Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Jon Dany hatalmas serege westerosert, es jonnek vele a sarkanyok, bekoszontott a tel, jon a night king es a serege. Kozben moralisan is kezd minden helyrebillenni, a stark-ok elegtetelt vesznek, felemelkednek es erosebbe valtak, mint valaha, a lannister-ek hanyatlanak, bolton-nak vege, frey-nek vege. Kozben Bran altal pedig kiderulnek az olyan dolgok is, amik amugy nem nagyon tudtak volna kiderulni, es csak talalgatni lehetett.
Nekem szemely szerint sose tetszett meg annyira ez a sorozat, mint most igy az utolso 2 resznel, nalam egyertelmuen minden idok legjobb nehany sorozata kozott van. Egyre nehezebb lesz varni a kovetkezo reszekre.
Regards,
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
ez mondjuk tök eredeti lenne 😊
Szerintem az S0701-ben meghal.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ez a rész meg...ahw, nem találok szavakat. Jöhetne már a kövi évad! <#pias>#pias>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Nem hiszem de na... Érdekes lenne, ha tudná...főleg, hogy Cercei így meghülyült és már kétlem, hogy azt a nőt látja benne ezek után mint régen. Az Őrült királyt se csak jó kedvében ölte meg.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Hot Pie, s4e7
<#taps>#taps>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Hát srácok....meg fogunk dögleni jövő áprilisig....
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

a papnő elküldése, hát nem tudom. szerintem Jon okos volt, mert tudta, ha a másik két lehetőséget választja meghal a papnő, ha fellógatja nyilvánvaló miért, ha viszont megkegyelmez, Davos nem 100, hogy elnézi ezt.
Arya fuck yeah, végre megmutatkozott miért volt sokunk titkos favoritja, hagyjuk hogy került ide, innentől beindul.
azt is fontosnak tartom, hogy láttuk a varsafa megvan még, jöhet Bronn hallucinálni 😄
A rendezők elmondták, hogy a sorozatban mutatott jelenetek nincsenek mindig pontos időrendi sorrendben, és a jelenetek közt eltelt idő is rugalmas. Ezért nem teleportáltak Greyjoyék Volantisba és Arya sem Walderhez. Magyarán az egyes jelenetek közt órák, napok, hetek vagy egész hónapok is eltelhetnek, és nem egy azon időben történnek. Máshogy nem is lehetne egy ennyi különböző karakterrel, helyszínnel és történettel rendelkező sorozatot leforgatni.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.06.27. 17:59:11
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.06.27. 17:22:23
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.06.27. 17:15:24
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
És az a zene... OMG <3
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.06.27. 14:50:00
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Per Aspera Ad Inferi.
szerintem jobb nem belegondolni... <#bdead>#bdead>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
egyedül az sajnálom, hogy margery nem jutott ki időben. megnéztem volna, hogy az ő megjátszós álcája később milyen revansba futott volna ki.
de hát bruteforce cersei ezt is elintézte. viszont neki meg dögös az új szerkója 😄
btw ser clegane vajon mit csinálhat az apácával a délutáni szakkörökön? <#hehe>#hehe>
Per Aspera Ad Inferi.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
De rohadt sokára jön az a hetedik évad. <#szomoru1>#szomoru1>
+ Jont választották meg észak királyának.
+ Daenerys végre elindította a felszabadító hadsereget, ahogy korábban gondoltam, a Tyrellekel és Dorne-al szövetkezve. Gyakorlatilag nincs, aki megállíthatná...
+ Daenerys érdekházasságot akar kötni valakivel Westerosban. A történtek után ki mással, mint Jonnal, észak királyával...
+ Cersei egy csapásra kiiktatta szinte az összes ellenségét, valljuk be, zseniális húzás volt. Persze a következményeket nem beleszámítva. Egyébként szerintem ha Daenerys megérkezik, valami hasonló fog lejátszódni Jaime és Cersei között, mint amikor Jaime leszúrta az Őrült Királyt... Lehet, hogy Cersei fel fogja akarni robbantani az egész várost (ugye az őrült király nem csak a templom alá rakatott napalmot), és Jaime lesz, aki ismét megállítja az őrült uralkodót, és megfojtja Cerseit?
+ Badass Lady Mormont.
+ Oldtown <#wow1>#wow1>
Azt kijelenthetjük, hogy Kisujj nem fog trónra ülni, akár mennyire is szeretné. Ezzel, hogy Jont választották meg észak királyának, és nem Sansát, Kisujj hirtelen eléggé kedvezőtlen helyzetbe került. Nem tudom mit tervez, de ahogy egymásra néztek a végén Sansával, nem sok jót sejtet. Szerintem Kisujj nem fog sokáig élni...
10/10
<#banplz>#banplz>