19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
Quantumleap #13580 Meg ugye eleve mikor mondunk ilyet így, ebben a szószerkezetben? És mint lentebb kérdeztem, az "Óvd jól"-ból hogy lesz Hodor? -
gombabácsi #13579 most néztem magyarul a hodoros részt... óvd jól... de béna volt...
-
#13578 ez van ezen pörög ma mindenki:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#13577 persze, egy fostos ország egy unióból való kilépése a világ pusztulását hozza... kicsit röhejes, hogy még az etióp éhező is rosszul jár a brexittel... aki azt se tudja, hogy mi a tököm az az anglia... kicsit túl van ez erőltetve. -
gombabácsi #13576 ez is marhaság...
persze ha valaki kiszámíthatóan szép színuszban fut, akkor ne csodálkozzon :) -
#13575 Ez nem jó, nem vették figyelembe a fizikát. -
#13574 cikcakk:D
-
kissssss #13573 nem unod még? -
#13572 Miért nem cikkcakkban szállt fel a lóra? Lehet úgy nem látszik a gumikard. -
#13571 Gondolom alapbol se egyszeru felpattani egy pacira nemhogy még egy 110 centis karddal az oldalán :D -
#13570 Eh -
#13569 -
Pares #13568 Ja, persze, most ezzel ijesztgetnek, hogy világvége lesz. Nehogy másnak is eszébe jusson kilépni... -
bega82 #13567 Az HBO szerint nem fogja befolyásolni -
#13566 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#13565 ugyan már, 2 év mire kilépnek addig jár nekik minden, nekünk meg maradt 2 csonka évadunk, csak akkor nem forgatják le, ha nem akarják... -
gotchaaa #13564 Ajjajj -
KaBuTo666 #13563 :DD -
Pares #13562
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
kissssss #13561 film? biztos hogy jó topikba írtad ezt? -
Seten #13560 Marhaság. Attól, hogy az egyik eltérő szálakon fut tovább, még mindkettőnek van értelme. -
gombabácsi #13559 lezárás: nagy gondban lehetnek az írók, mert ügye a következők a lehetőségek:
1: a jó győz - nem szabad, mert nem szabad moralizáni, tiltja az ateista-materialista-nihilista bulizósfiatalos szélsőlibsi korszellem, azaz nincs jó és rossz
2: a rossz győz - lásd első pont
3: a film üzenete konkrétan az lesz, hogy nincs jó és rossz
4: a film üzenete az hogy van jó és rossz, de totál random hogy ki győz éppen
5: a film üzenete az lesz hogy nincs jó és rossz, és totál random, hogy ki győz éppen
6: az emberiség elpusztul, úgyhogy tökmindegy minden - ez üzletileg gáz, mert nem lehet folytatni, bár előzményeket azért lehet majd a végtelenségig gyártani
:) -
#13558 "akkor meg nincs sok értelme elolvasni"
De. Legtöbb értelme van elolvasni. Nincs sok értelme a sorozatnak inkább. -
#13557 én is már félig így vagyok vele én olvastam a könyvet, de most már ahogy vége lesz a sorozatnak nekem az lesz a lezárás. a fene várja ki még az öreg kigondolja hogy akarja, esetleg közben meg is hal stb. annyi év távolból már nem is emlékszik rá az ember olyan részletesen. akkor meg nincs sok értelme elolvasni. -
bega82 #13556 És miért nem? (No offense, tényleg csak kíváncsiságból kérdezem) -
eddaniel #13555 Jó ez, csak lenne már vége a sorozatnak, kiváncsi vagyok hogyan zárják le ?
A könyveket nem olvastam, és nem is akarom!
Utoljára szerkesztette: eddaniel, 2016.06.24. 14:56:07 -
#13554 szar fizu, bár inkább mennék pop sztárnak és twerkelek 10x annyiért -
#13553 Viszont ez a jelenet mutatta meg, hogy Cersai mennyire buta. Ennyire telik tőle. Gondolkozni nemigen tud... -
Prof William #13552 Azért Kisujjat is meg lehet lepni. :) Tuti hogy majd valami hasonló spontán akció okozza a vesztét. Végül is elég könnyű leszúrni bárkit. Főleg Westeroson. :)
-
#13551 -
Pares #13550 Theon erőt meríthet Daenerys töketlen hadseregéből. -
#13549 szerintem az a hír nem jutott el odáig, mert teljesen lényegtelen, csak Theonnak fontos. majd ha kiderül remélem én is, hogy lesz Varyssal jelenet. -
Quantumleap #13548 Azt amúgy jól vettem ki, hogy Tyrion és Dany nem tudnak Theon szerszámtalanságáról? Bárhogy is van, azért megnéznék egy közös jelenetet vele és Varys-szal, ahol utóbbi vigasztalni próbálja. -
Stockbauer33 #13547 -
Stockbauer33 #13546 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!70 perces finálé.Kiváncsi leszek milyen lesz a vége -
gombabácsi #13545 "Cerseit lehet, hogy szereti Jamie, de egy ekkora hülye és romlott személyért sem sírnék. Egy kicsit sem."
a testét szereti. jamie okos és rendes (lenne, ha nem lenne cersei pinájának befolyása alatt :).
cersei meg buta (főleg a könyvben), és szemét. pontosan ellentéte jamie-nek.
ez világosan látszik abból hogy jamie kedveli brienne-t és irigykedik rá, hogy az lovag... hűséges és gerinces lovag -
bega82 #13544 És? Attól még vicces itt-ott, és teljesen jól leírta a szitut. -
Pares #13543 Akkor úgy mondom, hogy (Tyrionon kívül természetesen, de hát ő Targaryen ) dögöljön már meg az összes Lannister, Frey, Sand. Plusz zombihegy és Kisujj is. Így már jó?
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.06.23. 18:32:55 -
Quantumleap #13542 A nem sajnálnám és a dögöljön már meg végre finoman szólva nem ugyanaz a kategória. Előbbi kategóriába gyakorlatilag a szereplőgárda 90%-a beletartozik. -