Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hány évad is lesz végül? A 7-ik lesz az utolsó? Vagy a 8-ik?

Csak mert hiába indultak be az események kizárt hogy két tíz részes évad alatt teljesen le lehessen zárni őket.
Jim Morrison
Így jut másra is idő

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RatBaG
róla tudjuk már, hogy kicsoda?

jaaa hogy ő lenne:
http://i.imgur.com/PF4gMU2.jpg
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.05.03. 03:07:44

Per Aspera Ad Inferi.

DasIsFuck
Jajj istenem a vége mennyire kiszámítható volt, főleg, hogy még alá is pakolták azt a feszült zenét😊

Tyrion-t sajnálom, hogy ennyire lerombolták.
Szerintem nem áll jól neki az az ingerszegény közeg ahol van.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Kmarha
Olyan keveset láttunk még Euronból (szemfedő ide-oda), hogy én inkább csak bizakodom, hogy az egyik számomra érdekesebb szál áthozása a 4. könyvből még akár jól is elsülhet (csak félek, hogy plusz egy Reek és minusz egy tesó lesz a sorozat válasza a hátra maradó elég kevéske részre - bár mintha az egyik régi 6. évados trailerben voltak elég jellegzetes, a könyvből visszaköszönő részek is).

Legalább a Bolton és a visszaemlékezős részek jó kis pluszt adtak az eddigi eseményekhez, feldobták rendesen ezt a részt.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Annyi eszük is lehetett volna hogy kihúzzák egymás nyakából a pöcköt😄

Az Euront játszó színész mondjuk gyönge de jó rész volt.

Ramseynek jó sokat kell majd futtatni a mai lakoma után a kutyákat, ha még vadat akar velük hajtatni. 😉
ProGabe
"megválasztják királynak"
Aha, pont annyi eselye van ra, mint neked, meg nekem kb 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nagyon jó rész volt, mintha teljesen más lenne a rendezés az előző évadhoz képest, abszolút minőség
Sokáig nem húzták szerencsére. DE így akkor Melissandre hozta vissza nem pedig a tűzben támadt fel (volt egy ilyen teoória, hogy majd elégetik és a tűzben támad fel.) Szóval akkor az, hogy Targeryan, az még nincs megerősítve egyelőre. Gondolom majd jön Bran látomása, és abból kapunk infót.

Tyrion-t pedig nem bántották a sárkányok, és kiszabadította őket... sejtelmes

Ez a rész most felrobbantotta a redditet, meg az internetet is 😄

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Jim Morrison
mi ez a klip 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jó rész volt 😄 De hol van

Euron szemfedője??? Ráadásul a színész sem nyűgözött le, bár rövidke jelenet volt. Félek, hogy alapjaiban lesz elbaszva az egész Greyjoy szál...Victarion se tűnt még fel, lehet nem is fog?
Palinko
egyáltalán nem olyan egyértelmű az árulók megtorlása. felkelhet úgy is, hogy ő már leszolgálta haláláig, az eskü rá nem érvényes. most lemészárolja a varjak vezetését? vagy inkább fogja és szőnyeg szélére állítja őket, hogy oké, most új helyzet van, átengeditek a vadakat akiket én elvezetek, te pedig itt maradsz és őrzöd tovább a falat. vagy lemészárolhat minden árulót, akkor maradnak a hűségesek akik eljönnek a falról? kétlem. falon maradnak de hozzá hűségesek, viszont jon elmegy, na ennek meg mi értelme? mindenki a falon marad, jon árulókkal leszámolt, maroknyi megmaradt emberrel várja azt a nagy sereget. ez nem áll össze.

egy jó RPG játékban felajánlaná, hogy most mi legyen és a későbbi fejlemények szempontjából sztem a jó válasz lenne a kegyelem, de maradjanak a falon, ha sokáig nem is védhetik meg, védjék amíg tudják, vagy vonuljanak úgy vissza, hogy közben felderítő szerepük is van és már tudni fog mindent mire deresig kell visszavonulniuk a varjaknak.

hogy mit nyerne a bosszúval? nem igazán látom. csak bosszú és annyi.
Dondarrion elbeszéléséből kiindulva nem biztos, hogy pontosan ugyan azt a Jon Snowt kapjuk vissza... #11882 eddig lényegében valóra vált, amit írtam <#hehe>

Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.05.02. 12:12:51

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ha van egy kis esze ezt teszi...

Pares: Erre eddig nem is gondoltam. De lehet benne valami.
Arról se feledkezzünk meg, hogy Tyrion összehaverkodott Daenerys sárkányaival... Sőt... az annyuk láncolta és zárta be őket... Tyrion meg felszabadította őket... A sárkányok intelligensek...

Jim Morrison
biztos nyakazni fog, olly t is.

Palinko
kétlem, azért túl korai még valakiből szuperhőst faragni, mert akkor nem tartható fenn az izgalom és kb borítékolható kié is lesz a trón amiért eddig harcoltak.
szabii98
Na az nagyon bebaszna 😄😄
kíváncsi leszek hogy tényleg az lesz e....

I met God. She's black

A következő lépés, hogy Bran látomásából kiderül, hogy Jon Snow nem csak hogy Azor Ahai, de Targaryen is <#nezze><#hehe>

Palinko
a bolton elbaszta ezt a gyilkosságot, nyilván féltette a helyét és tökéletes alkalom volt ezt meghúzni, mert később rosszabb pozíciója lehetett volna ha az apja nem tartja be az ígéretét és kedvez a törvényes fiának. ez jó döntésnek tűnhet, de igazából arról van szó, hogy ramsey forrófejűségét és kegyetlenségét eddig ellensúlyozta apja megfontoltsága és taktikai érzéke, most ez az ellensúly leesett és el fognak szabadulni a dolgok valóban.

jon mögé beáll észak mert már unják a kegyetlenkedést, úgy írjátok nagy csata lesz, majd meglátjuk, egyelőre hype szagot érzek "a tévés történelem egyik legnagyobb csatája" alatt, de biztos nem kis gagyit nyomnak. utána viszont szerintem nem megy az egész bolton sereg, vagy bolton csicskák a lecsóba. biztos átállnak jon mellé páran, így a vadak, meg stanis maradéka meg északi emberek és a bolton csatából akik maradtak fog mögötte állni. szedett-vedett viszont ütőképesnek tűnő haderő. itt az a kérdés, hogy ezzel a pozícióval mit kezd megindul délnek? vagy tartja északot a másokkal szemben? én az utóbbit látom valószínűbbnek, bár van olyan érzésem hogy a mások megoldása együtt jár majd a vastrón sorsának megoldásával is. itt tényleg érdekes lesz a szál.

ironborn királya hogy járt, na igen most elindul egy örökösödési vita, bár ott szavazni fognak a következő királyra a főbb vezetők ha jól emlékszem. az öregnek főleg lányai voltak akik sikeresen végigrabolták a partokat, ők fel fognak tűnni, theon talán nem. látom páran várjátok, sztem nagyon tönkretette ez a pár hónap, év. valószínűbbnek tartom, hogy jon ad neki még egy esélyt és majd nem árulja el újra. hiába fiú, kétlem, hogy túl jó esélye lenne a trónra, ez az őrült aki lelökte a regnáló királyt még talán ő is jobb esélyekkel indul, de sztem ő meg fog halni majd. ki tudja talán épp theon párbajozza ki a sorozatból, amiért elismeri majd az ironborn nép és megválasztják. addig is pörögnek az események északon.

Arya is tovább lépett, meg fogja gyógyítani a szemét és meglátjuk mi lesz az új kiképzési pontja.

Tyrionra sokan mondták, hogy megették a sárkányok troll spoilereztek, annyira nem szerettem őket mert 2 igaz lett amit leírtak. sztem nem veszik ki a törpét, túl sokan szeretik még meg értelmetlen is lett volna ilyen soká követni, ha nem kap valami nagyobb halált. itt lett volna esély, hogy élete árán engedi el a sárkányokat, de ez kimaradt, szerencsére.

a királyvár kavarog ahogy szokott, kétlem, hogy egy részben tüntetnék el a verebeket meg a boltonokat várni kell még ezen utált és idegesítő csoportok kiírására.

persze ez mind csak fikció és esélylatolgatás, lehet egy betű se valósul meg ebből 😊
Sejthető volt hogy
nem húzzák el John feltámadását a 9-ik részig (ahogy sokan mondták) mert azért a GoT évadban alsó hangon is hetek telnek el. Elég rossz állapotba került volna addigra. Mekkora poén lenne ha követező rész azzal kezdődni hogy ismét leszúrják csak most már végleg. 😊
Kíváncsi vagyok mit lép majd. A helyében első lépésként én végeznék némi tisztogatást a őrség tagjai között.
"They think you're some kind of God"

"Azor Ahai is to be reborn again as a champion sent by R'hllor."

Azor Ahai confirmed!

ToCsEk
kép1 kép2 😄
Wyllisal meg mi a fene történhetett, hogy Hodor lett belőle? 😮

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

OMG kibaszott jó volt! <#wow1>

szabii98

Utoljára szerkesztette: szabii98, 2016.05.02. 10:42:28

I met God. She's black

ToCsEk

He always comes back
He always comes back
He always comes back
He always comes back
He always comes back !!!! 😄

Jonh akkor most Jonh vagy ő már a szuperfényharcos? Vagy mikor lesz beleőle a szuperfényharcos? neve nem ugrik be

Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2016.05.02. 10:31:50

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

szabii98
OFKDMFDFKGJDFGJMDGJD
Mennyi minden történt te jó édes kurvaistenem 😄
-Bran vision....valószínűleg akkor ő által fogunk vissza menni Jon születéséhez...Tower of Joy hype
-Wildling Jon Snow vezetésével vs Ramsay Winterfellnél(a tévés történelem egyik legnagyobb csatájaként van beharangozva)
-Tommen végre ráült az elpusztítokmindent vonatra.
-A sárkányok szabadok és nem ették meg Tyriont
-Nem volt Dorne.
-Ramsay kibaszottul badass. imádom.
-Theon hazamegy , az apja meghalt...érdekes lesz..megválasztják királynak és felajánlja segítségét Jonnak?
-és természetesen Jon él.

ofjfofsdjdjgdgjdg
egész nap tudnám nézni...mégmégmég

I met God. She's black

Kongy
Hát nem volt semmi ez a rész 😄 Elkezdődött a mészárlás.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Jim Morrison
SPOILER

te jó ég meddig húzták 😄
ennyi, mindenki tudta

Palinko
Akkor összekevertem őket. Így világos.
[NST]Cifu
Az vagy Yohn Royce vagy Vance Corbray lesz, akire te gondolsz...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Hm. Sam papa nem az a öreg lovag akivel Kisúj beszélt és miután Lysa-t kilökte a lyukba? És így mint férj ő lett ott is a főnök. Sasfészek és a völgy. Vagy az másik szereplő? Összekevertem?
Azért, mert a Tarly ház a Tyrell ház zászlóhordozója, Randyll Tarly pedig még Robert Baratheont is szarráverte egyszer egy csatában, épp ezért van rá bízva a teljes haderő, amíg Mace Tyrell Braavosban nyomja a bizniszt 😄 Meg amúgy is ő szokta vinni az elővédet és elsőként rohan lóval a csatába, miközben lóbálja a valíriai acélkardját.

A Völgyhöz semmi köze a Tarly háznak.
Ja. Idegesítő is baromira. Ő a király. Hiába van elvileg törvény által is hatalmuk a verebeknek, septoni kinevezés, stb, ezt a király akkor vonja vissza amikor akarja, Van saját testőrsége, a városi őrség, ez már elegendő lenne a leszámolásra.
A Tyrell katonák miért lennének Sam apjával folyóvidéken? Mi közük egymáshoz? Sam papa, az a Völgy lovagja, ahol most Kisúj a jani. Vagy nem?
Ezzel kapcsolatban érdemes megnézni ezt a videót:

Azért ez nem igaz, szerintem a mostani részben dorne teljesen rendben volt, csak ugye az előző rendkivül gyenge got évadban nagyon szarul ábrázolták az egészet és ennek köszönhető hogy sokan negatívan tekintenek az egészre. Illetve a könyvre is gyakori panasz hogy maga dorne elég gyenge szóval ez a forrás hibája is
Tisztázzuk: a skarlátvörös páncélos katonák Lannister katonák minden esetben. Tyrell katona nem öltözne Lannister páncélba és nem is lenne elvárható, mert a Tyrellek soha nem voltak Tywin hűbéresei, Mace Tyrell majdnem ugyanolyan rangú nagyúr, mint ő volt. A Tyrell katonák jó része most Randyll Tarlyval (Sam apja, kb. Westeros legjobb katonája) van a folyóvidéken, vagy Mace Tyrell saját testőrségében, meg gondolom jópáran otthon, mert nincs közvetlen fenyegetés.

Így néz ki a Tyrell sereg, majd ha Tarly befut, akkor meglátjátok:

szabii98
Ha jól informált vagyok, simán benne lehet, de nem volt róla megerősítés.

I met God. She's black

Ebben lehet valami. 😊

Amúgy ha jól rémlik halottam valamit arról hogy ebben az évadban már szerelni fog a könyvből
Stark anyuka félzombiként.
Ez azóta megerősítés nyert vagy ez a szál most ár teljesen ki lett hagyva?
Egyébként a Dorne-i szál elképesztően gyengére sikerült, a könyvekben ez sokkal erősebb, illetve Doran sokkal nagyobb intrikus. Szarul írták meg, na. Remélem a Greyjoy szál nem kap ilyen ostobaságokat, illetve amit nagyon remélek, hogy Victarion és Euron nem lesz egy karakterré gyúrva. Mindkettőből új közönségkedvenc lehet, ha jól csinálják meg.
Azért nem jött ki a szobájából, mert időbe telik megtervezni a tervet amivel meghódítja a világot <#hehe>

Volt amíg teljesen el nem tűnt. 😊 Talán az évad végén még a szobájából is kijön majd. 😊

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Jim Morrison
volt?:o

Tommen volt a tökéletes bábkirály. Anyai segítség nélkül semmire sem képes.

Amikor az anyucit becsukták kb semmit sem csinált pedig csak egy szavába került volna és katonák kiszabadítják ha az összes verebet kardélre is kel hányniuk.
Tommen töketlen fog maradni. Miután az anyját is becsukták nem is szerepelt. Alig említették. A Lannister seregeket meg az a Kevan vagy valami ilyesmi nevű ember vezeti, aki már a korábbi részekben se volt jóban Cerseiel.