Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
voltak hülyeségek a részben, de ezt nem sorolnám közéjük..
(és ez nem a direkt trollkodóknak szól, hanem azoknak, akik tényleg komolyan gondolják..)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Csak azok nyissák ki, akik már elolvasták a régebben linkelt spoilert!!!!!
10. rész spoiler CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sztem a lannistereknek már nincs elég serege észak ellen vonulni, ezért rájuk hagyják, bár Cersei szívesen látná Sansát holtan, de szerintem még ő sem gondolhatja komolyan, hogy Sansa ölte meg Joffreyt. ráadásul mintha már belenyugodott volna a jóslatba és a következő gyereke elvesztését mintha könnyebben viselte volna. bár belül biztosan fortyog, nem indultak hajók támadni...
Észak - Királypártiak háború nem lesz szerintem mert az északi sereg nagy része megsemmisült, a királypártiaknak sincs sok kedve, lannistereknek meg ereje ilyesmire. Szerintem egyelőre békés lesz a helyzet, meg Jon nem hülye, ő látta a másokat nem támadhat, még megvan az esélye, hogy mások kapják hátba... max beül a várba védekezni. az milyen epic lenne ha megtámadnák mégis a királypártiak és a mások kergetnék el a sereget 😄 na ilyen sem lesz valszeg, de sztem 2 nyomós érv miért nem fog támadni Jon.
A Martellek jó kérdés, ellenük sem indultak a hajók mint mondtam, egyszer csak betoppanhatnak, meg Dany is megérkezhet a teleportálós hajókkal, akkor meg a Lannisterek tényleg utolsó utáni gondja lesz a Starkok helyzete. nem tudjuk mi lesz Martelléknek elvileg előbb oda kéne érnie és lehet ostrom közben érkezik meg majd Dany is.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Hivatalosan a király álltal kinevezve a Bolton-ok voltak. De nekik annyi. Sansa a Stak ház feje? elvileg ő a legidősebb Stark , de nő.
Férfi Stark nincs több-Bran eltűnt, Jon fattyű. Bár Jont ki lehetne nevezni szintén hivatalos Stark-nak, de nem valószínű hogy a király megtenné.
Tehát Sansa.
No de, ezzel ők árulók, lázadók ismételten, hiszen a Boltonékat nevezte ki a király. Csakhát nem úgy néz ki, hogy a király sereget tudna küldeni Északra, hogy leváltsa Sark-ékat. Van a Lannister-eknek egyéb bajuk is. Rózsa nagyi meg nem hiszem hogy adna katonát Észak ellen.
Plusz a Völgy lovagjai elvileg segítették a Stark-okat, tehát kisúj és Völgy is áruló hiszen a király által támogatott házat támadták. Nem túl valószínű hogy visszatérhetne Királyvárba.
Most kezdődik ismét egy Észak vs Királypártiak háború? Vajon Tommen esetleg legitimálja a Stark házat? A logikus lépés ez lenne, de...egyrészt Tommen nem logikus, másrészt szerintem a forgatókönyv írók nem gondolkoznak ezen a problémán, így szóba se fog kerülni....
Ja és hol vannak a Martellek? Elvileg egy évad óta elindultak...vagy akarnak. Vagy valami. Meg bosszút állni. És seregük is csak van. Vagy ennyi volt a nagy bosszúállás? Azt hittem a végére mondjuk egy Lannister birtikon vagy királyi birtokon megjelennek a Martell seregek.
Mindig is "imádtam" azokat, akik olyanokat kommentelnek rólam amit soha nem tettem meg. Mondjuk ki, hazudozol...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2016.06.22. 09:57:24
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.06.22. 09:53:03
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
I met God. She's black
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ez nem igazán jön ki logikusan. Ilyenkor látszik, hogy jobb lenne ha a sorozatkészítők bizonyos infókról előre értesítenék a szinkronizáló országokat.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2016.06.22. 09:07:08
Mások meg azt tartják ordító logikai hibának, hogy Sansa honnan tudja, hogy Ramsay nem etette meg egy hete a kutyáit, amikor azt már nem is hallhatta, mert ellovagolt onnan, mire Ramsay ezt Jonnak mondta. <#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf> Innen már csak egy lépés eljutni oda, hogy miért nem látjuk sz**ni-h****zni a szereplőket.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2016.06.22. 09:02:34
Mostantól csakis Barátok Közt-öt fogok nézni, mert az reális, nem úgy mint ez a nem cikcakkban futó kis köcsög.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.06.22. 08:54:34
-1/10
Az egyik legirritálób személy vagy, akivel csak valaha dolgom volt.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Molnibalagetől sem kértél számszerű értékelést rögtön 1-re tetted, pedig én is mondtam dolgokat és én is 8-ra tettem a részt. Molni is tuti 6-7 alá nem adna rá.
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.06.22. 00:17:32
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.06.22. 00:11:12
Paresnek meg ajánlanám, hogy ha nem tetszik ami a topicban folyik, nézhető a sorozat a topic látogatása nélkül is. eddig is ez ment ízekre szedtük, valamit dicsérünk, valamire fújunk, elméleteket gyártunk. állhatna abból a topic hogy minden hétfőn beírjuk de kurva jó volt ez a rész csak épp semmi értelme nem lenne.

Most amúgy ki lesz észak királya/királynője? Sansa? Jonnak milyen szerep jut a hatalomban? Kisujj meg gondolom Sansán keresztül akar majd még több hatalomhoz jutni, bár Sansa szerintem átlát rajta, és lehet hogy fordul a kocka, és Sansa fogja Kisujjt használni...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.06.22. 00:06:24
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Votes Percentage Rating
64138 93.7% 10
2095 3.1% 9
658 1.0% 8
314 0.5% 7
151 0.2% 6
99 0.1% 5
54 0.1% 4
48 0.1% 3
52 0.1% 2
856 1.3% 1
#13358 most nézem csak hogy hülyeséget másoltam be, az az egész sorozat értékelése.
Amúgy nem unjátok még ezt az értelmetlen szőrszálhasogatást? Nem értem, hogy egyesek ilyen hozzáállással hogyan tudnak élvezni bármit is.
Amúgy csodálom, hogy abba a hatásvadász jelenetbe még senki sem kötött bele, amikor a sárkányok kitörnek a börtönükből pont akkor, amikor Anyuci elrepül fölöttük 😄 Tyrion elengedte őket, de nem ki a piramisból, csak a láncokat törte le, ezzel veszélyeztetve Dany "Láncok letörője" titulusát. Mind1, egy nevet igazán adhat Tyrionnak, marad még neki bőven 😄
Amúgy fogadjunk, hogy előbb-utóbb lesz Daario-Dany-Yara hármas 😄DD Theon meg majd arra jár és hallja a zajokat, és az ajtó előtt őrt álló Szürke Féreggel szomorúan összenéznek...😄
Aztán a következő nyílzápor kilőtte alóla a lovát, így maradt gyalog a harctér közepén egyedül.
ja lehet hogy aztán visszaszállt
na majd megnézem újra pár év múlva 😄
Regards,