Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aryát szeretem könyvben is kedvenc részeim, de most vagy soha, elég hosszan építkeztek itt az idő, hogy lépjenek is már végre, nem húznám ennyire, miért nem mérgezte már meg a tegnapi részben, rejtély... meg a harcban is eljöhetne a meglepő pillanat most már, hogy nem csak mindig szarráverik, hanem fordítani tud...
Regards,
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Én itt vagyok hús-vér ember, mondom, hogy leadták <#banplz>#banplz>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.05.23. 22:09:45
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Me: I finally figured out why you have a character named “Hodor.”
Martin: Oh?
Me: I was thinking about your comment about wanting to be an elevator operator. It’s clear to me now that “Hodor” is short for “Hold the door.”
Martin: (laughing) You don’t know how close to the truth you are!"
lol
Regards,
komolyabbra fordítva a dolgot..
"Hodor, tartsd az ajtót ! "
"Hodor, tartom az ajtót.. Hodor.. tartom az ajtót.. Hodor.... tartom... az ajtót.... Hodor... tartom.... az... Hodor... ..tartom.... Hodor.... tart... Hodor.. Hodor... Hooodooor...."
ez is van olyan hülye megoldás, mint a többi...
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2016.05.23. 21:53:31
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
hát, amilyen szinkronok vannak néha mostanában, örüljön a nép, ha nem
"tartsd az ajtót.. tartom.. tartom.. tartom.. hodor.. " lesz belőle.. <#idiota>#idiota>
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A Vas-szigeteki rész is elég röhejes volt.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A vörös ruhás nő meg
Ezért is utálom én is a fanatikus barmokat, pont mint Varys.
Sansa meg
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.05.23. 21:28:39
I think he just like, tapped Hodor in the past that he had to help at some point in the future, and then Hodor woke up when he realized it was the right moment and remembered everything, and did that all by himself.
Bran wasn't controlling him, he was freaking out when he was looking at young Hodor seizing like that...and Hodor was there in real life, being a hero on his own while bran was standing there in shock in dream world.
That was all Hodor, don't take that away from him by saying Bran made him do it."
Regards,
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
I met God. She's black
plusz elég sok minden van, ami még a könyvből nem jött át, és tartok tőle, már nem is fog .(
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Végül is mit látott eddig a tömeg? A király egy tehetetlen pöcs, aki pár száz útját álló őt gyalázó civitől megfutamodott.
Mind láttak hogy Cersei -akiről már az egész város tudja hogy egy vérfertőző ribanc- egy szál semmiben szégyenmenetezett az utcán. A Főveréb sztem eléggé elvadította a tömeget. Nem kizárt hogy általános lázadás tör ki.
Komoly lenne ha a Királyvárban eluralkodna a káosz és el kellene hagyniuk.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.05.23. 20:15:48
Raadasul ha jol sejtem ezek foleg olyan dolgok mar, amik a konyvben sem derultek meg ki? 😊
Regards,
Zene
"I've won every battle, but I'm losing this war."
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Utoljára szerkesztette: KaBuTo666, 2016.05.23. 19:30:53
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.05.23. 17:17:23
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Stannis példájából okulva annyi az egész, hogy nem kell totál elmenni királyvárig az öböl összeszűküléséig, hanem előtte ki kell kötni és kirakni a sereget. megoldható. egyébként brutál nagy tengeri erőt képvisel ez, az újdonsült király dobálózik 1000 hajóval stb, de azokat meg kell építeni stb, úgy számoltam kb 80 hajó volt a képen, de simán lehetett 100 is a bitorolt hajók száma. ez bármikor dicsőségére vált volna a Royal Navynak is kezdeti éveiben 😄 bár az is igaz, hogy 500 évvel előtte Edgár-nak volt 1000 hajója
szóval szerintem lenyúlják az ötletet és előbb beajánlkoznak Daenerysnél. 2-3 száz embert elvisz egy hajó, kb 20-30 ezer katonát mozgathatnak most meg Greyjoyék

Lehet ott pár ezer ember... nem lennék a katonák helyében...
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Nagyon beindultak az események!