nagy sárkány meg egy bazi nagy sárkány. Ha az ember egy bagi nagy szárnyákkal ellátott tüzet okádó lényt lát, szerintem kicsit megijed. De a hárpiáknak mi ez sárkány? Simán szembeszállnak vele. De jó, hogy ilyen bátrak. A mások ellen is őket kéne bevetni ennyi erővel. Bizonyára azoktól se ijednének meg