Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak mert hiába indultak be az események kizárt hogy két tíz részes évad alatt teljesen le lehessen zárni őket.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
jaaa hogy ő lenne:
http://i.imgur.com/PF4gMU2.jpg
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.05.03. 03:07:44
Per Aspera Ad Inferi.
Tyrion-t sajnálom, hogy ennyire lerombolták.
Szerintem nem áll jól neki az az ingerszegény közeg ahol van.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Legalább a Bolton és a visszaemlékezős részek jó kis pluszt adtak az eddigi eseményekhez, feldobták rendesen ezt a részt.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ramseynek jó sokat kell majd futtatni a mai lakoma után a kutyákat, ha még vadat akar velük hajtatni. 😉
Aha, pont annyi eselye van ra, mint neked, meg nekem kb 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Tyrion-t pedig nem bántották a sárkányok, és kiszabadította őket... sejtelmes
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
egy jó RPG játékban felajánlaná, hogy most mi legyen és a későbbi fejlemények szempontjából sztem a jó válasz lenne a kegyelem, de maradjanak a falon, ha sokáig nem is védhetik meg, védjék amíg tudják, vagy vonuljanak úgy vissza, hogy közben felderítő szerepük is van és már tudni fog mindent mire deresig kell visszavonulniuk a varjaknak.
hogy mit nyerne a bosszúval? nem igazán látom. csak bosszú és annyi.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.05.02. 12:12:51
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Pares: Erre eddig nem is gondoltam. De lehet benne valami.
jon mögé beáll észak mert már unják a kegyetlenkedést, úgy írjátok nagy csata lesz, majd meglátjuk, egyelőre hype szagot érzek "a tévés történelem egyik legnagyobb csatája" alatt, de biztos nem kis gagyit nyomnak. utána viszont szerintem nem megy az egész bolton sereg, vagy bolton csicskák a lecsóba. biztos átállnak jon mellé páran, így a vadak, meg stanis maradéka meg északi emberek és a bolton csatából akik maradtak fog mögötte állni. szedett-vedett viszont ütőképesnek tűnő haderő. itt az a kérdés, hogy ezzel a pozícióval mit kezd megindul délnek? vagy tartja északot a másokkal szemben? én az utóbbit látom valószínűbbnek, bár van olyan érzésem hogy a mások megoldása együtt jár majd a vastrón sorsának megoldásával is. itt tényleg érdekes lesz a szál.
ironborn királya hogy járt, na igen most elindul egy örökösödési vita, bár ott szavazni fognak a következő királyra a főbb vezetők ha jól emlékszem. az öregnek főleg lányai voltak akik sikeresen végigrabolták a partokat, ők fel fognak tűnni, theon talán nem. látom páran várjátok, sztem nagyon tönkretette ez a pár hónap, év. valószínűbbnek tartom, hogy jon ad neki még egy esélyt és majd nem árulja el újra. hiába fiú, kétlem, hogy túl jó esélye lenne a trónra, ez az őrült aki lelökte a regnáló királyt még talán ő is jobb esélyekkel indul, de sztem ő meg fog halni majd. ki tudja talán épp theon párbajozza ki a sorozatból, amiért elismeri majd az ironborn nép és megválasztják. addig is pörögnek az események északon.
Arya is tovább lépett, meg fogja gyógyítani a szemét és meglátjuk mi lesz az új kiképzési pontja.
Tyrionra sokan mondták, hogy megették a sárkányok troll spoilereztek, annyira nem szerettem őket mert 2 igaz lett amit leírtak. sztem nem veszik ki a törpét, túl sokan szeretik még meg értelmetlen is lett volna ilyen soká követni, ha nem kap valami nagyobb halált. itt lett volna esély, hogy élete árán engedi el a sárkányokat, de ez kimaradt, szerencsére.
a királyvár kavarog ahogy szokott, kétlem, hogy egy részben tüntetnék el a verebeket meg a boltonokat várni kell még ezen utált és idegesítő csoportok kiírására.
persze ez mind csak fikció és esélylatolgatás, lehet egy betű se valósul meg ebből 😊
Kíváncsi vagyok mit lép majd. A helyében első lépésként én végeznék némi tisztogatást a őrség tagjai között.
"Azor Ahai is to be reborn again as a champion sent by R'hllor."
Azor Ahai confirmed!
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2016.05.02. 10:42:28
I met God. She's black
He always comes back
He always comes back
He always comes back
He always comes back
He always comes back !!!! 😄
Jonh akkor most Jonh vagy ő már a szuperfényharcos? Vagy mikor lesz beleőle a szuperfényharcos? neve nem ugrik be
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2016.05.02. 10:31:50
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Mennyi minden történt te jó édes kurvaistenem 😄
-Wildling Jon Snow vezetésével vs Ramsay Winterfellnél(a tévés történelem egyik legnagyobb csatájaként van beharangozva)
-Tommen végre ráült az elpusztítokmindent vonatra.
-A sárkányok szabadok és nem ették meg Tyriont
-Nem volt Dorne.
-Ramsay kibaszottul badass. imádom.
-Theon hazamegy , az apja meghalt...érdekes lesz..megválasztják királynak és felajánlja segítségét Jonnak?
-és természetesen Jon él.
ofjfofsdjdjgdgjdg
egész nap tudnám nézni...mégmégmég
I met God. She's black
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
te jó ég meddig húzták 😄
ennyi, mindenki tudta
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A Völgyhöz semmi köze a Tarly háznak.
Így néz ki a Tyrell sereg, majd ha Tarly befut, akkor meglátjátok:

I met God. She's black
Amúgy ha jól rémlik halottam valamit arról hogy ebben az évadban már szerelni fog a könyvből
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Amikor az anyucit becsukták kb semmit sem csinált pedig csak egy szavába került volna és katonák kiszabadítják ha az összes verebet kardélre is kel hányniuk.