Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
<#szeret>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

És akkor szépen valóra is válik az öreg nyanya jóslata.

Ha a "felszabadítók" és a Királyi csapatok egymásnak esnek a város főterén az nagyon komoly presztisveszteség lenne mindkét félnek..
Cersei és Jaime a királyt megkerülve akarják lenyomni a verebeket. Még az is lehet, hogy Tommen a saját anyja ellen fordul.

[NST]Cifu
Miért ne lenne nyugodt? Azt már tudjuk, hogy nem félti az életét, hiszen ott állt előtte Jamie, fegyverrel.

Ráadásul a várható következmények megint őt igazolják. Bebizonyította, hogy a nép olyan erő, amelyre figyelni kell, mert durván befolyásolhatja a hatalmon lévők életét. Ha most a király lenyomja a verebeket, mint a bélyeget, azzal a király saját népszerűségén is szép kis csorba esik.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

A bemutatóban a főveréb kicsit túlságosan nyugodtnak tűnik ahogy a fél sereg ráfogja a fegyvert. Úgy érzem lesz itt pofára esés rendesen.

Cersei kiengedte a szellemet a palackból és most vért hugyozva próbálják visszazárni, de úgy érzem nem lesz könnyű.
precision
abban a feliratban amit én szedtem úgy volt megoldva, hogy a hold the door -t "holtodig óvd" -nak fordították... "holtodig ódv - holdóvd - hodó"

Bazinga!

ToCsEk
btw Tormund megint elvitte a showt
😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Ez nem egy sci-fi, hanem egy fantasy sorozat, ami arra épít, hogy már minden előre meg van írva(sors), tehát nem is kell megmagyarázniuk, hogy mi volt előbb.

Csacsi
Nekem ezzel a resszel megint az volt a bajom...hogy mi volt elobb....csak a szokasos kerdes amire sosem kapunk valaszt.... 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Holtodik óvd
volt a felirat abban a verzióban amit én néztem, (de igazából észre se vettem a felpörgés miatt .....megértem nélküle is) ez még talán hagyján. Amúgy meg nem nézünk szinkronosan semmit minket ne zavarjon.
Utoljára szerkesztette: Flecsy, 2016.05.23. 11:04:35
ToCsEk

Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2016.05.23. 10:51:26

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Aztakurva!!! Szerintem erre senki nem számított. A vége miatt 10/10. Kíváncsi vagyok, hogy Branék hogy menekülnek meg.

Caliph
bom bom bombadil

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Ja ráadásul Bombadil Toma egy az egyben kimaradt.
Jót tett a történetnek? szerintem gyere gagyibb és értelmetlenebb az egész a Branes menekülés pl ultra kínos volt. A karakterek és a motivációk is egyre szétesettebbek és értelmetlenebbek is.

Igen feliratban könnyű megoldani. Csak kiírják felülre az igazi jelentését.

Viszont a magyar szinkronban Hodornak visszamenőlegesen most már valami ilyesmit kellene mondania, hogy
Tajtót! Tajtót! valamint át kell nevezni Tajtótra. 😊

Esetleg szinkronban is lehetne egy felirat ennél résznél de ismerve szinkronizálókat biztos nem ez lesz.

Viszont úgy tűnik jót tett történetnek, hogy most már nem kell Martin bácsi szétfolyó, sehova sem tartó regényeit követni, mert nem kicsit felpörögtek az események.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.05.23. 09:09:42
Terawatt
Felirattal még azt mondom oké, mert a képernyő tetejére commentelik az eredeti jelentést.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Jim Morrison
Spoiler comic kép

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Ayy tenyleg, a magyar szinkronnal gondban lesznek jol mondod...
Most mar nincs kinek szurkolni :c

Master91
Ez.engem.szetcseszett ez a resz. 10/10
Palinko
nekem még nem csúszott, de ezek szerint fog. ez gyakran előforduló probléma. megoldás: VLC player és G meg H gyorsgombok használata. sokszor nagyon jól jön, még a hangsáv is csúszhat, mert J és K-val korrigálható menet közben nem kell feliratot meg hangsávot időzíteni különböző programokban. újra lerenderelni stb.

szerk: hopp már látom más a baj, olyan mintha a youtube automata felirat csinálta volna 😄 mindegy bent hagyom a fenti sorokat is mert hátha hasznos lesz még másnak.
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.05.23. 01:13:19
Rockynhooo
Sajna nem passzol, most néztem a részt.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Palinko
eddig az ncoreon volt a legjobb 😄

tartsd az ajtót... tót...tót.....tót, csak az előző 4-5 évadot kell átszinkronizálni 😄
Kongy
Valami baromságot csak kitalálnak... láthattunk már jópár "zseniális" filmcím fordítást, fantáziájuk van a dologhoz.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

nem irigylem most a fordítókat 😄
főleg hogy előre nem tudhatták ügye

szabii98
Hú mekkora ötlet😊

I met God. She's black

Palinko
ezt már máshol is kérdezték. csak kényszermegoldások születhetnek. jobb lenne ezt feliratosban hagynák, mert szinkronban csak elrontani lehet

kissssss #12378
tetszik és logikus.
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.05.22. 22:49:04
" bár nem értem miért akarja ennyire a mások királya kicsinálni, csak 1 logikus magyarázata van, mégpedig az, hogy Brann képessége kelleni fog majd a mások leverésében. valahogy."

Brann --> vargolás --> sárkány --> olvadt hóember 😊

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Ennek a résznek a vége amúgy vajon a szinkronosban, hogy lesz megoldva?
Palinko
köszi, annyira nem mindegy, mert szerintem még megnézem éjjel egyszer, mert ez tényleg olyan rész lett amit érdemes.
Rockynhooo
Van angol felirat az opensubtitles-en 😊 (tudom már mind1)

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Palinko
na pontosan ezt éreztem én is amit te ezért fogtam magam és megnéztem, pedig nem szeretem angol felirat nélkül, mert kicsit nehéz nekem megérteni, de ha feltolom a hangot jobban kihallom, szóval értem.

nekem legjobban a 2. szereplő középső jelenete tetszett, majd meglátjátok miért az nagyon jó volt. meg az egész rész is, sok mindent megtudunk amit eddig nem egy bizonyos témakörről, a többi meg halad lassan az útján

szóval szerintem ez a másokról szólt leginkább. bár nagyon idegesítő hogy a ToJ még mindig lóg a levegőben, de reméljük Brann most már magától is vissza tud oda ugrani befejezni. egyébként meg kapja be a kis köcsög miatta mészárolták le több mint fél barlangot... Hodor még hagyján, nem nagyon érdekelt, de a farkast is megölték 😞 így már csak Joné él? meg Aryáé talán akit elhajtott és azóta nem láttuk, csak mesékben van hogy egy farkasfalka vadászgat egy rémfarkas vezetésével. viszont sokkal több szerepet gondoltam a farkasoknak meg szeretem látni őket szerepelni.

a második legfontosabb pedig Daenerys szála volt, most már megtudtuk, hogyan fog átjönni végre a földrészre, ez kellett mert eddig elég a semmiben volt az egész, főleg mikor felgyújtották a kis flottáját...

nekem a színház tetszett legjobban nagyon vicces volt, a vörös hajú lány meg nem tudom ki lehet, aki Sansát játszotta, de nagyon szép, aztán többet is láthattunk belőle mint elsőre gondoltam 😄 de addig is jó volt az a jelenet a kis kellékek, a szereplők, meg vicces volt nekem.

hogy az igazi Sansa hogy fog megbarátkozni a Kisujj ötlettel nem tudom, de hogy nem ölte meg az már pozitívum és várható volt, hogy majd lassan belenyugszik, hogy nincs más választása.

Hodor meg szerintem érthető, a jövőből visszament ugye Brann addig és Hodor nem viselte jól a kontrollt és csak annyi maradt meg benne, hogy Hold the door és ez összeolvadva lett amit mindig mondogatott. kb be lett programozva egy fontos jövőbeni eseményre, bármilyen furcsa is ez, de ha nincs ott most már Brann is elveszett volna. bár nem értem miért akarja ennyire a mások királya kicsinálni, csak 1 logikus magyarázata van, mégpedig az, hogy Brann képessége kelleni fog majd a mások leverésében. valahogy.

ez egy időhurok. a jövőbeli stressz visszahatott a múltra. így jött létre hodor. létrejött, és emiatt tudta megmenteni brannt. ez volt a sorsa.

huh, ez a hodor történet brutálisan zseniális volt...
epikus...

szabii98
Bran visionjai hatással vannak a benne levő szereplőkre is szerintem, és mivel Hodorba vargolt közben, ezért ő érezte mi történik kívül? és ezért egy sokkot kapott vagy nemtudom 😄 én így értelmeztem

I met God. She's black

Kongy
Én csak egyvalamit nem értek
Most akkor végül Brann miatt nem tud Hodor beszélni? Vagyis azért mert megmentette őket a jövőben? Vagy hogy is van ez? 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Terawatt
Több haladás van azóta az biztos 😊

Hát azt hiszem ki lehet mondani, hogy jót tett a sorozatnak, hogy lehagyta a könyveket.
Terawatt
Most erre mi a jó reakció? 😄

Nem tudjuk mi fog történni vele

Jim Morrison
Most ebbol arra gondolok, hogy
hodor meghalt

Akkor viszont kabbe a spoilert:/
ha meg csam trollkodas akkor meg azert kabbe 😄

szabii98
Nézhető, de webrip , szóval nem olyan mint szokott

I met God. She's black

Terawatt
2 giga full hd-s volt amit leszedtem. Volt egy jelenet ahol megnyílt a win10es start menü, egy txt és beírta hogy welcome from the cz team, én meg felpattantam, kihúztam a netkábelt.... Nem viccelek <#idiota>

Terawatt
Amikor -a Neil Patrick Harris wannabe - fiatal Ned-hez szólt akkor is visszafordult a hangjára.

Count Adyn
Jó minőségü amugy?😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

szabii98
Hát szerintem igen, ezért mondta a three-eyed raven, hogy óvatosan a vargolással és a kíváncsiskodással.
Egyre jobban kezd nőni a mágia a sorozatban...baromira kíváncsi vagyok mi lesz

I met God. She's black

Terawatt
A múltat változtatta meg?

Kongy
Ez a rész, te atyaég.. Nagyon durva volt, szerintem eddig a legerősebb epizód az évadban.

Hodor 😞

Fura. Nem túl szapora családok ezek? Pl: Starkok: hol van Ned testvére? Azt hiszem őt megölték, tehát neki nem lehet gyerek logikus. De Ned apjának testvérei? Vagy nagyfateri szinten?
Én se lakok egy népes családba, de azért akad jó pár unokatestvér, aki viszi a családnevet rajtam kívül. a középkorban a nemesi családok igyekeztek szaporák lenni

A Lannisterek azok is, belőlük úgy tűnik akad. Starkok nem ilyen szaporák ezek szerint.
szabii98
Nem igazán van. A Baratheonok unokatestvérei meg a Targaryenek, valamilyen rokonságban vannak, szóval érted... 😄

I met God. She's black