Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: Taliga07, 2016.05.25. 10:55:44
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.05.25. 10:39:23
Utoljára szerkesztette:
Jon is az végülis, de a Starkok már eléggé megfogyatkoztak. Robb halott. Ned halott. Az asszony halott. Rickon nem csinált semmit, nem is láttuk. Ki? Sansa?
A baj pedig a fanatizmussal van. Egyrészt a fanatimzus sose jó. Másrészt: miért, az tetszene ha jönne egy fanatikus csapat ember, és megmondaná hogy éld az életed, mit szeress mit ne, mindenbe beleszólnának a szexuális életedtől kezdve mindenbe. És ha nem azt teszed amit ők mondanak , jól megbüntetnek Hát én annyira nem örülnék.
Nem lenne egy kicsit op úgy a vargolás? Nerf pls
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Mellesleg van egy olyan érzésem, hogy az óriások faja hamarosan átesik némi vérfrissítésen Tortmund és Brienne által. 😊
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Legyőzni nem győzhetik le őket, túlélni nem élhetik túl.
Westeros már annyira lezűllöt, hogy itt egyszerűen törvényszerűen el kell pusztulnia.
Tűz(Sárkányok) vagy Jég(Mások) által.
Bár többféleképpen lehetne ezt értelmezni, de itt szerintem inkább az emberek birodalmáról van szó, amibe westeros egésze beletartozik.
Itt a másoknak mindenképp el kell törölni az emberiséget westerosról, kell egy megváltó hős(azor ahai) aki szembeszállhat velük és legyőzheti, de ha ez az illető nem találja meg magát akkor nem lehet olyan végkifejletről beszélni ahol westerosnak bármilyen esélye is lenne a megmaradásra.
Mármint házak közül, ha a starkok nem azok?
Tudsz nekem mondani a starkokon kívül olyan házat ahol kellő mennyiségű karakter felvonult, be lett mutatva és ezáltal megismerhette a néző egy kicsit a házat is és mindezek tetejében még szimpátiát is képesek kiváltani?
Én azt mondanám addig nem lenne ezekkel baj amíg nem öncélúan nyomják a képünkbe a buziságot.
Másrészről meg a csöcsökkel igenis kiszolgálnak egy elég nagy réteget, no nem fapping miatt, de azért egy férfit mindig boldogít két szép mell látványa.
Ugyan ezek egy faszról vagy két férfi buzulásáról nem mondható el.
Azzal vagy csak öncélúan akarnak még nagyobb megbotránkoztatást elérni vagy ami még rosszabb megfelelni a pc elvnek.
amúgy nekem szerencsém volt ezzel a fasszal, mert olyan marha nagyban mutatták, hogy mire a szemem "átfókuszált" volna rá, addigra az agyam tudat alatt felfogta mi az, és már máshova néztem 😊
könyv spoiler!!!:
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2016.05.24. 21:39:45
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.05.24. 21:32:19
egyébként volt talán két résszel ezelőtt, amikor az egyik ilyen visszaemlékezésben a fiatal nedet majdnem megölték, és akkor utána volt valami kiabálás abban a toronyban, de az öreg nem engedte be brant, mer hogy még nincs itt az ideje vagy nemtom... az lehet pont a hodor volt? mer akkor viszont az öreg tudta végig az egészet
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.05.24. 20:18:49
de legalább Nirz érzi hogy miről beszélek 😄
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Mert eleve csak a starkok vannak olyan részletesen bemutatva és csak ők azok akiket tetteik alapján szimpatikusnak lehet ítélni.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2016.05.24. 18:27:44