Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha a "felszabadítók" és a Királyi csapatok egymásnak esnek a város főterén az nagyon komoly presztisveszteség lenne mindkét félnek..
Ráadásul a várható következmények megint őt igazolják. Bebizonyította, hogy a nép olyan erő, amelyre figyelni kell, mert durván befolyásolhatja a hatalmon lévők életét. Ha most a király lenyomja a verebeket, mint a bélyeget, azzal a király saját népszerűségén is szép kis csorba esik.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Cersei kiengedte a szellemet a palackból és most vért hugyozva próbálják visszazárni, de úgy érzem nem lesz könnyű.
Bazinga!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Utoljára szerkesztette: Flecsy, 2016.05.23. 11:04:35
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2016.05.23. 10:51:26
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Viszont a magyar szinkronban Hodornak visszamenőlegesen most már valami ilyesmit kellene mondania, hogy
Esetleg szinkronban is lehetne egy felirat ennél résznél de ismerve szinkronizálókat biztos nem ez lesz.
Viszont úgy tűnik jót tett történetnek, hogy most már nem kell Martin bácsi szétfolyó, sehova sem tartó regényeit követni, mert nem kicsit felpörögtek az események.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.05.23. 09:09:42
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Most mar nincs kinek szurkolni :c
szerk: hopp már látom más a baj, olyan mintha a youtube automata felirat csinálta volna 😄 mindegy bent hagyom a fenti sorokat is mert hátha hasznos lesz még másnak.
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.05.23. 01:13:19
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
főleg hogy előre nem tudhatták ügye
kissssss #12378
tetszik és logikus.
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.05.22. 22:49:04
Brann --> vargolás --> sárkány --> olvadt hóember 😊
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
nekem legjobban a 2. szereplő középső jelenete tetszett, majd meglátjátok miért az nagyon jó volt. meg az egész rész is, sok mindent megtudunk amit eddig nem egy bizonyos témakörről, a többi meg halad lassan az útján
a második legfontosabb pedig Daenerys szála volt, most már megtudtuk, hogyan fog átjönni végre a földrészre, ez kellett mert eddig elég a semmiben volt az egész, főleg mikor felgyújtották a kis flottáját...
nekem a színház tetszett legjobban nagyon vicces volt, a vörös hajú lány meg nem tudom ki lehet, aki Sansát játszotta, de nagyon szép, aztán többet is láthattunk belőle mint elsőre gondoltam 😄 de addig is jó volt az a jelenet a kis kellékek, a szereplők, meg vicces volt nekem.
hogy az igazi Sansa hogy fog megbarátkozni a Kisujj ötlettel nem tudom, de hogy nem ölte meg az már pozitívum és várható volt, hogy majd lassan belenyugszik, hogy nincs más választása.
Hodor meg szerintem érthető, a jövőből visszament ugye Brann addig és Hodor nem viselte jól a kontrollt és csak annyi maradt meg benne, hogy Hold the door és ez összeolvadva lett amit mindig mondogatott. kb be lett programozva egy fontos jövőbeni eseményre, bármilyen furcsa is ez, de ha nincs ott most már Brann is elveszett volna. bár nem értem miért akarja ennyire a mások királya kicsinálni, csak 1 logikus magyarázata van, mégpedig az, hogy Brann képessége kelleni fog majd a mások leverésében. valahogy.
ez egy időhurok. a jövőbeli stressz visszahatott a múltra. így jött létre hodor. létrejött, és emiatt tudta megmenteni brannt. ez volt a sorsa.
epikus...
I met God. She's black
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Akkor viszont kabbe a spoilert:/
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Egyre jobban kezd nőni a mágia a sorozatban...baromira kíváncsi vagyok mi lesz
I met God. She's black
Én se lakok egy népes családba, de azért akad jó pár unokatestvér, aki viszi a családnevet rajtam kívül. a középkorban a nemesi családok igyekeztek szaporák lenni
A Lannisterek azok is, belőlük úgy tűnik akad. Starkok nem ilyen szaporák ezek szerint.